מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
חברי הפורום שלום, רציתי להתייעץ איתכם בקשר לשידרוג הזיכרון במטרה להגיע ל OC גבוה יותר 2 הזיכרונות בהם אני מתלבט הינם: OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 ReaperX HPC 4-4-3-15 OCZ2RPX800EB4GK - שראיתי בביקורות שהצליחו להגיע לתדר של 528MHZ. לבין: OCZ 4Gb Kit DDR2 1066MHz PC2-8500 Reaper HPC 5-5-5-18 OCZ2RPR10664GK מהי המלצתכם? כמובן שאני לא נעול רק על זיכרונות של OCZ. מחר עד 800 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי את ה333 ורציתי לדעת אם החדש טוב כמו הישן שהיה לוח מעולה הפיצרים החדשים לא ממש מענינים אותי (הזיכרון והX8) מענין אותי היציבות והמהירות
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
קניתי מעבד i5 750 2.6 ghz עם קירור של אינטל. וזיכרונות של קינגסטון 2 של שני ג'יגה שזה יוצא 4 והםcl9 .ולוח של גיגה בית הדגם ud3 . ואני רוצה לדעת אם הזיכרונות עובדים בדואל צאנל . במחשב במערכת הקודמת זה היה כתוב לי בהפעלת המחשב.ופה לא.השאלה אם יש אפשרות דרך ה winxp לבדוק את זה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שוקל לרכוש לוח מבוסס Z68,ונתקל ביותר מידי תלונות על בעיה כזו האם יש מישהו פה שנתקל בבעיה זו או בעיית יציבות אחרת בלוחות מבוססי ציפסט Z68 ?
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום לכם אני חדש פה עכשיו פירמטתי את המחשב והתקנתי windows 7 עכשיו אין לי קול במחשב , אני רוצה להוריד דרייבר של audio ללוח אם שלי אבל אני לא מוצא משהו שמותאם לwindows 7 הכל זה לויסטה או לXP . ניסיתי להוריד של ויסטה ולהתקין וזה לא הצליח .... בבקשה אשמח לעזרה למה אני לא יודע מה לעשות ואני חייב קול... תודה לעוזרים !!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם הלוח תומך בזכרונות בעלות תדר של 800MHZ או שהוא תומך רק עד 667MHZ , בחלק מהמקומות אני רואה שרושום שהציפסט 975 תומך עד 667MHZ אבל במקומות אחרים רשום שהלוח תומך עד 800MHZ תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 682 צפיות
-
-
כרגע אני עם מעבד dual core e8400 רכשתי תמישחק FIFA 15 הוא מגמגם לי יש תקיעות! חשבתי לרכוש (מחיר לא משחק תפקיד יש לי להביא אותו בזול) מעבד Quad כדי לשפר תמצב .. העם זה באמת משמעותי מהמעבד הקיים וכן יתן שיפור (fifa15) הדגמים לרכישה Q9650 או q9550 כדי? איהיה שיפור בסהכ עבור מישחק פיפא.. המישחק היחידי שמגמגם אצלי! מיפרט אגב כיום ..מעבד dual core e8400 לוח אם p35 ds3l זכרון 6 גיגה ספק 500W כרטיס מסך די טוב GTX560TI אבקש תשובה ברורה בכן או לא לא להרחיב יותר מידי בעניין ואם זה משמעותי .. תודה רבה! נ.ב ואם כן האם הדגמים שבחרתי חזקים בדור שלהם..?
-
- 56 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה היום (3.1.2005) להזמין לוח אם למחשב שלי כי הישן שלי נשרף או משהו בקיצור יש לי סלרון 1.7 והלוח אם שאני רוצה לקנות הואasus P4V800-X , לפי האתר של אסוס הלוח תומך במעבד הזה: Celeron 1.7 GHz (400 FSB, L2 cache:128KB) (תמונה מצורפת), האם זה המאפיינים של המעבד שלי? אם למישהו במקרה יש המצלמה ללוח אחר שיתמוך במעבד (לא מתכוון לקנות חדש) (478) אני אשמח :> ואם יש הערות רעות או טובות לגבי הלוח אני גם אשמח לקבל תודה רבה :> פירוט של הלוח - http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4v800-x/overview.htm# תמונה של התמיכה של הלוח אם במעבד: המעבד שלי: שוב תודה
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להסביר לי בפשטות מה ההבדל בין שני האופציות האלה? ומה להגדיר בבוט? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 17.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לדעת דיי דחוף מה ההבדל בין שתי הלוחות אם האלה. P35-DS3 P35C-DS3 מה זה ה-C הזה?מה ההבדל איזה לוח יותר טוב? הזמנתי פשוט P35 וקיבלתי את הP35C. תודה!
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
האם מישהו חווה בעיות ניתוק של כונן קשיח חיצוני (במקרה שלי, כונן פנימי מחובר באמצעות DOCK) כאשר הוא עושה שימוש בבקר USB3? כאשר אני מעביר מהמחשב לדיסק הקשיח, ההעתקה נעצרת, והכונן מפסיק להיות מזוהה. אם אני עושה את ההעתקה באמצעות USB2, הכל תקין. ניסיתי להעביר את הDOCK למחשב אחר ולחזור על אותה פעולה. ההעברה הייתה תקינה. במחשב השני, יש אותה מערכת הפעלה, רק שבקר הUSB 3 הוא כרטיס מחברת TRANSCEND (זה שכולל גם SATA3.) והבקר הוא של ETRON. לוח אם: ASUS P8Z68-V מערכת הפעלה: windows 7 x64 ניסיתי לעדכן FIRMWARE ניסיתי לעדכן דרייברים, מה לא ניסיתי. השאלה היא אם יש בעיה גלובלית עם הדרייברים של ASMEDIA, או שהבעיה רק אצלי... (הבנתי מפורומים באינטרנט, שיש עוד כמה שנתקלים עם בעיות של ניתוקים …
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
איך הלוח הזה? כמה הוא שווה יד שנייה? (הציעו לי-עדיין יש אחריות) איה מעבד ירוץ איתו הכי הכי טוב?
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום במחשב שלי יש לוח אם מסוג DFI LanParty nF4 יש לי ליד הכניסות והיציאות של כרטיס הקול שני חיבורים אחד אדום אחד צהוב שרשום עליהם s/pdif ו IN\OUT רציתי לדעת מה זה תודה
-
- 6 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2330 ממש מעניין... בגדול: Conclusion? Don't look any further than AMD for the best gaming CPU, and Half Life 2 further cements AMD's reputation as the gamer's CPU. בהשוואת מה עדיף, זכרון מהר יותר או DUAL CHANNEL במערכות AMD, לפחות ב HALF-LIFE 2, עדיך DUAL CHANNEL מאשר DDR 400 על פני DDR 333.... כמו כן המשחק רגיש לתזמונים נמוכים יותר... יש שיפור של 8% במעבדים עם 1MB L2 מאשר 512K, ול SSE1/2 אין השפעה על הביצועים. בדיקת כרטיסי מסך: ולסיכום: At this point, Intel's Pentium 4 architecture does take a backseat to AMD's Athlon 64 when it comes to gaming. With performance advantages of around 15% at the same price po…
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
של קורסאיר בפרט ושל RAM בכלל מישהו יודע על טיב הירידה באחוזים/תאריך?
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אם יש מחשב נייד עם שני סלוטים לזיכרון ראם ואחד כבר מגיע עם 2GB ראם מסוג DDR3-1066/PC3-8500 אם אני רוצה להוסיף עוד זיכרון נוסף כזה של 2GB אני חייב שזה יהיה אותו השבב בדיוק או שאפשר להביא משהו עם נתונים זהים אבל מחברה אחרת השמח להסבר תודה !
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להוסיף זכרון למחשב שלי ואני לא בטוח איזה זכרונות לקחת. אני גם תוהה האם כדאי לי לבצע OC. זה המפרט שלי: Q6600 +Freezer 7 PRO 8800GT GeIL DDR2 800 MHz CL4) 2GB) abit IP35-E Corsair VX450W השימושים שלי במחשב הם בעיקר אינטרנט (FF עם לא מעט תוספות ומשהו כמו 10 טאבים פתוחים), ויזואל סטודיו, קצת משחקים (GTA4 וכאלה, לא משהו ממש ממש כבד) וקידודים קלים של קבצי אודיו ווידאו. כרגע אני מרגיש שהמחשב יחסית איטי ומגיב לפעולות שונות לאט. קראתי את הדיונים האחרונים בנוגע לכמות הזכרון אותה אתם ממליצים להוסיף ודיי התבלבלתי. האם הוספת זיכרון תעזור לי? ואם כן, כמה כדאי להוסיף ואיזה סוג של זכרון להוסיף? התקציב הוא בין 300-400 ש"ח. האם כדאי לי גם לעשות OC למעבד? (לא…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום למבינים קניתי את הלוח הבא ASUS A8N32-SLI Deluxe האם הזיכרון הזה יתאים לו?? Patriot 2GB PC3200 DDR Dual Channel Memory KIT PATRIOT: Outpost #: 4453786 MODEL: PDC2G3200LLK Patriot Dual Channel PC-3200 memory is designed to operate at extreme low latency timings at 400MHz on both Intel and AMD based motherboards. SPD programmed at an super low latency of 2-3-2-5 (tCAS-tRCD-tRP-tRAS), our DC PC-3200 memory is designed for simple plug and play operation. It is as simple as install and go. The secret to our Dual Channel line is in our manufacturing process as modules are kitted from manufacturing. In addition, every one of our Dual Channel memory goes through rigorous com…
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
האם קיים הבדל כלשהו אפילו הכי קטן בין הזכרון של G.Skill ולבין OCZ בגרסת 800MHZ CL4 2X1024MB ? הבדל בביצועים או בקירור (טמפ') או בתוצאות OC ? (ראיתי פה כתבה על כל הזכרונות מי מגיע ל OC יותר גבוה אבל זה היה על הגרסאות המהירות - לא 800) קיצר האם יש הבדלים ומה עדיף לקחת ? http://skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-2GBPK~15~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~OCZ2G800R22GK~15~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~T800UX2GC4~15~0.htm ואם אני כבר שואל על הבדלים בין חברות אז על הדרך מי שיודע שיענה - ב 8800GTS 512MB יש הבדלים בין הגרסאות ? אני רוצה לקחת את הג'יג'ה ביט שאיכשהו הוא ממש זול (זאת חברה ממש טובה ואמינה - נכון?) עכשיו הוא עולה כבר רק 1700 שקל אבל ראיתי עוד גרסה שזולה ממנו מ…
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, שדרגשתי היום את המחשב מפנטיום 4 ל-AMD וראיתי באתר של Gigabyte שיש גרסת ביוס חדשה, אני רוצה לעדכן את הביוס לגרסה הכי חדשה, מה אני צריך לעשות? הורדתי את הביוס גרסה F10, פרקתי את הקבצים דרך Winzip לשולחן עבודה, אפשר לעדכן ישירות מהווינדוס או שצריך לעשות משהו אחר? הנה תמונה של הקבצים: תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מסוג GIGABYTE GA7VAX עם CHIPSET מסוג KT400 יש עליו מאוורר שבדרך קבע רועש ומתלכלך ועושה לי הרבה בעיות... האם ניתן לוותר עליו ומה הנזק??
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי אנשים עברתי על כמה לוחות אם והבחנתי שבכמה וכמה לוחות Micro ATX נראה שבפנאל האחורי מופיעה יציאת PS/2 בודדה. עיתים מצויין שהיא לעכבר ועיתים מקלדת. מצד שני, ראיתי שכמה לוחות כאלה דווקא הומלצו לאנשים בעלי תקציב נמוך ואיתם המליצו על מקלדת ועכבר בסיסיים וזולים כלומר חוטיים. עקב כך אני מניחה שבדרך כלשהי ניתן לחבר ללוחות אלה עכבר ומקלדת חוטים ואני תוהה כיצד וכן תוהה אם אותה דרך פוגמת בצורה כלשהי בביצועי המקלדת / עכבר. אודה להסבר. דוגמה - לוח GIGABYTE GA-MA74GM-S2H המומלץ כעת במדור מפרטים מומלצים http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133215§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 יחד עם המלצה על מקלדת+עכבר פשוטים. ניתן לראות במפרט שלו באתר הייצרן שמצוי…
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, האם לוח אם MSI 915G Combo זה יעבוד עם זכרונות 677/800MHz (ולא 400/677MHz) מאחר והם יותר זולים. אפילו שיעבדו בתדר הנמוך. תודה
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
ראיתי באתר שלהם שהם הוציאו גרסאות ל-P5B שנקראת Vista Edition ועוד דומים. מה מיוחד בלוחות אם אלה? במה הם טובים יותר אם בכלל (כמובן בעבודה תחת Windows VIsta)? תודה.
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי 4 GB של RAM במחשב. G.Skill DDR2 1024MB 800MHz CL4 HK X4 קיט אחד קניתי מ FOX PC וקיט אחד מ SKYPC. הזכרונות עובדים כרגע בתדר של 800MHz ותיזמונים 4-4-3-5 ומתח לפי המפעל 2.1. היום החלטתי לעשות בדיקה עם MEMTEST לזיכרונות וגיליתי את זה: http://www.silvup.net/up/yvztwliayrw1ny6.jpg חשוב לציין שהזיכרונות עברו OC קל 960MHz על אותו המתח והתזמונים והם עבדו מעולה. יום אחד הייתי צריך לבטל את ה OC ולחזור בחזרה ל 800 ואז בכל פעם שרציתי לעשות שוב OC לא הצלחתי. כאילו משהו נפגם... והזיכרונות האלו מעולים לאובר-קלוק... וזה ממש מוזר. מה ניתן לעשות? לממש את האחריות שלי? עברה חצי שנה מאז שקניתי את הזכרונות.. האם יחליפו לי אותם בלי בעיה? יש מדיניות מיוחדת? מה אתם ממליצים לי לעש…
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-