עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הייתי שמח אם תוכלו לדרג את החברות הבאות על פי אמינותן ואיכותם, ובכלל מה יותר טוב. Samsung, Corsair, PQI, OCZ, Twinmos, Geil, Kingston, PDP, SuperTalent, Crucial, Digma. כפי שבוודאי שמתם לב(או שלא..) יש כאן 11 חברות שונות, אז אם תוכלו לדרג לי אותם מ1 עד 11, זה יהיה מצויין . לדעתי במקון הראשון היא חברת Corsair ובשני Geil, אנא תקנו אותי אם אני טועה תודה רבה לכל העוזרים והמגיבים

• 20 תגובות
    • 989 צפיות
  2. Started by koby058,

מי יותר טוב והאם זה שווה את הפרשי המחיר ומה ההבדלים בניהם? לא עושה אוברקלוק בכלל

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום, צרכים: כלליים. ז"א VMWARE (שיריץ WINXP אוWIN7. לא בטוח אם רק מכונה אחת או ששתיים יפעלו בו זמנית) מפעם לפעם, תוכנות רבות שפועלות ברקע, אינטרנט עם כ 200 טאבים כשלפחות חצי מהם זה פלאש (בין אם יוטוב ובין אם משחקים), מעט פוטושופ בסיסי, לא ידוע לי לגבי אקסל אבל אולי בעתיד יהיו טבלאות כבדות (שמעתי שהוא לא טוב בריבוי ליבות). משחקים: כל המשחקים העדכניים (לשנים הבאות) ברמה גבוהה מכל הז'אנרים. וכיוון שמדובר במעבד אני רוצה לציין גם משחקי אסטרטגיה בסגנון של TOTAL WAR,CIV,CRUSADER KINGS ,וכל מיני RTSים למינהם. לא יודע אם צריך לציין סדרות BF,SKYRIM או שזה ברור. כרטיס המסך יהיה נפרד (מתישהו בעתיד אקנה משומש ברמה של 6870 כשיהיה מחיר טוב. או יותר חזק אם צריך), מסך 23/24' (זה, של …

• 28 תגובות
    • 4.9k צפיות
  4. אני מחפש מעבד טוב בשביל משחקים.. המפרט שאני מרכיב הוא כזה (ללא המעבד): SeaSonic 560W gold x-series Gigabyte GA-x58-usb3 או ASUS P8P67 B3 (תלוי במעבד שתציעו) WD1002FAEX דיסק קשיח 1TB G.Skill Ripjaws 2x2GB DDR3 1333MHz LG SATA DVD X22 ASUS GTX550 Ti-Top 1GB GDDR5 איזה מבין המעבדים הוא הכי טוב (אם תוכלו לדרג לי) core i7 960 3.2GHz core i7 2600 3.4GHz core i7 2600K 3.4GHz ומה בערך הפרשי מחירים ביניהם??

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. יש לי את הרכיבים הבאים ddr 400, r9800pro. אני מחפש לוח שיתאים לרכיבי האלו, בנוסף שיתאים למעבד amd 64 socket 939. קיים כזה דבר? ואם כן על מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  6. שלום חברים, מתחילים לצוץ דיבורים על MAC PRO חדש שיושק השנה: https://appleinsider.com/articles/19/02/17/apples-easy-to-upgrade-2019-mac-pro-to-debut-alongside-316-inch-apple-mini-led-lit-6k3k-display אני חושב לעצמי איזה שיפור תהומי הם יכולים להביא לעומת iMac Pro 18c Xeon שיהיה גם קל לשידרוג בעתיד ולא מוצא פלטופורמה מתאימה מבית אינטל, לפחות לא עד 2020. אני מודע לבעיה המרכזית במעבר לAMD והיא התמיכה בTB3, אז חיפשתי ומצאתי שמיתברר שכרטיסי הרחבה של TB3 שנימכרים כיום בשביל לוחות מבוססי אינטל אכן יכולים לעבוד בהצלחה עם לוחות של THREADRIPPER בעזרת מוד קטן בתוכנה. https://level1techs.com/video/where-thunderbolt-threadripper-here-it יש עוד…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום. מסתקרן לדעת מה רמת הביצועים (: תודה

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  8. הסיבה שאני שואל היא שקיבלתי לאחרונה תגובות קוטלות עליו. שהצי'פסט שלו גרוע ושבכלל הוא ממש לא מצדיק את המחיר שלו. מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 517 צפיות
  9. Started by johny,

ראיתי שאינטל הוציאה צ'יפסט וסוקט חדשים. איפה אני יכול לקרוא וללמוד על הנושא הזה? מה ההבדלים בין הסוקט הישן לחדש? מה נותן DDR2? וכו' תודה.

• 2 תגובות
    • 451 צפיות
  10. Started by tomer_et,

ראשית, מה דעתכם על הלוחות מהסדרה הזאת. שנית, האם כל הלוחות מהסדרה הזאת מגיעים על כרטיס מסך מובנה (און בורד) של ATI RADEON? ושאלה אחרונה - האםידוע לכם האם קיים לוח מהסדרה הזאת שמגיע עם ATI 9600 256MB. השאלה אחרונה נובעת ממפרט שקיבל קרוב משפחה שלי שכלל לוח מהסידרה הנ"ל (לא מצויין איזה רק P4R800) וכלל ATI 9600 256MB. לא היה מצויין במפרט אם הכרטיס הוא מובנה או לא. מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  11. Started by EagleX,

היי, אני מתכנן לקנות מחשב נייד מסויים (Dell Vostro 3450) ואני מתלבט בין שני המעבדים האלה. Core i5 2410 ו Core i7 2620, שתי האפשרויות למחשב הזה. ההבדל מתבטא במחיר - 1000 שקל שיאפשרו לי לשדרג את הזכרון ואת הסוללה. האם ההבדל בביצועים הוא כה משמעותי? משחקים לא הכי כבדים, עריכת תמונות בלייטרום, גלישה וסרטי HD (בעיקר..) אשמח לתשובה, תודה..

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  12. Started by Lethal_Acid,

שלום ברשותי מעבד+ AMD athlon 1700 בערך שנתיים פאתום אתמול הוא הפסיק לעבוד ככל הנראה נדפק. כמה זמן יש אחריות על המעבד הזה? איך אני יכול לממשה? תודה L.A

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by ido-nava,

שלום, רציתי לדעת איך המאורר סטוק שמגיע עם המעבד intel i3 2100 box ? מבחינת שקט בעיקר. אני לא רוצה הצעות לקירורים אחרים, רק שואל על הקירור סטוק. תודה ויום טוב !

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  14. האם הוא יישב טוב על הלוח הזה מכיוון שיש לו היטסנקים שלא יתנגש עם הצלעות קירור של הביג טייפון.

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  15. Started by bad-sector,

טוב, מדובר בבן דוד שלי - הבחור גיימר צולע - משחק ברזולוציות הכי נמוכות יש לו 7600GT והוא מבסוט עד הגג - מבחינתו משחק שעולה זה משחק טוב לא מעניין אותו באיזה רזולוציה... עכשיו יש לו עודף של איזה 600-800 ש"ח. מדובר במחשב AMD3800+ עם לוח של ABIT K9 משהו... 2.5 גיגה זיכרון שהורחב כבר.. הוא מסתדר עם מה שיש אבל אני רוצה לשפר לו קצת את המחשב - איזה מעבד מומלץ לקנות לו כדי שיסחוב עוד איזה שנה עם המחשב הנוכחי?

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  16. קיבלתי עם המארז בז'ר ,אבל אין לו חיבור בלוח. האם אני יכל להיות רגוע והוא קיים בלוח? הלוח שלי הוא:GA-G41M-ES2L

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  17. לאחר שברור כי הלך או הלוח או המעבד לוח ASROCK עם זכרונות DDR 1 למעבד סוקט 754 מעבד סמפרון 754 ואין כדאיות לתקן מבקש אם מישהו מכיר מקום שניתן לקנות בזול באנדל של לוח+מעבד+זכרונות או שילוב זול אחר כפי שאתם מבינים לשימוש בייתי ללא משחקים רק לגלישה אופיס וכו'

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  18. חברי הפורום שלום אולי מישהו כאן יוכל לעזור לי בעניין דיי תיאורטי וטכני - אני מנסה לסכם לעצמי את כל המידע לגבי מעבדי AMD, בדומה למה שעשיתי עם מעבד אינטל בעבר כאן. הבעיה היא שבמקורות שונים שמות הליבות, הארכיטקטורות והפלטפורמות לא מוגדרים בצורה זהה. למיטב הבנתי, ההגדרות אמורות להיות כאלו: שם הליבה (Core name) - שם הקוד שהחברה נתנה למעגל המודפס שהוא המעבד בפועל (לא כולל את האריזה שלו, שקובעת את התושבת). הפלטפורמה (Platform) - שילוב של מעבד וערכת שבבים או/ו לוח. הארכיטקטורה (Microarchitecture או Architecture) - שיטת הבנייה של המעבד. הבעיה היא שאני כנראה טועה בהגדרה כלשהי (או בכל ההגדרות). יותר מזה, במעבדי ה APU של AMD, המורכבים משילוב של ליבת עיבוד (CPU) וליבה גרפית (GPU), יש …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by roma4k,

ערב טוב, רציתי לדעת אם אתם יודעים מה ההבדלים בין שני המעבדים? מה אומר ה G? זהו מעבד שהוא גם נורטווד, רק מה ההבדל לבין השני? תודה מראש.

20. Started by Fertilizer,

אני רוצה לחבר שני מעבדים על מנת לקבלת מהירות עיבוד גבוהה (אני לא רוצה להתמשמש באוברקלוק) האם זה קיים? האם יש מישהו שיודע איך עושים את זה ? האם משיהו קיים מדירך לזה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by DorM,

שבוע שעבר הייתה ירידת מחירים, היום הייתה שוב, שבוע שעבר הזכרונות האלה : http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-2GBPK~15~0.htm עלו 423 ש"ח והיום הם כבר עולים 387 ש"ח יכול להיות שיש לכם הסבר לזה?

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  22. שלום אנשיםםםםם!!!! רציתי לדעת באיזו טמפרטורה אמור להיות מעבד של AMD A64Bit 3000? אודה לכם מאודד אם תענו לי. בתודה מראש אלדד כהן.

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  23. Started by levimadman,

מהו הלוח הטוב ביותר לOC היום בתקציב הנל? אין עדיפות לחברה.. תודה

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  24. מה אתם אומרים על המעבד והלוח אם האלה מעבד intel pentium D (830) 3.0 GHz 1MX2 LGA 775 , Fsb 800 MHz לוח אם ASUS P5LD2 - Deluxe - Intel 945P Chipest For LGA775 CPU הם נחשבים לטובים או שעדיף משהו אחר באותו רמה? ואני לא רוצה AMD

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  25. Started by NIRAN,

אין לי doul ddr זה בסדר אם אני יוסיף עוד chip של מהירות 333 (מה שיש לי עכשיו זה512 מהירות400) מה זה doul ddr בכלל?

• 7 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.