עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי את הלוח הזה:Gigabyte GA P35 DS3L ואני רוצה לדעת אם יש מקום בלוח לשים את Geforce 9800GX2.

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  2. Started by STi,

שלום אנשים,ניקיתי מחשב מאבק,ובטעות ממש שטותית שרפתי את המעבד. ניקיתי את ההיט סינק שלו שהיה מפוצץ באבק וגם המאוורר,שסיימתי רציתי לבדוק שהמאוורר עובד חלק אז הדלקתי כשהמעבד חשוף ללא גוף קירור הוא פשוט דלק לכמה שניות וכבה. אחרי הכל חיברתי הכל חזרה ויש ציפצופים מהלוח, אז אני מאמין שהמעבד נשרף.השאלה איך אני יכול לדעת אם הלוח גם הוא נהרס,בלי לבדוק עם מעבד אחר... המעבד הוא AMD 1400 תושבת A לא חשבתי שהוא ישרף בכזאת קלילות ממש 2-4 שניות

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Bose,

ערב טוב. ברשותי מחשב נייד של HP עם מעבד AMD 2400 XP-MOBILE עם זכרונות 256SDRAM. אחרי שהורדתי את תוכנת ה-CPU-Z שמתי לב שרק מפתיחת האקספלור התדרים עולים בצורה חדה ביותר. שימו לב לתמונות האם משהו לא בסדר או שפשוט זה ככה בגלל שהמחשב על מצב מנוחה הוא על תדרים נמוכים בגלל שהוא לא רוצה לגזול בטרייה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  4. שלום! אני מחפש לוח אם למעבד I5 2400, שישמש לרוב עבודה משרדית + משחקים. והלכתי לעיבוד עם סוגי הציפסטים והקומבינציות שיש... לכן אני צריך המלצה או לפחות כיוון איזה ציפסט אני צריך. הבנתי שהP67 והZ68 זה יותר בשביל מעבדי K. הדרישות שהיו לו: יציאה לפחות אחורית של USB 3. חיבור PCI אחד. חיבור IDE אחד. (על IDE וPCI אני מוכן לוותר אם זה מייקר יותר מידי את הלוח). רצוי שהיה לו גם PCI Express ×4 לכ.הרחבה. אני אשתמש ב8GB לפחות זיכרון לכן מבחינה הזאת כל לוח יתאים. וכ.מסך ככל הנראה ישב עליו זה 6850 או GTX 460. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by nashdy,

שלום לכולם , ותודה מראש. האם לוח אם asrock extreme 9 לא זקוק לגשר קרוספייר? לפי מה שהבנתי יש לו צ׳יפ מובנה שיעשה את פעולה .

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אז ככה לוח האם שלי הוא Gigabyte GA-P35C-DS3R Specifications CPU Supports Intel® Core2 Extreme Quad-Core/Core2 Duo /Intel® Pentium® Extreme/Intel® Pentium® D processors Supports1333/1066/800 MHz FSB Chipset Northbridge: Intel® P35 Express Chipset Southbridge: Intel® ICH9R Gigabit Lan Controller 8 Channels ALC889A Audio controller Memory DDR3 2x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 4 GB of system memory Dual channel memory architecture Support for DDR3 1333*/1066/800 MHz memory modules DDR2 4x 1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 8 GB of system memory Dual channel memory architecture Support for DDR2 1066*/800/667 MHz memory modules יש לי שתי סלוטים שלocz ג'יגה כל אחד…

• 12 תגובות
    • 837 צפיות
  7. Started by A1eX,

יש לי לוח אם שתומך עד 3.2MHz, כרגע יש לי 2.4... האם יש אפשרות להוציא את המעבד הקיים ולשים אחד אחר (3.2)? 1. האם הדבר יגרור לתקלה כלשהי? 2. האם יש חנויות שמוכנות להתעסק עם זה או שכולם בקטע של החלפת כל הלוח?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מעבדים חדשים של AMD מתווספים לרשימה הגדלה של דור Zen 4 עבור תושבת AM5. בביקורת זאת אנו מכסים את ה-Ryzen 7 וה-Ryzen 9 החדשים בעלי 8 ו-12 ליבות, בהתאמה, עם מעטפת הספק נמוכה במיוחדלכתבה

9. Started by Sweet_Tooth,

מחפש השוואה בין שני הצ'יפ סטים של אינטל ה 845PE וה 850E + PC1066 ואם אפשר שבהשוואה זאת ישתמשוב 3.06 החדש עם HT

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  10. חברי הפורום שלום, רציתי להתייעץ איתכם בקשר לשידרוג הזיכרון במטרה להגיע ל OC גבוה יותר 2 הזיכרונות בהם אני מתלבט הינם: OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 ReaperX HPC 4-4-3-15 OCZ2RPX800EB4GK - שראיתי בביקורות שהצליחו להגיע לתדר של 528MHZ. לבין: OCZ 4Gb Kit DDR2 1066MHz PC2-8500 Reaper HPC 5-5-5-18 OCZ2RPR10664GK מהי המלצתכם? כמובן שאני לא נעול רק על זיכרונות של OCZ. מחר עד 800 ש"ח

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  11. Started by guyyug,

יש לי את ה333 ורציתי לדעת אם החדש טוב כמו הישן שהיה לוח מעולה הפיצרים החדשים לא ממש מענינים אותי (הזיכרון והX8) מענין אותי היציבות והמהירות

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  12. Started by natan805,

קניתי מעבד i5‎ ‎750‎ ‎2.6‎ ghz ‎עם קירור של אינטל. וזיכרונות של קינגסטון 2‎‏ של שני ג'יגה שזה יוצא 4 והםcl9‎ ‎.ולוח של גיגה בית הדגם ud3‎ ‎‏ ‏. ואני רוצה לדעת אם הזיכרונות עובדים בדואל צאנל . במחשב במערכת הקודמת זה היה כתוב לי בהפעלת המחשב.ופה לא.השאלה אם יש אפשרות דרך ה ‏winxp‏ לבדוק את זה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני שוקל לרכוש לוח מבוסס Z68,ונתקל ביותר מידי תלונות על בעיה כזו האם יש מישהו פה שנתקל בבעיה זו או בעיית יציבות אחרת בלוחות מבוססי ציפסט Z68 ?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  14. שלום לכם אני חדש פה עכשיו פירמטתי את המחשב והתקנתי windows 7 עכשיו אין לי קול במחשב , אני רוצה להוריד דרייבר של audio ללוח אם שלי אבל אני לא מוצא משהו שמותאם לwindows 7 הכל זה לויסטה או לXP . ניסיתי להוריד של ויסטה ולהתקין וזה לא הצליח .... בבקשה אשמח לעזרה למה אני לא יודע מה לעשות ואני חייב קול... תודה לעוזרים !!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. רציתי לדעת האם הלוח תומך בזכרונות בעלות תדר של 800MHZ או שהוא תומך רק עד 667MHZ , בחלק מהמקומות אני רואה שרושום שהציפסט 975 תומך עד 667MHZ אבל במקומות אחרים רשום שהלוח תומך עד 800MHZ תודה מראש

• 13 תגובות
    • 695 צפיות
  16. Started by haim855,

כרגע אני עם מעבד dual core e8400 רכשתי תמישחק FIFA 15 הוא מגמגם לי יש תקיעות! חשבתי לרכוש (מחיר לא משחק תפקיד יש לי להביא אותו בזול) מעבד Quad כדי לשפר תמצב .. העם זה באמת משמעותי מהמעבד הקיים וכן יתן שיפור (fifa15) הדגמים לרכישה Q9650 או q9550 כדי? איהיה שיפור בסהכ עבור מישחק פיפא.. המישחק היחידי שמגמגם אצלי! מיפרט אגב כיום ..מעבד dual core e8400 לוח אם p35 ds3l זכרון 6 גיגה ספק 500W כרטיס מסך די טוב GTX560TI אבקש תשובה ברורה בכן או לא לא להרחיב יותר מידי בעניין ואם זה משמעותי .. תודה רבה! נ.ב ואם כן האם הדגמים שבחרתי חזקים בדור שלהם..?

• 56 תגובות
    • 8.6k צפיות
  17. Started by Red-AnGel,

שלום רב אני רוצה היום (3.1.2005) להזמין לוח אם למחשב שלי כי הישן שלי נשרף או משהו בקיצור יש לי סלרון 1.7 והלוח אם שאני רוצה לקנות הואasus P4V800-X , לפי האתר של אסוס הלוח תומך במעבד הזה: Celeron 1.7 GHz (400 FSB, L2 cache:128KB) (תמונה מצורפת), האם זה המאפיינים של המעבד שלי? אם למישהו במקרה יש המצלמה ללוח אחר שיתמוך במעבד (לא מתכוון לקנות חדש) (478) אני אשמח :> ואם יש הערות רעות או טובות לגבי הלוח אני גם אשמח לקבל תודה רבה :> פירוט של הלוח - http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4v800-x/overview.htm# תמונה של התמיכה של הלוח אם במעבד: המעבד שלי: שוב תודה

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  18. Started by rander1,

מישהו יכול בבקשה להסביר לי בפשטות מה ההבדל בין שני האופציות האלה? ומה להגדיר בבוט? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 17.4k צפיות
  19. Started by TalLitman,

שלום, אני צריך לדעת דיי דחוף מה ההבדל בין שתי הלוחות אם האלה. P35-DS3 P35C-DS3 מה זה ה-C הזה?מה ההבדל איזה לוח יותר טוב? הזמנתי פשוט P35 וקיבלתי את הP35C. תודה!

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  20. האם מישהו חווה בעיות ניתוק של כונן קשיח חיצוני (במקרה שלי, כונן פנימי מחובר באמצעות DOCK) כאשר הוא עושה שימוש בבקר USB3? כאשר אני מעביר מהמחשב לדיסק הקשיח, ההעתקה נעצרת, והכונן מפסיק להיות מזוהה. אם אני עושה את ההעתקה באמצעות USB2, הכל תקין. ניסיתי להעביר את הDOCK למחשב אחר ולחזור על אותה פעולה. ההעברה הייתה תקינה. במחשב השני, יש אותה מערכת הפעלה, רק שבקר הUSB 3 הוא כרטיס מחברת TRANSCEND (זה שכולל גם SATA3.) והבקר הוא של ETRON. לוח אם: ASUS P8Z68-V מערכת הפעלה: windows 7 x64 ניסיתי לעדכן FIRMWARE ניסיתי לעדכן דרייברים, מה לא ניסיתי. השאלה היא אם יש בעיה גלובלית עם הדרייברים של ASMEDIA, או שהבעיה רק אצלי... (הבנתי מפורומים באינטרנט, שיש עוד כמה שנתקלים עם בעיות של ניתוקים …

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  21. איך הלוח הזה? כמה הוא שווה יד שנייה? (הציעו לי-עדיין יש אחריות) איה מעבד ירוץ איתו הכי הכי טוב?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  22. Started by Green,

שלום במחשב שלי יש לוח אם מסוג DFI LanParty nF4 יש לי ליד הכניסות והיציאות של כרטיס הקול שני חיבורים אחד אדום אחד צהוב שרשום עליהם s/pdif ו IN\OUT רציתי לדעת מה זה תודה

• 6 תגובות
    • 6.3k צפיות
  23. http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2330 ממש מעניין... בגדול: Conclusion? Don't look any further than AMD for the best gaming CPU, and Half Life 2 further cements AMD's reputation as the gamer's CPU. בהשוואת מה עדיף, זכרון מהר יותר או DUAL CHANNEL במערכות AMD, לפחות ב HALF-LIFE 2, עדיך DUAL CHANNEL מאשר DDR 400 על פני DDR 333.... כמו כן המשחק רגיש לתזמונים נמוכים יותר... יש שיפור של 8% במעבדים עם 1MB L2 מאשר 512K, ול SSE1/2 אין השפעה על הביצועים. בדיקת כרטיסי מסך: ולסיכום: At this point, Intel's Pentium 4 architecture does take a backseat to AMD's Athlon 64 when it comes to gaming. With performance advantages of around 15% at the same price po…

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  24. של קורסאיר בפרט ושל RAM בכלל מישהו יודע על טיב הירידה באחוזים/תאריך?

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  25. Started by joni69,

אם יש מחשב נייד עם שני סלוטים לזיכרון ראם ואחד כבר מגיע עם 2GB ראם מסוג DDR3-1066/PC3-8500 אם אני רוצה להוסיף עוד זיכרון נוסף כזה של 2GB אני חייב שזה יהיה אותו השבב בדיוק או שאפשר להביא משהו עם נתונים זהים אבל מחברה אחרת השמח להסבר תודה !

• 3 תגובות
    • 877 צפיות

דיונים חדשים בפורומים