עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by POD,

שלום לכולם, ברצוני להתקין 512MB של 400MHz DDR על המחשב (AMD 64 ליתר דיוק וזה לא dual channel). איך עדיף לי להתקין את זה? בסטיק אחד או שניים של 256? או שזה לא משנה? תודה מראש.

• 38 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by KYSG,

בין המעבדים האלו?: AMD Athlon 64 4000+ Processor with HyperTransport Technology ל AMD Athlon 64 3800+ Processor with HyperTransport Technology ל AMD Athlon 64 3500+ Processor with HyperTransport Technology ובמעבד אני יעשה OC זה למשחקים,זה שווה להשקיע יותר במעבד חדש יותר או שאני לא ירגשי את הביצועים(המעבד לכשנתיים)

• 35 תגובות
    • 2k צפיות
  3. פנרין, מבוסס ארכיטקטורת Core ו 45NM ינחת אלינו ב11 בנובמבר,כאשר עוד יגיעו ברבעון הראשון של 2008 רשימת מעבדים ומחירים: Penryn Quad-Core Xeon DP X5460 3.16 GHz 120W 12MB $1,172 E5450 3.00 GHz 80W 12MB $851 E5440 2.83 GHz 80W 12MB$690 E5430 2.66 GHz 80W 12MB $455 E5420 2.50 GHz 80W 12MB$316 E5410 2.33 GHz 80W 12MB $256 E5405 2.00 GHz 80W 12MB $209 מקור: http://www.reghardware.co.uk/2007/08/15/intel_penryn_xeon_launch/ www.dailytech.com (שימו לב לתאריך השקה סמוך ל G92, Crysis)

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by kimi5,

למעבד 2500k איזה לוח מומלץ יותר? התקציב :700-800 דגש על המהרה ,יציבות,אורך חיים ,שירות וטיב אחריות יבואן

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by saarxee,

הזיכרון הזה טוב? http://www.tms.co.il/product/12438.. יתאים לגיימינג כבד ולא יהווה בעיה? יהיה אמור לתפקד כמו זיכרון של CORSAIR לדוגמה?

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by omeri25,

היי. איזה לוח משני אלה אתם ממליצים שיהיה יותר טוב למעבד רייזן 3600? Gigabyte B450M DS3H Asus PRIME B450M-A תודה לעוזרים😃

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by rom747,

קראתתי את מהדריך המאלף שעוסק במעבדים ועדין לא הבנתי מה ההבדלים בן סדרות המעבדים האלה גם חיפשתי בחיפוש ולא מצאתי תשובה = Winchester = Venice = San Diego = ClawHammer = NewCastle = Paris

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  8. אני מחפש לוח אם למחשב חדש ולא יודע אם לקחת דגם עם כרטיס מסך מובנה ויציאת HDMI בלוח ( אני מתכוון בעתיד לחבר את המחשב לטלוויזיה LCD 32 בחדר השינה) . האם הכרחי חיבור כזה או שאפשר גם לקחת לוח עם יציאת VGA או DVI ולחבר אותו לטלוויזה כזאת וכל העניין של ה-HDMI זה רק לאיכות טובה יותר מחיבור רגיל ? והאם קיים לוח שאינו כולל כרטיס OB אך עם יציאת HDMI ?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  9. הי חברה יש ברשותי מעבד2.8GHZ מרובע ליבות של אינטל Q9550, על המעבד יושב לו זלמן נחמד ובנוסף יש 4 מאווררים במארז.(2*12 סמ ועוד 2*9סמ) כאשר אני מריץ מספר אפליקציות אני נותן להם לעבוד "רק" על שני ליבות וזאת על מנת שיהיה לי עוד כח עיבוד לצרכים בסיסיים רגילים (אינטרנט הורדות צפיה בסרטים וורד אקסל וכו') רצתי לשאול מס' שאלות: 1.האם שימוש תדיר 24\7 ללא כיבוי כמעט בכלל במשך נניח שנה שלמה יכול להזיק למעבד? יש לציין כי שני הליבות שפועלות נמצאות כל הזמן ב100% והסך הכללי של שימוש המעבד הוא בערך 60%. האם זה שוחק\הורס? האין כל תפקידו של המעבד לתת עבודה ומערך המאוורים לתת תמיכה על מנת לשמור עליו? אני יודע שהיצרן מוציא לשוק את המעבד אחרי שעבר בדיקות מחמירות ועם אוברקלוקינג אני יכול להגיע א…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by בני סלע,

צהריים טובים לכול חברי הפורום. יש לי שאלה קצת....מוזרה. אפשר להתקין 2 מעבדים על לוח אם אחד?אתמול ראיתי כמה סרטונים בYOUTUBE ושם מדברים על מערכת בעלת 8 ליבות(מעבד 4 ליבות 2X ) זה אפשרי?אם כן,אז אפשר לפרט על זה קצת...? תודה רבה

11. Started by King Kong,

המוכר אמר לי ש MAJOR זה ספקטק .. אני חייב תשובה דחוף הם עוד מעט סוגרים

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  12. משתמש ממוצע, שגולש, מוריד דברים, רואה סרטים, פה ושם משחק, איפה הוא אמור להרגיש את ההבדל בין 2 המעבדים? מה יתן ה-core dou? זה יורגש בכל דבר (הכל יהיה מהיר יותר)? או שרוב הזמן ההבדל בין המעבדים לא יורגש בכלל? ההבדל יורגש במשחקים? יורגש הבדל כל הזמן או רק בזמנים שבהם המעבד מאוד מתאמץ?

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by BUNG,

מה עדיף בין שתי אלו? ואלו עוד זיכרונות אתם ממליצים לי, בקיט של 1GB עד 600 שח(עדיף בלי לחרוג) הלוח הוא ASUS P4P800 DLX... מעבד P4 2.4 שהיה בOC ל3 עד שלפני כיום נשרף לי אחד הזיכרונות מסיבה לא מוסברת והחלטתי להוריד חזרה לסטוק... הזיכרונות בכותרת הם http://ksp.co.il/main.php?uin=133 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2041&products_id=13005 (אפשר גם לא קיט אלה זיכרון של 512 שטוב לOC עד 300 לסטיק... רק במקרה של זיכרון שמאוד מומלץ לOC אני מוכן לחרוג טיפה כמו במקרה של הBalistix) תודה מראש

• 42 תגובות
    • 2k צפיות
  14. שלום, אני בונה HTPC חדש ועל הדרך גם הולך לבנות בעצמי מארז עבורו. יש לי מידות מסויימות שהן יהיו מידות המארז ולצערי כרגע הדבר לא נתון לשינוי. הבעייה היא כזו, המערכת עצמה מיועדת לעבור OC, תכננתי לשים במארז לוח DFi LanParty UT Ultra-D אבל אז כשעבדתי על הסרטוט ובאתי למקם את הספק במארז ראיתי שיש בעיית מקום, הספק לא נכנס גם עומד (מגבלת גובה) וגם שוכב (מגבלת רוחב). הברירות הן כאלו: 1. ללכת על ספק קטן - בעייתי למצוא אחד כזה שטוב ל-OC ובעיקר אחד שיחזיק את המערכת 2. ללכת על לוח Micro ATX. האם באמת קיים לוח אם למעבדי 939 (שתומך כמובן במעבדי Opteron לסוקט זה, למרות שאני מאמין שרוב היצרנים דאגו כבר לעדכון ביוס לעניין) בגודל Micro ATX אשר יפגין ביצועי OC טובים ? תודה מראש.

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by NerVo,

שלום! לקחתי מחשב ישן פנטיום 4. שמתי לו ווינדוס XP.\ כשאני מנסה לראות סרטים באינטרנט או עושה פעולות למיניהם המחשב עובד לעט, בדקתי וה CPU USAGE על 100%. במחשב יש 768 RAM של DDR1. אם אני ישים יותר זכרון RAM האם זה ישפר את הביצועים והמחשב יפסיק להתקע בזמן צפייה בסרטים באינטרנט או פעולות למיניהם ? תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by idanrm,

שלום, קניתי לוח אם Gygabyte G41-ES2L. אני מרכיב את המחשב, עכשיו יש לי את החיבור של ה-Speaker. בחוברת של לוח-האם רשום שהפין העליון הוא פלוס והפין התחתון הוא מינוס. עכשיו בכבל של ה-Speaker לא מצוין איפה זה פלוס ואיפה מינוס. איך אני יודע שאני לא מחבר הפוך? מידע שכנראה יעזור: יש לי את הספק שבא יחד עם ה-Cooler Master Centurion 530. הכבל של ה-speaker מורכב מחוט שחור וחוט צהוב, אולי לפי זה אתם תדעו מה הפלוס ומה המינוס. תודה רבה לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Regev,

לכמה מהירות אתם חושבים שיגיע מעבד AMD ATHLON XP 2000+ עם לוח EPOX EP-8K3A וזכרונות OCZ PC-2700 256MB? ולכמה יגיע פנטיום 4 נורטווד 1800 עם זכרונות RDRAM ולוח של ASUS (הזכרונות PC-800).?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by yair_gobani,

שלום לכולם, יש ךי מס' שאלות לגבי הסלרון החדש: 1) מה המכפלה שלו ומה מהירות הבאס 2)איזה סוקט הוא 370,478 3) איזה לוח תומך בו 4) מה שמו celeron 1.7 ghz או pentium celeron 4 1.7 ghz או משהו אחר בתודה מראש יאיר ג'ובאני

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  19. מאגר הנתונים של מבחן הביצועים Sandra מזמן לנו היכרות ראשונה עם דגמי ה-Core i7-7700K, ה-Core i7-7500U וה-Core m7-7Y75 עוד לפני שהחליטה לפטר כעשירית מכח האדם שלה ולחסל את שבבי הסמארטפונים והטאבלטים, אינטל ביצעה שינוי משמעותי כשסיימה למעשה את אסטרטגיית ה-Tick-Tock המפורסמת שלה, במסגרתה המטרה המוצהרת הייתה להביא ליטוגרפיית ייצור חדשה לשוק בכל שנתיים (ושסייעה לה להשתלט על שוק ה-x86 בצורה כמעט מוחלטת), והחלה באסטרטגייה חדשה שבה עדכון תהליך ייצור בכל שלוש שנים, עם תוספת של דור נוסף שמטרתו לבצע 'אופטימיזציה' לזה הקודם. קו המוצרים הראשון תחת הגישה החדשה מיועד להיות זה שלKaby Lake, שיגיע לקראת סוף השנה הנוכחית – ויהווה את סדרה מספר 7 של משפחת ה-Core, כפי שאנחנו מגלים עתה …

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by or,

איזה לוח יתן ביצועים טובים יותר: Msi KT3 Ultra-ARU או abit at7 (אני מדבר על ביצועים נטו ללא קשר למחיר)

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  21. מתוכננת הזמנה גדולה.. amd x2 4400 dfi sli-dr 7800gtx asus x2 sli!!!! והדילמה היא העם כדי ללכת על:: ocz625mhz pc5000 3-4-4-10 2x512 or ocz 600mhz pc4800 2.5-4-4-8 4x512 מה דעתכם?.. על מה עדיף?.. בכול מקרה את המעבד אני מזמין עוד השבוע (מי שרוצה להיצטערף מוזמן) והוא יגיע לקראת סוף שבוע הבא... ןבקשר לכרטיסי מסך ולזיכרונות וללוח.. הכול יצטערך לחכות עד שאני ימכור את המערכת שייש לי עכשיו: p4c800e-deluxe asus ct-479 dothan 740 1.73 533 bus albetron 6800u crosair xms 512x2 pc4400 2.5-3-3-6 עם מישהו מעוניין במשהו אז לפרטי... ואני ישמח לשמוע את דעתכם בקשר לזיכרונות... יחיאל

• 38 תגובות
    • 2k צפיות
  22. אני רוצה לקנות מחשב נייד ולא רוצה להשקיע בכרטיס מסך, אני רוצה לשחק במשחקים ממוצעים פלוס מינוס. איזה מבין המעבדים ודור המעבדים של אינטל נותן ביצועי גרפיקה מובנת בצורה הכי טובה? לא משנה לי אם המעבד יהיה I3 I5 או I7

23. שלום, אני ממש על סף קנייה של שדרוג למחשב למטרות OC כבד וגיימינג כבד ובניתי "מפרט" מ-IQPC ואני רוצה לוודא שאני הוצאתי את המיטב מהתקציב. (אני מעוניין בשילוש בלבד בגלל שהתקציב לא מאפשר הוספת כרטיס ל-SLI..: מעבד: [..] INTEL 2500K : CORE I5, S1155, 3.3Ghz - BOX ₪1068 לוח אם: [..] ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL - מבצע מטורף עד גמר המלאי ! - זמין במלאי ₪766 זיכרון: [..] CORSAIR VENGEANCE 8192MB (4096MBX2) 1600 CL9 : CMZ8GX3M2A1600C9R ₪403 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪2237 מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 3% הנחה! עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה הלוח מפתה בגלל שהוא ב…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Salwaby,

קניתי היום זכרונות מסוג Corsair 800MHZ 2X1GB xms2 DDR2 CL4 ויש לי זכרונות זהים כרגע לזה .. גם 2GB רק ב CL5 נראה לי עכשיו שהכנסתי את הזכרונות החדשים למקום, וניסיתי להפעיל את המחשב הוא לא עלה ... ושהוא החליט לעלות אז המסך לא עבד הוצאתי את הזכרונות החדשים ועכשיו הכל עובד יפה מאוד .. מה הולך פה ? :\ תודה

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by LastForOne,

אני עומד לקנות מחשב חדש, תקציב 3000 ש"ח לא כולל מסך וציוד היקפי. מטרה: עבודות יוםיומיות, כמו אינטרנט ומסנג'ר, ובנוסף גם תוכנות סאונד וגרפיקה כמו פיינטשופ. אני עובד הרבה עם כמות גדולה של תוכניות בו זמנית.. משחקים וסרטים רק לעיתים רחוקות.. מערכת הפעלה: Windows vista .. לא יודע עדיין כמה ביט.. המחשב הזה עומד להישאר לאיזה 4 - 5 שנים ככה.. אז אני חושב גם על מה שיהיה בעתיד.. המעבד מיועד גם לאוברקלוק [רק בשביל לסחוט עוד ביצועים בתמורה למחיר, לא בשביל הישגים] כדאי לקנות 4 ליבות או 2 ליבות? [מבין המעבדים שהזכרתי]

• 29 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.