עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי את הלוח הנ"ל ואני רוצה לעדכן לו Bios בעזרת התוכנה WinFlash יש את הקובץ הזה N4D623-3.zip שפותר את הבעיות: 1. Patch Dual-Core CPU performance problem. 2. Add Errata 123 option. 3. Add ACPI SRAT option יש מישהו שעידכן לעידכון הנ"ל?

• 40 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. יש לי חיבור של 8 פינים ל 12V על הלוח ובספק יש חיבור רק של 4 ל 12V וזה לא טוב כי המחשב לא "מתניע" איזה ספק יתאים לי ללוח הזה עם חיבור של 8???? מישהו נתקבל בבעיה הזאת??

• 12 תגובות
    • 770 צפיות
  3. Started by AlterEgo,

אז ככה... יש לי כעיקרון: AMD Athlon XP 2600+ 1.9GHz לא מזמן הוספתי למחשב כרטיס מסך: 6600GT - AGP ושמתי 2 סטיקים של 512 ראם (בעבר היה לי שני סטיקים של 256)... - DDR400 עכשיו, אני שוקל להחליף גם את המעבד - יש לי תקציב של 800 ש"ח. מה המעבד הכי טוב למשחקים(!!!) בתקציב הזה, והאם באמת יהיה הבדל משמעותי בביצוע ששוה את הכסף?.. נ.ב - עלתה עוד דילמה... יש לי לוח אם די ישן עם סוקט כנראה ישן (Socket A)... אז האם כדאי לי בתקציב הזה לקנות פשוט לוח אם + מעבד? או שמא להשקיע הכל במעבד (השאלה היא אם יש אחד טוב לסוקט הזה)..? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 621 צפיות
  4. Started by manenbu,

אז ככה, אני מחפש לקנות מחשב חדש, שכנראה הולך להיות AMD. ה AMD 3700+ מאוד קורץ לי, אז אני מנסה לבסס את הקנייה סביבו. השאלה איזה לוח ילך עם זה? יש לי בעיה ש nForce4 לא טוב לי, כי אני משתמש בכרטיס אודיו ל PCI וזה יעשה בעיות. זה בערך מבטל לי 80% מהלוחות בשוק... אפשרויות שכן יש, זה לוח מבוסס K8T800, K8T980, nForce3' החדשים של ATI. יש לי כרגע גם 512mb DDR400 של TwinMOS שכנראה ישאר אצלי ואני לא הולך לקנות עוד זכרון, פשוט כי זה כרגע מספק אותי וגם זה הדבר שהכי קל לשדרג. יש לי גם כרטיס AGP Radeon 9250 שלא אתנגד להשאיר אותו גם, ז"א לקנות לוח עם AGP ולא PCI-E. שמתי לב שיש לוחות חדשים עם ATXV2 שזה חיבור של 24 פינים בניגוד לחיבור 20 פינים הישן - עד כמה זה משנה? יש את הלוח הזה: h…

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by The Ripper,

קבלתי את ה-HDD שהזמנתי (SATA-II) ואני לא יודע לאיזה קונטרולר עדיף לי לחבר אותו. בלוח (אביט IC7-MAX3) יש שני קונטרולרים אחד מובנה ב- ICH5 והשני באמצעות צ'יפ של SilicomImage. אני יודע שיש הבדל בינהם לגבי RAID (הסילקון נותן גם 1-0) אבל אין לזה משמעות מבחינתי, השאלה האם יש הבדל כלשהו אחר ביניהם, שנותן עדיפות לקונטרול אחד על פני השני. תודה, המרטש.

• 20 תגובות
    • 4.9k צפיות
  6. Started by yos1978,

היי אנשים, אני עומד לקנות מחשב חדש בהמלצת אנשים מהפורום ביקשתי בחנות את הזיכרון של PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL : PQI המוכר בחנות הציע לי את הזיכרון של OCZ דגם GOLD KIT מישהו מכיר ?

• 5 תגובות
    • 510 צפיות
  7. אני בהתקנה של מחשב חדש הלוח DFI INFINITY מעבד AMD 64 3200+ 939. הבעיה: הבסיס של הגוף קירור לא מכסה איזה 2-3 מ"מ בצד המעבד... ניסינו ב-2 הכיוונים ויש את אותו המרווח... האם זה קריטי? או שככה זה אמור להיות? בתודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. חשבתי על זה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820227210#DetailSpecs את המערכת שלי אתם רואים בצד השאלה שלי האם אני מגזים מבהירות של הזכרונות כאילו האם המחשב שלי בכלל יכול להסתדר עם המהירות של הזכרונות *אני מתכנן OC עתידי*

• 10 תגובות
    • 634 צפיות
  9. Started by assaf990,

אני רוצה לעדכן כל מה שאפשרי מצ"ב קובץ דיווח מאת אוורסט. השאלות שלי: איזה סוג של WIN98 יש לי? SE או הרגיל? ומהיכן בדיוק עלי לעדכן ביוס או דרייברים ללוח אם [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 499 צפיות
  10. Started by tuvia,

שלום. יש לי שני סטיקים של 512*2 ואתמול קבלתי שניים של 256 אם אותה מהירות שניהם גגר 400 mhz. אני יכול להוסיף אותם בלי שיהיו בעיות? והאם זה בכלל מומלץ? תודה מראש טוביה.

• 35 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by afik zach,

אני מתכננן לקנות מעבד AMD 3200 ואני רוצה לדעת אם יש מעבד AMD בטווח המחירים של אלף שקל שיותר משתלם לקנות?

• 11 תגובות
    • 602 צפיות
  12. היי האם מעבד כפול ליבה(AMD64 2*3800) דורש דרייבר מיוחד בXP כדי שיעבוד כראוי? שאלה מקבילה למעבדי אינטל?

• 16 תגובות
    • 909 צפיות
  13. Started by kinggil,

שלום, האם בלוח שיש דואל צ'אנל צריכים שכל הזיכונות היו מאותו הסוג ו מאותו הגודל?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  14. http://www.theinquirer.net/?article=30503 מראים פה שרק הווידוס לוקח 800 MB. ועוד שהם מפעילים את FEAR הוא צורך יותר מ 2 GIGA! זיכרון.

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. טוב יש לי שאלה שהיא בין הפורום הזה לפורום תוכנה ואני מקווה שזה בסדר לישאול פה אני מחפש דריברים ללוח- ECS M810DLU אני צריך דריבר לכרטיס מסך שאני ב99% בטוח שהוא מובנה (לא פתחתי תמארז אבל לפי המיקום אני חושב שהוא מובנה) ולכרטיס קול המובנה בתודה STONE (דריברים לWINXP בבקשה) ולמי שרוצה לדעת זה מחשב של אחותי והיה לה וירוס שאפילו NOD32 לא הצליח ליפטר מימנו אז אני פירמטתי והתקנתי WIN מיחדש ודרך אגב למישהו יש לינק לפרטים של הכרטיס מסך המובנה?

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  16. שלום חברים, קיבלתי צילום מדהים של מעבד, שצולם במיקרוסקופ אלקטרוני, בהגדלה שמאפשרת כבר לראות את המעגלים. תהנו [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Esparco,

יש לי בעיית של קריאת טמפ' בביוס הוא אומר שמעבד על 19 מעלות.. לא הגיוני ובאברסט הוא לא מזה את החיישן של המעבד ולוח אם רק של הכרטיס מסך וה HD עידכנתי ביוס וזה לא עזר למישהו יש את הלוח הזה?!?

• 3 תגובות
    • 460 צפיות
  18. Started by PCguy,

אשמח לקבל לינק להשוואות מעבדים{ amd\intel} בתודה pcguy

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  19. Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box or AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX מה לקנות? למטרה של משחקים גלישה הורדות וכו.

• 42 תגובות
    • 2k צפיות
  20. יתרון ברור ל AMD במבחני ביצועים למשחקים. לכתבה: http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/pentium-ee-965_11.html

• 28 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. Started by aleXtazi,

AMD העולמית שיחררה מעבד נוסף לסוקט הנוכחי שלה (939) בהשקה דיי שקטה הייתי אומר. המעבד החדש הוא כפול ליבה וניקרא 2X 5000 (לפי ידיעות שקיבלנו בעבר השם הזה של המעבד הזה היה צריך להיות למעבד שמיועד לסוקט AM2) המעבד החדש מגיע עם מהירות שעון של 2600מגהרץ , וזיכרון מטמון של 2 מגה (מגה לכל ליבה) מה שמזכיר את ה FX60 ששוחרר לא מיזמן למקור http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20060320235451.html/

• 43 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. שלום, כרגע יש ברשותי מחשב בעל מעבד +AMD Athlon 64bit 3000 עם סוקט של 754. הלוח האם שלי תומך בAGP ולא בPCI-E, ואני רוצה לשדרג אותו כדי שאני אוכל לשדרג לכרטיס מסך מתקדם יותר, שתומך רק בPCI-E. אז רציתי לדעת אם אני אוכל לקנות לוח אם של סוקט 939, ועדיין להשתמש במעבד הנוכחי שלי? או שמא אני אצטרך לשדרג למעבד עם סוקט 939 גם כן? ובכלל, מה בדיוק ההבדל בין מעבדים עם סוקט 754, למעבדים עם סוקט 939? בנוסף, לגבי זיכרונות Dual Channel- האם צריכים זיכרונות מסויימים שתומכים בDual Channel על מנת לעשות זאת? או כל זיכרונות יכולים לפעול על Dual Channel, אם הלוח אם תומך בזה כמובן? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  23. Started by BoRiS.K,

שאלה דחופהההההההה... האם ללוח אם..K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II של גיגבייט אפשר לשים את הזיכרונות? ??512Mb 400MHz Samsung? ואיך הכרטיס?7800GT 256MB, 2xDVI, DDR3, PCI-E, VIVO תודה..:]]

• 12 תגובות
    • 700 צפיות
  24. Started by aero,

ראו מפרט בצד עכשיו השאלה שלי האם אני יכול לעדכן את הביוס דרך הווינדוס כי אין לי כונן דיסקטים:\ ועוד שאלה האם שאני מעדכן את הביוס ההגדרות חוזרות לdefult? כלומר אני בOC

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by RonenIL,

במהלך המאמץ לקנות מחשב חדש מבוסס אינטל, אני מחפש לוחות אם . רציתי לדעת מה ההבדל בין 4 הלוחות אם הללו: 1. Gigabyte GA-8I945PL-G Intel 945PL LGA 775 2. Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 3. Gigabyte GA-8I945PMF Intel 945P chipset 4. Gigabyte GA-8I945P Pro Intel 945P Chipset LGA 775 לפי עיון באתר של ג'יגהבייט ראיתי שהשלושה הראשונים לא תומכים בדיואל ביוס ופיירוייר ? רציתי לדעת מזה דיואל ביוס ? ואם זה הכרחי? כי ההתלבטות שלי היא לבחור בן צ'יפסט 955 ומעבד 3.0 64BIT לבין צ'יפסט 945 במחיר לא גבוה (עד 700) ומעבד פנטיום D. מקווה שתוכלו להסביר לי את ההבדלים בין לוחות האם ולדעת איזה צ'יפסט לבחור.

• 3 תגובות
    • 537 צפיות

דיונים חדשים בפורומים