מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום רב. אני מעוניין לדעת פרטים המודל שצויין: Intel D955X bk. מהו מחירו בארץ, האם הוא לוח ברמה גבוהה, מהם המאפיינים העיקרים שלו וכו' וכו'. כל דבר יעזור. בתודה !
-
- 9 תגובות
- 649 צפיות
-
-
הי לכולם, יש לי 2 מעבדים PIII : PIII 800/256/133/1.7v PIII 600eb/256/133/1.65v זכרון Kingstone 128Mb/133Mhz/CL3 אני מנסה להתקין אותם על לוח חדש מהשקית ??? של SOLTEC עם צ'יפסט של VIA694T. הלוח הוא socket370. המחשב לא נדלק.אולי עשיתי יותר נזק מאשר תועלת אבל שיחקתי עם cpu bus ratio במחשבה שזה יפתור את הבעיה. לפי החישובים שלי צריך שהמכפלה תהיה למעבד 800 6.0X ו 4.5X ל600EB. השאלה שלי היא האם אני צודק, או שאני בכלל לא בכיוון של הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 705 צפיות
-
-
לדוגמא, בשני לוחות שלהם הם משתמשים ב: NVIDIA nForce4 SLI MCPs (media and communication processors) NVIDIA nForce4 4X MCPs (media and communication processors) מה זה הצ'יפסט הזה ? הוא יותר טוב מNFORCE 4 ULTRA ? (ערכתי חיפוש ולא מצאתי על זה כלום)
-
- 14 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים האם ניתן להגדיר פקודה במחשב שתכבה את המאווררים (אלו שמבוקרי סל"ד כמובן) כאשר מעבירים את המערכת למצב standby ? אני לא נוהג לכבות את המחשב אלא להעביר אותו ל standby כשהוא לא בשימוש והמאווררים סתם מרעישים ומכניסים אבק ללא צורך... פרטי המערכת: OS: windows XP לוח: intel p4 D845EBG2 מאוורר מעבד מקורי של אינטל- סל"ד מבוקר טמפרטורה מאוורר אחורי עם בקרת סל"ד ידנית (הסל"ד מופיע בתוכנת Intel Active Moitor) מאוורר ספק לא מבוקר. תודה מראש- רן
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שמעו לפני שנתיים וחצי שלוש קניתי מחשב אם לוח של 533FSB אם מעבד Celeron 2.0 Ghz עכשיו אני רוצה להחליף מעבד למעבד הזה: PENTIUM IV 2.8 GHZ / 1MB CACH/ 533MHZ/PRESCOTT כי הוא על533FSB. אז השאלה היא בכל לוח אפשר להחליף מעבד? כאילו להיציא את הישן ולהכניס את החדש? כי חבר שלי אמר לי שאולי אני יצטרך להחליף גם את לוח בשביל להחיליף מעבד. וקחו בחשבון שזה לוח של לפני שנתיים וחצי שלוש ככה!!!
-
- 9 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מה יותר כדאי? מבחינה משתלם לכסף, ביצועים לOC, העתיד דרך אגב יש יל כרטיס מסך 9600XT שהוא AGP (ואני צריך לדעתכי אני קונה מחשב חדש מעבד AMD 64 זה מה שאני בנתיים סגור) תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
כנראה אני משדרג את לוח-האם שלי כדי שיתמוך ב-PCI-E. עכשיו... אין שום מושג בלוחות-אם. אז אם מישהו יכול לכתוב לי מה חשוב, מה מומלץ, אם זה צריך להתאים לרכיב אחר במחשב וכו'... כדי שאני אבין מה לחפש. ואין לי תקציב כי אני לא יודע מה טוב. מה מחיר של לוח-אם טוב? ואם מישהו יכול להביא לי לוח-אם טוב במחיר סביר זה יהיה נחמד. הבנתי שלוח אם צריך להתאים למעבד ול-RAM אז יש לי פנטיום 4 (2.4 GHz) ו-512 זיכון ראם (מפוצל לשניים) של DDR SDRAM. אגב, מה יותר טוב? DDR SDRAM, DDRI, DDRII (לפי הסדר... אה... ויש גם DDRIII?) טוב, בזאת אני ממצא את כל השאלות... אשמח אם תענו לי על כולן. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה חבר שלי הביא לי קינגסטון KTM0055/512 (זה סטיק של 512SDram PC133) עכשיו הזיכרון הזה לא עובד לי על המחשב...וגם לא עבד לו על המחשב...השאלה מה אני עושה איתו?? למי אני מחזיר?? מי היבואן של קינגסטון בארץ.??
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שאני קונה מעבד, אני אמור לקבל איתו מאוורר? או איזשהו דרך לקרר אותו? או שאני צריך לקנות את זה בנפרד.. איך זה הולך??
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת שהמחשב יודע שמותקן עליו כפול ליבה ? איפה אני יכול לראות את זה או לדעת שהוא מכיר בזה ?? יש לציין שיש לי MSI K8N SLI PLATNIOM שמותקן עליו phoenix awardbios v6.00 ואני לא יודע אם זה הכי חדש שיש :\ help!...
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
אודה לביקורת ללוח הבא : Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra במיוחד מכאלו שיש להם אותו : איך הלוח ? אמין ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הממ...אוקי...אני מחפש לוח m.atx (בגלל הגודל שלו ) ומעבד בתקציב של משהו כמו 600-800 שקל היו המון לוחות אם בKSP אבל עד שהגעתי לאשכרה לקנות אותם הם הפסיקו למכור אותם אני מחפש כל סוג של לוח אם שיענה על הדרישות הבאות: 1)בעל כרטיס רשת מובנה 2)כרטיס מסך מובנה 3)תומך DDR 4)m.atx אני טבעית חשבתי על סמפרון...אבל רוב הלוחות אם הם מאוד ישנים ולא תומכים בהם(ואין לי חבר נורא נדיב שיסכים שאני אקח לו את המעבד בשביל לעדכן ביוס)...או שאין עליהם כרטיס רשת מובנה! לא איכפת לי כ"כ אפילו אם זה יהיה יד שניה לא איכפת לי שזה יהיה אינטל...סלרון פנטיום 4...סמפרון...ככל שיהיה יותר חזק מבורך! אגב..אני ממש משתדל לא לחרוג מהתקציב...אפילו לא להגיע לתקרה שלו...800 שקל זו גם ככה חריגה מהתקצוב המק…
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
מחר אני אמור לקבל את המחשב החדש,זה המפרט: Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 1 890 890 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 1 580 580 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512Mb 400MHz Twinmos 1 285 285 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 6600 256MB DVI, TV, PCI-E (BULK) 1 660 660 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 50 50 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A21 400W 1 360 360 מסכים? SAMSUNG כמות מחיר סה"כ 17'' 793 DF FLAT 1 710 710 אני מתכוון לבקש מהם לפתוח שם את המחשב ולוודא שהם שמו לי את החלקים שהזמנתי, איך בעצם בודקים את זה? בנוסף שמעתי שיש תוכנה שאפשר לבדוק מה בד…
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם הזכרונות האלה המערכת: dfi nf4 ultra-d amd 64 venice 3000+ אני רוצה לדעת אם אני יכול לעשות oc עם המערכת הזאת ואם הזכרונות האלה הם טובים יחסית לשאר המערכת תודה רבה לכל העוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זקוק ללוח אם לאוברקלוק לסוקט 478 במחיר של 400 ש"ח..יד שניה אולי.. צריך שתהיה אפשרות להעלעת מתח למעבד ללוח אם ולזיכרון..(לוח אם וזיכרון לא חובה..) לוח אם חדש יש סיכוי שיהיה בטווח המחירים הזה ?.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדל בין Intel Pentium M Processor 725 לבין Intel Pentium M Processor 725A ?
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
שלום לכולם! תראו אנשים, כרגע יש לי AMD ATHLON XP 3200-SOCKET 462 כמובן. איתו יש לי לוח-אם מתאים של ג'יגהבייט- ו512 - 3200 זכרון של גייל. עכשיו, יש לי שאלה. האם ההבדל במעבר בין ה-3200 שיש לי, למעבד + 64 לוח אם של סוקט 939 יהיה מורגש ומוצרך? שאלה נוספת- מה הוא ההבדל האמיתי בין DDR ל-DDR2, והאם יש צורך לשדרג? תודה רבה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
עברתי על הכתבות שיש בדביק ובכל זאת הסתבכתי מה ההבדל בין CL2.5 ל CL3 ? הבנתי שככל שזה יותר קטן זה יותר טוב, אבל בפועל יש הבדל רציני ? והאם שווה להוסיף 90 שקל ולקנות את ה 2.5 או פשוט לחסוך 90 ולקנות 3 ? ועוד שאלה איך הלוח ?ABIT KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II? ? הוא יותר טוב מ-?GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) ? לפי ההשוואה שלי הabit תומך ב sata2 וה hyper transport של הgigabyte הוא 1600 לעומת ה abit שהוא 2000
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אפשר את המקסימום ביצועים ומהירות שניתן למצוא במחיר הזה... ותודה רבה
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מי יותר טוב? AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 BOX או AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray ?
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
שלום חברה אני רוצה להכניס חתימה היא נימצאת ב נענע http://planet.nana.co.il/sergey_k/maccabfanatic.swf זה פלאש אז שאני מכניס את זה בסימן הזה של פלאש נותן גודל של 300X100 מכניס את לשדה של החתימה עושה שונה פרופיל וזה נותן לי קישור של זה למה מישו יודע? תודה לעוזרים http://planet.nana.co.il/sergey_k/maccabfanatic.swf
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום אני מיתלבט ליקנות מחשב חדש ואני רוצה לדעת מה קדאי לי יותר SATA1 או SATA2 ?? מה יותר טוב מה יותר כדאי ליקנות?? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-