עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by NIR36,

חברים יקרים הבנתי שאין קשר ממשי בין מספר הדגם של מעבדי AMD לבין מהירות השעון שלהם אבקש מידע לגבי סוגי המעבדים הקיימים מXP1700 ומעלה מהירויות השעון וטכנולוגיה(0.1X מיקרון) תודה :

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  2. Started by lmlm,

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35457 מעניין,למרות שאינטל שולטת בשוק הביניים וכמעט השוק הנמוך ובשוק הגבוהה, עדיין AMD מוכרת מעבדים בכמויות אדירות

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  3. מעבד הBE עובד בתדר של 2300, וה5000+ עובד ב2600 שניהם בערך עולים אותו הדבר רציתי לדעת מה השינוי במעבד, אני מעדיף לקנות מחשב מבוסס AMD בגלל המחיר והעובדה שהמחשב יהיה מחשב סרטים ומוסיקה.. ואני כבר לא מעודכן, אז אני אודה לכם על תשובה תודה רבה ויום טוב

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  4. מעבדי ה-Athlon X2 יוצרים צוואר בקבוק לכרטיסי מסך בסדר גודל של 9800GT או אפילו HD4850? ואיך הם מבחינת OC?

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  5. Started by rami_8,

לפי מה שהבנתי אמורים לצאת ב 2014 ברגע שייצא הדור החמישי,הרי שמחיר הדור הרביעי יירד,השאלה אם טווח המחירים פחות או יותר אותו דבר,כלומר מעבדי HASWELL יירדו למחירים של ה IVY היום ומעבד ה BROADWELL יהיו במחירי ה HASWELL כיום אז השאלה היא אם מה שאמרתי נכון? (אפשר להתבסס על גם העבר...) נשמע כמו שאלה קצת מטומטמת אבל אני שואל כי אני מעוניין לקנות מחשב חדש,ואין לי בעיה לחכות עוד כמה חודשים עד שהדור החדש יותר ייצא... עוד שאלה בנוגע ל BROADWELL,האם הם צפויים להיות טובים יותר ב OC אל מול HASWELL?

6. צ\'יפזילה הכריזה על ארבעה דגמים חדשים ומשודרגים קלות לסדרת מוצרי ה-14 ננומטר הראשונה שלה, שכבר הספיקה לגרום להרמתן של כמה גבות בעקבות ביצועים פחותים מאלו של הדורות הקודמים אשר נצפו בביקורות ראשוניות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93%d7%99-broadwell-core-m-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%9c%d7%aa%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%a8%d7%95%d7%a9%d7%9d-%d7%94%d7%a8/

7. אורח אורי כרמי
    Started by אורח אורי כרמי,

יותר משנה עברה מאז שהגיעו אל השוק מעבדי האקסטרים הנוכחיים. כעת נחשפים סוף סוף מעבדי האקסטרים הבאים, ויש להם להציע המון...ליבות לכתבה: http://hwzone.co.il/מעבדי-broadwell-e-נחשפים-סוף-סוף-עם-10-ליבות-פיזיו/

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  8. למרות המעבר לשימוש בהלחמה איכותית בין שבב העיבוד למכסה המגן שלו - תהליך הפרדה והחלפת החומר באופן עצמאי עשוי לשפר את הביצועים התרמיים המתקבלים לכתבה

9. היכונו לבואם של מחשבים ניידים תקציביים ומודרניים, עם Pentium Gold 6405U ו-Celeron 5205U לכתבה

10. Started by shutdown,

החלטתי לשדרג את המחשב (לוח אם + מעבד + זיכרון) . מכיוון שמשחקים לא חשובים לי, לפחות לא החדשים, אז אפשר לקחת את הכרטיס AGP שברשותי ולחסוך. טוב, לאחר שקראתי הרבה מאמרים / ביקורות על שילובים מסויימים של לוחות אם ומעבדים החלטתי להרכיב מערכת (תקציבית מאוד) כזאת: מעבד C2D e6300 זיכרון DDRII 667Mhz סביר כלשהו 1GB לוח אם שיתמוך גם ב C2D וגם יכיל AGP. במסגרת כוללת של 2000 שח +- לוח ה 775Dual-VSTA התאים. הוא הרי תומך ב AGP וגם ב conroe (כנראה הלוח היחיד). ובכן, הלכתי לחנות מסויימת בת"א כדי לרכוש את הרכיבים הנ"ל - המוכר התעקש שלוח האם לא תומך בשום אופן במעבדי conroe, ואמר שמנסיון של המעבדה שלהם זה פשוט לא עובד - ולא משנה מה היצרן טוען. הוא גם שאל עוד עובד בחנות שאף הוא חיזק א…

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  11. מעבדי CORE 2 DUO מתאימות בכלל משחקים? חוץ ממעבד אקסטרים ומה ההבדל בין שתיי מגה קאש ל 4 מגה קאש במה זה עוזר?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום לכולם. כידוע או שלא אני מתכנן לקנות אחרי ירידת המחירים מעבד E6600 או Q6600 כאשר אני מקווה שהמחירים החדשים יהיו מספיק משתלמים בנושא. השאלה שלי היא האם הקירור שמגיע עם המעבדים אם מגיע בכלל מספיק להפעלתם הרגילה? ואם כן האם הם רועשים מדי(בצורה שלא תאפשר שינה עם המחשב דולק)?

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by tzahif,

בימים אלה אני שוקל רכישת מחשב חדש, אשר ישמש בעיקר לעיבוד תמונה (פוטושופ וכו') לקבצים גדולים, עיבוד וידאו וכו'. ראיתי שמחירי המעבדים החדשים מסוג Dual Core עדיין יקר מאד יחסית למעבדים ה"רגילים". השאלה היא האם כדאי להמתין לירידת מחירים קלה וללכת על המעבדים האלו (בשילוב כמובן זכרונות DDR2 מהירים יותר, לוח אם מצ'יפסט מתקדם וכו'), או לקנות מעבד מהרגילים.

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  14. קניתי השבוע מעבד 8400 וחיפשתי מידע על טמפרטורת עבודה שלו. מצאתי שיש stepping חדש e0 (בניגוד לישן c0) שיצא לאחרונה וזמין כבר בחנויות. מישהו מכיר? שמע? להחליף?

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  15. http://www.anandtech.com/show/11551/amds-future-in-servers-new-7000-series-cpus-launched-and-epyc-analysis

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by avivlevy,

האם מעבדי FX הם מיוחדים למשחקים? ומה עדיף FX או כפול ליבה?

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  17. Started by imac,

ראיתי במכרז של המדינה (העיתון) מחשב שהמעבד שלו הוא GigaPro 1000Mhz מי מיצר את המעבדים האלה הם טובים?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. בכתבה של Ynet לגבי ההשקה של מעבדי ה-Haswell של אינטל, אינטל/כתבי אתר iopanel (הם פרסמו את הכתבה ב-Ynet), התלהבו על כך שהמעבדים מהסידרה הזו הם בעלי צריכת חשמל נמוכה יותר מהמעבדים שלהם מהדור הקודם ומשך זמן עבודה בין הטענה להטענה של מחשבים ניידים הקצר ב-50% מהמעבדים מהדור הקודם (מבחינתי, צריכת חשמל נמוכה יותר של מעבדים מהדור החדש = הספק חשמלי בוואטים נמוך יותר של המעבדים מהדור החדש בעבודה רגילה ובמאמץ בפועל, מאשר הדור הקודם של המעבדים). מה שאני רואה פה כ"צריכת חשמל נמוכה יותר" של מעבדי ה-Haswell, זה לא הספק חשמלי (Watt) נמוך יותר מהדור הקודם, במצב עבודה רגיל ובמאמץ, אלא כל מיני פיצרים לחיסכון באנרגיה כדוגמת בקרת מתחים, זרם עבודה (כן זרם באמפר A, לא הספק בוואט W) נמוך יותר במ…

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  19. http://www.tomshardware.com/news/intel-haswell-e-devils-canyon-pentium-anniversary-edition-broadwell,26326.html אך לא ברור באיזה חודש יגיע , למשהו יש מושג , מה דף באינטרנט ?

20. Started by AlonXp,

שלום לכולם תמיד רציתי לדעת על מעבדי ה Haswell , יש לי כמה שאלות אני מקווה שתענו על כולם (: 1) מתי מעבדי Haswell יגיעו? 2) את מי הם מחליפים? 3)ומה יהיה עם ivy bridge ו עם Sandy bridge , לא ייצרו אותם יותר ? 4) איזה תושבת Haswell יהיו ? , אני יוכל להשים מעבד Haswell על 1155? תודה לעוזרים (:

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  21. Started by sdodly,

שלום, אני בונה מפרט לפיתוח תוכנה (Visual Studio) וסרטים HD. איזה מעבד מדגמי i5 לדעתכם הכי משתלם מבחינת יחס עלות תועלת. אשמח לדעת מה ההבדל בין הדגמים 4590, 4690 ו- 4690K (קיים הבדל משמעותי במחיר בין ה- 4690 ל- 4690K, נה המשמעות של ה-K?). בחלק מהדגמים מצויינת האות S. מה זה אומר? האם כל הדגמים של i5 כוללים ליבה גרפית שיכולה לשמש כתחליף לא רע ללוח אם (כשאין דרישה ל- Gamming כמובן)? תודה...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. ניסיתי לחקור קצת את הנושא, והדבר היחידי שהצלחתי להבין הוא שהמעבדים בתושבת 1366 תומכים ב Triple Channel. חוץ מהעובדה הזאת (שאין לי מושג בכלל איזה יתרונות וחסרונות יש לה) אין לי מושג מהן שאר ההשלכות בבחירת סוג כזה או אחר של מעבד i7. כשהגעתי לחנות מחשבים עם מפרט הכולל מעבד i7-960 המוכר אמר לי שאלו מעבדים מיושנים, והמליץ לי על ה i7-2600. לא ידעתי אם הוא ממליץ כך על סמך האמת או מתוך שיקולים אחרים של מלאי וכו'. (ההבדל היחיד שהבחנתי בו הוא שה-i7-2600 עובד בתדר טיפה יותר גבוה) אני זוכר שפעם (כשרק יצאו מעבדי ה i7) היה מספר מאוד מצומצם של דגמים (920 960 ועוד איזה 2 דגמים), והיה רק סוג אחד של תושבת (1366). הבחירה הייתה מאוד קלה - לפי הכיס. היום - יש גם תושבת 1366 1155 1156, פתאו…

• 3 תגובות
    • 4.9k צפיות
  23. Started by mystic,

אני רוצה לקנות מחשב אבל טכנאי שאני מכיר אמר שזה עניין של שבועיים-שלושה עד שיצאו מעבדים חדשים מה שיגרום להורדת המחירים של המחשבים עם המעבדים הנוכחיים.. אמת בדבריו?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  24. Started by TECH AMATEUR,

אינטל מכינה מעבדי של SKYLAKE-X תושבת 2066 הכרזה ב12/6/2017... המעבדים i9-7920X מעבד 12 ליבות i9-7900X מעבד 10 ליבות i9-7820X מעבד 8 ליבות i9-7800X מעבד 6 ליבות כל המעבדים עם Turbo Clock 3.0 ויש שני מעבדי של KABYLAKE i7-7640K וi7-7740K כל המעבדים מלבד מעבד 12 ליבות יהיו זמינים לרכישה ב29/6... מעבד 12 ליבות צפוי רק בחודש אוגוסט-ספטמבר... פרטי המעבדים כבר מופיעים בuserbenchmark עבור מעבד 12 ליבות ו10 ליבות

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by IDAN AMRAM,

טוב אז ככה.. אני יודע של intel יש את המעבדים בטכנולגית הHT ורציתי לדעת מה זה בדיוק אומר... וגם לשאול אם AMD משתמשים גם בטכנולוגיה הזאת או בטכנולוגיה דומה....

• 6 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Navigation

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.