מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,811 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
היי אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב ובסכום דיי גדול (בערך 6-7K) הבנתי שאמורים לצאת מעבדים חדשים לאינטל ממש בקרוב רציתי לדעת אם יודעים מתי הם יגיעו לארץ ואם בכלל שווה לחכות בגלל נפילת מחירים של המעבדים הישנים או פשוט עדיף ללכת על משהו חדש יותר תודה
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
ראיתי הרבה לוחות שתומכים בכל מיני מהירויות זיכרון מצד שני קראתי שלא תנצל את המהירות הזאת ללא המהרת ה FSB ? או שעשיתי בלגן ? היגיון אומר לוח שתומך 3000MHZ בעזרת זיכרון 3000MHZ יספק את הביצועים של 3000 מצד שני אולי המהירות תוגבל ע"י הציפסט אשמח להסבר תודה איתי
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מחכה לקנות מחשב חדש, ואני מחכה ל Socket + מעבדים חדשים. יש זמן מתי יגיעו ?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בארצות הברית ה3200 עולה 900 שקל!!! לארץ הוא עדיין לא הגיע מישהו יודע מתי הוא אמור להגיע או באיזה חנות אני יכול למצא אותו? תודה. ועוד שאלה: אם יש לי את האפשרות האם כדי לי להביא אחד כזה מחול? האם אני יסתכן שאולי תוך שבוע יקרה משהו ואז המעבד הלך קפיש כי אין לי אחריות בארץ האם אפשר להשיג אחריות בארץ? תודה
-
- 14 תגובות
- 897 צפיות
-
-
מעבדי ה FX מציגים ביצועיים מרשימים, אבל המחיר מנופח ולא הגון. במחירו של המעבד אתה יכול לקנות מערכת שלמה. שאלתי היא מתי יהיה אפשרי לקנות את המעבד הנל (בסביבות 2000 שקל) והאם עד שזה יקרה יצאו מעבדים חדשים כבר ? ומה בנוגע ללוחות והסוקט בחדש ? האם יש או הולך לצאת לוח מיוחד לסוקט החדש וגם צ'יפסט מיוחד שיהיה טוב ל OC ? אשמח לקבל פרטים מתי קניה של מחשב מבוסס FX תהיה אופציה...
-
- 12 תגובות
- 849 צפיות
-
-
-
עד כמה שהבנתי היום 2.8 נורט'ווד טוב כמעט (ואפילו יותר) מ 2.8 פרסקוט איך זה? הכי הפרסקוט בא עם ליבה חדישה ומצוייד ב1 מגה קאש מתי בעצם יהיה טוב יותר לקנות פרסקוט מנורט'ווד (לקראת הוצאת הסוקט החדש אינטל מתכננים שיפור מסויים?)
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי. כפי שהבנתי, יצאו מעבדים חדשים של אינטל. בדקתי בחנויות, עדיין לא הביאו אותם. לכן השאלה שלי, מתי המעבדים החדשים יתחילו להמכר בארץ, האם תהיה הנחה על מעבדי i5, והאם לקנות את הסדרה הישנה של אינטל או החדשה. תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מתי מרובעי הליבות של AMD יגיעו לשוק וכמה בערך הם יעלו?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
אני רואה באינטרנט שכבר הרבה זמן אנשים שואלים על סטיקים של 16GB ועדיין אני לא מצליח למצוא מקום שמוכר אותם... אני מדבר על סטיקים לנייחים ולפטופים לא לשרתים. למה זה מתעכב כל כך הרבה זמן? 8GB קצת מגביל (במיוחד בלפטופים)
-
- 26 תגובות
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
*מתי סידרת ה E6X50 יוצאת?? (כמו ה E6850י) *דרך אגב לפי מה שהבנתי cupra כבר השיג אותו... שוב לפני כולם איך הוא באמת עושה את זה?? *איך למשל E6850 יתומחר ב-266$ כשהוא יותר טוב מה 6800 שעולה הרבה יותר ממנו...?? *יצא מרובעי ליזה ל E6X50 י? כמו למשל שיהיה איזה Q6750 י???
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אשמח לקבל הסבר או לינק מתי עדיף סטיק 1 של 2 ג'יגה ומתי ב - 2 סטיקים
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
סליחה על הבורות ???
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת מתי צפוי לצאת דור חדש של מעבדי אינטל? האם הארכיטקטורה תיהיה חדשה? או אותו סוקט(1155)? תיהיה תמיכה בDDR4? אולי quad channel? בקיצור כל מה שידוע או מעריכים על העתיד... ערן.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ידוע מתי ירדו המחירים של המעבדים כפולי הליבה של AMD ובפרט AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 3800 ?? אני לא יודע אם לחכות שהמחיר קצת ירד ולקנות את המעבד הנ"ל או שאין טעם לחכות וכדאי כבר עכשיו לקנות מעבד AMD 3200 64 SOCKET 939
-
- 11 תגובות
- 790 צפיות
-
-
בעתיד הקרוב צפויה ירידת מחירים (והפסקת ייצור) לכמה מעבדים. האם הQ6600 כלול? אם לא מתי לדעתכם תהיה לו ירידת מחיר?
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני זוכר שאינטל הייתה אמורה להוזיל את המחירים מתישהו בין אמצע ינואר לבין תחילת פברואר. למישהו יש מושג? תודה.
-
- 11 תגובות
- 920 צפיות
-
-
הצ'יפ שאמור לתמוך בכל הפיצ'רים החדשים שהגיעו עם H וB 370 ואמורים לאפשר OC בדומה לצ'יפ Z. למישהו מידע מבוסס?
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
כאלה שיעלו באזור ה1000 שקל?
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-