מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 355 צפיות
-
-
היי, ברצוני להגדיל את הזיכרון שלי כרגע יש לי 2 כרטיסים שכל כרטיס הוא 1 ג'גה ואני מעוניין להרחיב ל4 ג'יגה. השאלה שלי האם לקנות כרטיס אחד של 2 ג'יגה? או 2 כרטיסם שכל אחד מהם ג'גה תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום חשבתי על הנושא של ליבות במעבדים ועלתה לי השאלה האם כל הליבות הן אותו הדבר? אם למשל נקח מערכת שכוללת: מעבד 4 ליבות 32 גיגה ראם (8X4) 4 כרטיסי מסך זהים ונריץ בדיקה שכוללת את כל המרכיבים אבל משתמשת רק במרכיב אחד מכל הרכיבים (זאת אומרת רק ליבה אחת,רק 8 גיגה ראם,ורק כרטיס מסך בודד) ככה שיוצא שהכל שווה. האם נקבל את אותן התוצאות? או שיש ליבות משפיעות יותר במעבד? (אני מתכוון רק לליבות החזקות שפועלות על הוולטג׳ הגבוה ולא הליבות החלשות) ללא שימוש בליבות לוגיות אלה רק בליבות פיזיות
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
כרגע יש לי את הI5 ואני רוצה לגעת היים היא הבדל משמעותי במשחקים ו בlightroom במידה ואני משדרג אותו לI7. הוא משודך לכרטיס מסך 780. תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני עוסקת באדריכלות, בעיקר אוטוקאד, סקצ'אפ ויריי ופוטושופ. בסה"כ די מרוצה מביצועי המחשב הזה חוץ מאשר בזמן רינדור או פתיחת קבצים כבדים בפוטושופ, כשלפתע מתחילות תוכנות שונות להתלוננן על מחסור בזיכרון ולהיסגר. בכל מקרה, זה המפרט: Intel core i5 2500 / 1155 Tray Scythe Cooler Katana 3 Gigabyte PA-P67X-UD3-B3 DDR 3 4GB/1333 Kingston X 2 Sparkle GTX460 2048 GDDR5 PCI-E Samsung EVO 840 250GB Samsung HDD 500 GB Western Digital HDD 1TB Western Digital HDD 2TB Samsung DVD-RW Seasonic PSU 620W active PFC 80 Cooler for case raidmax 120mm Thermaltake V3 Windows Black Windows 7 Pro 64bit יש לי עדיין 2 סלוטים של זכרונות פנויים אז מתלבטת בין 3 אופציות: 1. סטיק בוד…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך המלצה למעבד, לוח וזיכרון שיחליפו את הרכיבים האלו במחשב ישן המשמש לגלישה בלבד המחשב מחובר למסך CRT 17" ואני צריך שהלוח יתמוך במסך - רצוי עם הגרפיקה המשולבת אני צריך יציאות USB3 ולפחות 4 חיבורי SATA כדי לאפשר הוספת דיסקים בעתיד כונן ה-DVD הקיים הוא בחיבור ATA - אני חושש שכבר אין לוחות זולים עם חיבור כזה ולכן אצטרך כונן בחיבור SATA הרכבתי סט ב-פלונטר: (בחרתי את לוח האם הראשון הזול שראיתי - האם יש לוח עדיף בתקציב הזה ? האם שווה להוסיף עוד קצת כדי לקבל לוח עדיף - התקציב המכסימלי ללוח הוא 300 ש"ח) הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 BX80646G3250 - Intel - Intel Pentium G3250 Dual c…
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
האם במסגרת הלוח הזה, (ששפכתי עליו בזמנו ים של כסף) אפשר לשפר למעבד טוב יותר משמעותית?
-
- 17 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לעבור צד ולרכוש מחשב של אפל. כרגע יש לי מפרט רציני (אפשר לראות במפרט שלי), ואני תוהה כמה תהיה שונה חוויית השימוש מבחינת זריזות בין המחשב הנוכחי שלי ל MAC MINI עם מעבד 2 ליבות במהירות 2.5-2.8. נניח שגם שם יהיה SSD וזיכרון 8-16GB. השימושים שלי הם בעיקר גלישה כבדה. כלומר עשרות טאבים פתוחים בו זמנית וחשוב לי שהמחשב לא ירגיש את זה (כמו הנוכחי) מבחינת זריזות ושימוש.
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רב, מפרט המחשב שלי : Fractal Design ARC XL Full Tower Intel i7 4790 3.6GHZ MAXIMUS VII HERO CORSAIR VENGEANCE 2X8GB DDR3 1600MHZ PRO SERIES Asus GTX780 OC 3GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E COOLER MASTER V8 GTS Seasonic XP-1000 Platinum 1000Watt Ultra Quiet Power Supply Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Professional & Champion Samsung 1TBX3 840 Evo-Series SATA III Internal SSD WD 1TBX3 AeroCool Touch-2100 Dual-Bay 5-Ch Fan Controller with LCD Touch Screen ASUS MX279H 27" Widescreen LED ברצוני לדעת האם יתאים לי סוג זיכרונות כגון: Crucial Ballistix Smart Tracer Memory DDR3 1600MHZ 4X8GB ללוח האם שברשותי. אני מאמין שאתם מכירים את סוג הזיכרון הנ"ל אשר …
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
http://srv2.jpg.co.il/5/5554f81cdaf68.jpg
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא מצליח להפעיל רייד בלוחf2a88x-d3 הוא מראה לי רק 2.5 טרה חיברתי 8כוננים של 4 וגם אין לי בביוס אופציה gpt
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מרכיב לאחי מחשב מTMS, וזה הלוח אם הכי זול שם. במחשב שעשיתי לו יש I5, סטיק של 8 ג׳יגה, SSD ורדאון 7950. במידה ואני יודע שהמקסימום שדרוג שיתווסף בשנים הקרובות הוא עוד סטיק של 8GB והארד דיסק נוסף, יש סיבה מוצדקת לקחת לוח אם יקר יותר או ערכת שבבים מתקדמת יותר? תודה רבה
-
- 64 תגובות
- 14.4k צפיות
-
-
אוקי בגלל שכבר חפרתי פה כל כך הרבה גם בפרטי גם בנושאים מקווה שזה לא עובר על החוקים בכ"מ יצא וקניתי 4690K בגלל כל מני קטעים שיצאו לי עם החנות סיפור ארוך. קניתי אותו ב 1000 ש"ח בגלל ושהוא כבר מיועד ל OC לדעתי שווה להשקיע את שאר החומרה בשבילו. עכשיו השאלה אני לא יודע איזה לוח אם לקחת, אני הולך לעשות כרטיס מסך בודד, לא צריך לוח אם לSLI, אני אעשה OC ככל הנראה אין לי בקשות מיוחדות מלוח אם מה גם שאני לא מבין יותר מדי בפיצ'רים שהם מציעים. יהיו הבדל בין OC עם Z87/Z97 לדעתכם? המחיר הוא בערך 500 ש"ח, אפשר לחרוג אבל לאיזו סיבה אם אפשר להביא בפירוט אני ארכיב את המחשב מהחנות TMS, לכן עדיף לוח אם משמה, בנתיים שמתי 2 לוחות לבחירה: MSI Z87-G41 PC Mate או Gigabyte GA-Z97P-D3 או הלו…
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
אח שלי נוסע שבוע הבא לאילת חשבתי לנצל את ההזדמנות ולבקש ממנו לקנות לי את החלקים האלה מ - KSP או אייבורי (אני מעדיף KSP) מה שחסר לי זה החלקים האלה: מעבד אינטל Intel Core i3 4160 3.6Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Tray קירור למעבד - Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 לוח אם Gigabyte GA-H81M-HD3 הבעיה שהלוח-אם מהדגם הזה אזל בחנויות שבדקתי (בחדרה ונתניה) ול - KSP ואייבורי אין בכלל את הלוחות האלה איזה לוח אתם ממליצים כתחליף ללוח-אם הזה באותה מחיר + רמה ? את החלקים האלה יש לי ואני מתכוון להרכיב אותם במחשב החדש זיכרון - Kingston KVR16N11S8/4 DDR3 4GB ספק - SeaSonic 500W 80+ Bronze SS-500ET כונן קשיח - Western Digital 320GB Sata יש לי מהמחשב הקודם תודה
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
במקום עבודתי ישנן כמה תחנות עבודה שולחניות של HP ו-Dell. לאחרונה שמתי לב שכולן הגיעו מהיצרן עם Hyper Threading מכובה בביוס. כאן עולה השאלה שלי, אם ברירת המחדל של היצרן היא שהליבות הלוגיות מכובות האם יש לך סיבה? האם יש איזשהו חסרון בהפעלה של הליבות הלוגיות שגורם ליצרן להעדיף להשאיר אותן מכובות? בניסוי קטן שנעשה על אחת התחנות (Dell 1650, XEON E3-1270(4C/3.4-3.8GHz), 16GB) לא היה שום הבדל ביביצועים של הרצת תוכנת מודלים בין מצב שבו הליבות הלוגיות מכובות למצב שבו הן פועלות. *אותה תחנת עבודה הגיעה לביצועים טובים יותר (עם אותה תוכנת מודלים) מאחרת של HP (דגם Z400) עם מפרט שאמור להיות חזק יותר - XEON W3680 (6C/3.33-3.6GHz), 24GB.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי 4 GB DDR3 1600 האם זה מספיק כדי להריץ משחקים על HIGH ?(אני יקנה את ה290 ) או שזה יגביל את המערכת? אפשר הסבר מפורט על כך (אם זה מגביל או לא?)
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=23010 מה זה אומר מבחינת המעבד הזה על הטמפרטורה במנוחה ומאמץ (ללא OC ) ., ולגבי ספק החשמל שהוא צריך ב- 2 המצבים האלה? אם אני רוצה שישנו לי תדר ומהירות של המעבד דרך לוח אם, זוהי המהרה שגם מצריכה קירור גבוה? זה סוג של OC וניתן אפילו שהמעבד הוא לא K ?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה במחשב 8GB של RAM, יש לי 4 SLOTS של RAM שני ערוצים (2 בכחול 2 בלבן). כרגע יש לי 4GB של KINGSTON DDR3 (שני סטיקים 2X2GB) בתדר 1333MHZ KVR1333D3N9/2G 1.5V. אני צריך להוסיף עוד 4GB או לקנות 8GB תלוי לפי המחיר. אשמח להצעות. הציעו לי באייבורי 4GB של KINGSTON 1333MHZ לפי מה שהבנתי בסטיק אחד, מחיר 235 ש"ח. האם זה מתאים למחשב? כי לפי מה שהבנתי זה צריך להיות זהה - אותו סוג, אותה חברה, אותה חלוקה, אותו תדר... אם כן, משתלם? מפרט המחשב: intel i5 2400 3.1ghz 4GB RAM תמונות של המחשב והזיכרון כרגע מצורפות Windows 7 64 bit Nvidia GTX 560Ti תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 408 צפיות
-
-
מעבד Intel i7-4790/K 4.0Ghz לוח-אם Gigabyte G1.Sniper Z97 זכרונות G.SKILLS 4x4GB 1600Mhz כונן קשיח +WD caviar blue 2TB 7200RPM + כונן SSD Crucial MX100 256GB Samsung כונן אופטי DVD-RW כרטיס מסך G1 GAMING NVIDIA GeForce GTX 970/980 4GB GDDR5 גייהבייט ספק כח Coolermaster 750W PSU מארז ???? כרטיס רשת WIFI כרטיס קול 7.1 . מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה בקטנה(after effects, preimiere) עריכת סאונד(cubase). משחקים(למשל farcry4, battelfield) רצו…
-
- 15 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
היי , אני מקווה שזה הפורום הנכון, אני די עובד עצות כרגע, לאחר עדכון שנעשה דרך הUPDATE LIVE של MSI ללקוח אם, המחשב נכנס לREBOOT לופ, יש לי אחריות על המוצר שנרכש בTMS בנתניה, בשישי האחרון הגעתי אלייהם, הם אמרו שאכן יש בעיה וצריך לשלוח ליצרן, רק שאני בטעות הורדתי את המדבקה בגב לוח האם ( פעם ראשונה ששידרגתי את המחשב בחלקים כאלה ), בTMS נתנו לי הרגשה של התנערות מוחלטת ממני למרות שהצגתי את הקבלה של הרכישה וכמובן ששמרתי את הקופסא של הלוח עם כול מה שצריך, אמרו לי תנסה לצור קשר עם היצרן אולי יעזרו לך .... יצרתי קשר עם היצרן דרך האתר של MSI ועד היום לא קיבלתי מהם תשובה כול שהיא. מאוד מרגיז הנושא באיחוד שביום שישי האחרון רכשתי לוח אם חדש ועוד כמה דברים ובKSP החתימות אותי על טופס …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש לוח אם, מעבד וזכרונות. הלוח שאני מעוניין בו הוא של gigabyte אבל אני מתלבט בין דגם GA-Z97X-Gaming 7 לדגם GA-Z97X-Gaming GT. מעבד וזכרונות אני כבר אדע להתאים לעצמי ברגע שאבחר את הלוח. מישהו מכיר את הדגמים האלה ויכול להמליץ? תודה רבה. [h=1][/h]
-
- 34 תגובות
- 6.8k צפיות
-