עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ccc,

מה יותר טוב... 1. מעבד אטלון 64 2800+ לוח אם ASUS K8V או ג'יגה בייט הזולים.. וזכרון 512 של סמסונג. PC3200 או.. מעבד XP2400 לוח של איפוקס 8RDA וזכרון של טווונימוס 500 מה"ץ בקשר לאטלון 64.. 2800 זה טוב..? איזה לוח יותר טוב אסוס הזה או ג'יגה בייט (רק רק משני אלה)

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  2. אני מתכונן לקנות מחשב חדש ואמרו לי שהם שווים מה יותר טוב לפי דעתכם ואם הAMD יותר חזק אז למה הוא שקול בINTEL .. ל9550? או מה?

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  3. Started by s0d,

שלום, יש לי 2 זכרונות של 1 ג'יגה כל אחד וקניתי עוד 2 זכרונות של 2 ג'יגה כל אחד (יותר נכון קיבלתי) כל הזכרונות 800MHZ אבל אני לא יודע מה הCL שלהם השאלה האם זה חשוב איך אני מציב אותם על הלוח אם? יעני איפה יפעל הכי טוב אם יש קשר. יעני צריך שכל 2 זכרונות מאותו חברה (2 החברות שונות) יהיו על הסלוטים הצמודים? או אחד פה ואחד בסלוטים השניים? מקווה שהבנתם, תודה.

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  4. מפרט: Intel pentium 4 3.2 Asus p5ld2-vm memory:4X512 533 GPU:7600GT מה עדיף לשדרג בשביל לעלות את הביצועים במשחקים לשדרג את הכרטיס המסך ל HD3870 512 MB או לשדרג את המעבד לAMD 5200

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  5. מה הקשר בין השניים? אני הבנתי שקצב ההעברה במגה בייטים גדול בפי 8~ לעומת תדר הMHZ שלו. אבל איך הגיעו לזה? יש משהו נוסף להבין? תודה.

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  6. Started by BobCaT,

שמתי לב שלחברת קינגסטון זיכרונות הrdram 1066 יש רגילים ויש תecc שעולים בקצת יותר מה ההבדל ואיזה יותר טובים?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום רב רציתי בבקשה חוות דעת על לוח האם Gigabyte MA-770T-UD3P AMD770 CHIPSET ומה זה ה -UD3P תודה רבה

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  8. אני מצטער שאני שואל תשאלות הללו אני לא כל כך מטומטם אבל עדיין יש לי חור בהשכלה: כמה שאלות: 1. קראתי את הFAQ ועדיין אני לא מצליח להבין האם AM2 מסוגל לעבוד עם זכרונות 800MHZ או לא? 2. האם באמת מעבד כמו AMD ATHLON 64 AM2 +5200\5400 מנצל את המהירות של הזכרונות כמו 800\667 ומעלה? 3. האם VISTA קולטת 4 ג'יגה או שעדיין אין מצב שמערכת הפעלה ביתית של מיקרוסופט תשתמש ביותר מ2 ג'יגה (לפי מה שאני יודע..) ? וזהו אודה לכם מאוד אם תוכלו לענות על השאלות האלו במהרה. נ.ב אני חייב להגיד לכם שהפורום הזה אולי בין ה5 פורומים הכי טובים במדינה באמת... רמה גבוהה כל הכבוד המשיכו כך!

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  9. ברשותי כרגע המפרט הבא: מעבד Q8200 לוח MSI P45 Platinum כ.מסך SAPPHIRE HD5770 זכרון 2GB DDR2 800 וכו... כרגע אני מעוניין לצמצם את המפרט למארז m-ATX מה שדורש החלפת לוח אם ל-m-ATX ורציתי לדעת איזה צ'יפסט יהיה הכי אידיאלי למפרט והכי קרוב לביצועים שיש לי עם הלוח הנוכחי (מכל הבחינות כמובן). האם הביצועים צריכים לרדת משמועתית? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  10. Started by arimaor,

שלום, היום יש לי את המערכת הבאה: לוח אם: Gigabyte Technology. 965P-S3 מעבד: CPU Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz כרטיס מסך: GAINWARD NVIDIA GeForce 9500 GT זיכרון: CORSIAR 4*1G הייתי מעוניין לקבל המלצה לשידרוג לוח האם בלבד בהתאם לשימושים ביתיים ללא משחקים

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  11. Started by dor962,

אני קונה מחשב חדש בקרוב.. ורציתי לדעת מה ההבדל בין הלוחות אם האלה.. http://www.skypc.co.il/pl_product~18421~10~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~18423~10~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~39202~10~0.htm תודה..

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  12. איזה לוח עדיף ומה כדאי מבחינת עלות תועלת. למחשב סלוני למולטימדיה. ( סרטים, משחקים, מוסיקה) מערכת עם מארז HTPC ומעבד - INTEL E8400 כנראה תותקן Vista Hoem Premium. ומוסיף כרטיס 8600GT מתלבט בין שני לוחות אם של GIGABYTE: 1. לוח אם: gigabyte ga-73pvm-s2h nforce7100 M-ATX http://www.gigabyte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2691 אין לו DUAL CHANNEL. אך יש לו יציאה אופטית(סאונד) מובנית, עולה כ 460 ש"ח 2. Gigabyte GA-G33M-S2mATX http://www.gigabyte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2557 ללא יציאה אופטית אך תומך ב DUAL CHANNEL. יקר בכ-150 ש"ח. האם DUAL CHANNEL יהיה קריטי עבורי למערכת HTPC? למשחקקים (לא כבדים) הרצת סרטים ומוזי…

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  13. +מפרט בחתימה האם תיזמונים של 2.5-3-3-11 הם OC אופטימלי למערכת הזו כאשר הלוח עומד על 200Mhz באס ללוח (מכפלה של 9, למרות שלא נראה לי שזה משנה)?

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  14. Started by g-a-l,

הלכתי לברר לפני כמה ימים לגבי מחשב חדש שהלוח שלו הוא 965p ds3p הפקידה שאלה איזה זיכרון אני רוצה אמרתי 800 מגה הרץ היא דפקה לי מחיר לא מהעולם הזה,אבל אמרה משפט מעניין היא אמרה שלא כדאי לקנות 2 סטיקים של 800 מגה הרץ כי ברגע שאני יירצה לשדרג ולהוסיף עוד שני סטיקים של זיכרון 800 הרץ הלוח יפעיל אותם (2 מתוך ה4 סלוטים בלוח) בתדר 667 האם זה נכון ?? היא אמרה שכיום כל הלוחות הם ככה... אז לא כדאי לקנות 2 סטיקים של זיכרון 667 ו2 סטיקים של זיכרון עם 800 הרץ ובכך לחסוך קצת כסף ? ועוד שאלה האם ידוע על איזו שהיא אי תאימות לגבי הזיכרונות האלו של PQI http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6267 עם הלוח 965p ds3p כי הבנתי שיש בעיות עם הלוח של ג'גה בייט וזיכרונות PQI

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  15. שלום רב, רכשתי את הלוח הנ"ל,רציתי לקבל קצת פרטים על הפעלה של פיצרים ייחודיים ללוח הזה: 1.כרגע מותקן SSD-CRUCIAL M4 128GB ליציאת הSATA 6GB -ASMEDIA,האם בחיבור ישיר לחיבור SATA 6GB-INTEL אקבל מהירות גדולה יותר/יציבות? *האם ואיך מומלץ לחבר את הSSD בתצורת ACHI ואם כן איך מבצעים זאת? 2.מחובר HDD SEAGTE 1TB ליציאה נוספת של ASMEDIA,האם בחיבור ישיר ליציאת הSATA 6GB של INTEL אקבל מהירות/תעבורה גדולה יותר? 3.כרגע מאוכלס כרטיס מסוג GTX260,האם כדאי להגדיר את פיצר הLUCID VIRTU ואם כן במה יתרום לי ואיך צריך להיות מחובר המסך (האם ליציאת הDVI 4.איך מפעילים את טכנולוגיית הRTD של INTEL והאם היא תתרום לי בצורה כלשהי לתצורה הקיימת? 5.איך מתחילים בלוח הזה בסיס לטובת הגדרות OC,האם קיים מדריך כ…

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  16. הי אני מאוד מתלבט האם להרכיב מחשב מבוסס קונרו או שזה סתם בזבוז בהתחשב בכך שהשמוש נועד בעיקר לגלישה. אפשרות נוספת היא כפול הליבה של amd קונרו או אתלון לגלישה(גם בראיה עתידית-ויסטה) זאת השאלה.אגב התקציב לא פקטור אלא הכדאיות תודה

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  17. Started by FreezHer,

האם הלוח M הזה חזק? KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E. אם כן כמה הוא עולה בערך, והאם יש יותר משתלמים ממנו בתקציב שלו או קצת מעליו.

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  18. שלום לכולם, ברשותי לוח אם asus prime b350m e. האם יכול להיות שהחיבור שמצורף בתמונה יכול להגביל פיזית כרטיס מסך שתופס שלושה סלוטים? (כרגע יש לי אחד שתופס רק שניים) זה נראה שהוא יושב בדיוק מול הסלוט השלישי..בעצם..כל החיבורים יושבים בגובה הזה..כולל הsata האם זה באמת עלול להגביל,או שהכרטיסים בנויים כך שהקירור בולט קצת מהלוח וככה נוצר מרווח שזה לא יפריע? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by dcaspi,

אני יודע שמעבדי AMD לא נמדדים ב-MHZ וכל-זה, אבל בכל-זאת, רציתי לדעת לאיזו מהירות פחות-או-יותר משתווה ה- Mobile AMD Athlon XP 2600, ב-Mhz. תודה רבה, דן.

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  20. Started by BENNY-L,

הוינדוס 7 מגמגם על ההתחלה. וקראתי שיש בעייה עם הביוס מיקהו שמע על זה?

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  21. אני מעוניין לקנות לוח ל AMD64 בלי שום פיצ'רים מיוחדים. כל מה שמעניין אותי זה ביצועים טובים וטמפרטורות נורמליות- בלי OC. האם אני אמור להתאכזב אם ארכוש לוח של ג'יגה בייט GA-K8NS ?

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  22. Started by Joli,

שלום!! אני מחפש לוח אם שיתאים לי לחלקים הבאים: מעבד Q6600 זכרונות DDR3 של corsair וכ.מסך 9800GT של gigabyte תודה!!

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  23. אני משחק מדי פעם במשחקים חדשים מאוד. יש לי 2GB זכרון, ואף פעם המחשב שלי לא עבר את ה 2GB בשימוש. האם חשוב לגיימר לקנות מעל 2GB זכרון (נניח ומדובר על WIN XP) ?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  24. Started by Tchr0,

שלום במחשב מותקן 4GB זיכרון [2 סטיקים של 2GB] אבל הXP מזהה רק 3.25 [כשעושים 'מאפיינים' על 'המחשב שלי'] למרות שבמסך השחור שעולה המחשב מוצג שמותקן 4GB איך מסדרים את זה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם אני מחפש לוח שמיועד להוציא כמה שיותר OC מהמעבד שלי בנתיים אסתפק בכ.מ מוובנה שיבוא עם הלוח , עד לקניה של כ.מ רציני יותר . היו לי 2 לוחות שהיתלבטתי בניהם ועדיין לא הגעתי להחלטה . * ג'יגהביט GA-MA78GM-S2H * אסוס M3A78-EMH HDMI * אופציה נוספת , אני מעוניין שיהיה גם תמיכה למעבדים החדשים של AMD כגון פנום 2 שיהיו כלולים כבר בלוח . לגבי הג'יגהביט עוד לא מצאתי מחיר טוב , הכל זה 450 ומעלה . האסוס זה באזור ה- 350 - 400 בערך . *ולשניהם יש כ. HD3200 שככה בנתיים אפשר לעשות איתו משהו . *לג'יגהביט הבנתי שיש מתחים מובנים על הלוח כבר בBIOS . *באסוס אין . וצריך תוכנה . וכומבן רציתי לשמוע את חוות הדעת שלכם לגבי המצב , מה כדאי ומה שווה ואיכותי יותר לאורך זמן וביצועים . התק…

• 3 תגובות
    • 539 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.