עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by bafty,

טופס שדרוג: תקציב: מהו תקציב לשדרוג המחשב? 2000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? אין חריגה מטרות השדרוג: מהי מטרת השדרוג, מהם השימושים שלכם במחשב? (סמנו באדום): גיימינג כבד או קל מערכת הפעלה: באיזו מערכת הפעלה אתה משתמש (יש לציין גם קצב ביט - 32bit או 64bit מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray לוח אם: Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155 זיכרונות: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 כרטיס מסך: MSI GTX 970 דיסק קשיח: ) Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 מארז: Gigabyte Aurora 570 TowerCase Aluminum Body 3x120m…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box or AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX מה לקנות? למטרה של משחקים גלישה הורדות וכו.

• 42 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. אני רוצה לקנות מחשב נייד ולא רוצה להשקיע בכרטיס מסך, אני רוצה לשחק במשחקים ממוצעים פלוס מינוס. איזה מבין המעבדים ודור המעבדים של אינטל נותן ביצועי גרפיקה מובנת בצורה הכי טובה? לא משנה לי אם המעבד יהיה I3 I5 או I7

4. Started by shibby15,

אני מתלבט בין שלוש דגמים http://www.hardcorecooling.us/product.asp?3=199 http://www.hardcorecooling.us/product.asp?0=200&1=201&3=86 http://www.hardcorecooling.us/product.asp?0=200&1=201&3=88 מה אתם אומרים יותר כדאי?? המפרט בצד(<---) והזכרונות יבואו עם RADEON 9700

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. שלום, אני מתחיל לתכנן את המערכת הבאה שלי, שתהיה מבוססת על הקונרו, והתחלתי לגלגל כמה רעיונות בראש. אני כמעט ולא מבין כלום ב-OC, אז לא נראה לי שמתוכנן OC רציני למערכת, מקסימום OC בסיסי, על קירור סטוק. המחשב מיועד בעיקר לגלישה, אימיול (ללא הפסקה ), אופיס, קצת משחקים וקידוד סרטים. יש לציין שיש לי אפשרות להשיג את המעבדים של אינטל במחיר זול יותר מזה שבחנויות (אל תשאלו איך, לא יכול לפרט), מה שיכול להפנות משאבים לרכיבים אחרים. אני מייעד לשילוש הנ"ל גג 3000 ש"ח. חשבתי על כמה אפשרויות למעבד, לוח וזכרונות: 1. מעבד E6400, לוח 965P ו 2GB זכרון VALUE DDR2 533MHZ, ללא OC. 2. מעבד E6400, לוח 975X ו 1GB זכרון DDR2 667MHZ, עם OC בסיסי. 3. מעבד E6600, לוח 965P ו 1GB זכרון VALUE DD…

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by fenix5545,

שלום,אני רוצה להחליף את המעבד שלי I5 2500K מיכיוון שהוא תקול רציתי לדעת איזה מעבד יש שפחות או יותר מתאים לתכונות שלו (חשוב לי אפשרות טובה לOC כמו ב2500K) וכמובן שתואם לתושבת LGA 1155 למרות שעד כמה שאני יודע הדור האחרון הוא 1150,לאיזה מעבד כדאי לי להחליף והאם מישהו מכיר מקום שמוכר אותו חדש במרכז (במידה ולא אקנה כניראה יש שניה או משו בסגנון) ושלא יהיו איתו צוור בקבוק עם שאר החומרה. מפרט מחשב: מעבד:I5 2500K לוח אם:gigabyte z77x-ud5h-wb כרטיס מסך: sapphire hd7950 ספק:enermax naxn 550W הרד דיסק: WD green 1TB ssd: micron 120GB (לא זוכר דגם ספציפי) זיכרון REM:kingstin 1666MH 6 GBמ 3 סטיקים בעלי "קירור" מארז:thermaltake chaser mk-i מאוור: thermaltake 240MM כרטיס רשת של גיגהביט …

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Oranl,

היי, אני צריך דרייברים ללוח-אם שאני לא מצליח למצוא ברשת. על-פניו זה נראה כמו לוח של MSI (למרות שהמקום היחיד שזה רשום הוא גוף הקירור של הצ'יפסט). הדבר היחיד שרשום על הלוח זה N1996.. תמונות שמצאתי ברשת לא ממש תאמו ללוח (בעל שלושה סלוטים לזיכרון - שניים צמודים ועוד אחד לידם). איפה אפשר למצוא ת'לוח הזה?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. שלום לכולם! תהיתי מה ההבדל בין שניהם? אמרו לי שיש ליבות ופיזיות ולוגיות, ולא כל כך הבנתי איך זה בא לידי ביטוי בביצועים, או מה הכוונה בליבה לוגית, והאם ל-i5 יש 4 ליבות, או 2. אני אישית קניתי את המעבד שלי בשלהי 2008, כאשר הייתי תמים, והלכתי על מעבד 2 ליבות במקום 4.

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by ilanb0,

האם מומלץ כבסיס למחשב של 4000 ש"ח למשחקים? איזה מעבד כדאי להתאים לו והאם זה נכון שהלוח הזה מתאים רק לכרטיס של ATI?

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by AvlK,

שלום חברים, i5 4590 על לוח gigabyte h81m-hd3 מצריך עדכון ביוס? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. היי. יש לי מעבד מסוג I5 6500 ולוח אם Asus B150 pro d3 DDR3. הבנתי שעדיף שהזכרונות יהיו DDR3L עם מתח נמוך יותר מאשר DDR3 רגיל למעבדים של סדרה 6. 1. האם החול אם שלי תומך בDDR3L? 2. יש את הקיט הזה: זכרון למחשב HyperX FURY 2x8GB DDR3L 1600MHz CL10 Kit http://ksp.co.il/?uin=29056&select=.1038..392..796..1957. ואפשר לקחת זוג סינגלים של: זיכרון למחשב Corsair Vengeance LP Low Voltage 8GB DDR3 1600Mhz CL9 http://ksp.co.il/?uin=27813&select=.1038..392..347..1957. זה משנה אם אני קונה קיט של זוג או שתי בודדים של 8 גיגה בנפרד? כי על פנוי הקורסייר הוא CL9 וגם יוצא זול יותר. …

12. Started by lmlm,

http://www.techwarelabs.com/articles/hardware/dcOAB/index_4.shtml

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by psychuil,

הלוח שלי מניאק קטן, כנראה שהלך איזה חיישן טמפרטורה. היות והמעבד כבר זקן, אין טעם להחליף רק את הלוח ואז להביא שילוש חדש עוד שנה. אז אני מחפש שילוש חדש. הבנתי שכרגע המעבד הכי רציני בשוק השפוי יחסית הוא ה2600K, האם יתאפשר לשלב אותו עם לוח ו12 ג'יגה זכרון בלי לעבור את ה2000? אם לא, האם ניתן עד 2500? אני לא חושב שאני צריך לוח אקסטרים, אבל עושה רושם שאני צריך אחד עם south bridge עמיד במיוחד לחום, היות ותהיה מעליו מפלצת אש-שאול. לא מתוכנן OC בעתיד, כי למדתי שזה מיותר (: כמו כן, אני צריך כרטיס קול על הלוח, ואין צורך בכרטיס מסך.

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by nec_000,

עבודה יפה שנעשתה על ידי linus : "Intel CPU Innovation.. or Lack Thereof" https://www.youtube.com/watch?v=jy1M0jkRWWk שמזכירה (לי) בעקיפין את הויכוחים המיותרים בין מחנה "הילדים שחקני המחשב" אך חסרי ההשכלה הפורמלית (הכה נחוצה) בתחום מתמטיקה ומדעי המחשב (ולכן חסרי ידע בחישוביות) אלו שלצערם נפלו "באחיזת העיינים" של תעשיית היחצנות של אינטל ואנשי שיווקם, ומשכך נשבעו ממש, שישנם שיפורים מהותיים וחשובים בין כל המעבדים שאינטל משיקה משנה לשנה, ועד כמה חשוב למי שיש לו מעבד כמו למשל סנדי ברידג' בן 6 משנת 2011, שירוץ לשדרג למעבד icore החדש והבטיחו "שזה ישנה סדרי בראשית בביצועים".... (לא פחות). ולא היה להם שום גרף או כלי שמראה הכפלות בצ…

15. Started by sh9696,

אשמח לשמוע דעה לפני קנייה, הציעו לי 2GB זיכרון שלהם...

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. יש לי מחשב P4 2800 800 Bus Asus P4P800 Deluxe Geil Ultra Series 512x2 333 Mhz אני רוצה לדעת מה הבדל הביצועים בין הזיכרון שיש לי (להזכירכם זה 1024 מגה בדואל אבל 333 Mhz) לבין זיכרון Geil Golden Dragon 256x2 400 Mhz (לתשומת ליבכם זיכרון זה הוא 400 Mhz אבל רק 512 מגה). האם יש הבדל גדול בין 2 הדברים שהצגתי כאן? האם אני אראה הבדל ביצועים משמעותי במשחקים? ואם יש הבדל אז מה עדיף? יש לי אפשרות לבחור אחד מ2 הדברים הללו (אבל לא שום דבר אחר אז אל תציעו לי זיכרונות אחרים כי פשוט אני לא יכול...!) נ.ב. 2 סוגי הזיכרונות הללו הם CL2 בבקשה תענו בהקדם כי זה מאוד חשוב ואני צריך לדעת דחוף (אם אפשר לבסס את התשובות שלכם על משהו אז בבקשה תבססו כי זה מאוד מעניין אותי ואני) תודה לכולם מראש!

• 39 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by alsal,

שלום חבר שלי רוצה לקנות מעבד אינטל 4 1.8 GHZ של אינטל עכשיו אני ועוד כמה חברים ניסיתי לשכנע אותו גם מבחינת מחיר ויכולת ש AMD Athlon XP 1800 יותר טוב וזול ואמין יותר אבל הוא עדיין בסימני שאלה וחושב שאינטל זה שם ויותר סומך עליהם שלא יקרה כלום וקצת חושש מ-AMD. הייתי שמח לשמוע את דעתכם אולי תצליחו להוציא אותו ממה שהוא חושב או אפילו לשכנע אותי שאינטל יותר כדאי (לא נראה לי שזה בדיוק יקרה) בכל מקרה תודה לכולכם נ.ב. - אף אחת מהחברות לא "זבל" בשבילי שניהם מאוד טובות פשוט אני חושב שAMD זול אמין ועדיף יותר P:

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by Gnome,

מה ההבדל מה יותר טוב למה לאיזה שימושים ומה עדיף?בקיצור כל השטיות האלה...

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by 6kwar,

ללוח אם GA-7VRXP זה החלקים AMD XP 1800 GA 7VRXP KINGSTON 256 PC333 HERCULES 3D PROPHET FDX 8500 LE

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by red4ever,

שלום, יש לי מחשב די ישן עם 2GB RAM DDR2 ואני מריץ ווינדוס 7 שעובד ממש באיטיות. הבנתי שכדי שהכל יעבוד יותר מהר צריך להוסיף זיכרון של לפחות 2GB. אין לי מושג מה אני אמור לקנות/לבקש בחנות ולכן אני פה כדי שתעזרו לי. הנתונים של המחשב לפי CPU-Z: מעבד: Intel core 2 duo e4500 לוח אם: Gigabyte 945gcmx-s2 זיכרון: Kingston 1024MB X2 DDR2 PC2-5300 (333MHz) אשמח לקבל עזרה בהקדם כי המצב הזה כבר בלתי נסבל. תודה!

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by gshhar,

הורדתי תוכנה שמראה את כל הרכיבים במחשב(HWINFO32),התוכנה מראה שהטמפרטורה של המעבד שלי(AMD2000) היא 48 מעלות ושל הלוח אם (KT400 VAX של ג'גבייט) 60 מעלות בערך,האם זה נורמלי וכמה זה בכלל אמור או רצוי שיהיה(ודרך אגב יש לי וולקנו 7) והאם זה נכון בכלל ,ז"א איך התוכנה בדיוק בודקת את הטמפרטורה?

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. שלום לכולם אני אמור לקבל בקרוב את המעבד Intel Core 2 Extreme X6900 אני מחפש לוח בעבורו שלא יהיה יקר מידי מה שאני לא כל כך מבין זה עניין ה CHIPSET הבנתי שיש לו משהו בשם P35 אני לא כל כך מבין בזה האם מישהו יכול להתאים לי בבקשה לוח באחד מן החנויות הבאות http://www.pccenter.co.il http://www.skypc.co.i www.ksp.co.il חשוב לי המחיר שלא יההי יקר והאם הצ'יפסט הזה באמת משנה במשהו? בנוסף אני מחפש גם זיכרון של ג'יגה. עזרתכם תתקבל בברכה תודה!

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by CreativeX,

עיכנתי ביוס ללוח אם שלי (Asus P4P800) ואפשרתי PAT, אבל אז פתאום המחשב לא עולה. איך אני מאפס את הביוס להגדרות הרגילות שלו, דרך הלוח האם?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. קניתי את הANTEC 302..הבנייה הסתיימה בהצלחה אבל יש לי בעיה קטנה קיבלתי בין הכבלים עם המארז חיבור לUSB 3.0 ולמיטב ידיעתי הלוח אם שלי(INTEL DB65AL) אין לו סוג של חיבור כזה, איזה מין אלטרנטיבה אוכל לעשות כדי שהשתי חיבור USB 3.0 הקדמיים יעבדו? כמו כן, יש לי בעיה קטנה, לאחרי שסידרתי כבלים שמתי לב שהכבל של 4+4PIN מאוד קצר ולא יכול ללכת מסביב למארז, אז חשבתי על חיבור מולקס..אבל יש דאגה, האם החיבור מולקס יכול לשאת בעומס של כ95W? המוצר שעליו אני מדבר זה http://www.ebay.com/itm/140646195176?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 כבר שילמתי עליו אבל המוכר לא שלח, וביקשתי שיבטל..אבל עדיין אפשר להגיד לו שישלח בכל מיקרה..השאלה שלי אם הכבל הזה לא יעשה צרות תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Bose,

בן דוד שלי שכרגע עם פרסקוט 2.8 ולוח אסוס P4P800-SE מעוניין להחליף את המעבד שלו לATHLON 3000 XP (בלי ה-64 ביט) בתוספת לוח אם תומך של ג'יגה בייט בטענה שהוא יהיה יותר חזק למשחקים. אני מצידי רוצה למנוע את זה מכיוון שההפרשים זעומים לטובת הפרסקוט לפי טומסהארדוור ובכלל הפרסקוט 2.8 יותר חזק מהאטלון 3000 ברוב האפליקציות (לפי טומסהארדור). האם אני באמת מונע ממנו לעשות טעות? כי אם הוא רוצה יותר ביצועים במחשקים שכבר יחליף כרטיס מסך לא (בבעלותו ראדון 9600)?

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים