עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Regev,

שאלה. קניתי מארה"ב מעבד AMD ATHLON XP 1800+ עם מאוורר והיטסינק של COOLER MASTER. החדר שלי לא ממש קריר, כי המזגן הוא בקומה הראשונה ואני גר בשניה, אצלי הטמפרטורה עכשיו ביולי היא בערך 30 מעלות בחדר, עם אוורור כמה מעלות פחות. אני מפחד שהמעבד ישרף לי, אז אני רוצה לדעת נתונים על הטמפרוטרה, אני יודע שיש חיישן בלוח האם כי הוא חדש של סולטק, עכשיו השאלה - איך אני יודע?! יש תוכנה??? BIOS??? רק אל תגידו לי שאני צריך לקנות HARDCANO... תודה מראש AMIGOS.

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  2. מה זה כל הקטע של הביוס ויש לי תוכנה בשם SANDRA היא אומרת לי שמשו לא בסדר לי בביוס וגם התקנתי את התוכנה easytune4 שבא עם הדיסק של הלוח ושם הוא כותב לי משו כמו wraning system cou ויש 00 ליד מה זה אומר תענו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 410 צפיות
  3. Started by itayizra,

מה ההבדל בין Tray ל BOX .. ?!

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  4. הבנתי שלגבי השילוש : לוח אם, מעבד, וזיכרון ראם, צריך לשלב אותם במהירויות מתאימות, כדי לא ליצור צוואר בקבוק. יש לי כמה שאלות כדי להבין טוב יותר בכלליות, והדוגמה תהיה על DDR5 1. בנוגע ללוחות החדשים שהם תומכים מתדר 4800 נניח עד 6200, אך כתוב במפרט הלוחות שצריך OC ממהירות 5200 ומעלה, כלומר רק תדר 4800 מגיע ככה ללא OC , תוך כדי הזכרונות המגיעים ברגיל עם תדר 4800 עד 6200 מה העניין בזה ? 2. מעבד Intel Core i7 12700 המגיע עם 4.90 GHz לוח אם התומך בזיכורות במהירות 4800 (ללא OC) , וזיכרון RAM המגיע עם מהירות תדר 5200, איפה יהיה צוואר הבקבוק? ולמה? ומה תהיה בחירה טובה לשילוש עם סינכרון המיטבי ביותר מבחינת תכנון? 3. האם יש טעם בכלל להתקין זיכרון עם תדר 70…

5. היה לי זכרונות פשוטים 4X2 GB בתדר 2400 וגם בביוס על AUTO הם היו מוגדרים אוטומטית על 2400 ששידרגתי את הזכרונות מופיע לי 2133 במקום 2400 ורק אם אני משנה את הזכרונות ל XMP PROFILE זה מראה 2400 למה ? למה על אוטומט זה 2133 ועל XMP 2400 ? XMP זה כמו OC ?

6. היי, מעוניין להגדיל את הזכרון שלי ל16GB בערון המעבד והכרטיס אינם תומכים בסטיקים של 8GB, האם למישהו יש את המעבד או לוח אם והצליח לעבוד עם סטיקים ש 8GB? http://www.asus.com/Motherboards/P7P55DE_EVO/ http://ark.intel.com/products/42915/Intel-Core-i5-750-Processor-8M-Cache-2_66-GHz תודה, חזי

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום לכולם יש לי בעיה .. אני לא מצליח לראות טמפרטורת מעבד במחשב .. ניסיתי בתוכנה EVERST אך רשום לי שם N\A בסנסור בטמפרטורה .. כשאני מעלה את המחשב ונכנס לביוס אני רואה את הטמפרטורה של המעבד . כך שהסנסור עובד .. יש לי לוח אם של ג'יגהבייט P67UD4-B3 ומעבד i5 2500 3.3GHZ מערכת הפעלה WIN7 (אנטרפרייז) אני רואה בתוכנה של האברסט את כל הפרטים על המחשב פרט לטמפרטורת מעבד ... מופיע לי בלשונית של הסנסור גם הטמפרטורה של כרטיס גרפי ואותו אני רואה כמו שצריך . תודה לכולם מראש נ.ב ניסיתי גם בעזרת כל מיני גאדג'טים שמופיעים על השולחן עבודה והם נותנים לי את כל הנתונים חוץ מחום מעבד .......

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  8. Started by qweewq,

קיבלתי הצעה להצתרף לקניה מרוכזת של 2 המוצרים הללו I5-2500 ולוח DH67BL במחיר 800 ש"ח. האם המחירים הזה נחשב זול יחסית למחיר הרכיבים הללו כאשר קונים מערכת מחשב שלמה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  9. Started by N-I-K-O,

שלום לכם, יש לי מחשב ישן עם לוח של MSI 848p neo-v שתומך בזכרון של 400MHz ואני מעוניין להוסיף לו זיכרון. השאלה שלי היא כזאת ,האם אני יכול לשים בו זיכרון של 667MHz וזה יעבוד על 400 או שזה לא יעבוד בכלל? פשוט הבדלי המחירים בין 667 ל400 לא הגיוניים. תודה.

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  10. Started by club_501,

מה זה IEEE 1394? ???

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  11. Started by tidan26,

שלום! ברשותי מערכת הפעלה ווינדוס 7 home primum 64 bit מותקן לי על הלוח 32 gb זיכרון במערכת הפעלה רשום שמותקן לי 32 gb אבל רשום בסוגריים 16 gb ניתנים לשימוש מה הסיבה? ???

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  12. Started by kobi_af,

מדובר פה על cl3 ddr 400 מה מהזכרונות הכי טוב?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  13. יש לי לוח אם מדגם ASUS M2N ולאחרונה חיברתי עוד הארד דיסק למחשב ומסיבה לא ברורה הלדים שמחוברים לי לספק כוח מתחילים להעלם ולהידלק כאשר המחשב מתחיל לחשוב (להיות קצת עמוס) זה קורה כל הזמן גם כשהמחשב נטען, אבל כאשר הוא במנוחה האורות נשארים בצורה רגילה, מישהו יודע למה זה קורה? חיברתי את ההארד דיסק בחיבור חשמל שמתחבר עם ההארד דיסק הראשון.

• 2 תגובות
    • 433 צפיות
  14. Started by 8dsim,

הבעיה אני לא צליח לימצאו מארז שיתאים ללוח אם שני כרטיס הרשת בבקשה תעזור לי בתודה סתיו :'(

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  15. איזה זכרונות מתאימים ללוח אם הזה ECS L7VMM3??? DDR או SDRAM???

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  16. אני קצת מבולבל מהמעבר מ-AMD ל-אינטל, ובכלל... כל אחד אומר לי משהו אחר - אני חייב לשאול פה: אני קונה לוח עם FSB 1333/1066MHz אני יודע שלמשל DDR2-533 ב-DualChannel יעבדו כל אחד ב-266, וביחד 533mhz, עכשיו אם אני מוסיף עוד סט של DDR2-533 (ז"א 4x1gb) אז אני מגיע למקסימום ניצול FSB ?? 533+533 = 1066 אם כן, מה זה אומר ? שעם 2 סטים אני משתמש ביותר רוחב פס מאשר עם סט אחד של ddr2-533 :s05: , ביצועים טובים יותר ?? (4 סטיקים של DDR2-533 יעבדו מהר יותר מ-2 סטיקים של DDR2-800 ?) אם לא, איפה הטעות שלי? (בבקשה אל תתיחסו לנפח הזכרון) עריכה: אוקי, קראתי קצת, ראיתי את זה: אז אני מבין שטעיתי... מה שעכשיו הבנתי זה ש-DDR2-533 בדואל צ'אנל (2 סטיקים) יעבדו על 1066Mhz (תקנו אותי אם אני טועה). א…

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  17. Started by yotamoo,

הבנתי שזה דרייברים לצ'יפסט, אבל מה הם נותנים לי? ומתקינים אותם כמו בעידכון ביוס, כלומר בצריבה של פלאש, או פשוט כמו דרייברים של כרטיס מסך למשל. ד"א יש עידכונים לצ'יפסטים של אינטל?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by alex125,

בכמה היתה מוכר את זיכרון זה digma ddr 400 256mb לחנות מחשבים???

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  19. Started by OmerMel,

אהלן, ראיתי שלוחות אם מסדרת B450 כן תומכים בסדרת המעבדים החדשה אחרי עדכון ביוס. האם יש באמת את הצורך בB550 או B450 יספיק בשביל הגיימר הפשוט?

20. Started by MONORAIL,

אני מודע לזה שאני NEWBE לחלוטין - ולכן כל עזרה תיענה בברכה. ניסיתי (ללא הצלחה מרובה) לעקוב אחרי כל הת'רדים ולמרות שהם נורא מעניינים הרבה חומר פה הוא ממש בסינית. יש אתר כלשהו שמסביר את כל המושגים? (הבדל בין סוגי זכרון, מה ההבדל בין 2.0 ל 2.0A, סוגי ציפסטים וכו')? תודה מראש - רשאים לפרוץ בצחוק.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום אני הזמנתי מחשב לגרפיקה עם לוח אם אסוס p67...b3 והספק הביא לי את הדגם p67...m רציתי לדעת אם זה כ''כ משמעותי כדי לבטל את העיסקה תודה רבה

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  22. Started by avi2705,

השאלה בכותרת, מכל הבחינות בבקשה. תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  23. היי יש לי לוח אם ga-7kt600 ו-256MB Kingston DDR333 ואני רוצה להוסיף זכרון. מה עדיף? להוסיף עוד סטיק של 256MB מאותו סוג או לקנות 512 בסטיק אחד ddr400 ההפרש הוא 100 ש"ח בערך בין האופציות... דבר נוסף המעבד שלי ישן יחסית athlon xp 1800 כך שהוא מנצל רק 266 רוחב פס תודה אייל

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  24. חיפשתי בגוגל, אבל אין משהו מסודר ,הכל מבולגן ,רציתי לדעת עים משהו יודע ,היכן יש רשימה מסודרת תודה רבה חברה.

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  25. Started by nahonh,

איך הלוח הזה והאם הוא שווה את המחיר ואיך הוא יחסית למתחרים(asus,abit...) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_287&products_id=4558

• 2 תגובות
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.