מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום אני כותב הודעה זו ממחשב לא שלי.המפרט הוא כזה מעבד 775 פנטיום 4 פרסקוט 530 זיכרון 512 סינגל FSB 266 לוח אם MSI MS7222 כרטיס מסך AGP X8 6200 ציפסט של VIA המחשב חדש לגמרי אבל.....נקנה באיבורי יש פה כמה רמאויות לא קטנות כמו ה AGP והסינגל צ'אנל.האינטרנט זז פה מאד לאט וככה גם כל הישומים.חשוב לציין שמשפחה פה לא מבינה כלום במחשבים.....ועל כן זה מסביר את העניין..איך אפשר לשפר פה קצת את הבעיות??? הערכה שלי זה להוסיף עוד 512 מגה ולהפעיל את הדואל צ'אנל.מעבר לזה הרבה אין מה לעשות. תודה רבה מראש http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=PM8PM הנה העמוד של הלוח למי שירצה לדעת יותר
-
- 78 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
שלום לכולם בניתי מפרט למחשב פשוט שהפקטור העקרי מבחינתי הוא אמינות לאורך שנים על מארז HEC שהיה לי הכולל ספק HEC 300V הרכבתי את המפרט הנ"ל מעבד פנטיום כפול ליבה EA2200 לוח אם-ASUS P5KPL-CM או גיגה בייט G31M2SL הדומה לו בתכונותיו--מי עדיף מבחינת אמינות לאורך זמן המחיר זהה? זכרון קינגסטון- 1G (ללוחות שני סלוטים לכן הכנסתי רק סלוט אחד ע"מ שנוכל להרחיב בעתיד) HD פשוט של 160 כרטיס מסך למרות שיש מובנה (בשביל הנכדים) 8400 פשוט של גיגה בייט אשמח לתשובה מהירה גל
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
טוב אלוהים אסור לי להסתובב עם הכרטיס אשראי - אני ממש נורא זה למה הבנק ממש אוהב אותי . רכשתי לפני מספר דקות: amd xp 1800 msi kt333 ru ddr samsung 512 3000 msi g4 ti 4400 antec full 350 maxtor 40 7200 ata 133 dragon orb 3 5000 ש"ח. מגיע עוד שבוע.
-
- 18 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני קונה לסבא שלי מחשב חדש בתקציב של בערך 1000 ש"ח... מעבד פנטיום דואל קור E2180, ג'יגה זיכרון DDR2 667MHZ וכו'... [הוא על פנטיום 3 ככה שזה יהווה שדרוג משמעותי.. P= ] ראיתי 2 מפרטים דומים בחנויות אייבורי וKSP שהשוני היחיד בינים הוא לוחות האם... האחד הוא של MSI: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1416&maincat_no=1&cat2_no=170# והשני של :ABIT http://www.abit.com.tw/page/mi/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=LG-95C&fMTYPE=LGA775 מי עדיף על פני השני?? אשמח גם להסבר מדוע.... ההבדל במחירים בין מערכות המחשב הוא 5 ש"ח... תודה לעוזרים, ובבקשה בלי הודעות בסגנון "עזוב אותך מאייבורי חרא חברה" וכו'...
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום חברים אני מתלבט כבר הרבה זמן בעניין מפרט למחשב שיחליף את המחשב הקיים שהוא כבר בן 6 השימושים שלי הם יישומי OFFICE, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ועיבוד תמונות "קל" - בעיקר המרה מ-RAW ל-JPEG, אבל ייתכן שארצה להתקדם בנושא בעתיד. הדרישות מלוח האם הן אפשרות חיבור להרבה כוננים קשיחים (3 כוננים להתחלה עם אפשרות הוספת זוג כוננים בעתיד), חיבור מקבילי עבור מדפסת,יציאות USB 3.0 לכונן גיבוי חיצוני וסלוטים של PCI לכרטיסים ישנים. כבר כמעט הייתי סגור על שילוב של מעבד אינטל i5 2500 עם לוח z68 (חשבתי על Z68X-UD3H-B3 של גיגבייט שכולל 6 חיבורי SATA) ואז בדקתי השוואת ביצועי מעבדים וראיתי שמעבד AMD Phenom II x6 נותן ביצועים טובים יותר באותו מחיר, בנוסף, לוחות עם צ'יפסט 890gx נותנים 6 חיבו…
-
- 26 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בימים הקרובים, ברגע שמחירי AMD באמת ירדו כמתוכנן, מחשב מבוסס AMD 3800 x2 am2. מחפש המלצות ללוח אם טוב. אם מישהו יודע איך לוחות KN9 של ABIT אשמח לשמוע. התקציב הכללי של המחשב הוא 3000 ש"ח בלי מסך.
-
- 4 תגובות
- 476 צפיות
-
-
ככה קיבלתי את המחשב לא נגעתי בשום דבר. זה אמור להיות ככה או מי שהרכיב את המחשב הפעיל משהו ? המעבד הוא לא K והלוח H97 לא אמור לתמוך באוברקלוקינג
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המפרט: ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) ?AMD GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 250 DDR 400 512MB A-DATA /VT WESTERN DIGITAL 80GB SATA Sapphir (ATI) RADEON 9550 TV,DVI 128MB, 128BIT ATX MIDI PFC, usb ה-everst מראה 45 מעלות ללוח ולדיסק 38 במצב מנוחה, אבל מזייף לגבי המעבד, ה-easy tuner 4 שהגיע עם הלוח לא מציד אף טמפ' של אף רכיב במחשב או נתונים על מאווררים (הוא אמור להציג לא?! האם רק אצלי הוא לא מציג??? הוא כן מציג מתחים ומהירות מעבד ו-FSB). שלחתי מייל לתמיכה של ג'יגה בייט אבל הם לא עונים. (ניסיתי את גירסה 5 של easy tuner אבל היא גם לא מציגה טמפ'... אולי יש בעיה בלוח?) הקירור של המעבד הוא מה שבא עם המעבד הזה בלי תוספות של משחה טרמית חיצונית. היום אמנם שרב אבל זה צריך להיות ככה?…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר מספר חודשים מתלבט איזה מחשב לקנות מכיוון שהיום יש תהליך כניסה של המעבד עם הסוקט החדש אשר ישנה את תמונת כל הכרטיסים הנוכחים. למרות שהוא כיום בשוק אני לא יודע עד כמה הוא תפס והאם הוא ישאר בשוק להרבה זמן או שהוא שלב חולף כמו זכרונות ה DDRAM (נדמה לי). האם יש למישהו איזה נקודת ראיה מרחיקת לכת לגבי המצב בשוק או האם פשוט כדאי לחכות ולראות לאן זה יוביל. בקיצור השאלה היא אישה מחשב מומלץ לקנות במצב החדש והאם כדאי לחכות או לא. תודה קובי
-
- 1 תגובה
- 441 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש לצורך משחקים בעיקר-כולל אמולטורים שדורשים מעבד חזק רציתי לדעת קודם כל אם מספיק זכרון 4 גיגה-יספיק לשנים הקרובות ? או שכבר לקנות 6 והאם עדיף מעבד AMD או INTEL ? איזה גם מתחמם פחות ? תודה מראש גיל
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש מבוסס AMD בתקציב של 5000 שקל כולל מסך תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוף סוף הגיע אלי המחשב המיוחל, כלומר הרכיבים שלו, שקניתי בארה"ב. רצתי היום לפני סגירת החנויות לקנות כל חלק אפשרי, ספק כוח מארז וכו' שלא אתקע עם משהו כשארכיב את המחשב בשבת. אבל כרגיל, תמיד יהיו בעיות מעצבנות וקטנטנות שתוקעים את כל התהליך, אוף! הצלחתי להרכיב את הספק ואת הלוח אחרי אין ספור ניסיונות מפרכים, אבל כשניסיתי לשים את הזיכרון בחריץ, הזיכרון פשוט לא נכנס לייייייייייי. חסר לו חצי מילימטר כדי שיתאים לחריץ. מדובר בזיכרון שקניתי לפני שנה סה"כ. איך שייך דבר כזה? לא רשום עליו איזה DDR הוא, רק את הדגם KINGSTON KVR400X64C3A/1G את הלוח אם (GIGABYTE GA-P35-DS3L) קניתי בהמלצת החברים פה. הושיעו נא!
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש של מעבד AMD 64 3000, לוח אם של + EPOX 3KDA ' שני, מאווריים של 120 ממ ועדיין גשאני בודק בעזרת תוגנת אוורסא יוצאים לי הנתונים הבאים: Temperatures Motherboard 34 °C (93 °F) CPU 65 °C (149 °F) Aux 40 °C (104 °F) WDC WD1200JB-32EVA0 30 °C (86 °F) Cooling Fans CPU 1520 RPM Chassis 4219 RPM Power Supply 2961 RPM השאלה היא האם הטמפ' לא גבוהה מידי? תודה
-
- 13 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש והרצתי עליו כמה בדיקות כדי לראות שקיבלתי את הכל כמו שביקשתי ומשום מה הזיכרון (8GB 1600MHZ מה שהוזמן) מציג שהוא רץ על מהירות 667MHZ ולא 1600 MHZ, מדוע זה ככה?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב ביתי חדש, התקנתי ווינדוס 11, מעט תוכנות שימושיות אבל מבחינת דרייברים ודברים "נסתרים" שצריך לעשות, איך אני יכול לדעת מה בדיוק צריך? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 285 צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב חדש, עם מעבד +Athlon 64 X2 4200 עם הקירור הרגיל שמגיע עם המעבד. כנראה בגלל החום היום, המחשב כבה לפתע, ניחשתי שזה בשל החום, הפעלתי שוב, ולאחר כמה דקות עבודה הוא הגיע ל 80, 90, 95, 98 מעלות, וכבה... :-) 1. הוא כבר נכבה לי 3 פעמים, כלומר, הוא הגיע לטמפרטורה מקסימלית (לא הגבלתי ב BIOS), וכבה - האם מה שקרה הוא מסוכן למעבד ? 2. מה זה אומר ? שאני חייב לשים קירור נוסף / במקום הקיים ? מה בדיוק עלי לעשות ?
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עכשיו סיימתי לסדר את המחשב החדש שלי שהגיע בשעה טובה!!! INTEL P4 2.6C 800 BUS GIGABYTE 8IPE1000-L Geil golden dragon 256x2 400 הכל עובד חלק ויפה!!! מומלץ.... לוח מעולה נוח לשימוש וידידותי... אריזה יפה...
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
סוף סוף ביצעתי את בדיקת ה 3DMARK ( אפשר ליראות במיפרט שלי שיש לי 2G זיכרון וכרטיס 7300 GT עם זיכרון DDR3 ) הינה התוצאות >>> מה דעתכם? האם תוצאה של 2204 היא חלשה בינונית או טובה? (כי לא יכול להיות שהיא תהיה מעולה...ביגלל כרטיס המסך) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני צריך לבנות מחשב שעבוד בפס יצור ויש לי כמה שאלות 1) אני צריך שהיה לך מספר גדול של כניסות ל PCI 9 האם יש כזה לוח אם ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לבנות מערכת שתשמש בעיקר בעיקר להורדות וגישה לאותו תוכן מהרשת. מאחר והמפלצת שיש לי עכשיו צורכת המון חשמל (QX9650), חיפשתי משהו מבוסס מיני. אני דיי בטוח על Atom, וראיתי שהחדשים זה D2700 או N2800? מה זה אומר ? מה ההבדלים ביניהם ? בנוסף, לא הצלחתי למצוא כמעט לוחות עם מעבדים אלו, תוכלו לעזור ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיקרון אני רוצה להתחיל לעבוד עם סאונד (בין היתר CUBASE). אין לי הרבה כסף כרגע ויש לי מחשב בן יותר מ10 שנים. הבנתי שבמצב כזה צריך מחשב שיהיה עם זכרויות טובים, לוח אם טוב ומעבד עם עדיפות ל4 ליבות. אז מצאתי מחשב למכירה יד 2 ותהיתי אם אתם יכולים לעזור לי בנוגע למפרט עם יותר ספציפיות לגבי אותם חלקים. אני מאוד מאוד לא בעניינים וזה מאוד לא התחום תעסוקה שלי בשלב הזה של החיים אני אני אשמח לשמוע את דעתכם חבר שלי ראה את המפרט והוא קצת יותר בעניינים ואמר לי שאם זה היה ב1000 אז זה היה יותר מומלץ. המפרט: למען הסר ספק המפרט שאני מוכר - מעבד: 955 מכפל פתוח שלא מגביל אפילו שד כמו 580GTX - קירור: מוגן 2 קירור איכותי למי שמבין שומר על המעבד קריר באה עם שתיי מאוררים(120mm) - לוח א…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי משחב ישן מחבר, והארדיסדק בנפח של 15 GB עכשיו כשאני מפעיל את שניהם ביחד המשחב מביא לי הודעה Primary master hard disk fail קראתי קצת באינטרנט וראיתי שם שכנראה הביוס לא תומך בכאלה גדלים(מכיוון שהמחשב ישן) מפרט של המחשב מעבד PENTIUM R 133 MHZ לוח אם INTEL i430VX
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום חברים בגלל סיבות מרובות הוצאתי את מחשב הP4 הישן שלי מהבויידן,אני צריך עזרה בהפעלתו לצערי אין לי את הדרברים הדרושים איך ניתן למצא מה סוג הלוח אם ע"מ למצא לו דרייבר(הלוח שייך לMSI אין לי מושג מה שמו למעט שעל הגשר הצפוני רשום 533 ) הHD חדש ישן 80G אך מפורמט-תוכנת הפעלה יש לי להתקנה. תודה לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 14.06.2008 בשעה 08:41:13 חברים שוב פעם שלוםמצאתי את הדגם של הלוח אם MSI 845PE MAX VER2.0 מה עליי לעשות עכשיו תודה לכל העונים "הגאונים" גל[br]פורסם בתאריך: 14.06.2008 בשעה 08:48:16 הורדתי את כל הדרייברים הדרושים מה עכשיו?
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן P3 800MHZ עם 128 זכרון. התקנתי אליו XP, וזה דווקה עובד בסדר. אבל מרגישים שזה איטי. אז שאלה ראשונה: האיטיות זה בגלל הזכרון או בגלל המעבד (ואני לא מדבר על דברים כבדים, סתם להכנס לתיקיה, לצייר, לקרוא מתוך דיסק) שאלה שניה: אם זה בגלל הזכרון, אז עוד 256mb ישפרו את זה, או יותר אם נחוץ ? שאלתה שלישית: ניסיתי להוסיף למחשב הזה זכרון DDR 400MHZ וזה פשוט לא התאים פיזית, יש משהו יותר ישן מ DDR ? איפה ניתן להשיג ? תודה לעזורים טל
-
- 5 תגובות
- 490 צפיות
-
-
לאחר כשבוע או שבועיים של שקט, שוב התחילו בעיות שהצריכו איפוס של הגדרות ה-BIOS לברירת המחדל. בפעם הקודמת הגדרתי את הזכרונות ידנית ב-BIOS עפ"י הנתונים ב-CPU-Z אך כאמור, זה החזיק מעמד רק כשבועיים. מה שקרה זה שקיבלתי מספר פעמים את ההודעה הנ"ל: Bootmgr is missing ומערכת ההפעלה לא עלתה. ביצעתי תיקון באמצעות דיסק ההתקנה של ה-Windows 7 מספר פעמים בדרכים שונות אך ההודעה חזרה על עצמה שוב שוב. ואז מצאתי רשומה בבלוג של מיקרוסופט והיה כתוב שם שזה יכול גם להיגרם מבעיית חומרה. אז נכנסתי ל-BIOS ואיפסתי את ההגדרות לברירת מחדל ועכשיו ה-Windows עולה ללא בעיה. בעיה נוספת היא שיש לי בלוח אם (מפרט בצד) של Gigabyte בקר USB 3.0 של Etron. אז מסתבר שהדרייבר ל-Chipset של אינטל גורם לבקר ה-USB 3.0 ל…
-
- 34 תגובות
- 3.5k צפיות
-