עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by chook_rl,

היי, קיבלתי את המחשב החדש שלי עם E7500 , וב Win7 כתוב שזה מעבד של 2.9 אבל הוא מתנהג עכשיו ב 2.13 למה זה קורה? האם זה טוב? למישהו יש הסבר?

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  2. Started by shlomik_i,

יש לי מחשב P3 450 והלך לו הארד דיסק עכשיו אני רוצה לקנות הארד דיסק חדש והכל הדגמים זה ATA 100 ואני לא בטוח שהלוח אם תומך בזה עכשיו יש מדבקה על הציפסט שרשום UltraDMA 66 אז נראה לי שהלוח תומך רק עד ATA 66 או שאולי אני טועה השאלה זה אם הארד דיסק של ATA 100 יעבוד גם על ATA66

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  3. ססעמו אני עכשיו רק עם האובונטו שהוא אחלה, אבל לגיימינג אני צריך ווינדוס לעזאזל לוח כל כך נפוץ ואין דרייברים?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  4. היי, אני זוכר שקראתי כאן כמה פעמים שההבדל בביצועי גיימינג בין שימוש בסטיק אחד של זיכרון לבין שימוש בשני סטיקים (כלומר, ערוץ זיכרון כפול) הוא זניח. נתקלתי בסרטון הבא, בו ביצעו בנצ'מרקים בשתי התצורות וקיבלו הבדלים משמעותיים. אשמח להסבר 🙂

5. Started by dimashk,

לפי מפרט הטכני של ליין חדש של מחשבי Compaq שולחניים, כולל את השורות הבאות. [table][tr][td]Athlon XP/XP+[/td][td]Coprocessor[/td][td]Integrated[/td][/tr] [tr][td][/td][td]CPU Socket Type/Number[/td][td]Socket A[/td][/tr] [tr][td][/td][td]CPU Package[/td][td]FC-PGA[/td][/tr] [tr][td][/td][td]Front Side Bus Speed[/td][td]266-MHz[/td][/tr] [tr][td][/td][td]Standard L2 Cache[/td][td]256-KB ECC or 512-KB[/td][/tr] [tr][td][/td][td]L2 Cache Architecture / Speed[/td][td]Full core clock speed[/td][/tr] [tr][td][/td][td]Cache Upgradeable To[/td][td]Not upgradeable - Integrated into Processor[/td][/tr][/table] אז לפי דברי קומפאק ,גודל זיכרון המטמון של שלב שני יהיה בגודל 256KB א…

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  6. שלום חברים, אני רוצה לקנות מעבד נורמלי, ובמחיר סביר. לום אם כנ"ל. וכרטיס מסך שיהיה עמיד וטוב. לא חובה משהו מפציץ, משהו שיחזיק לי שנה, יש מחירים, אני רוצה כל חלק שלא יעלה על ה-120 דולר.

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  7. Started by fab2244,

שלום לכולם, יש לי מחשב Lenovo Legion Y730, עם 8 ג'יגה זכרון. צירפתי צילום מ cpu-z. באתר של crucial מצאתי דרך ה-finder שלהם, את הרשימה של הזכרונות האלה: https://www.crucial.com/compatible-upgrade-for/lenovo/legion-y730-(17-inch)#memory לפי הcpu-z אני צריך זכרון במהירות 2667, תזמון 19 ומתח 1.2 וולט. לכן, אם אני מעוניין להוסיף סטיק נוסף של 8 ג'יגה, רק זה יכול להתאים https://www.crucial.com/memory/ddr4/ct8g4sfra266/ct18594129 . האם אני צודק ? שאלה נוספת, האם יש אפשרות להוסיף סטיק עם אותם הפרמטרים רק של 16 ג'יגה ? https://www.crucial.com/memory/ddr4/ct16g4sfd8266/ct13104682 למרות שהוא כבר dual rank תודה רבה

8. Started by gal_sh1,

מה ההבדל בין צ'יפסט מדגם P לצ'יפסט מדגם G של אינטל?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  9. Started by koby516,

ברשותי מחשב נישא מסוג :IBM THINKPAD 309X לאחר הפעלת המחשב אני מתבקש להקליד סיסמא(BIOS )אך אינני זוכר אותה. נדמה לי שזו נעילה שנקראת SUPERVISOR . הוצאתי את הסוללות (כולל את של הגיבוי ושל ה-BIOS )אך זה לא עזר לעקוף את הקוד. מה עלי לעשות? נא עזרתכם.דחוף !!!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אז ככה יש לי את הלוח אם הנ"ל (Intel Westchester DG965WH) קניתי תמחשב לפני שנה וחצי בערך אז אמרו לי שהלוח הזה תומך בSLI היום לא יודע למה בדקתי את זה ולא ניתקלתי בשום דבר שקשור לSLI על הלוח הזה וקראתי פה איפה שהוא שרק הלוחות של NVIDIA תומכים בSLI האם זה נכון? זה דחוף ביותר תודה מראש לעוזרים (יש לי סיבה טובה לישאול את זה גם אחרי שנה וחצי לא משנה כאן כרגע)

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  11. Started by פייכלה,

עריכה דוד הכי טוב היה אומר הכי טוב שיש venice ככה יורד המחיר של הוונצ'סטר ועכשיו ברצינות פורסם באתר שהולכת להיות הורדת מחירים של מעבדי amd http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1115504814,89262 אז למה המחירים לא יורדים?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  12. Started by PATISH 7 TON,

מישהו יכול להמליץ לי עליהם?

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  13. כותרת, תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  14. Started by nirbo,

שלום לכולם, אני שוקל קנייה של לוח-אם ASUS, דגם - P5ND2-SLI. הלוח מגיע עם המערך - NVIDIA nForce4 SLI Intel Edition/ NVIDIA MCP-04. שאלתי היא מה דעתכם על ה-Chipset הזה, והאם אני אוכל להשתמש בכרטיסי מסך של ATI למרות שהצ'יפים הם של nVidia. תודה!

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  15. Started by aviz,

קניתי לפני 3 שנים את המחשב הבא מ tms. מק"ט שם המוצר כמות מחיר C4130T Intel Core i3 4130 3.4Ghz LGA1150 Tray 1 ₪527 UCACO-AP111-GBB01 Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 1 ₪63 GH81MHD3 Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 1 ₪289 PS08400HCN באנדל - Silverstone Pr…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, איזה לוח הכי מתאים למעבד E6750, לא מתוכנן OC. תודה.

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  17. Started by idan100,

שלום, אני מתכוון לרכוש מחשב בימים הקרובים והמעבד עליו חשבתי הוא Intel Core i5 7600K שעלותו 1,020 ש"ח. האם ידוע אם המחיר של המעבדים החדשים יהיו דומים למעבדי הדור הקודם המקבילים להם (מעבד i5 8600k יעלה גם בסביבות 1,020 ש"ח)? האם מחיר המעבד הנוכחי צפוי להחתך באופן דרסטי עם היציאה של המעבדים החדשים? עוד שאלה חשובה שאשמח לברר היא שאלת הזמינות. ככל שרשום באינטרנט המעבד צפוי להיות משווק בארה"ב כבר בתחילת אוקטובר. בהסתמך על ניסיון העבר, תוך כמה זמן בערך זה מגיע לישראל? תודה רבה

18. Started by Hitman_47,

כמה זיכרון תומך הלוח הזה? A8N-SLI Premium http://usa.asus.com/products/mb/socket939/a8nsli-p/overview.htm :s05:

19. ברשותי מחשב שמארז הוא חדש וגם הספק וארד דיסק וגם כרטיס המסך.יש לי מאוורר טוב למעבד Arctic-Cooling האם הוא מתאים לתושבת M3 יש לי כרגע מעבד AMD 6000 וזיכרון 2 גיגה.מעוניין להחליף AMD 945 ולוח אם. וזיכרון ל4 גיגה יש לציין שהמחשב עובד בצורה טובה.אבל התחושה שאני צריך עוד קצת האם יש לכם המלצות לשדרוג? רק מחנות זיגזג בבקשה והאם אני ארגיש שינוי בביצועים? תודה לכל העונים

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  20. מה יותר טוב, pentium D 2.8 ליבה כפולה או מעבדת אחד של 3.0?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  21. Started by commendor,

מה ההבדל בין: GIGABYTE GA-945PL-S3-RH לבין GIGABYTE GA-945P-S3-RH ?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  22. אז ככה.. אני מתכנן לקנות בתחילת חודש דצמבר הקרוב מחשב, את המפרט שלו ניתן לראות כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372820.0 על כל החלקים מלבד המעבד אני סגור, וההתלבטות הגדולה שלי היא הבחירה במעבד המתאים. הבנתי כבר שכשמריצים משחק מה שבעיקר משפיע זה הכרטיס מסך, אבל רציתי לדעת בכל מקרה איזה מעבד כדאי לי לקנות בשביל משחקים כבדים לשנה הקרובה? איזה מעבד יהיה אופטימלי למשחקים כבדים בחצי שנה, שנה הקרובה ?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  23. Started by Elad663,

שלום לכולם יש לי לוח אם : D850MV של Intel, עם Geforce 2 ופנטיום 4. אני רוצה עכשיו לשדרג את הכרטיס מסך ל Geforce 5, אבל אמרו לי שהתאימות לאחור היא ל AGPX4 בלבד. הבנתי ש X מסמל משהו לגבי התדירות.. עכשיו זה ממש מוזר לי שזה לא תומך יותר אחורה.. מה אתם חושבים? תודה, אלעד.

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  24. Started by kozimus,

שלום,אני רוצה להדכן את הביוס שלי לגרסה החדשה שלו שלפי מה שקראתי גורמת ליציבות טובה יותר בOC . אבל לפני שאני עושה זאת רציתי לגבות את מה שיש לי תודה על העזרה. P.S אין לי כונן דיסקטים

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  25. Started by shaulco,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואינני יודע איזה מעבד עדיף. האם Intel Core Duo processor T2300 או Intel® Pentium® Centrino SONOMA 750 1.86 GHz ?

• 2 תגובות
    • 435 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.