עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני זוכר שאני מחכה כבר איזה 7 חודשים שהמחירים בחנויות בארץ יזוזו.. ומשום מה מאז שהמחירים כבר לא בדולרים הם תקועים במקום אני לא מאמין שגיע היום שאני אבדוק באיזה חנות והמחיר של המעבד יהיה פחות מ 1350 שקל מישהו יודע מתי מעדכנים את המחירים בשוק? אני מת כבר לקנות מחשב

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  2. Started by sam1441,

רשום בהוראות הלוח שצריך להשגיח על מינוסים ופלוסים, מה הכוונה בדיוק?

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  3. יחד עם הepox 8rda3+ קיבלתי כמה היט-סינקס קטנים, הם סתם מסופקים ליופי או שיש איזה משהו שניתן לעשות איתם?

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by lmlm,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=109099 לוח לא משו בכלל ל OC, ולא מצדיק את המחיר שלו (1100)

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי חיישן על הלוח אם שאומר לי את המעלה של ה system והמעבד רציתי לדעת מה המינימום מעלות צלזיוס(לא חימום יתר אלא קירור יתר) יכול להחזיק המעבד וגם הלוח אם?

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  6. Started by firemebad,

מהו מינמום המעבד שאני יכול להרכיב עם כרטיס מסך 8800 GT מבלי שהמעבד יהווה צאוור בקבוק ובכמה שפחות כסף ? חשבתי על E4600 או E7200 או E6550 עם עדיפות למעבד שעומד בתנאי הזה ועולה פחות. ומי יותר טוב 6550 או 7200 ?

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  7. Started by Chura,

אם אני מזמין לדוגמא מעבד מNEWEGG האם אני מחוייב במיסוי אם הוא פחות מ200$ ? חן

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום רב. רכשתי לאחרונה מחשב נייח לצורך עריכת וידאו (בעיקר פרימייר ואפטר, רזולוציית FHD). אני לא מבין גדול במחשבים, בחרתי את המפרט בהמשך להמלצות שניתנו כאן בפורום, ומנציגים של החברה עליה הומלצתי. לא תכננתי לעשות אוברקלוקינג למחשב - בעיקר מאחר אין לי שום נסיון בתחום. מעבד - intel i core 8700 לוח אם - msi z370 a pro זיכרון - ripjaws v g skill ddr4 3200 mhz --- 16x4 --- 64gb וכרטיס מסך - gigabyte geforce gtx 1060 6 gb השאלה שלי נוגעת לזכרון הראם - כשהתקנתי את המחשב, שמתי לב שהזכרונות עובדים במהירות 2133 הרץ, ולא ממצים את היכולת שלהם - 3200 הרץ. מקריאה באינטרנט, הבנתי שאני יכול לשנות בהגדרות הביוס פונקציה שנקראת xmp, ולהביא אותם…

9. אני מבין פה בפורום שההבדל במישחקים זה רק הכרטיס מסך ולכן אני חושב למה לא לקנות מערכת מבוססת AMD -2-3-4 ליבות שה-4 ליבות במחיר של 2 ליבות של אינטל?? אני יודע ששאלתי את זה כבר והחלטתי פשוט אולי נחסוך עוד כמה שקלים ונשים אותם במסך?? תודה חברה

• 10 תגובות
    • 936 צפיות
  10. Started by lirik,

היי יש לי על הלוח שלושה כרטיסי זיכרון אחד ישן יחסית אחד קצת יותר חדש והשלישי דנדש (המחשב הורכב מתרומות) משנה המיקום בסלוטים? האם בסלוט מסויים הוא (המחשב)משתמש ראשון וכשהוא צריך עוד זיכרון אז הוא עובר לסלוט הבא כמו שהבנתם אני מעדיף שהוא יתחיל עם החדש (המהיר יותר) וכן הלאה תודה לכולם ליריק

• 1 תגובה
    • 441 צפיות
  11. Started by bck,

נראה לי שקראתי פעם אחת פה שכדאי למקם את הזכרון בסלוט הראשון , אבל יש שני סלוטים כאלה , אחד משמאל ואחד מימין אין אני יודע איזה מהם הוא הנכון ולמה בכלל מומלץ לשים אותו בסלוט הראשון?

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  12. Started by netanel1234,

שלום, יש לי לוח אם P4V800D-X.. עכשיו יש לי על הלוח 4 חריצי זיכרון "כחול-שחור, כחול-שחור" עכשיו רציתי לדעת איזה מהחריצים הוא חריץ PRIMARY..? יש לי שתי כרטיסי זיכון אחד 256 והשני 512 אני רוצה לדעת היכן אני ממקם את שניהם..! תודה!

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  13. Started by Xanadu,

שלום לכולם, יש לי כרטיס זכרון 512 מגה והשאלה שלי היא האם יש הבדל מבחינת ביצועים אם הזיכרון יושב בסלוט מס' 1 בלוח או בשני או בשלישי???? יש לי אתלון 2600 ולוח של אסוס , כרגע כרטיס הזיכרון בסלוט השלישי DIMM3 תודה....

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  14. Started by yuri886,

שלום לכולם ברשותי לוח אם Asrock Z77 extreme 6 ללוח זה 3 חיבורים לכרטיס מסך , נכון לעכשיו הכרטיס שלי יושב על הסלוט העליון ביותר שקרוב לגוף הקירור של העבד מדובר בקירור מדגם NH-U12P SE של חברת Noctua מדובר ביחידת קירור לא קטנה שאלתי היא כזאת האם יש משמעות אם אני מעביר את הכרטיס מסך מסלוט אחד לסלוט אחר כדי לקבל יותר מרווח בין הכרטיס מסך והגוף קירור ?

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  15. Started by Gericht,

שלום, יש לי לוח אם A7V880 ובו 4 סלוטים לזכרון, DIMM A1, DIMM A2, DIMM B1, DIMM B2 - כאשר A1 ו-B1 באותו צבע, וכן A2 ו-B2. שאלתי היא כיצד כדאי למקם שני כרטיסי זכרון זהים של 256MB ? ושאלה נוספת - האם ניתן להתקין DDR 400MHz בלוח אם התומך ב-333MHz בלבד? (המוכר בחנות אמר שאי אפשר) תודה.

• 5 תגובות
    • 446 צפיות
  16. Started by GoldenAxe4000,

שלום רב האם אפשרי לבצע מקסימום ביצועים ועדיפות להתקן USB במערכת ? יש לי כרטיס לכידה USB ולפעמים יש מצב שיש OUT OF SYNC בין ה AUDIO ל VIDEO . המערכת הינה ASUS P5QLPRO עם מעבד QUAD Q6600 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  17. Started by ytoledano,

לקראת ה14 בנובמבר, אז יוצא X79 עם תושבת 2011, אני בונה מפרט עם כמה שיותר זיכרון ויש לי כמה שאלות: 1. איפה אפשר למצוא בארץ מקלות של 8 ג'יגה? 2. האם אפשר לשים על לוחות X79 או X58 זכרונות ECC/REG? 3. האם באמת אפשר למלא לוח X58 ב6x8 ולוח X79 ב8x8? המטרה היא מחשב עבור SQL Server. שרת עולה עשרות אלפי שקלים, PC עולה 5-6.

18. היי, אני בוחן לוחות של AMD תושבת FM2 לראות לכמה יש יותר מ2 סלוטים לזיכרון וכשאני עושה סינון על גודל הלוח להוציא את כל המיקרו ATX ולהשאיר ATX רגיל אני רואה רק 2 לוחות. זה הגיוני? אני קונה מארז midi דהיינו בינוני, ללוח אם רגיל. או שאני מתפדח והתבלבלתי לגמרי? תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by bluemail,

הייתי רוצה דפי נתונים של מיקרו בקר מדור הפנטיום דור ראשון ושני מספיק טוב בשבילי אם אפשר גם שלישי

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  20. גם חברת ECS לא מחכה לדגמים חדשים רשמיים מבית אינטל עצמה בכדי לפעול ולשדרג עבורנו את ההיצע לכתבה

21. Started by yair.,

מה עדיף? Micron DDR 512MB PC3200 400Mhz או 512MB A-DATA DDR 400 דרך אגב הזמנתי כבר את כל המחשב נשאר לי רק ללכת לקנות את הזכרונות

• 6 תגובות
    • 542 צפיות
  22. ההערכה היא ש Windows Vista תצא לפני 1.12.2006 . מיקרוסופט תעודד שימוש ב ECC Memory (יותר יציבות) ל Windows Vista . נכון להיום בזכרונות עם ECC משתמשים בעיקר בשרתים. למאמר : http://www.tgdaily.com/2006/02/06/ecc_for_vista/

• 48 תגובות
    • 3.9k צפיות
  23. בזמן שהגרסה המתוקנת של עדכון אוקטובר הגדול עדיין נמצאת בשלבי הכנה, בחברה מצהירים על יישום שיתקן איבודי ביצועים כתוצאה מ-Spectre - וגם על יכולת עתידית לשלוט טוב יותר על היישומים המותקנים במערכת שלכם לכתבה

24. מיקרוסופט חוזרת בה מהצהרתה בתחילת השנה על קיצור משך התמיכה במחשבים עם מעבדי Skylake של אינטל לכתבה

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  25. א. בניה 1830 היא הסופית וזאת שתושק לציבור הרחב כגירסא הסופית לאחר 18 חודשים של בדיקת מערכת ההפעלה. מקור: http://www.winbeta.org/comments.php?id=2845&catid=1 מקור הידיעה: http://www.anandtech.com/news/shownews.aspx?i=24028 הערה: זהו, המוצר מבחינה מעשית החל את דרכו למדפי החנויות. ב. אי אפשר להוריד יותר את ה RC2 מאתר מיקרוסופט אבל נאמר כי גרסה בדיקה נוספת כן תהיה זמינה להורדה בקרוב מקור: http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/evaluation/upgrade.mspx הערה: מן הסתם עם תוקף רשיון קצר יותר מהשנה של ה RC2. ג. עוד ידיעה בענין מסכמת לא רע את הנושא: http://www.theinquirer.net/?article=22246

• 92 תגובות
    • 17k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.