מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין שלוש דגמים http://www.hardcorecooling.us/product.asp?3=199 http://www.hardcorecooling.us/product.asp?0=200&1=201&3=86 http://www.hardcorecooling.us/product.asp?0=200&1=201&3=88 מה אתם אומרים יותר כדאי?? המפרט בצד(<---) והזכרונות יבואו עם RADEON 9700
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
קניתי את הANTEC 302..הבנייה הסתיימה בהצלחה אבל יש לי בעיה קטנה קיבלתי בין הכבלים עם המארז חיבור לUSB 3.0 ולמיטב ידיעתי הלוח אם שלי(INTEL DB65AL) אין לו סוג של חיבור כזה, איזה מין אלטרנטיבה אוכל לעשות כדי שהשתי חיבור USB 3.0 הקדמיים יעבדו? כמו כן, יש לי בעיה קטנה, לאחרי שסידרתי כבלים שמתי לב שהכבל של 4+4PIN מאוד קצר ולא יכול ללכת מסביב למארז, אז חשבתי על חיבור מולקס..אבל יש דאגה, האם החיבור מולקס יכול לשאת בעומס של כ95W? המוצר שעליו אני מדבר זה http://www.ebay.com/itm/140646195176?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 כבר שילמתי עליו אבל המוכר לא שלח, וביקשתי שיבטל..אבל עדיין אפשר להגיד לו שישלח בכל מיקרה..השאלה שלי אם הכבל הזה לא יעשה צרות תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש לגיימינג זכרונות:2*4gb 1600 sniper מעבד:i5 4670 כרטיס מסך:מתלבט בין r9 290 ל970gtx אני מתכנן לעשות oc ושתיהיה לי את האופציה בעתיד לעשות cf
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש. בגלל שאני גר בצפון ואני קונה בדרך כלל מKSP ויש לי ניסיון נחמד וטוב איתם, אני אקנה רוב הסיכויים שם. בכל מקרה עד שסוף סוף אני הולך לקנות מחשב חדש הם הפסיקו להביא את הזכרונות של TWINMOS והנה מה שנשאר להם בקטלוג: *) kingmax - 250 *) kingmax GBA - 270 *) INFINEON - 270 *) kingston - 290 *) kingston CL2 - 440 הם מחזיקים גם ערכה של שני סטיקים של GAIL CL2 ב770 אני מתכנן לקנות 2 סטיקים של256 מגה 3200. עכשיו המוכר המליץ לי על BGA בטענה שהם מיוצרים ב0.13 מיקרון מה שגורם להם כמעט ולא להתחמם (מה הקשר גם אני לא הבנתי). אבל זאת הייתה הפעם הראשונה שאני שמעתי על החברה KINGMAX, מה שהעלה אצלי לא מעט התלבטויות. דעתכם? נ.ב. את הדגמים הספציפים המוכר בקריות לא ידע ו…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, שאלה שנתקעה לי בראש די הרבה זמן, אז הגיע הזמן לשאול, קצת טכני ותיאורתי אבל אני אנסה להסביר בצורה פשוטה. האם זיכרון שפועל במהירות 800 יתן ביצועים טובים יותר מזיכרון במהירות 667 על לוח אם שה FSB שלו הוא 667 (נצא מתוך נקודת הנחה שהוא יעבוד בצורה תקינה, זרקתי סתם מספרים, זה לא משנה) מבחינה תאורתית, לא, כי הזיכרון "יחכה" בגלל הקצב של הFSB, אבל חשבתי על משהו אחר, זיכרון במהירות 667 לדוגמה לא באמת מעביר מידע בקצב של 667 מגהרץ בגלל שחלק מהפעימות שעון "מתבזבזות" על זמני תגובה, אז בעצם מפסידים קצב העברת נתונים, לעומת זאת בזיכרון של 800 מגהרץ, אחרי ה"בזבוז" של הזמני תגובה יצא שמנצלים את כל ה667 מגהרץ של הFSB התאוריה שלי נכונה או שטעיתי במשהו? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
משפחת ה-Core של הדור התשיעי נמצאת על המדפים כבר כמה חודשים במחירים גבוהים למדי - ועתה נראה כי יהיה פוטנציאל לקבלת עלויות קורצות מעט יותר תודות לדגמים ראשונים מסוגם בהם הליבות הגראפיות המובנות אינן פעילות לכתבה
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלא יעבור את ה5000 בלי מסך רמקולים מקלדת עכבר.אני רוצה אחד שיחזיק מעמד שנתיים בלי OC לכרטיס מסך אולי OC אם אני אדע בעתיד אדיף G4TI תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי זכרון DDR 256MB במחשב בן 4 שנים וכתוב שיש "אחריות לכל החיים" לזכרונות. memtest מצא בו שגיאות (לא הרבה ורק כאשר הוא הגיע ל-75%). המחשב עובד מצויין. האם אני יכול להחליף את הזכרון? קניתי מאייבורי.
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל לתכנן את המערכת הבאה שלי, שתהיה מבוססת על הקונרו, והתחלתי לגלגל כמה רעיונות בראש. אני כמעט ולא מבין כלום ב-OC, אז לא נראה לי שמתוכנן OC רציני למערכת, מקסימום OC בסיסי, על קירור סטוק. המחשב מיועד בעיקר לגלישה, אימיול (ללא הפסקה ), אופיס, קצת משחקים וקידוד סרטים. יש לציין שיש לי אפשרות להשיג את המעבדים של אינטל במחיר זול יותר מזה שבחנויות (אל תשאלו איך, לא יכול לפרט), מה שיכול להפנות משאבים לרכיבים אחרים. אני מייעד לשילוש הנ"ל גג 3000 ש"ח. חשבתי על כמה אפשרויות למעבד, לוח וזכרונות: 1. מעבד E6400, לוח 965P ו 2GB זכרון VALUE DDR2 533MHZ, ללא OC. 2. מעבד E6400, לוח 975X ו 1GB זכרון DDR2 667MHZ, עם OC בסיסי. 3. מעבד E6600, לוח 965P ו 1GB זכרון VALUE DD…
-
- 33 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מעבד, לוח אם, זכרונות, וכרטיס מסך. עוד חודש אני נוסע לכמה ימים לניו-יורק ווושינגטון DC. האם כדאי לי לקנות שם? האם המחירים יהיו זולים משמעותית במידה כזו שכדאי לי להסתכן ושלא יהיה לי אחריות בארץ? תודה!
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול לתת לי מאוורר למעבד intel core i5 2320? יש כל כך הרבה דגמים שאני מחפש ואני לא יודע מה מתאים. תודה!
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה. בכל אופן, אני רוצה לדעת איך לעדכן את הביוס שבלוח האם שלי מדגם Gigabyte GA-G41M-ES. התוכנה Aida64 (ובעבר Everest) מאפשרת להכנס לאתר של תוכנת biosagentplus בשביל כדי לעדכן את הביוס. הצרה היא, שלמרות שהאתר של התוכנה מציין כי התוכנה היא חופשית וכי ניתן באמצעותה לסרוק ולעדכן את הביוס בחינם, לאחר ההורדת התוכנה, וכן סריקה של הביוס, בהודעה שאומרת כי הביוס שלי לא מעודכן, רשום כי כדי לעדכן אותו, עלי לקנות את התוכנה בתשלום למשך תקופת פעילות מוגבלת של שנה עד שלוש שנים אם אני זוכר טוב (התנהגות המזכירה Scareware, כלומר באתר התוכנה מתפרסמת כחופשית, אך אחרי הורדתה והתקנתה, היא דורשת ממך לקנות את התוכנה בתשלום על מנת שהיא תבצע את מטרתה). איך אפשר לעדכן …
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
Lumiproxy, ספקית פרוקסי IP פרימיום עולמית Lumiproxy עם מספר רב של פרוקסי מגורים מתחלפים ברחבי העולם, Lumiproxy היא אחת הפרוקסי הטובות ביותר. LumiproxyLumiproxy● IP מגורים אמיתי 100%, טהור ובטוח. ● מספק מעל 90 מיליון משאבי IP, המכסים מעל 195 מדינות ואזורים. ● שיעור הצלחה של חיבור של 99.5%, תמיכה בסינון לפי מדינה, ספק אינטרנט ומיקוד, מהיר ויעיל. ● תמיכה באימות/רשימה לבנה של חשבונות. ● חבילות מרובות, המספקות אמצעי תשלום מרובים. ● מכסה מעל 195 מדינות ואזורים, מעל 90 מיליון משאבי IP מגורים אמיתיים. סוגי פרוקסי מרובים כדי לענות על צרכים שונים. כולל: ●פרוקסי למגורים ●פרוקסי למגורים ללא הגבלה ●פרוקסי למגורים סטטי ●פרוקסי סטטי למרכז נתונים ●ספק אינטרנט לטווח ארוך תמיכה בשתי שיטות …
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם, פרסמתי את זה בדיון אחר אבל נתבקשתי להפריד בין הנושאים ולפתוח דיון חדש וזה מה שאני עושה. יש לי היום 4 ג'יגה זיכרון. לוח אם של ג'יגה בייט מודל EP43-DS3L . לא בטוח איזה דגם הכרטיסי זכרון אבל זה המידע עליהם: עד כמה שאני יודע הלוח אם שלי תומך מקסימום בDDR2. יש לו 4 סלוטים של כרטיסי זכרון. לפי התוכנה הזאת, אלו סוגי הכרטיסים: Mushkin Silverline® — 991760 2GB DDR2 PC2-6400 5-5-5-18 Silverline OCZ OCZ2VU8002G Vista Upgrade 2GB DDR2-800 PC2-6400 5-6-6-15 Memory RAM בעבר, כשהוספתי את אחד מהכרטיסי הזכרון האלו, קניתי את זה באריזה של 2 כרטיסי 2 ג'יגה. כשחיברתי אותם למחשב זה רק עשה תקלות והמחשב על הזמן הפעיל את עצמו מחדש, עד שהקומבינציה של זכרון אחד חדש ואחד …
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קצת רקע: אני מתכנן להחליף את המערכת הקיימת ולקנות מחשב חדש + מסך 4k ככה שמועד הקנייה יושפע בעיקר ממצב השוק של כרטיסי המסך בתקווה שהכרטיסים הבאים יהיו מסוגלים להתמודד עם 4k בצורה טובה יותר(את השאלות שלי על כרטיס מסך אני כבר אשאל בפורום המיועד). דבר נוסף שישפיע זה מצב השוק של המעבדים\לוחות, האם בשנה וחצי הקרובות צריכות לצאת טכנולוגיות חדשות שיהיה שווה לחכות להן, אני יודע שעכשיו הושק קו skylake, ובתחילת 2016 אינטל ישיקו את המעבדי high end החדשים שלהם. המערכת היא לגיימינג ועבודה עם מכונה וירטואלית, לכן אני לא מתכוון לקנות I5 אלה i7, עכשיו השאלה שלי האם בגזרת המעבדים\לוחות יש טכנלוגיה שבטווח של השנה וחצי יהיה שווה לחכות לה? לפי מיטב הבנתי כרגע אין איזה משהו מיוחד שאמור לצאת, …
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין פנטיום 4 לפנטיו d ובכלל מה זה פנטיום d????
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
maximum shared memory מוגבל ל 512mb בלוחות אם מסדרה 9. אם אני מתכנן להשתמש ב 4600 המובנה שיש בHASWELL עד כמה זה ישפיע עליי והיכן ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לירכוש מחשב חדש ויש לי שאלה לגבי זיכרונות: אני ישתמש במחשב לOC חזק ולמשחקים כבדים,אז קראתי קצת וראיתי שהתיזמונים צריכים להיות נמוכים כאלה: CL4-4-4-12 אם אני לא טועה תתקנו אותי. ולא הבנתי משהו לגבי הMHZ שיש שם בכללי כמה שיותר יותר טוב או כמה שפחות?. כי אני רואה פה מלא אנשים שממליצים לקחת 800MHZ אז ככל שזה יותר נמוך ככה= **** (: ואם תוכלו בבקשה להביא לי זיכרונות במחיר טוב ושיתנו את הצרכים שלי לגבי OC ומשחקים כבדים. תודה רבה על העזרה..
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
CPU: i7-920 @3.32GHz MB: GA-EX58-UD3R PSU: Thermaltake Toughpower Qfan 750W RAM: 2 X 2GB OCZ Gold 10666 1333MHz 9-9-9@1.65v GPU: HD 6870 (מתכנן לקנות GTX 770, אשמח להמלצות למרות שנראה שאין יותר מדי אופציות בטווח מחירים הזה) אני מתכוון לעשות שדרוג קטן למחשב ביחד עם כרטיס מסך ואולי SSD (שגם עליו אשמח להמלצות בהתחשב בעובדה שהלוח הוא רק SATA2). כחלק המשדרוג חשבתי להגדיל את כמות הזכרון במחשב. מכיוון ש-8-12GB ידרוש ממני להוציא את הזכרון שכבר יש לי, ומכיוון שהתועלת של 8-12GB לעומת 6GB לפי מיטב הבנתי היא מינימאלית לגמרי (וגם 4GB בתכל'ס מספיק, אבל לפי מה שהצלחתי להבין בינתיים יכול להיות ששדרוג ל-6GB יהיה שווה את התוספת של 100-150 ש"ח). מכיוון שזכרונות כמו שלי אין להשיג, מה גם שהם …
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1313 מעבד שלא מזמן (4 חודשים עלה 2200 שקל) עולה אלף שקל פשוט טירוף כפול ליבה ב1000 שקל וזוכרים את הFX62 שעלה 9000 שקל עכשיו הוא ירד גם כן ל 7800 שקל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_2136&products_id=14038 רק שנעה לא הורידו את המחיר והוא תקוע אצליהם על 9400 שקל http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5421 ללא ספק כיום ה930 הוא המעבד המשתלם ביותר שקיים בשוק והינה גם 805 ב688 שקל מה יהיה לאן נגיע ;D
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=23010 מה זה אומר מבחינת המעבד הזה על הטמפרטורה במנוחה ומאמץ (ללא OC ) ., ולגבי ספק החשמל שהוא צריך ב- 2 המצבים האלה? אם אני רוצה שישנו לי תדר ומהירות של המעבד דרך לוח אם, זוהי המהרה שגם מצריכה קירור גבוה? זה סוג של OC וניתן אפילו שהמעבד הוא לא K ?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
בואו נדבר רגע על ההבדל במחיר בין שילוש קדוש של AMD לזה של P4, טוב? בואו נראה, לAMD אפשר אומנם לקחת זכרונות 333 שיותר זולים (ממש בקצת, למשל בKINGSTON ההבדל הוא בסביבות ה10 שקל לסטיק הבדל), אבל אפשר גם לקחת זכרונות DDR400 שבכל מקרה יהיו עדיפים אם עושים OC (כך שכאן אין לAMD שום יתרון במחיר). לוחות (המחירים מחנות ההאובה עליי, סתם דוגמא): ABIT: AMD: NF7SL: 640 P4: IS7-e: 588 MSI: AMD: K7N2-ILSR: 872 P4: NEO2-LS: 645 EPOX: AMD: 8RDA3+: 726 P4: 4PDA: 605 אז להפתעה, הלוחות של INTEL הם במחיר שווה ולפעמים (רבות) זולים יותר מהלוחות לAMD. מה שמשאיר את הפער במחיר רק למעבד (ולא לשילוש בעצם). ובא נראה מה ההבדל במחיר: P4C 2.4: 1050 XP2600: 650 הבדל במחיר: 400 שקל. רק תזכרו שלAMD צריך קי…
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי מפלצת לא קטנה (i7 מואץ) שמשמש לאיחסון ולהורדות בשעת הצורך, המחשב פועל 24/7 ואני שם לב כי צריכת החשמל שלו היא כ 130 וואט. הייתי מעוניין לבנות יחידה יותר חסכונית בחשמל משאריות, יש לי מארז, ספק כח ודיסקים (לא אצטרך מסך/עכבר/לוח מקשים כי אתחבר מרחוק) כך שמה שאני צריך לוח אם+מעבד+זיכרון. השימוש במחשב יהיה בעיקר לאיחסון וחיבור לרשת כך שאני מאמין שלא יהיו דרישות מיוחדות מהמעבד. מצד שני, אני משתמש בהמון טאבים בגלישה (באדג'). כמובן ששאלת המחיר חשובה לי ולא אכפת לי לוותר קצת עבור הוזלה. -מה מומלץ לרכוש? -מה שאוכל לי את רוב הזיכרון הוא הדפדפן, יש אחד חסכוני יותר? -הייתי רוצה לחבר אותו למחשב שלי באמצעות כבל רשת ישירות, האם עדיף לוח עם שתי יציאות L…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-