עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by abarbotel,

למה 1 מגה זה 1024 קילו בייט ולא 1000?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by yoss,

יש המלצות? האם זה נכון שintel815 לא תומך ביותר מ512 מגה של זכרון?

3. E6300 מומהר ל3.0 GHZ מול ה +6000 X2 שראיתי שמוכרים ב1315

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by taotao,

אני צריך המלצה לזיכרונות מבוססים TCCD/TCC5... הלוח מספק עד 2.85V..(ככה ש+- יהיה אפשרי לנצל אותם "כמעט" עד הסוף..).. קיט של 1G..(בנפרד פחות מומלץ אבל אפשרי..).. תקציב של עד 1000 שקל...(אפשרות לחריגה של 50+- שקל.)... תודה לעוזרים...

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  5. הזכרונות ביניהם אני מתלבט הם: 1) GEIL VALUE DDR2 800MHZ ב - 1490 ש"ח. לינק - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_677_1998&products_id=14763 2) MUSHKIN XP2 667MHZ ב - 1500 ש"ח. לינק - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5384 3) G.SKILL GA 667MHZ ב - 1520 ש"ח. לינק - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5951 4) G.SKILL ZX 667MHZ ב - 1550 ש"ח. לינק - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4951 5) G.SKILL LA 667MHZ ב - 1550 ש"ח. לינק - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5851 מה לבחור? אני יודע שהמאשקין לא רעים באוברקלוק אבל הם גם יכולים לא לעשות 900MHZ (זה בערך מהשאני שואף אליו). לגבי הזכרונות של G.SKILL הם (GA,Z…

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by zahi122,

מה יותר שווה ראיתי שה i5 יותר זול אבל הלוחות שלו יקרים יש אולי כבר השוואות מבחינת ביצועים במשחקים ותוכנות? מה יותר טוב לOC ה-965 יש מצב ? כי הוא מתחיל מ 3.6 שזה תדר מדהים. תודה לעוזרים (ד"א עשיתי כבר הזמנה ל AMD אבל אם אני יראה פה שה I5 לוקח אני יבטל).

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by derdevil,

שמעו יש לי מפרט מוכן חוץ מלוח אם עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע אם בעתיד אני ישתמש ב-sli או oc עכשיו הבעיה שאני מתלבט בין 2 לוחות אם: asus a8n sli premium dfi lanparty עכשיו אני רציתי את ה-asus בהתחלה מכמה סיבות: 1.קירור שקט וטוב 2.sli 3.אפשרויות ייחודיות ל-asus 4.והכי חשוב בכל אתר שבדקתי ביקורות על הלוחות אם ה-asus ניצח את ה-dfi אפילו פה באתר.... אבל אני עדיין בהתלבטות ונא לא להציע לי לוחות אם אחרים אני מתלבט ביניהם וחשוב לי גם ביצועים טובים....

• 49 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by ProDude,

שלום לכולם. אני מעוניין לשדרג את המעבד והלוח אם שלי. במעבדים שראיתי שנמכרים כרגע האפשרויות שלי הן: 1. Intel® Core™ i5-6600K Skylake Tray 2. Intel Core i7-6700K Skylake Tray 3. Intel Core i7 5820K השימושים שלי הם בעיקר גיימניג ותכנות קל (לא משחקים) ואני משתמש הרבה מאוד במחשב לכל אורך היום (המון חלונות פתוחים בו זמנית). חשוב לי מאוד מאוד המהירות של המחשב שיעבוד במהירות רבה ככל האפשר. השאלה מה הכי מומלץ מהרשימה והאם מומלץ לחכות עם שדרוג למעבדים שאמורים לצאת בחצי השנה הקרובה (לא יותר). והלוח אם שאני יקנה ובעיקרון גם הזיכרונות אני ירכוש בהתאם ל- Socket של המעבד הנבחר. ודבר חשוב לי מאוד שיהיה בלוח אם הוא האפשרות שהכונ…

9. Started by fit3,

שלום אנשים רציתי לדעת אם אני יכול לדעת עם המעבד פרסקוט שלי 3GHZ הוא 64 או 32 ביט? ואם הוא 64 מזה אומר שאני צריך וינדוס 64 ביט וכול שאר הדרייברים של המחשב חייבים להיות תואמים גם ל 64 ביט??? בתודה אמיר

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  10. שלום. אז ככה, עברתי לווינדוס 10 לפני חודשיים ומאז שעברתי היו המון קריסות למערכת המחשב או קופא או מסך כחול עם שגיאה בכל פעם שגיאה אחרת. כרגע אני עם הגרסה המלאה של ווינדוס 10 בינתיים זה בסדר. כשזה קרה החלטתי לבדוק את העניין שאולי זה לא הווינדוס והיום בדקתי בביוס ומסתבר שאחד הסלוטים של הזיכרון לא מזהה את הכרטיס זיכרון. יש לי 16GB והוא מזהה 12GB. נכנסתי בביוס של הלוח אם (ASROK EXTEME 4) יש שם אופציה לראות תמונה של מה שמחובר ומזוהה, ואכן סלוט אחד לא מזוהה. אז התחלתי בבסיס שזה להוציא הכל ולחבר אחד אחד הוא מזהה את כולם מלבד סלוט אחד. אז הוצאתי הכל וחיברתי כל פעם כרטיס זיכרון אחר לאותו סלוט שלא עובד ואף אחד מהם לא זוהה כך שאני מגיע להבנה שיש בעיה בלוח אולי נשרף הסלוט? כמובן ניסית…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by TalG,

היי, מה דעתכם? האם שווה את המחיר?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  12. אהלן אני מתכנן לקנות I7 2600K עכשיו אני מתכוון לעשות לו OC דיי גדול ל5.0GHZ עכשיו יש כלכך מלא לוחות טובים שאני בעצמי לא יודע איזה לבחור אני צריך לוח אם טוב בשביל לקבל תוצאת OC טובה עכשיו הרבה אנשים המליצו לי ללכת על asrock fatality p67 ועל asus P8P67 Deluxe עכשיו אני מתלבט בין השנים..אמרו לי ASROCK היא חברת זיופים של ASUS..והם לא בטוחים יותר כמו הASUS..יש לי תקציב עד 1200 שקל ואני מתכוון לקנות לוח ב3 ימים הקרובים אשמח מאוד אם תגיבו מהר תודה רבה ויום טוב

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by shay82,

איזה מעבד יותר חזק Intel Core i3 דגם מעבד: 540 מהירות מעבד: 3.06 GHz זכרון מטמון cache: 4 MB או Intel Core 2 Duo דגם מעבד: E7500 מהירות מעבד: 2.93 GHz מהירות FSB: 1066 MHz זכרון מטמון cache: 3

14. מחשב של חבר טוב שלי, במשחקים קלים כמו fifa הכל עובד חלק, כשהוא שיחק cod av הוא קיבל הודעה שה cpu עובר 90 מעלות... לקחתי אותו לטיפול בtms שעשו עליו עבודה מדהימה, השקיעו בבדיקות... שמתי עליו קירור פריזר 7, ואולג הטנכאי שם אמר שיש ליבה אחת שעובדת קבוע על 2%... שורה תחתונה, במאמץ המעבד הגיע לחום גבולי במעבדה, ואולג אמר שהבעיה במעבד עצמו, ושכנראה הוא עשה את שלו. כשחיברנו בבית והפעלנו משחק קיבלנו את ההודעה הזאת ואני שואל אם יש מה לעשות חוץ מלהחליף מעבד? התושבת הזאת בעייתית, אין הרבה מעבדים תואמים.. ואותו מעבד כמו שיש לו יקר, כבר הייתי לוקח סקיילייק, אבל אני לא יכול להחליף שילוש.. ממש לא בתקציב. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by King Kong,

המוכר אמר לי ש MAJOR זה ספקטק .. אני חייב תשובה דחוף הם עוד מעט סוגרים

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by בני סלע,

צהריים טובים לכול חברי הפורום. יש לי שאלה קצת....מוזרה. אפשר להתקין 2 מעבדים על לוח אם אחד?אתמול ראיתי כמה סרטונים בYOUTUBE ושם מדברים על מערכת בעלת 8 ליבות(מעבד 4 ליבות 2X ) זה אפשרי?אם כן,אז אפשר לפרט על זה קצת...? תודה רבה

17. Started by Ari555,

שלום לכולם אתמול פירקתי את המחשב לראשונה והתחלתי לשחק עם מה שבפנים (יש לי ידע מועט).. פירקתי את המאוורר וצלעות הקירור של המעבד. נעזרתי בסרטון הבא של אינטל: . ההסרה היתה כמעט חלקה, למעט שהיה צריך להפעיל טיפה כוח כדי לנתק מגע בין הצלעות קירור של המאוורר למעבד עצמו (הייתה שם כמובן משחה/מדבקה טרמית, שלא הוחלפה למעלה מ5 שנים). לאחר ניקיון האבק השבתי הכול בחזרה, ופה כמה נקודות: ניסתי מעל שעה להחזיר את המאוור כמו שצריך עם ארבעת הפינים, אך התייאשתי. לבסוף הצלחתי רק עם 2 של צד ימין, בעוד שהצד השני נתפס טיפה אך נשאר רופף לא ניקתי את המחשב הישנה לא מרחתי משחה חדשה... עשיתי תהליך דומה לכרטיס מסך (ATI HD 4780ׂ), למעט העובדה שהפעם החזרתי את ההברגה כמו שצריך. חיברתי את …

18. היי חברים יש לי מחשב עם R5 3600 ומעבד 1660SUPER אני משתמש בו לעבודה (ריבוי טאבים בכרום, אקסל, מסמכי PDF כבדים של מתכננים ועוד) ולמשחקים על 1440P לאחרונה שדרגתי ל4070. אני תוהה אם לשדרג את המעבד ל5700X נטו בשביל עבודה חלקה יותר בעבודה - כי התמורה שלו למשחקים בלבד לא מצדיקה את זה. אני שואל כי לדוגמא- העבודה שלי במחשב הנייח כיום, משמעותית יותר חלקה ומהירה ביחס לעבודה עם המחשב הנייד בו יש R5 3500U . אז אם יש תוספת בביצועים (מהירות הפעלה של תוכנות, פחות לגים בקפיצה בין תכנות וטאבים), אני אחליף. אם לא- כרגע אשאר עם ה3600.

19. אחרי מותו בטרם עת של ה-TBIRD 1.2 הישן שלי...... (NOTE TO SELF: לוודא שה-WATER BLOCK יושב ממש חזק על המעבד בפעם הבאה...) רצתי לזיגזג וקניתי XP2000 (היחיד שהיה והייתי חייב מחשב לסוף שבוע). חיברתי הכל והדלקתי את המחשב ולהפתעתי MBM5 מדווח על 91 מעלות! ברור לי שזה לא נכון כי מיד עשיתי RESTART וב-BIOS רואים חמישים ומשהו.... יש תוכנה אחרת שאולי תקרא נכון את הטמפרטורה?

20. אהלן, אני צריך המלצה ללוח 775 עבור OC ל E8400 ו CF של 4870 כמו כן הייתי מעוניין שיהיה על הלוח בקר רייד עבור מערך רייד 0. ניתן לחרוג ב 100 ש"ח אבל רק אם יש באמת הבדל מהותי... תודה

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by Talxa1,

שלום, יש לי שאלה הלוח אם שלי ASUSTeK COMPUTER P5G41T-M LX, LGA 775. האם הוא תומך בראם הזה http://ksp.co.il/?select=.1038..392.&list=1&sort=2&glist=1&uin=21131&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 נאמר לי שזה כן תומך אבל זה יקר ב70 שקל http://ksp.co.il/?select=.1038..392..785.&list=1&sort=2&glist=1&uin=13421&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 (זו החנות שקרובה אלי) ואם הראם לא תומך ראיתי אותו כרטיס מאותו חברה של השני פשוט 8 GB RAM נראה אותו דבר, הוא גם לא יתמוך? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by anri,

בהתחלה הייתי דיי נעול על ה FX53 אבל ברגע שיתברר לי שרק בעוד חודש וחצי חודשיים אולי אני יכול לקנות אותו התחלתי להיתעניין באינטל . עכשיו רציתי לדעת כמובן מי מביניהם יותר טוב (בעיקר למשחקים אבל לא רק .)?? וגם צריך להיתחשב בעובדה שבאינטל יהיה PCI-E וגם DDR2 שזה שתי חידושים לדעתי לא גדולים במיוחד אבל עדיין יתרון קטן . אבל את השאר אני ישאיר לכם ... ובבקשה אני מתחנן ממכם לא להיכנס בדיון הזה לנושא הכספי או לכל דבר אחר שלא קשור לשאלה .

• 38 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by סעדה,

חוץ מעניין הPCIe lanes 28 ל40 שיעני אפשר לעשות SLI 16/8 עם ה5820K ועם ה5930K אפשר 16/16? והמקסימלי זה 8/8/8/4 ב5820K ו16/8/8/8 ב5930K נכון? יש הבדל מהותי בין 16/16 ל16/8? והאם כשמדובר במערך 16/8 ואני ארצה לשים קשיח SSD בחיבר M.2 עכשיו יש את זה בכל הלוחות X99, הבנתי שזה מתחבר עם PCI X4 כביכול - אז זה אפשרי עם מערך SLI 16/8 עם מעבד 5820K כלומר, ואז שאר ה4 לSSD נכון? תודה רבה מראש.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Regev,

לכמה מהירות אתם חושבים שיגיע מעבד AMD ATHLON XP 2000+ עם לוח EPOX EP-8K3A וזכרונות OCZ PC-2700 256MB? ולכמה יגיע פנטיום 4 נורטווד 1800 עם זכרונות RDRAM ולוח של ASUS (הזכרונות PC-800).?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by imri,

שלום. רכשתי את לוח האם DG965OT של אינטל ומעבד Core 2 Quad Q6600. מה דעתכם על השילוב? שאלה נוספת, האם ספק כוח יחסית ישן (400W - אם כך מודדים זאת) יתאים לזה? תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.