עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. http://www.tomshardware.com/hardnews/20050526_155843.html [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. Started by AMIT1024,

קודם כל שלום לכולם.אני חדש כאן,יש לי שאלה מסוימת אליכם.אני מרכיב מחשב עכשיו והייתי רוצה מספר הבהרות....ראשית החלקים שכבר קניתי ולאחר מכן החלקים שאני הולך לקנות קניתי: לוח FATALITY AN8 ABIT זיכרון PLATINUM REV2 OCZ 2.2.2.5 1GIGA קירור THERMAL TAKE BIGWATER 12MM כרטיס מסך 3800ULTRA LEADTEK כוננים קשיחים: WD2000JB 2X WD RAPTOR 10000 RPM RAID-0 . WD 3200SD WD 800JB זאת לא טעות 5 כוננים קשיחים. פאנלים:AEROCOOL COOLPANEL AEROCOOL GATEWATCH מארז:THERMALTAKE SHARK צורב DVD 3520A NEC צורב רגיל THOSIBA COMBO DVD ספק כוח ENERMAX 535W VER2 מה שנותר לי לקנות זה מעבד....חשבתי על ה SAN DIEGO 3700 ....האם הוא תומך בארבעה זכרונות מבלי להוריד את המהירות שלהם. ומה דעתכם על …

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by avi2014,

הבנתי שאפשר לעלות הרבה מטח לסוג של הזיכרונות האלה אבל מה זה נותן לי תיזמונים נמוכים או הלאה גדולה של mhz?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by liran_85,

שלום, אני עומד לקנות מחשב ..... מעבד של אינטל 64-BIT עכשיו המליצו על 945 עם DDR 2 ... הבעיה שאין אותו ב KSP והם אומרים שיש להם את ה - 955 שהוא אותו דרב הם טוענים והוא של חברת ABIT... האם זה באמת אותו הלוח ? או עדיף לקנות 945 ? תודה, לירן,

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by shai265,

ליפני שאלת השדרוג יש לי שאלה לגבי הזכרונות הנוחכים שלי התוכנה EVEREST הוא רושם לי כך: Device Description DIMM1: Hyundai HYMD232 646B8J-D43 Field Value Memory Type DDR SDRAM Field Value Memory Speed PC3200 (200 MHz) רציתי לשאול מה זה אומר DDR SDRAM? וכם מה זה אומר 200 MHZ שבמפרט המחשב רשום לי 400 ? והאם הזכרונות שלי טובים?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. היום ביקרתי ב KSP כדי לקנות לוח חדש וזכרון. הלוח שרציתי לא היה במלאי (IS7-E) לכן לקחתי את הלוח IS7 (שעלה 70 יותר). הזכרון שרציתי לקחת הוא: ADATA 512MB 400MHz (שעולה 250) ביקשתי בפירוש עם שבבים של ADATA ולא!! VT. המוכר שאל אותי איזה זכרונות יש לי כרגע, אז אמרתי לו זכרונות עם שבבים של VT (זה באמת מה שיש לי). אז הוא אמר שכדאי לקחת זכרונות של VT כי אם אני אקח ADATA יכול להיות מצב שהם לא יעבדו ביחד. והוא גם אמר שהזכרונות שיש לו שם הם עם CL 2.5 ואם הזכרון שלי גם עם CL 2.5 אז הם יוכלו לעבוד ביחד. אז לקנות את הזכרונות עם שבבים של ADATA, והם יתאימו לי? או שלקנות את הזכרונות של VT? (אני מוסיף תמונה של הזכרונות מ CPU-Z). תודה. [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Netanel16,

אם יש לי מעבד 64 ביט, לדוגמא Athlon 64 , ואני משתמש במערכת הפעלה windows xp professional , אז המהירות המירבית של המעבד לא מנוצלת? אני שואל את זה בגלל שראיתי שיש מערכת הפעלה windows x64 , וחשבתי שאולי רק עם המערכת הפעלה הזאת המהירות המירבית של המעבד באמת מנוצלת. זה נכון? תודה רבה

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by FIRE-KID,

ראיתי בחנות מחשבים לידנו שיש מודעה: P4 2.66GHZ 533 ב350 שקל (כנראה יד שניה) לא יודע איזו ליבה... שווה קניה?

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום אני מעוניין במחשב נייד ואני לא מבין מה כל ההבדלים שיש במעבדים שלהם.. כאילו אני רגיל שיש רק פנטיום 4 או סלרון היותר חלש... התוכלו לעשות לי סדר במעבדים האלו..? מה זה אומר?: Intel® centrino Pentium-M וזה: Intel ® Celeron-M וזה: Pentium M 1500Mhz DOTHAN ואם תוכלו לפרש לי על עוד מעבדים ועל הסדרות שלהם (775??) וכמובן מה ההבדלים ומה הכי משתווה לרמה של פנטיום 4 במחשב האישי.. תודה רבה מראש

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by THE-MASTER,

יש לי שני סטיקים של זכרון 128mb ddr 333mhz. לפני שלוש שבועות קניתי סטיק זכרון (2.5) A-DATA 512MB DDR 400MHZ אני מעוניין לבדוק את הזכרונות לפני ההוספה ולאחריה(בתקווה שתהיה התאמה) איזה תוכנה מומלצת לבדיקה של העבודה של המחשב עם הזכרון. ואיזה בדיקות אני צריך לבצע בשביל לראות את השיפור בביצועים. אני מקווה שהיה שיפור (עוד לא בדקתי את הזכרון והוא עדיין בשקית) בתודה מראש לכל העונים.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. אני נמצא כרגע בכנס IDF של אינטל במלון דיויד אינטרקונטיננטל בתל-אביב, והקשבתי להרצאה של נשיא INTEL ישראל (שנמצאת בעיצומה) ורציתי לומר את הרשמים הראשונים שלי (לפני שאני אשכח) אז ככה: קודם כל חובה לומר שINTEL השקיעו בכנס (התרוכה משעממת אבל ההרצאות מאד מעניינות) ועכשיו למה שאמר נשיא אינטל: *דבר ראשון עשו הדגמה וקרב ראש בראש בין מחשבי סנטריו בעלי מעבד אחד למחשבי סנטריו בדור העתיד עם שני מעבדים. הם הריצו את המשחק F.E.A.R ונכר שינוי משמעותי, גם בגראפיקה וגם במהירות הרצת המשחק (ברמת גראפיקה הכי גבוהה הדור הישן ב-6-7FPS והדור החדש ב-70-80 שזה שינוי ממש מדהים.) הם גם הריצו את התוכנה cinebanch03 כאשר על המעבד כפול הליבה רצו גם פאוור פוינט, המשחק, ואווטלוק ועדיין נראה נצחון גדול …

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

הבנתי שיש בין לוח ללוח הבדל בבניה שלו למשל ECS ו ASUS הבניה של המעבד הדימים וכו'... למשל קירבה בין שבב לשבב כמו כרטיס מסך וקול יוצרת התחממות קבלים קרובים לדימים קבלים קרובים ל CPU יש למישהו פה תמונה שאפשר לראות בניה "מושלמת" של לוח ? לראות מעשי איך אמור להיראות לוח מושקע ? לא מבחינת פיצ'רים אלא איכות בניה

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by xXDevil4Xx,

חברה בדוגרי שווה לקנות את הלוח אם הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=11889 כי אני רוצה לקנות לאת הלוח אם asus a8n sli premium ועכשיו קלטתי שזה שלמעלה הגיע אז רציתי לדעת אם הוא שווה את המחיר או שלא כדאי כי אין הבדל ממשי ביניהם (אל תגיבו על לוחת אם אחרים)....ואם תקנו בו את הבעיות של ה-asus a8n sli deluxe

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שאלה האם במישחקים האתלון יותר טוב או האופטרון??...ואותו דבר גם לגבי עבודות משרדיות ועבודות רגילות בווינדוס?......ובכלליות מה כדאי.?.. וגם לגבי אובר קלוק..... תודה לכל העוזרים......

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Bartleby,

שלום, איזה מעבד (חייב להיות של AMD) עד תקציב של 1700 ש"ח הכי מומלץ למשחקים? והאם ניתן בכלל לקנות במחיר הזה מעבד "שלוקח בהליכה" את כל המשחקים הכבדים של היום כמו F.E.A.R למשל? קניתי את הלוח בלינק שלמטה כך שהמעבד יהיה חייב להתאים לו. תודה. http://www.asrock.com/product/product_939Dual-SATA2.htm

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום, איך הזכרונות של סמסונק DDR400 PC3200 CL2.5 בהשוואה לחברות כמו TWINMOS ו-GEIL ? (אני מעוניין לרכוש שני סטיקים של 1GB) מבחינת OC וביצועים כלליים... תודה,

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by tal_levi1000,

איזה מהזכרונות יותר טובים? OCZ PLATINUM REVISION 2 OCZ PLATINUM VERSION 3 G.SKILL Extreme Series F1-3200DSU2-1GBFX איזה מהשבבים שלהם יותר טובים? אני חושב ש REV2 בא עם TCCD וה VER3 בא עם HYNIX TC-5 משהו כזה לא? ה GSKILL בא עם סמסונג TCCD 2.0 לא?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. או שמא העסק גמור מבחינתה ?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by jgrab,

יש לי כאן מעבד שכתוב על זה pentium3 733\256\133 ולוח cuvx-4 של asus המעבד אמור לעבוד על 133 * 5.5 שזה 733 אבל כשאני בודק עם cpu-z ועם everest כתוב לי שהמעבד הוא 550 mhz והוא על OC מ100 ל 133 fsb מה הבעיה

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by yoav1000,

אני מחפש זיכרון DDR1 של 512M או 1024M ושיתאים FSB יותר גבוה מ200 תודה מראש וסליחה על השגיאות.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Mr Gadget,

במיוחד הזיכרון הצפציפי: PQI 400MHZ PC3200 DUAL CHANNEL 1024MB MIRRORED BLACK COPPER 2-3-3-6(PQI3200-1024DB)

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by nimrodh,

האם הדגם החלש ביותר בסידרת כפולי הליבה יהיה ה4200 או נפלה טעות בידיעה?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by roei88,

טמפרטורה במנוחה - 34 מעלות, במאמץ - 52 כרטיס מסך Geforce 6600GT ו512 RAM אם זה משנה גבוה מדי או טמפרטורות נורמליות? תודה.

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by 6kwar,

שלום בשביל זה יספיק לי amd xp 1800 ga 7vrxp kingston 256 pc333 h.d 15.3(אין לי כסף לחדש) hercules 3d prophet 8500 le עוד כרטיס רשת חוץ מהמובנה philips 12 8 32 asus 52 floppy ו3 מאוורים כולל על המעבד זה המארז

• 20 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. Started by RedHat_Lover,

בימים הבאים אני מתכוון לקנות מעבד חדש מ-newegg.com(כן כן אני יודע שלא שולחים לארץ אבל אני יכול להשיג), אני מתלבט בין ה-XP1600+ ה-1.6A וה-t-bred שתצא בקרוב, אני יודע שאם אני אזמין את ה-XP1600+ מהם אני אקבל סטפינג חדש וטוב(בגלל שהם מוכרים עשרות מעבדים ביום ככה שאין 'מצב' שאני אקבל אחד ישן) שיכול להגיע ל-1900Mhz עם קירור אוויר, גם ה-1.6A הוא אופציה בגלל יכולות ה-o/c הגדולות שלו, אבל צרכים לקבל כמה דגמים ממש מסוימים כדי להגיע איתו רחוק ואני לא חושב שאני אסתמך על המזל המגעיל שלי, ואחרונה היא ליבת ה-t-bred אני חושב שאני אחכה עד ה-3 במאי שתצנא מלא ביקורות על o/c שלהן ונראה מה יהיה, למרות שאני חושב שהן לא יהיו אוברקלוקרים גדולים, לפחות הסטפינגים הראשונים שיצאו ואין לי שום כוונה ל…

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.