עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ilanb0,

עד כמה התועלת בהתקנת זכרונות כאלה על פני DDR 1? המשמעות מבחינתי היא להחליף בהצעה שקיבלתי גם לוח אם. האם DDR2 נותן היום תמורה הרבה יותר מ - DDR1?

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  2. Started by simla101,

הממ...אוקי...אני מחפש לוח m.atx (בגלל הגודל שלו ) ומעבד בתקציב של משהו כמו 600-800 שקל היו המון לוחות אם בKSP אבל עד שהגעתי לאשכרה לקנות אותם הם הפסיקו למכור אותם אני מחפש כל סוג של לוח אם שיענה על הדרישות הבאות: 1)בעל כרטיס רשת מובנה 2)כרטיס מסך מובנה 3)תומך DDR 4)m.atx אני טבעית חשבתי על סמפרון...אבל רוב הלוחות אם הם מאוד ישנים ולא תומכים בהם(ואין לי חבר נורא נדיב שיסכים שאני אקח לו את המעבד בשביל לעדכן ביוס)...או שאין עליהם כרטיס רשת מובנה! לא איכפת לי כ"כ אפילו אם זה יהיה יד שניה לא איכפת לי שזה יהיה אינטל...סלרון פנטיום 4...סמפרון...ככל שיהיה יותר חזק מבורך! אגב..אני ממש משתדל לא לחרוג מהתקציב...אפילו לא להגיע לתקרה שלו...800 שקל זו גם ככה חריגה מהתקצוב המק…

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  3. היי יש לי 2 מעבדי קסאון דגם E5 2640 V4 איזה לוח עם תושבת כפולה מצויין יהיה מתאים להם המחשב נועד לעריכת וידאו. צריך שיהיה מקום גם לכרטיס מסך מפלצתי ולפחות ל 64GB זכרון תודה

4. Started by barak_i,

שאלה: יש לי לוח אמ אסוס P4S533-MX אני רוצה לעשות שדרוג לזכרון עכשיו יש לי 256SDRAM133 אני מתלבט אם להוסיף: עוד 512 SDRAM133 ככה שיהיה 768 או לשים פשוט 512 DDR 333MHz ולהעיף את ה SDRAM מה אתם מציעים? :s05:

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by LTE,

שלום לכולם !!! יש לי לוח אם מסוג K7N2 של MSI רציתי לדעת אייך אני יודע איזה סוגי זכרונות יכולים להתאים לו כמה מהירות אפשר והאם הנתון שמראה על CL על מה הוא משפיע והם אני יכול לקנות משהו עם CL גבוה וזה לא ישפיע על המחשב בצורה רעה או שאפשר לשים מה שרוצים. נ.ב יש לי מחשב עם מעבד AMD XP 2500 תודה !!!

6. החלתי לבד למארז CM690 ויש לי את הכניסות של הסאונד מעל איפה שה CDROM במארז.. אז יש שם eSATA הסתדרתי עם זה FireWire לא הסתדרתי USB הסתדרתי AC'97 לא הסתדרתי MIC גם לא. אני פשוט לא מוצא לאן לחבר את זה בלוח M שלי, הלוח אם: GIgabyte S seriers לא זוכר איזה, חושב ש 945. דרך אגב, היציאות האלו זה בצורה כמו של שמחברים את ה USB ללוח אם, יכול להיות שזה צריך להיות שם? עוד שאלה, יכול להיות שהיה לי איזשהו חלק כזה שמתחבר ללוח אם ב PCI E קטן? תודה לעוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  7. Started by Elad91,

תוספת זיכרון - כדאי? אין אפשרות (מבחינת תקציב) לקנות יותר מ512 מגה. המחשב לא מיועד למשחקים, אלא לעבודה משרדית. מפרט: Intel Pentium 4, 2.4 Ghz ASUS P4S533-X 256mb DDR PC2700 תוספת זיכרון של 256/512 מגה באותה מהירות תשפיע משמעותית על מהירות העבודה של המחשב כך שתהיה שווה את הכסף? או שאין טעם ועדיף לקנות מחשב חדש ב3500 שקל (כשבעוד שנה, שנה וחצי התכנון הוא לקנות מחשב חדש בתקציב של 4200 בערך)?

8. Started by hwmenot,

"חדש באחריות" הוא עבר אוברקלוק,איך אפשר לדעת אם הוא תקין בכלל ? כדאי לקנות משומש?

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. מתי צריך ליקנות קירור לצ'יפסט איזה כדאי?והאם המפרט שלי דורש?(מפרט בפרופיל) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 426 צפיות
  10. Started by skywalker13,

שלום קוראים לי דני. אני מראשון לציון. לומד בשבח... וזה פרטים שלא ממש משנים אבל בכל מקרה. אז לפני בערך שנה הקרתי חבר טוב שלי לאון מת"א מי שמכיר והוא הפך בשבילי למקור השראה. לפני זה לא התעניינתי בכלום. רק הסתובבתי באינטרנט ושיחקתי במשחקים. ולא ידעתי כלום. ואז התחלתי להתעניין. אז כיום שעבר כבר מלה זמן אני כבר מתמצא די טוב במערכת ההפעלה וינדוס.. לומד שפת סי, מתעניין וקורה... אבל בכל מה שקורה בתוך המחשב ואיך הוא בנוי התחלתי להתעניין רק בחודש חודשיים האחרונים... אז אני מבין שזאת שאלה דפוקה ויש לה מדריכים אבל הכל באנגלית אם מושגים מוזירם שאני לא מבין לכן החלטתי לשאול את השאלה. אז מה שמעניין אותי הוא בעצם מה תפקידו של הזיכרון הפנימי? מה ההבדל בין זכרונות ddr, ddr2, sdrm ועוד....…

• 9 תגובות
    • 948 צפיות
  11. Started by NTK1,

^^כותרת (DDR2)

• 6 תגובות
    • 558 צפיות
  12. מה הם היתחרפנו? http://www.techpowerup.com/101816/Intel_Preps_Sub-$150_Core_2_Quad_Q7600.html לא מספיק ה8200 המעפן , עכשיו זה ? (בכוח לדחוף 4 ליבות לאנשים?)

• 70 תגובות
    • 6.1k צפיות
  13. Started by nisi90,

אני מתלבט בן 2 המעבדים האלה, בהנחה שאני הולך לעשות OC בינוני שיהיה יציב בעבודה שוטפת איזה מעבד יהיה עדיף מבחינת ביצועים? ידוע לי שה3570K הרבה יותר טוב לOC השאלה אם ה3570K בOC יציב בעבודה רציפה (ישאר כך קבוע) יהיה חזק יותר מאשר ה4670K בOC יציב? האם ההבדל הטכנולוגי בינהם לא גדול ולא שווה בעצם את ההשקעה של עוד 200 שקל ל4670K? (הכרטיס מסך מובנה לא מעניין אותי) תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by MOFRA,

אם משהוא יכול להסבי לי בבקשה מה זה CAS אני אודה לו מאוד

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  15. דיברתי עם בחור אחד מחו"ל[אחד שאני מכיר הרבה זמן]והוא גם מבין בחומרה והוא המליץ לי על המעבד הזה: Intel Pentium 4 2.40 E GHz HT 1MB 533Mhz S478 Boxed שהוא עולה 139 יורו[774ש"ח] חיפשתי אותו קצת באתרים של חנויות של אינטל וכאלה ולא מצאתי אותו לקנייה הוא הגיע לארץ ואפשר להשיג אותו איפהשהוא? והאם הוא טוב?

• 18 תגובות
    • 989 צפיות
  16. שלום לכולם. יש לי מספר תהיות בדרך למחשב חדש. חיכיתי חיכיתי והם הגיעו... ואז רוב הבקורות פסחו על ה860... אלו שלא מראות OC לא מרשים. וה920 לא ירד במחיר. אז... א. כללית, יכול להיות שסתם חיכיתי? מה היתרונות והחסרונות של כל פלטפורמה לשימושי תלת ואפטר? ריבוי כרטיסי מסך רלוונטי לשימושים שלי? ב. המהרה, ייתכן וארצה לעשות OC כל עוד המערכת יציבה במאמץ לאורך זמן. מה ההשלכות של הTDP השונה? באיזה תדר אצטרך לעצור כדי לקבל מערכת יציבה וקרירה (עם קירור איכותי. אויר בשלב זה) לגבי כל אחד מהמעבדים? איזה מעבד יהיה יותר חזק בתדרים האלו? תודה למשיבים

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  17. Started by achiya1,

שלום ! אני מעוניין להגדיל את הזיכרון מ512 ולהוסיף כרטיס של ג'יגה כנראה עכשיו אני לא יודע מה מתאים לי בדיוק ...פעם מישהו אמר לי שאני יכול בגלל הלוח אם רק SDRAM והחנות מחשבים אמר לי ש99 אחוז שיש לי DDR בגלל המעבד (אנערף) Bus Type DDR SDRAM זה מה שכתוב באוורסט זה אומר SDRAM לא ? Motherboard Name Asus P4XP-X (5 PCI, 1 AGP, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, LAN) זה מה שיש לי ..הלוח אמא כמובן וזה המעבד(אם זה חשוב בכלל ) CPU Type Intel Pentium 4, 2433 MHz 18 x 135 אז מה אתם אומרים ??

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  18. Started by Miros,

אני לא יודע איזה לוח יותר טוב ולמה, האם אפשר לקבל הסבר? בין ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI ASUS שהיא חברה אמינה שהרבה שנים וסוסה בלוחות אם. לבין ?965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E? GIGABYTE למה כולם אומרים לי אותו? למה הוא יותר טוב? במה? תודה מראש, מירוז.

• 2 תגובות
    • 441 צפיות
  19. Started by idb1,

שלום לכולם. השבוע נשרף לי הלוח אם שהיה ברשותי מדגם GA-8IK1100 של ג'גה בייט כמובן (צ'יפסט 875p).כיוון שהוא אזל מהמלאי סופק לי ע"י החברה לוח אם מדגם GA-8IG1000 שכולל את האינטל אקסטרים און בורד. הספק ציין כי לוח זה הינו חזק בהרבה יותר מלוח שהיה ברשותי לפני כן. חשוב לציין כי הלוח החדש שקיבלתי תומך בcia ו mib מה שללוח הקודם לא הייתה תמיכה לזה. אך בנוסף בלוח החדש שקיבלתי יש כרטיס און בורד שנקרא intel extreme graphic 2 חוץ מהagp x8 . אך למרות כל אלה , אינני בטוח כלל שהלוח החדש טוב יותר מהלוח שהיה ברשותי קודם לכן אם לא פחות טוב ממנו. את עזרתכם הדחופה! תודה

• 7 תגובות
    • 503 צפיות
  20. Started by jepe81,

מתכנן לרכוש את המפרט שמופיע במומלצים: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: [URL=https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=100871]AMD Ryzen 5 2600 Processor Box (Gen 2)[/URL] כמות: 1 - מחיר: ₪ 805 לוחות אם: [URL=https://www.tms.co.il/MB450MBAZOOKA]MSI B450M BAZOOKA[/URL] כמות: 1 - מחיר: ₪ 414 זכרונות RAM: [URL=https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=18011]DDR4 16GB (8Gx2) 2933 CL16 Corsair Vengeance LPX CMK16GX4M2Z2933C16 [/URL] כמות: 1 - מחיר: ₪ 683 מארזים: [URL=https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&amp…

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  21. הייתי רוצה מעבד מתקדם יותר ושיתן יכולות גרפיות עדיפות על הקיים. תודה מראש.

22. הזיכרון המודבר נקנה יחד עם המחשב (2006) מחנות COMP.IL שלפי מה שאני יודע נסגרה (לפחות שאני מגיע לאתר שלהם זה מפנה אותי לאתר אחר). הזכרון הוא סט של DUAL DDR1 של GEIL ויש לו אחריות ל 3 שנים. מישהו יודע מה אני עושה במקרה כזה ? עשיתי חיפוש קצר ומצאתי ש CD-LOG הם המפיצים של GEIL בארץ הם אני צריך לפנות אליהם ולהסביר להם שחנות כבר לא קיימתי (יש לי את הקבלה וכול ) (אני עדיין צריך למצוא איזה אחד מתוך ה2 הוא הדפוק)

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  23. Started by Idan-h,

זה אפשרי? זאת אומרת להעלות את הFSB ל200 מ133, ולהוריד את המכפלה מ-18 ל12 (או שהיא נעולה?). אם כן, עדיין זה נחשב לOC קשה? או שלמעבד יהיה קשה לעמוד בבאס כזה למרות הורדת המכפלה?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  24. Started by dorsht,

שבוע טוב. ברשותי מערכת שכרגע עושה בעיות, ככל הנראה מדובר בתקלה בלוח, אבל אני מעוניין לנצל את המומנטום ולשדרג את כל השילוש הקדוש (מעבד, לוח אם וזכרון). ברשותי כרגע: AMD Phenom II X4 810 Gigabyte GA-M770T-UD3P OCZ Platinum 1600Mhz CL7-7-7-24 2GB x2 אלו החלקים שאני מעוניין להחליף. כמובן שאין שום מצב שבעולם שהשילוש הזה יהיה ברמה נמוכה יותר! דרישות ממעבד: לפחות 4 ליבות, עדיפות למעבד קריר, בעל יכולות OC סבירות (רוצה לעשות, לא להשתגע) דרישות מלוח האם: תמיכה ב USB 3.0, לפחות 6 מחברי SATA, כרטיס קול מובנה סביר, 4 סלוטים לזכרון. דרישות מזכרון: 1600MHZ, עדיפות לתזמונים נמוכים, עדיפות לזכרון עם HEAT SPEEDER מובנה ובנפח של 8GB (אפשר סטיק אחד או שני סטיקים של 4GB) בנוסף מעוניין לצרף לש…

• 25 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by mulderfox,

למישהו יש או יודע היכן אפשר לקנות? (ולא גרסת MOBILITY) תודה!

• 5 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.