עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום הייתי רוצה לדעת מתי הלוח הזה מגיע לארץ?? הוא תומך ב 65 nm וב 975x הכי חדש של אינטל.. ואם אתם מוצאים אותו באיזה אתר למכירה...תנו לינקים בבקשה עידו

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  2. Started by Omri4u,

או שהוא יצא ועוד לא הגיע לארץ ומתי בערך הוא יגיע לארץ ולאיזו חנות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. מתי הלוחות עם הערכת שבבים החדשים של אינטל יצאו לשוק?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  4. יש לי amd 3000 64bit כ.מסך X1950PRO 2ג'יגה זיכרון 400MHZ באיזה שלב המעבד יגביל אותי? אפילו עם בעתיד אני אחליף לכרטיס מסך הרבה יותר חזק.... ועד כמה המעבד משמעותי במשחקים

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  5. Started by a1516a,

הוא אמור להיות יותר טוב ממעבד 4 הליבות של אינטל Core 2 Extreme Quad Q6600 BoxוIntel ? ולאיזה שימושים בכלל מיועדים מעבדי 4 הליבות?...זאת אומרת- בשביל להריץ כמה תוכנות ביחד (כמו לדוגמא אימיול,ביטורנט,אנטי וירוס אייסיקיו בו זמנית ) ומשחקים חדשים כמו קרייסיס וכד' (בלי הרבה תוכנות שעובדות באותו זמן של המשחק) מספיק מעבד 2 ליבות ?

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  6. יש תאריך מדויק? שווה לחכות ?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  7. Started by Bah_gots_pIII_450,

ברשותי Athlon TB 1.4 256 Crucial/micron RAM 2.5 CAS hercules Kyro2 prophet 4500 Gigabyte 7DXR עכשיו אני יודע שהכרטיס מסך הוא Bottle neck רציני, אז רציתי לדעת האם החלפה שלו עכשיו, וחיבורו למערכת שיש לי כרגע, תספיק לפחות לעוד שנתיים... כרגע בעבודה נורמלית ללא משחקים זה בהחלט מספיק... בתודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by sirsnir,

מתי המרום יוצא לשוק? אני חיכיתי לו בנרות,וכבר נמסה לי השעווה על היד-תראו איזה בוהן קיבלתי מישהו יודע מתי הוא יוצא?

• 1 תגובה
    • 446 צפיות
  9. Started by מר מקלדת,

בהתחלת ינואר? באמצע ינואר? בסוף ינואר?

10. Started by ofsher,

מתי יהיה אפשר לקנות ולקבל את הקונרו? והאם זה ישפיע על איזשהו מחיר של משהו (חוץ מהירידת מחירים שהייתה כבר)

• 6 תגובות
    • 516 צפיות
  11. אוקי שאלה קצת הזויה, אבל אפרט קצת: כמו בכל תחום בעולם, גם בתחום המחשבים ההולך ומתפתח יש מצבים של סטטוס טכנולוגי שלא מתקדם בהרבה.. למשל מעבדי ה ATHLON 64 שרדו זמן דיי רב בכהונתם ונתנו מענה ביצועים דיי גבוה למשך תקופה של איזה שנתיים לעומת הפנטיום D שמת דיי מהר ולא היה שווה כלל את הכסף.. תהיתי מתי לדעתכם הטכנולוגיה תגיע לשיא רגעי ויהיה משתלם לקנות מחשב חדש.. אני יודע כאמור שבקרוב יוצאים הפירמה החדשה של אינטל הקוואדים המשופרים והכפולי ליבות עיטירי הקאש... וכמובן המעבדים של AMD... האם לדעתכם במועד יציאתם יהיה משתלם לבצע רכישה של מחשב על מנת להחזיק אותו זמן רב ? או שהטכנולוגיה בריצה ולא יהיה מצב של קיפאון כמו בתקופת ה ATHLON 64

• 11 תגובות
    • 859 צפיות
  12. Started by udi,

שלום בעמוד הראשי יש כתבה ובה מצויין על nForce4 חדש הכולל כ.מסך משולב והוא מומלץ למגזר העיסקי { למשרד } האם ידוע למשהו מתי השקתו בארץ או בכלל ומה אמורה להיות מחירו תודה מראש

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  13. Started by RazGvili,

ומה ההבדל בין DDR3 לDDR2?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  14. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  15. Started by gupo,

היי, אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב ונראה שהתלת ליבתי של AMD הוא הבחירה הכי כדאית בשבילי. כרגע יש להשיג רק את ה-Athlon II X3 450; האם כדאי לחכות שה-455 יגיע לארץ? תודה.

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  16. Started by COca,

קראתי פעם שהוא היה צריך להגיע בתחילת נובמבר. מתי המעבד צריך להגיע לחנויות? למה בקושי שומעים עליו? האם הוספת קאש למעבד יתן תוספת ביצועים ניכרת? תודה.

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  17. Started by alon23,

אולי נציג של אחת החנויות או יבואנים יודע מתי מהעבדים החדשים של אינטל מגיעים לשוק ? ומחירים ? אני כנראה אקנה I7-3770K או I5-3570K

• 31 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by yudsim,

לבנית מחשב על הייתי רוצה את לוח האם של asus שנקרא p6t7 רציתי לדעת מתי הוא יגיע לארץ? או את מי אפשר לשאול א תהשאלה הזו...מי היבואן של asus?

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  19. אני רוצה לקנות..

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  20. במיוחד הלוח הבא וכמה יעלה בארץ המעבד קונרו E6600 http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2295&ProductName=GA-965P-DQ6 וגם כמה יעלה הלוח בערך

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  21. ומהי השערת המחירים שיהיו להם?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by EAD,

יצאו כבר די מזמן מעבדי 4 ליבות של אינטל, מישהו יודע מתי נוכל לראות שיווק שלהם בארץ?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  23. היי רציתי לדעת מתי יגיעו המעבדים החדשים ואיתם הלוחות-אם מסדרת AM3. הם צפויים להגיע בקרוב? ידוע על תמחור כלשהו? לפי מה שהבנתי בארה"ב כבריש X3 810 וכאלה...[br]פורסם בתאריך: 11.03.2009 בשעה 15:08:12 נערך

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  24. Started by ngc224,

שלום ! האם מישהו יודע מתי יגיעו מעבדי Llano ו Bulldozer ?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. מתי אמור לצאת מחשבים מעבדים של AMD בעלי ליבה כפולה לשוק הבייתי תודה /הכותרת נערכה, זה לא כזה קשה לחשוב על כותרת שבאמת קשורה לנושא ותואמת את חוקי הפורום./

• 33 תגובות
    • 3.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.