עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. טוב אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אז עם לא אני מתנצל רציתי לדעת עם זה אפשרי (לא כדאי לא עם זה יותר משתלם אלה רק עם זה אפשרי) לחבר\למזג כמה מחשבים בשביל לקבל נגיד יותר כוח עיבוד או יותר כוח מה כרטיס מסך עם הם יוכלים לחלוק את הRAM שלהם ונגיד גם את המתח מהספק בקיצור עם אפשר לכחת כה מחשבים להפוח אותם לאחד חזק נ.ב עם כן אז 1) איך עושים את זה 2) נגיד מעבד של 2 ליבות על 3 גיגהרץ שחובר לאחד זהה יהי יותר חזק או יותר חלש מ אחד של 4 ליבות על תדר של 6 מגההרץ (סתם לצורך הדוגמא

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  2. הפריחה המחודשת הנוכחית של מפתחת השבבים מטאיוואן עשויה להפוך את AMD לשותפה חדשה ומפתיעה, אשר תעשה שימוש בטכנולוגיות שלה בכדי לשפר את מעבדיהלכתבה

3. הפעם ארצה לשתף את החברים בדבר הבא: חלקכם (היותר וותיקים והקבועים בפורום) וודאי זוכרים את הדיונים המעניינים שהיו לנו בנושא כרטיס מסך משומש בכסף קטן, דיונים שרצו פה בפורום כרטיסי מסך אשתקד. אז שיתפנו את הקוראים בכמה כרטיסי מסך משומשים שרכשנו בגרושים והראנו, מה היו הביצועים שהתקבלו באמצעותם על מחשב בסיסי (חדש) שהיה אז באופנה - הלו הוא האינטל G3260, מעבד שתי ליבות סטנדרטי שהיה נחשב בשוק למעבד הטיפוסי למחשבים חדשים בסיסיים, בעיקר עבור ילדים, מחשבים משרדיים, מערכות HTPC, וכיוצא בזאת... כל אותם מחשבים שלא נועדו לשפיל העליון של ה- performance users. מחשבים כגון G3260 רכשתי איפה לאשתי ולביתי, ואין להן תלונה אחת בנושא מאז. …

4. שמעתי פעם שמועה, שאם כל הסלוטים של הזכרון על הלוח מלאים, אז מהירות הזכרון יורדת ל 366MHZ זה נכון??? יש לי 2 של 512, ואני רוצה לקנות עוד 2 מה אומרים???

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  5. Started by NightWing,

אחרי כמה ימים של מלחמת חורמה במחשב החדש שלי, חשבתי לשתף אתכם בחוויה שלי. שבוע שעבר הגיע המחשב החדש שלי (אין לי כח להקליד את המפרט וזה לא עקרוני, מקסימום אח"כ). פתחתי אותו בזריזות לעבור על כל החלקים מתוך כוונה לוודא שלא "שכחו" משהו ולהפתעתי גיליתי שהזיכרון שהותקן לי הוא לא זה שהזמנתי. בדיקה זריזה העלתה שהוא זהה למדי למה שהזמתי במקור רק שהוא עם צלעות קירור ובעצם יקר יותר (הוא פשוט היה זמין במלאי אני משער), אז בחרתי להחליק לחנות את זה. בכל מקרה, היות וידעתי שלוח האם המדובר קצת אנין טעם בכל מה שנוגע לזיכרונות, אחרי שהתקנתי Vista Business 64, מיהרתי לעדכן את ה-bios לגרסה האחרונה (1201) שאמורה לטפל בבעיות התאימות לכל מיני זיכרונות. סבבה. או שלא? לאט לאט התחילו לצוץ כל מי…

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  6. ..שנקנו ב-eBay. [קיט של ג'יגה (2x512MB) מסוג DDR PC3200, דגם F1-3200DSU2-1GBFX ; CL2 2-2-5] אחרי קניית HD חדש בניסיון להתקין מערכת הפעלה ללא הצלחה ולאחר מספר בדיקות בנוסף ל +memtest הבעיה נמצא בשני זכרונות הקיט. - איך אני בדיוק ממש את האחריות עבורם? לשלוח לחברה בחו"ל? ליבואן? - האם זה נכון שהמושג "אחריות לכל החיים" היא למעשה אחריות למוצר כל עוד הוא בייצור, מכיוון שסביר מאד להניח שדגם זה כבר לא בייצור... תודה, ריפר.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. רכשתי לוח לפני כחודש בארה"ב. לוח של אסוס מדגם h81t. הלוח אינו תקין, האם אני יכול לממש עליו אחריות בארץ? או שרק האפשרות של לשלוח לארה"ב?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by sabosal,

יש לי זכרונות PQI ddr2 pqi24200-2gdb turbo memory, אחד מהם תקול. האם יש דרך לממש את האחריות? מה צריך לעשות בשביל לבדוק? האם "אחריות לכל החיים" היא באמת לכל החיים? תודה!

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by misha275,

שלום רב, יש לי זיכרון 1 מתוך 2 של G. SKILL שמקצר וגורם למחשב לא לעלות. החנות בה הוא נקנה בנשר נסגרה כיצד אני יכול לממש אחריות בארץ מבלי לשלוח לחברה את הזכרון ולחכות הרבה זמן? האם אני יכול לממש אחריות דרך היבואן בארץ? מי היבואן? אשמח לעזרה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by nim901,

שלום, לאחרונה ניקיתי את המחשב ושמתי לב שההיטסינק של הזיכרונות שלי מתחיל להתפרק (קורה ב3 מתוך ה4 סטיקים) - ראו תמונה. כמו כן, הרצתי memtest והוא דיווח על 7 שגיאות - אני כעת מנסה לברר מאיזה סטיק בידיוק מגיעה הבעיה (יש לי 16X4). השאלה שלי היא כזו - על הזכרונות יש "אחריות לכל החיים" אבל אני לא יודע אם היא מכסה את המקרה של ההיטסינק, והאם מספיק שיש שגיאה אחת ב memtest או שצריך יותר? הזיכרונות והמחשב בני 4 בערך, אם רלוונטי. תודה.

11. Started by bad-sector,

האם יש דבר כזה אחריות לכל החיים? ואם יש לי זיכרון האם אני יכול לדעת איפה לממש את האחריות?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  12. אני זוכר שאני מחכה כבר איזה 7 חודשים שהמחירים בחנויות בארץ יזוזו.. ומשום מה מאז שהמחירים כבר לא בדולרים הם תקועים במקום אני לא מאמין שגיע היום שאני אבדוק באיזה חנות והמחיר של המעבד יהיה פחות מ 1350 שקל מישהו יודע מתי מעדכנים את המחירים בשוק? אני מת כבר לקנות מחשב

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  13. Started by sam1441,

רשום בהוראות הלוח שצריך להשגיח על מינוסים ופלוסים, מה הכוונה בדיוק?

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  14. יחד עם הepox 8rda3+ קיבלתי כמה היט-סינקס קטנים, הם סתם מסופקים ליופי או שיש איזה משהו שניתן לעשות איתם?

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by lmlm,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=109099 לוח לא משו בכלל ל OC, ולא מצדיק את המחיר שלו (1100)

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי חיישן על הלוח אם שאומר לי את המעלה של ה system והמעבד רציתי לדעת מה המינימום מעלות צלזיוס(לא חימום יתר אלא קירור יתר) יכול להחזיק המעבד וגם הלוח אם?

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  17. Started by firemebad,

מהו מינמום המעבד שאני יכול להרכיב עם כרטיס מסך 8800 GT מבלי שהמעבד יהווה צאוור בקבוק ובכמה שפחות כסף ? חשבתי על E4600 או E7200 או E6550 עם עדיפות למעבד שעומד בתנאי הזה ועולה פחות. ומי יותר טוב 6550 או 7200 ?

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  18. Started by Chura,

אם אני מזמין לדוגמא מעבד מNEWEGG האם אני מחוייב במיסוי אם הוא פחות מ200$ ? חן

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום רב. רכשתי לאחרונה מחשב נייח לצורך עריכת וידאו (בעיקר פרימייר ואפטר, רזולוציית FHD). אני לא מבין גדול במחשבים, בחרתי את המפרט בהמשך להמלצות שניתנו כאן בפורום, ומנציגים של החברה עליה הומלצתי. לא תכננתי לעשות אוברקלוקינג למחשב - בעיקר מאחר אין לי שום נסיון בתחום. מעבד - intel i core 8700 לוח אם - msi z370 a pro זיכרון - ripjaws v g skill ddr4 3200 mhz --- 16x4 --- 64gb וכרטיס מסך - gigabyte geforce gtx 1060 6 gb השאלה שלי נוגעת לזכרון הראם - כשהתקנתי את המחשב, שמתי לב שהזכרונות עובדים במהירות 2133 הרץ, ולא ממצים את היכולת שלהם - 3200 הרץ. מקריאה באינטרנט, הבנתי שאני יכול לשנות בהגדרות הביוס פונקציה שנקראת xmp, ולהביא אותם…

20. אני מבין פה בפורום שההבדל במישחקים זה רק הכרטיס מסך ולכן אני חושב למה לא לקנות מערכת מבוססת AMD -2-3-4 ליבות שה-4 ליבות במחיר של 2 ליבות של אינטל?? אני יודע ששאלתי את זה כבר והחלטתי פשוט אולי נחסוך עוד כמה שקלים ונשים אותם במסך?? תודה חברה

• 10 תגובות
    • 957 צפיות
  21. Started by lirik,

היי יש לי על הלוח שלושה כרטיסי זיכרון אחד ישן יחסית אחד קצת יותר חדש והשלישי דנדש (המחשב הורכב מתרומות) משנה המיקום בסלוטים? האם בסלוט מסויים הוא (המחשב)משתמש ראשון וכשהוא צריך עוד זיכרון אז הוא עובר לסלוט הבא כמו שהבנתם אני מעדיף שהוא יתחיל עם החדש (המהיר יותר) וכן הלאה תודה לכולם ליריק

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  22. Started by bck,

נראה לי שקראתי פעם אחת פה שכדאי למקם את הזכרון בסלוט הראשון , אבל יש שני סלוטים כאלה , אחד משמאל ואחד מימין אין אני יודע איזה מהם הוא הנכון ולמה בכלל מומלץ לשים אותו בסלוט הראשון?

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  23. Started by netanel1234,

שלום, יש לי לוח אם P4V800D-X.. עכשיו יש לי על הלוח 4 חריצי זיכרון "כחול-שחור, כחול-שחור" עכשיו רציתי לדעת איזה מהחריצים הוא חריץ PRIMARY..? יש לי שתי כרטיסי זיכון אחד 256 והשני 512 אני רוצה לדעת היכן אני ממקם את שניהם..! תודה!

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  24. Started by Xanadu,

שלום לכולם, יש לי כרטיס זכרון 512 מגה והשאלה שלי היא האם יש הבדל מבחינת ביצועים אם הזיכרון יושב בסלוט מס' 1 בלוח או בשני או בשלישי???? יש לי אתלון 2600 ולוח של אסוס , כרגע כרטיס הזיכרון בסלוט השלישי DIMM3 תודה....

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  25. Started by yuri886,

שלום לכולם ברשותי לוח אם Asrock Z77 extreme 6 ללוח זה 3 חיבורים לכרטיס מסך , נכון לעכשיו הכרטיס שלי יושב על הסלוט העליון ביותר שקרוב לגוף הקירור של העבד מדובר בקירור מדגם NH-U12P SE של חברת Noctua מדובר ביחידת קירור לא קטנה שאלתי היא כזאת האם יש משמעות אם אני מעביר את הכרטיס מסך מסלוט אחד לסלוט אחר כדי לקבל יותר מרווח בין הכרטיס מסך והגוף קירור ?

• 2 תגובות
    • 869 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Navigation

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.