עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. http://www.anandtech.com/show/3871/the-sandy-bridge-preview-three-wins-in-a-row

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. והאם הוא כל כך משמעותי?

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. עם איזה לוח וכמה הוא עולה?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום לכולם! אני מרכיב מחשב במטרתו העיקרית בראש ובראשונה היא לעריכה גרפית דו מימדית ולאחר מכן, המחשב ישמש גם לתכנות ומשחקים. בנוסף לכך מתוכנן OC עתידי ברמה בינונית. באופן אישי אני חובב AMD אבל לצערי, הומלץ לי שלא להתקרב למעבד זה מכיוון שהוא ייצור לי בעיות עם העריכה הגרפית ויביא לביצועים ירודים ועד כמה שאני אוהב את AMD אני אוהב יותר ביצועים המפרט שהוצע לי מבוסס על Micron Rendition 2GB DDR3 1333Mhz I3 I5 I7 241.00 ₪ Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 CHIPSET 718.00 ₪ Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray 1,013.00 ₪ קראתי הרבה דברים לא מזהירים לגבי הi5 וגם לגבי לוח האם. שבין היתר לפי מה שהבנתי בכלל לא מתאים לOC בינוני. הוצע לי גם לוח האם הזה Gigabyte GA-P55…

5. Started by idoshk,

המפרט שלי הוא: e4300 intel 965SS kingstone 1gb X2 a-data 512mb X2 hd4670 512mb ezcool 500w מארז מיד אני רוצה להחליף את הלוח אם שלי למטרות OC בינוני, חשוב שיתמוך בPCI-E2.0, ארבע חריצי זכרון, ושיתמוך עד\לפחות 800MHZ בזכרונות.

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם . בקרוב אני רוצה לקנות מחשב חדש , והתעניינתי ב-3 לוחות אם . Asus P5Q DFI LanParty DK P45-T2RS PLUS MSI P45 Neo3-FR vלוח הרביעי שאני מוסיף עכשיו (אחרי עריכה): Asus P5Q PRO , הוא כמובן קצת יותתר יקר , אבל השאלה שוב פעם האם שווה להשקיע את הכסף בשביל זה. המחשב יהיה בגדול למטרת משחקים וOC למעבד E8400 ..(ו CF עתידי שאם אני יצטרך עוד 4870 .) (והקירור יהיה לא משהוא רציני.. אני רוצה להגיע ל 3.7~4..) כל הלוחות האלו הם באותם טווח מחירים פחות או יותר (600~700) , והאם הם בכלל יראו לי שיפור במשחקים , נגיד לעמות הלוח EP43-DS3L. תודה לכל העוזרים (והעוזרות )

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2958 נאמר לי ע"י המוכר שבלוח הזה ניתן לחבר 3 זכרונות 1 GB או 3 זכרונות 2 GB או 6 זכרונות של 2 GB לא מובן למה לא ניתן לחבר 6 זכרונות של 1 GB ? האם משהו חושב ש- 3 זכרונות של 2GB טובים מאשר 6 זכרונות של 1 GB ? ובאם כן למה ?

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by argorny,

ערב טוב ותודה לעוזרים, יש ברשותי לוח אם ארור של חברת MSI צ'יפסט 915 http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=915P_Combo-FR ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. האם ניתן/מומלץ לעדכן ביוס, בהנחה שהוא מעולם לא עודכן מאז תאריך הרכישה? 2. בביוס הטמפ' של המעבד מצבעיה על בערך 70 מעלות האם ניתן לסמוך על ערך זה, כי בSpeedFan הטמפ' במעבד עומדת יציב על 46-8? 3. בעיה שמתרידה אותי המון זמן, קצת קשה לנסח את זה אבל, יש לי בלוח 4 DIMMs אוקיי? כשהם ממוספרים מ1 עד 4, DIMMs 1,3=DDR2 DIMMs 2,4=DDR1 מדוע סלוט 1 DDR2 וסלוט מסוים אחר בDDR1 לא עובדים? זאת אומרת יש אותה בעיה בשניהם אני מחבר זכרון אחד בסלוט 3 למשל שם עובד ובסלוט 1 לא עובד כנ"ל לגבי DDR1... ?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום חברים יש לי בעיה במחשב כבר כמה זמן ורק עכשיו שמתי לב. ובכן זה המפרט הבסיסי מעבד אופטרון170 זיכרון 1 - מותג GSKILL נפח 2 גיגה בעל CL 2.5 זיכרון 2 -מותג סמסונג נפח 1 גיגה בעל CL 2.5 שני הזכרונות DDR דור ראשון.בלוח יש הגדרה והם מוגדרים על DDR 200 (כפול 2 זה 400) דואל צ'אנל.משום מה הלוח החליט לגבות ממני "מס זיכרון" ולקחת 200 מגה טבין ותקילין... שאני נכנס לביוס הלוח (A8N פרמיום) הוא כותב לי 3 גיגה מותקן זמין לשימוש 2.8 כמובן שחלונות עם החישוב שלה רואה פחות 2.6.... מה עושים??? אני אציין ששני הגיגה יושבים לבד הם מזוהים כשני גיגה עגול ללא עיוותים. בעבר לא היה את הבעיה הזו.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by moshon89,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש ואמרו לי שאני צריך לבחור בין 2 ליבות ל4 ליבות בשתי ליבות הציעו לי את המעבד של אינטל הזה: INTEL CORE 2 DUO E8400 3GHZ 6MB 1333MHZ BOX http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=6029 אמרו לי שהוא יספיק לצרכים שלי (אני צריך את המחשב בשביל משחקים כמו GTA החדש ושיוכל להפעיל ברקע אימיול, שירים, וכו') אבל אני נוטה לארבע ליבות, השאלה שלי היא מה ההבדל העיקרי בניהם ואם שווה לי להשקיע 250 ש"ח יותר בשביל ההבדל הזה כמובן שאני רוצה שהמחשב ישרוד אצלי כמה שיותר שנים בארבע ליבות הציעו לי את המעבד הזה: AMD Phenom II X4 920 Box http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=AMD1281&Cat2Cat1ID=60&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE תודה רבה יום טוב!

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by LiorB,

אני קונה בקרוב מעבד E7400 ואני לא מבין מה ההבדלים בלוחות אם, אני צריך אחד עם כרטיס קול ומסך מובנים ולפי המלצה בפורום מפרטים, אין לי צורך בצ'יפסט מעל ל31... אם אפשר גם הסבר מה ההבדל בין כולם... עדיף חנות מחיפה באמת שאין לי מושג בענינים האלה, אז אם עשיתי משהו לא בסדר תגידו לי .

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם, המחשב מיועד לדוד שלי. דוד שלי כמעט ולא השתמש במחשב אף פעם. מדי פעם פה ושם, אבל אף פעם לא באופן רציני. המחשב ישמש לעבודה רגילה, לא יודע אם כתיבת מסמכים של ממש כי הוא לא עובד, הכוונה יותר לגלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, אולי צפייה בסרטים (לא סרטי HD). יש סיכוי שישחק קצת במשחקים, אבל לא גרפיים במיוחד. משחקים בקטנה כזה, אולי FIFA בלחץ. לדעתי כ. מסך בינוני מינוס, לא להסחף. עכשיו בנושא מעבד... רציתי לקחת בשבילו E7400, אבל לפני שאני עושה את זה - מה ההבדלים בינו לבין E5200? או יותר נכון - מה עדיף לצרכים האלו ולמה? וכמו כן - איזה לוח אם מומלץ עבור מקרה זה? (לא OC ולא כלום) הזכרונות יהיו DDRII 800Mhz, כ. מסך כנראה 8400GS. אני לא יודע איזה צ'יפסט כדאי, והאם כדאי לקנות 2 ס…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. היי GUYS אני מחפש מעבד 4 ליבות קריר ככול הניתן אשר מסוגל לעבוד עם קירור פסיבי איכותי כמו ULTRA 120 EXTREME 120. המחשב ימוקם בחדר שינה ומתוכנן לעבוד 24 שעות ביממה ולכן פעולה שקטה בשעות הלילה נימצאת בעדיפות עליונה. יחד עם זאת בשעות אחרות אני רוצה מעבד שאני אוכל להמהיר אותו ככול הניתן. לכן אני ארכוש בניפרד שני מאוררים של 120 מ"מ עם ספיקת אוויר גדולה,שיופעלו בזמן שתבוצע המהרה. השימושים הצפויים כוללים בין היתר:משחקים כבדים וכול מיני פעולות הקשורות לוידיאו כמו דחיסת וידיאו בזמן אמת ל-H.264 המרת וידיאו מפורמט אחד לפורמט שני וכיוצא באלו. יחס עלות\תועלת הוא משמעותי מבחינתי ולכן מעבדי AMD מסוג פנום 4 BLACK EDITION הם בהחלט מועמדים ראויים . אולם השיקול הכספי הוא מישני בחשיבותו לעומ…

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by yousux,

עד כמה החצי זיכרון מטמון משפיע תחת הדברים השונים (משחקים, שימוש כללי במחשב וכו') ? האם הזיכרון המטמון משפיע באופן ניכר על ההתחממות של המעבד / יכולת ה OC שלו ? האם שווה להוסיף 250-350 שקל בשביל ה Q9550 ?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. לצורך O.C גבוהה ככול האפשר חשוב כיום לרכוש לוח גמיש ככול האפשר מבחינת FSB וזאת מפני שאינטל מגבילה מאוד את המיכפלה של המעבדים שלה כך שהדרך היחידה ל-O.C משמעותי ,היא באמצעות העלאת ה-fsb . המלצות ?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by pro.surfer,

היי חברים אני חדש פה ויש לי מספר שאלות המפרט שלי הוא ככה : מעבד- INTEL CORE 2 QUAD Q9550 לוח אם- ASUS P5W DH DELUX כרטיס מסך- GIGABYTE ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 זכרונות- 4X2 GB DDR2 800MHZ CL5 SAMSUNG צורב- ASUS DRW-1814BL מארז- COLLER MASTER CM 690 ספק- SWEEX 650W השאלה שלי היא כזאת בעבר היו לי התנגשויות חומרה של הזיכרונות עם הלוח אם לכם החלפתי לSAMSUNG שהסכימו לעבוד יפה אבל לאט עכשיו הזמנתי 4X2GB של OCZ גם כן DDR2 800MHZ אבל הפעם CL4 עם קירור TUBE הפחד שלי הוא ששוב הזיכרונות ידפקו הכול מה אתם אומרים ? בנוסף הזמנתי מאוורר של THERMALTEK מדגם V1 עבור המעבד מה אתם אומרים ? שכחתי לציין שאני עובד עם הויסטה ULTIMAT 64 BIT. תודה מראש טל.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by ma4351,

אני מתלבט בין הלוחות הבאים : ga-ep45-ds3r ga-ep45-ds4 p5q deluxe p5q pro p5q e למפרט הבא : מעבדי אינטל‏ Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB כרטיסי מסך‏ GTX 280 1GB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E‎ דיסקים קשיחים‏ Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II x2 צורבים‏ LG DVD±RW GH20NS x20 Black SATA מאווררים וגופי קירור‏ Zalman CNPS9300 AT מארזים‏ Thermaltake Gigabyte 3D Aurora 570 Aluminum Full-Tower Black ספקי כוח‏ Thermaltake ToughPower W0103 600W PFC (24pin)- 3 Year Warranty מקלדות‏ Logitech Natural Ergonomic Keyboard 4000 - Retail לא מתוכנן oc וכמובן לא cf (שהרי אני משתמש בכרטיס מסך של nvidia . 1. אני יודע שבתקציב שלי נכנסים הלוחות הכי יקרים מהרשימה אך אני רוצה לדעת אם יש לי…

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by pro.surfer,

זאת המערכת שלי : מעבד- INTEL CORE 2 QUAD Q9550+TERMALTEK V1 FAN לוח אם- ASUS P5W DH DELUX כרטיס מסך- GIGABYTE ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 זכרונות- 4X 2GB DDR2 800MHZ CL4 OCZ TUBE צורב- ASUS DRW-1814BL מארז- COLLER MASTER CM 690+5X12V ספק-SWEEKS 650W אני חושש שהלוח אם כבר על הקצע יש לי כול הזמן בעיות יש למישהו המלצה ללוח אם (רצוי של ASUS) שיוכל לעבוד עם שאר החלקים שכבר רכשתי לא מזמן ? אני מעוניין בלוח טוב שיוכל לשרת אותי נאמנה בשנה שנתיים הקרובות. תודה מראש טל.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Ruya,

הרכבתי פה מפרט בשבוע האחרון למחשב למשחקים ב 5 אלף שקל ושמתי בו את הלוח אם ASUS P5Q היום נסעתי ל skypc להתייעץ וליראות מי מה מו והוא אמר לי ש ASUS P5Q לא מומלץ בכלל למשחקים ו DFI פיתחה לוח אם מיוחד למשחקים שהוא: לוח אם DFI LANParty DK P45-T2RS ¤738 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=4711079392052 מה אתם חושבים? הדגם של DFI באמת מאוד מומלץ למשחקים? רויה =]

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by CroCoDile,

ברשותי מחשב קצת ישן (למרות שחמש שנים במקרה של מחשב זה כבר לא קצת...) ואני מעוניין לשפר את ביצועיו על ידי הוספת זיכרון. לוח האם שלי הוא כאמור Asus P4R800 VM וכיום מותקנים לי שני כרטיסי זיכרון 256MB על 400MHZ (או 2*200MHZ אם לדייק). חבר המליץ לי לקנות שני כרטיסי 1024MB על 400MHZ אך הציע שאשאל כאן ואברר האם יכולות להיות התנגשויות או אי-תאימויות בין הלוח לכרטיסים. אז האם יכולות להיות בעיות או אי-תאימויות בין הלוח לכרטיסים מסויימים? וגם, האם את הזכרונות החדשים כדאי לחבר בנוסף לישנים או במקומם? תודה!

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by PriorTak,

הי הציעו לי לקנות מפרט מחשב עם לוח אם מדגם 750SLI NFORCE של חברת PINE-XFX. בחנות אמרו לי שהוא טוב, אבל אני לא יודע עליו כלום... שווה לקנות אותו? יש לו בעיות?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by zaroor,

המעבד הזה . ראיתי שיש לו מאפיינים כמו של E7200 '8400 וכו' אבל בטבלאות של אינטל הוא שייך רק לפול ליבה ולא ל C2D לא מבין את הסיבה,,,השאלה איך המעבד הזה ביחס לעלות שלו לעומת הגבוהים ממנו

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by ערן123,

והאם יש באנדל טוב במחיר ואיכות עם לוח אם :s05:

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. למען האמת אני מבולבל צאריך קצת סדר. האם כיום שווה לקחת 4 ליבות? למרות שיצאה סידרה חדשה של מעבדים? האם לתוול ארוך 3 שנים + שווה לקחת E800 אן Q6600 (כיום)!!! או מרובע ליבות מתקדם יותר? HELP

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. אהלן המחשב שלי בזמן האחרון התחיל לפעול קצת לאט המפרט C2D 6850 1GIG KINGSTON DDR2 8500GT עכשיו אני בדילמה בנוגע להוספת זכרון כי בתכלס אולי עדיך לחסוף איזה 100-200 שקל ולהביא רק סטיק אחד של ג'יגה ? ( יש הבדל ביצועים בין 3 ל2 ? ) אם אפשר שתמליצו לי על זכרון בערך ב200שקל כרגע אני מתלבט בין קינגסטון סטיק אחד של 2 ג'יגה שעולה 180 לבין סטיק ג'יגה שעולה 90 שקל שניהם 800MHZ DDR2 מה אתם אומרים ? יש הבדל בין 2 גיג ל3 גיג ? אני רוצה לקבל שיפור בשימוש היום יומי במחשב באופן כללי שיפעל מהר יותר ובמשחקים שלדעתי זה גם אמור לשפר

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.