עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מעבדי CORE 2 DUO מתאימות בכלל משחקים? חוץ ממעבד אקסטרים ומה ההבדל בין שתיי מגה קאש ל 4 מגה קאש במה זה עוזר?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Bluemen,

שלום לכולם, אז בשעה טובה הגיעו כל החלקים של המחשב חיברתי אתמול הכל ואני פשוט מופתע מהמהירות. לא רגיל לכאלה זמנים בכל דבר פשוט. חפרתי וחפרתי על כל חלק וזה מושלם הבעיה שיש בעיה קטנה המעבד: 12700K הלוח: z690 asus tuf gaming wifi d4 הזיכרונות: g.skil ripjaws 16X2 3600MHZ CL16 הלוח מזהה את הזיכרונות, כותב גם שיש dual אבל כשאני מעביר xmp ל enable המחשב לא מצליח לעלות. רושם בעליה safe-mode ולא מעלה תווינדוס.. מה הבעיה? רק אל תגידו לי שהלוח לא תומך בזיכרונות! עכשיו מלא בדיקות (גם פה שאלתי) כאילו אני קונה בית.. תודה!

3. Started by אוריפ,

יש לי את המחשב הבא: Pentium 4 2.4 GHz ASUS P4S533 768 MB מסוג PC 2100 Hercules 3D Prophet 9800 Pro MAXTOR 80 GB 7200 RPM DVD LG X16 CD Writer Artech 48X24X48 DVD+R/RW של NEC Creative Sound Blaster Live! 5.1 Digital רציתי לדעת אם סוג הזיכרון (לא הכמות) מספיקה למחשב כזה (מעבד די חזק וכרטיס מסך חזק מאוד...), אני גם מתעסק קצת בעריכה של DVD... PC 2100 זה מספיק מהיר? יש לכם המלצות לסוג אחר במחיר סביר (עד 400 ש"ח)? תודה!

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by trovlet,

היי רציתי לדעת מה החשיבות של לוח אם במחשב חדש? יש צורך בלוח אם ב 500 שקל או אחד ב 250 שקל? ומה יהיה ההבדל. כמו כן רציתי לדעת אם יש שינוי כלשהו בגיימינג בין ICORE 5 ל ICORE 7? פעם שמעתי שאין הבדל למעת עיצוב גרפי וכדומה? ועוד משהו, מישהו יכל לתת לי את המעבד ה I5 הכי אחרון שיצא ?

• 21 תגובות
    • 4.4k צפיות
  5. ???

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by DJPOWER,

אני קונה עכשיו כנראה אופטרון או דואל קור או רגיל (2GH) תביאו לי בבקשה קישורים לאופטרון 939 TRAY בזול אם משלוח בארהב..(משלוח לארהב)\\\\\\ תודה יונתן

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by k_700,

בקרוב יש לי יום הולדת ואני מתכוון לקנות מעבד חזק מאוד וטוב לoc מארה"ב. הלוח אם של המחשב יהיה DFI Infinity NF4 Ultra או DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D אל תתקמצנו במחיר תביאו משהו טוב, ואם צריך עוד נתונים על המפרט תגידו ואני אביא.

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Rhx,

לאחר שגיליתי שאני לא יכול לעשות OC למעבד שלי כיוון שהלוח אם של אינטל לא נותן,עדיף לקנות לוח אם אחר של חברה אחרת שכן תתן לי לעשות OC?.. או ששווה להמשיך לחסוך ולקנות מעבד AMD + לוח אם. ברשותי כרגע 200 דולר.. אולי עדיף לחסוך למעבד AMD? ואפשר המלצות למעבד AMD + לוח אם שיתמוך בכל המערכת שלי ( בחתימה),תודה רבה.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=183994&sid=10

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. ב"ה שלום חברים יקרים שנת 2007 בעוד חודש מגיע ואני לקראת רכישת המחשב שלי בתחילת השנה ASUS P5W DH Deluxe הוא הלוח שעומד אצלי על הכוונת ממספר סיבות חשובות לי 2 IDE מה שלא מוצאים כיום ברוב הלוחות לצערי הרב ESATA שמאוד חשוב לי PCI רגיל לכרטיס קול שלי למטה בלוח יותר מ 4 יציאות SATA על הלוח ובעיקר קירור פסיבי שקט לחלוטין כל שאר הדברים בשבילי הם מיץ עגבניות וממש לא הייתי משלם עליהם (אבל מה לעשות הם גם שם...) עכשיו הלוח הזה יחסית מאוד יקר וישנם עוד 2 אופציות בשבילי שאולי טובות אף יותר : לוח P5B Deluxe שמאוד מושך חוץ מחיסרון אחד שהוא כמובן IDE אחד לוח זה טוב מאוד ל OC שאני כנראה אעשה עם E6300 במטרה להגיע ל 3 GHZ יציב הפיתרון לחוסר IDE יכול לבוא בשתי דרכים 1- צור…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. 1. המעבר ל 64 ביט משמעותו שהאוגרים בזכרון יוכלו להחזיק כתובות המורכבות מ 64 ביטים, במקום 32 ביטים -> האם זה נכון ? 2. האם יש משמעות נוספת פרט למשמעות שציינתי, במעבר מ 32 ביט ל 64 ביט ? 3. אם מסתכלים על 32 ביט, אז אוגר בזכרון המצביע לכתובת בזכרון מחזיק 32 ביטים המייצגים את הכתובת, וסך כל האפשרויות הם 2 בחזרת 32 שזה כ 4.3 מיליארד כתובות (4,294,967,296) => איך מזה אני יכול לחשב מה כמות הזכרון המקסימלית במחשב שעובד 32 ביט ? (4 'ג'יגה ?) 4. 2 בחזקת 64 נותן 18,446,744,073,709,551,616 => איזו כמות זכרון מקסימלית זה נותן ?

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. שמעתי על זה מכמה אנשים כבר ידוע לכם משהו על זה? מה שיכול לגרום להמון מסכים כחולים

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. חברי הפורום שלום, אני לא בטוח אם הנושא הזה מתאים יותר לפורום הזה או לפורום התצוגה (מקסימום המנהלים יעבירו אותו לפורום המתאים). בקיצור, רציתי לשאול - איך יודעים בדיוק אם המעבד משפיע לרעה על ביצועי כרטיס המסך או להיפך - כרטיס המסך גורם לצוואר בקבוק במחשב? איך יודעים איזה כרטיס מסך ייתן את הביצועים המקסימליים ביחד עם המעבד הקיים (או להיפך)? פירוט: מבחינה אינטואטיבית פשוט מתאימים בין המעבדים לכרטיסי המסך שיצאו בערך באותו זמן - למשל, אני יודע ש מעבד 1GHz ו GF2 מתאימים או A64 3000 ו 6600GT ייתנו תוצאה מושלמת, אבל האם קיים חישוב מתמטי כלשהו שיכול להסביר את זה? האם יש דרך לדעת, בלי לעבור על ביקורות ובנצ'מרקים, מהי ההתאמה המושלמת בין המעבד לכרטיס המסך? דוגמה אחרת - ברור לי (ואני מ…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by MoSQuiTo,

מאחר וזו טכונולוגיה ישנה, כל לוחות האם דיי זולים- הייתי רוצה לדעת על מה אתם ממליצים? יש לי את המעבד הבא: Intel Pentium 4, 3000 MHz - HT ו2 ג'יגה זכרון. אני מחפש לוח אם שעדין זמין במלאי- מאחר והרוב כבר לא זמינים. רצוי לינק לחנות.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by AlcHEMisT,

שלום לכם. מה הטמפרטורה ה"נורמלית" של מעבד P4 2.4Mhz ? ומאיזה טמפ' צריך להתחיל להיזהר! תודה וחג שמח...

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. לגיימינג, האם אני ארגיש איזשהו הבדל בין השניים ? חוץ מגיימינג יהיו כמובן כמובן גם שימושים אחרים כגון:פוטושופ בתור תחביב קטן בלבד, צפיה בסרטים, סתם שוטטות באינטרנט, האם אני ארגיש הבדל בכל אחד מהפרמטרים האלו ? האם הE8400 שווה את הכסף ? או שכדי לי ללכת אחרי הכל על E2180 בOC.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. צריך ביוס מעודכן ללוח הבא: supermicro p6sba הביוס שיש לו עכשיו הוא מ:15-1-99..

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by KoM,

גם ויסטה וגם XP מזהים רק 2GB מה-4GB שמותקנים, אני יודע שיש מגבלה של 3-3.5 אבל אצלי מזוהה רק 2. בביוס מזוהים 4GB ובסיסופט סנדרה מצוין כי בכל בנק ישנם 1GB של זכרון, מה יכולה להיות הבעייה ?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Mr Gadget,

במיוחד הזיכרון הצפציפי: PQI 400MHZ PC3200 DUAL CHANNEL 1024MB MIRRORED BLACK COPPER 2-3-3-6(PQI3200-1024DB)

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. את ה-E6600 הייתי מריץ על 3.2 (8x400), במתח ה-stock השלו. השגתי אופציית שידרוג\החלפה ל-Q6600 (משלם את ההפרש - 400ש"ח ~) שידרגתי... (יש לי אפשרות להתחרט) הבעייה היא אוברקלוק - ה-Q6600 הזה משגע אותי ! המקסימום שהוצאתי ממנו בינתיים זה 2.7 (300x9) איך שאני עובר את ה-1200 QDR יש בעייות בוינדווס (אם בכלל עולה). עם ה-E6600 הייתי עובד על 1600 QDR ביחס מסונכרן Linked-Synched - מה שהיה משפר לי גם את ה-latancies ובכלל עבד מעולה. אז מה אני עושה עכשיו? :-\

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שמעתי שהלוח עם השני מעבדים מומלץ לקניה השאלה שלי האם הוא יותר מומלץ מamd?שכולם אומרים ששווא יותר מהאינטל?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. היום ביקרתי ב KSP כדי לקנות לוח חדש וזכרון. הלוח שרציתי לא היה במלאי (IS7-E) לכן לקחתי את הלוח IS7 (שעלה 70 יותר). הזכרון שרציתי לקחת הוא: ADATA 512MB 400MHz (שעולה 250) ביקשתי בפירוש עם שבבים של ADATA ולא!! VT. המוכר שאל אותי איזה זכרונות יש לי כרגע, אז אמרתי לו זכרונות עם שבבים של VT (זה באמת מה שיש לי). אז הוא אמר שכדאי לקחת זכרונות של VT כי אם אני אקח ADATA יכול להיות מצב שהם לא יעבדו ביחד. והוא גם אמר שהזכרונות שיש לו שם הם עם CL 2.5 ואם הזכרון שלי גם עם CL 2.5 אז הם יוכלו לעבוד ביחד. אז לקנות את הזכרונות עם שבבים של ADATA, והם יתאימו לי? או שלקנות את הזכרונות של VT? (אני מוסיף תמונה של הזכרונות מ CPU-Z). תודה. [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by ultraircraft,

שלום לכולם ברצוני בזמן הקרוב אפילו השבוע לשדרג למחשב חדש ומה שחשבתי זה: לוח אם: Gigabyte 990XA-UD3 AM3+, 990X, DDR3 1866, 3xPCI-E, CrossFireX, SLI, HDAudio, GBL [ מעבד: AMD FX x8 Eight-Core FX-8150 Socket AM3+ 3.6GHz Box זיכרון למחשב: Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue Dual Channel CL9-9-9-24מה דעתכם העם זה בסדר ? הכוונה שלי היא לשחק במשחקים כבדים כמה שיותר גראפיקה..הכרטיס מסך שאני מעוניים לרכוש זה: Sapphire HD 7870 GHZ Edition OC 2GB GDDR5 DX11 DVI HDMI 2xMiniDP PCI-E סך הכל המחיר יוצא 3300 שזאת גם המיגבלה שלי כל שאר החלקים אני מתכוון כחת מהמחשב הישן שלי...

24. קודם כל, מדובר בלוח הזה. ישנן חנויות בחו"ל שכבר יש להן את הלוח הזעיר במלאי, אולם אצלנו עדיין לא שמעו על זה על פי הנראה. לגרנד אדוונס אין שמץ של מושג על מה מדובר, פלונטר נמנע מלהגיב בנושא ואני לא רואה אף אזכור ללוח בפורומים המקומיים... :-X האם אני באמת היחידי בארץ שמחכה בקוצר רוח ללוח הזה? :-\ האם שווה כבר לחשוב על להזמין מחו"ל ישירות? שמישהוא יוציא אותי מהבעסה של לדעת שאף אחד לא ינוב עפעף לכיוון של לייבא את זה ארצה כי חושבים שאין ביקוש :'(

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. אני חשבתי לקנות את הE6540 כתחליף לE4300 (אחרי הירידה הE6540 יעלה כמו הE4300 בערך 700 ש"ח) האם ההבדל בביצועים הוא משמעותי? השאלה שלי מכוונת גם למעבדים הספציפים האלה וגם בכללי. (לאור השינוי של הFSB הגבוהה יותר) תודה רבה לכולם רז

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.