מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
היי מישהו יכול להמליץ על לוח מחברה מוכרת שיש לו גם חיבור m.2 וגם usb 3.1 a+c ובסביבות ה 400 ש"ח? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני אומר PCIX - אני מתכוון לpci blade (חיבור ארוך כאילו שירשרו 2 חיבורי PCI, ולא חיבור pci express - שסימונו - אגב - pcie ). אני יודע שזו בד"כ חומרה של שרתים וכל מיני workstation למיניהם. לא מצאתי אף לוח עם חיבור כזה בKSP...
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
חשבתי על בנייה של מערכת קולנוע מבוססת מחשב, ואני צריך לוח קטן שיהיה עליו גם TvOut שכן המערכת תהייה במארז דק ואין מקום לכרטיסים. הלוח צריך להיות קטן כמו שאמרתי, עם סאונד, רשת, ויציאת הטלויזיה. עדיף AMD, רצוי כמה שיותר זול - אין צורך בביצועים גבוהים אלא רק שיריץ סרטים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
היי אני מחפש לוח אם עם בקר SAS מובנה (עדיפות לבקר LSI) שיחליף את הלוח שלי ויהיה בעל תושבת LGA775 תמיכה במעבד Q6600 וזכרונות DDR2 1066 כי אני רוצה להעביר הכל ללוח החדש (אם יש כזה) יש לכם לינקים לחנויות שמוכרות לוחות כאלו?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה די דחוף לי ואני חייב לציין שזה יהיה מוזר למצוא לוחות כאלה אבל בכל זאת: 1) הלוח צריך לתמוך בDDR וDDR2 2) socket LGA775 3) RAID חומרה מובנה בלוח על IDE ועם אתם מוצאים SATA בנוסף אפילו יותר טוב! 4) זה כבר לא הכרחי אבל ממש יעזור לי: כרטיס מסך 128MB שכולל חיבור DVI אני יודע שלא ציינתי איזה RAID כי למאן האמת זה לא ממש משנה לי איזה. 1 5 10.. מה שיש יתקבל בברכה אני ממש אודה לכם על העזרה
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לוח אם עבור שרת קבצים ביתי. לצורך כך - עדיף שיהיו לו כמה שיותר פורטי SATA, עשר או אפילו 12. מצאתי 2 לוחות בלבד עם 12 פורטים - אחד הוא של X58 ועולה 1500 ש"ח, והשני הוא של שרתים ולא נמכר בארץ. גם לוחות של 10 לא קל למצוא... נ.ב כן, אני צריך שרת של 12 טרה. אם אתם חושבים שאני משוגע, תסתכלו על הבחור הזה: http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1045086
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב שיתחבר למגבר ולהעביר אודיו באיכות HD נאמר לי שרק דרך HDMI ניתן לקבל זאת בבקשה את עזרתכם בנוגע ללוח רם 1333MHZעם HDMI לאודיו .ראיתי לוחות עם HDMI header מה זה אומר והאם זה מה שאני צריך
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מה קורה ?? אני מחפש לוח אם שיתמוך ב I5 אבל שיהיה לו חיבור LPT , ואני לא מצליח למצוא .. אין לוחות אם כאלה או שאני לא מצליח למצוא ?? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעקבות כרטיס מסך שקיבלתי ( geforce 7600gs pci-e ) עד עכשיו היה במחשב הזה gf 6200 - agp . יש לי שני סטיקים של זכורונת ddr 400 mhz אחד של 512 והשני 256 . זהו. מכירים משהו זול ואמין שיכול לשרת את צרכי? תודה!
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם עם תמיכה בתקנים החדשים. יש לי רסיבר שתומך, ועכשיו אני צריך שהמחשב יתמוך גם. אני לא מתכוון לעשות OC, אבל אני כן מחפש לוח אם איכותי. יצטרף אליו בקרוב E8400. הבנתי שרק ALC889 תומך בתקנים החדשים. (ראיתי גם 890, אבל לא מצאתי אזכור עליו בשום מקום, אז אני לא יודע מה התמיכה שלו) הבנתי של ALC888 אין תמיכה כזאת. האם יש לוח אם שיתאים לי בטווח 300-500 ש"ח? תודה.
-
- 8 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעיקרון נדפק לי הלוח הישן סה"כ בן שנתיים ( תעזבו עם האחריות כבר ניסתי ) כל שאר הדברים הכרטיס זיכרון, המעבד, כרטיס מסך AGP וכולי... עובדים מצויין. אז אני מחפש לוח אם שיהיה בו גם רשת, לפחות שתי כניסות PCI כניסות AGP ו PCI Express הלוח חייב להיות מותאם ל-754 AMD Athlon 64 Socket ; ו - DDR 400. המחיר לא משנה. תעזרו לי למצוא משהו טוב תודה זאביק.
-
- 13 תגובות
- 783 צפיות
-
-
כמה שיותר טוב, וצ'יפסט איכותי וחדש, מחיר 500 ש"ח +\- 100 מיועד למחשב של אחותי, תוכנות, אייסיקיו, MSN ושאר ירקות, אין צורך במשחקים אך יש צורך בחיבור לטלויזיה אופציונלי. כמובן לC2D
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום רב! מחשב עם לוח אם של MSI MS7222 היה איטי ורועש, פתחתי, ניקיתי טונות אבק מהמאוורר על המעבד, החזרתי כמו שצריך, הדלקתי והמחשב נכבה תוך 3 שניות, לא משנה מה אני מנסה לעשות. יש רק שני מקרים בהם המחשב לא נכבה: א. ללא זכרונות (ניסיתי גם עם סטיק אחר שבטוח תקין) ב. ללא הכבל בעל ארבעת הפינים המחובר ללוח אם. ניסיתי להחליף ספק, לא עזר. פניתי למעבדה ולאחר בדיקה הראו לי קבל נפוח בין המעבד לזכרונות. במעבדה טענו שהם כבר לא עובדים עם לוחות אם בעלי AGP הבנתי שאני צריך להחליף לוח אם אך קשה למצוא לוח אם עם חיבור AGP כולל DDR2 כמו ה MSI הנ"ל. אני לא רוצה לוותר על הכרטיס מסך אשמח מאד אם יש למישהו פיתרון תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי כולם.. אני מחפש לוח אם עם קירור פאסיבי.. כי בעיקרון יש לי לוח אם עם עם מאוורר קטן (קירור אקטיבי) אבל ניתקתי אותו כי הוא הרעיש נורא.. (תוך חודש עלה מ-8000RPM ל-10000).. וגם צבר המון אבק.. אני גם רוצה לשדרג את הלוח אם שלי.. (סתכלו מפרט שלי) אני מחפש לוח אם גם שיכין אותי עתידית ל-SLI.. ול-OC, כי אני יחליף בקרוב גם את הזכרונות שלי ממותגים שמתאימים ל-OC. קראתי ביקורות טובות מאוד על הלוח: Asus A8N32 Deluxe.. האם הוא סה"כ מומלץ? הקירור שלו יעיל? רציתי ללכת על DFI אבל כולם עם מאוורר.. אם אתם מכירים לוח אם אחר מזה של Asus אז תרשמו..
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
האם יש לוחות אם עם תושבת כפולה בשביל שני מעבדי 2600K - בעלי תושבת LGA1155 ? ומה לגבי שני מעבדי 870 עם תושבת LGA1156 ? תקציב - עד 2000 (אפשר לחרוג אם חייב). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי 2 מעבדי קסאון דגם E5 2640 V4 איזה לוח עם תושבת כפולה מצויין יהיה מתאים להם המחשב נועד לעריכת וידאו. צריך שיהיה מקום גם לכרטיס מסך מפלצתי ולפחות ל 64GB זכרון תודה
-
- 23 תגובות
- 5.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אין צורך בפיצ'רים מיוחדים פרט ליציאה אופטית . הדבר היחידי שחשוב זה המחיר -כמה שיותר נמוך וכמובן אמינות, ועם יש כאלה עם צ'יפ סט של P35 אחלה. תודה. מפרט נוכחי ניתן לראות בצד.
-
- 6 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שיהיה יציב, יתמוך בפיצ'רים חדשים, ובדורון 1200 שלי. והכי חשוב, שיעבוד כמו שצריך עם כרטיס הקול שלי (כרטיס PCI מבוסס וורטקס 2). ניסיתי את הA7V של אסוס והתאכזבתי קשות, כי הוא חולק סלוטים של PCI, מה שממש לא מקובל על הכרטיס.. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לוח אם מסוקט 1366 אינטל שיכנס בו כרטיס קול זה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3369 כל הכניסות בסוקט 1366 חסומות בלוחות אלו לכרטיסם ארוכים לכן האם יש מעביר או מתאם שניתן להכניס כרטיס PCI 1 לכניסה של PCI E 16 2.0 או לוח איכותי שכן ניתן ?
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מחפש לוח אם שיענה על הדרישות הבאות.... זיכרון - DDR2 533Mhz כוננים - SATA II מעבד - P4 64BIT עכשיו שהלוח אם - לא יהיה מסורבל מבחינת ההתקנה שלו. וההבנה שלו. שלא יווצר מצב שהכרטיס מסך חוסם זלוטים של זכרונות (כבר נתקלתי במקרים כאלה - בגלל אורך הכ.מסך) שתהייה אוצפציה להוספת קירורים למעבד / זכרונות. ושיהיה טוב! מכירים?!
-
- 7 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
כמו שרשום בכותרת תקציב עד 2000 ש"ח עבור הלוח בלבד (הצעות נוספות עבור ספק כוח יכולות לעזור גם) תודה ABG
-
- 13 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מעבד E7400 ואני לא מבין מה ההבדלים בלוחות אם, אני צריך אחד עם כרטיס קול ומסך מובנים ולפי המלצה בפורום מפרטים, אין לי צורך בצ'יפסט מעל ל31... אם אפשר גם הסבר מה ההבדל בין כולם... עדיף חנות מחיפה באמת שאין לי מושג בענינים האלה, אז אם עשיתי משהו לא בסדר תגידו לי .
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1050 x 1 1050 MEMORY DDR II 667 1024MB Twinmos 580 x 2 1160 GIGABYTE 7300GT 256MB HDTV, DVI, PCI-E 520 x 1 750 HARD DISKS Western Digital 320GB 7200RPM, 8MB, SATA II 550 x 1 550 ?LG DVD±RW GSA-H42NB x18 Beige? 200 x 1 200 מתלבט בין: Abit ?IB9 s775 Conroe, Intel P965, DDRII 800, PCI-E? ?AB9 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? Asus ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? GIGABYTE ?965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E? ?965G-DS3 s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E? או אולי ללכת בכלל על לוח 975x? מישהו יכול להאיר את עיניי בנוגע להבדלים השונים, או לכל הפחות להצביע על דגם מומלץ כדי שאוכל לבצע את ההזמנה?
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
בשביל זה הקמנו את tradezone, אין קניה ומכירה בפורום (ראה חוקי הפורום).
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-