עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אהלן. כתבתי השוואה קצרה ותמציתי על ההבדלם שיש בין מעבדי ה-Core 2 Duo, לבין מעבדי ה-Core Duo. ההשוואה הזו נכתבה מכמה סיבות: 1-לתת מענה לכל אלה אשר מחפשים נתונים יבשים על מעבדי ה-Core 2 Duo. 2-להראות את הכדאיות שבמעבדי ה-Core 2 Duo. 3-להראות את ההבדלים שיש בין מעבדי ה-Core 2 Duo, לבין מעבדי ה-Core Duo. CORE 2 DUO: מספר דגם: Core 2 Extreme X6800 מהירות שעון: 2.93GHz כמות זיכרון מטמון רמה 2: 4MB רוחב פס: 1066MHz ליבה: conroe תושבת: LGA775 תהליך ייצור: 65nm מחיר: 999$ מספר דגם: Core 2 Duo E6700 מהירות שעון: 2.67GHz כמות זיכרון מטמון רמה 2: 4MB רוחב פס: 1066MHz ליבה: conroe תושבת: LGA775 תהליך ייצור: 65nm מחיר: 530$ מספר דגם: Core 2 Duo E6600 מהירות שעון: 2.40GHz כמות זיכרון מט…

• 16 תגובות
    • 968 צפיות
  2. Started by zaroor,

שלום אולי מישהו מכיר איפה אפשר למצוא חוברת לוח אם של COMPAQ שם הלוח: EVO D510 CMT לפנטיום 4 תושבת 478 (2.4) לא הצלחתי למצוא צריך גם הורדת דרייברים

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  3. שאלה פשוטה תשובה פשוטה. (חיפשתי ולא מצאתי) ואיפה ניתן להשיג מעבד כזה? (לא יד שנייה) תודה.

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  4. אני רוצה לקנות את הלוח אבל יש לו יכולת רק ל CF ולא SLI אם אני קונה כרטיס של NVIDIA אני אוכל בעתיד לחבר לו PHYSX ל ל PCI-E השני שיש לו (בתנאי שיהיהו PHYSX ל PCI-E) או שלא ורק שני ATI יוכלו להכנס שם? תודה

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. אני בונה מחשב HTPC עם מעבד AMD Athlon 3500+ AM2. אני רוצה לקחת לוח אם שכולל כרטיס מסך Nvidia 6150 שמותאם לתכני היידפנישן -HD. למעשה קיימים 3 לוחות אם שמתאימים לAM2 בעלי הכרטיס 6150- אסוס, MSI וDFI. הלוח אם של MSI בנתיים לא מובא לארץ.. אז הבחירה היא בין הAsus לבין הDFI. הבחירה הטבעית שלי היא דווקא ASUS כי הלוח אם הקודם בסדרה שלא תומך בAM2 נחשב להצלחה בקרב מחשבי הHTPC.. שני הדגמים הם: Asus M2NPV-VM http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=296&model=1138&modelmenu=1 DFI INFINITY C51PV-M2 http://eu.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=4718&CATEGORY_TYPE=INFINITY&SITE=UK עכשיו כאן מתחילה הבעיה.. הפעם ASUS החליטה להוסיף…

• 12 תגובות
    • 776 צפיות
  6. יששש הגיע ה- X6800 אני עכשיו ממתין ללוח אם

• 66 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by yoni66,

מה ההבדל בין FSB לBUS?

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  8. Started by see4,

מישהו מוכר את החלקים עם אחריות ב 1700 ש"ח לוח אם מדגם-A8N-SLI Premium של-ASUS המיועד להפעלת שתי כרטיסי מסך במקביל CL2.5 2x512MB 400MHz של -Kingston +מעבד- SAN DIEGO-AMD-3700 הכל בחבילה עבד שלושה חודשים עם קבלות ואחריות ב-KSP האם עסקה זו שווה ...!?אני צריך עזרתכם

• 13 תגובות
    • 756 צפיות
  9. Started by yoni66,

לוח אם לAMD שיהיה טוב לOC תומך dual core בתקציב של עד 700 אפשר טיפה לחרוג איך הלוח הזה? DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX - (יש תמונה) [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  10. Started by shaharZur,

בעיקרון אני מתכנן לקנות מחשב חדש מבוסס על AMD עם סוקט AM2 והשאלה איזה לוח אם הכי יתאים לי? אני מתכנן לקנות גם כרטיס מסך X1800GTO2 שאולי יכול להשפיע על משהו בבחירה. התקציב בסיבות ה700 שקל. תודה

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  11. Started by ashkenazone,

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2duo-e6300.html

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  12. Started by ndv,

Asrock 775DUAL880-PRO נכנסתי לאתר שלהם באינטרנט: http://www.asrock.com/product/775Dual-880Pro.htm וראיתי שכתוב שם :PCI Express Graphics and AGP interface to adopt both PCI Express and AGP Display card AGP - זאת אומרת אני יכול לחבר ללוח הזה את הכרטיס מסך הקודם שלי (חיבור AGP X4) ואז בהמשך לשדרג את הכרטיס מסך שלי? ועוד שאלה : Hybrid Booster - ASRock Safe Overclocking Technology זאת אומרת אני אוכל לעשות לו אוברקלוק בעתיד?

• 7 תגובות
    • 508 צפיות
  13. טוב אז ככה, אני רוצה להזמין מחשב בקרוב, והכנתי פחות או יותר מפרט, יש לציין שהמפרט לא סופי וייתכן וישונה. בכל מקרה, אני חושב שאני צריך קצת שיפור בלוח אם, הלוח אם האחרון שהציעו לי לפני חצי שנה בערך היה: Albatron K8NF4X nForce 4X Socket 939 Motherboard, ואני בספק עד כמה הוא טוב כרגע, אם תגידו שהוא טוב, אני אשאר איתו, בכל מקרה התקציב ללוח אם החדש הוא 500 ש"ח, אין אפשרות לחרוג. אני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג או איך שלא קוראים לזה. עכשיו יש לו עוד שאלה נוספת ככה על הדרך, מה זה בדיוק AM2 בהקשר של המעבד? תודה רבה לכל העוזרים, הנה המפרט (שאתם יכולים לתת עליו דעות גם) : מעבד : AMD Athlon 64 Bit 3800 Dual Core Socket AM2 Tray CPU זיכרון: Twinmos 1024Mb DDR 3200 Memory קירור למעבד: …

• 14 תגובות
    • 652 צפיות
  14. גם באתר שלהם הוא למופיע http://www.intel.com/products/processor/core2duo/specifications.htm מתי כבר הוא יהיה מופץ אני רוצה לבסס מערכת עליו אבל אני לא יודע מתי הוא ייצי ומה מחיור בארץ יהיה. אז אלה השאלות? מה נסגר איתו? מתי הוא יוצא? ומחיר משוער בשקלים?

• 9 תגובות
    • 559 צפיות
  15. Started by POD,

הרי בקר הזיכרון ב-AMD ATHLON 64 נמצא על המעבד, כך שאין הגבלת FSB. ואז המעבד (ATHLON 64) יכול לעבוד גם עם DDR3, לא? :s05:

• 11 תגובות
    • 831 צפיות
  16. היי אחרי שהחלטתי, חיכיתי וציפיתי... אני אזמין השבוע את ה E6600 ואני זקוק להמלצתכם : אני זקוק ללוח אם משובח ו2 ג'יגה זכרון. אפשר בבקשה לקבל המלצה ? (התקציב : די פתוח). תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  17. Started by JohnClark,

היי אני רוצה לקנות לדודים שלי מחשב שיהיה לעבודה משרדית עם אפשרות לשיפור למחשב למשחקים אז אני רוצה לקנות מעבד סבבה וכרטיס מסך סתם חשבתי לקנות את הVenice 3200+ אתם חושבים שזה מספיק טוב או שצריך יותר מזה? אני צריך גם המלצה איזה לוח אם וכרטיס מסך לקנות אני רוצה שהלוח אם יהיה אמין ויציב (אני לא צריך כל מיני פיצ'רים טובים וכאלה) והכרטיס מסך אין דרישות, רק שיתאים ללוח אם (אני ממש לא מעודכן, אני לא רוצה לקנות בטעות כרטיס לא נכון.) הקטע הוא שאני חייב לקנות מKSP, כי אני רוצה שהכל יהיה מחנות אחת. את הלוח שיש במפרטים המומלצים אין בKSP. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 602 צפיות
  18. מישהו מכיר את הלוח של ג'יגהבייט ? GA-8I945GZME-RH , האם הוא תומך בזיכרון MHZ 667? חשבתי עליו למעבד שלי פנטיום 820

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  19. Started by raananan,

שלום, עד היום היתי איש AMD ולכן אני יותר מבין בלוחות אם ל AMD. עכשיו אני רוצה לעבור לקונרו ואני לא ממש מבין מה הולך ומה טוב בלוחות אם לאינטל. יש כמובן את כל הלוחות על ה CHIPSET של אינטל, ויש CHIPSET של NFORCE ויש את ה CHIPSET של ATI. אני לא צריך SLI או CROSSFIRE, אני צריך שרכיבי ה AUDIO יהיו טובים. יש לי מערכת רמקולים סראונד ואני לא רוצה לקנות כרטיס קול. זה אולי נשמע דבילי אבל לחבר שלי שיש לוח של אינטל, אמנם לוח ישן יותר ולא קונרו אבל יש לו בעיות עם הסאונד שם. החיבור של המיקרופון עושה לו בעיות ועוד כל מני ניסים אחרים. ל AMD תמיד אהבתי את ה NFORCE אבל אני לא בטוח שזה נחשב טוב לאינטל. יש לי גם סלידה מ VIA אבל אם הסלידה הזאת לא לעניין אנא אימרו לי. אני רוצה לוח אם בינוני, לא…

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  20. Started by rino,

מחפש המלצות על לוח אם עבור מאבד אינטל 820 כפול ליבה וזיכרון 667 MHZ לא מיועד למשחקים ולא לאוברקלוק , כדאי שיהיה לא יקר .

• 9 תגובות
    • 571 צפיות
  21. שלום לכולם אני מתכוון לקנות מחשב חדש ואני מעוניין בינתיים בהצעה של שלושת הרכיבים - מעבד, לוח אם, וזיכרונות בלבד. התקציב הוא 6K 1) מעבד E6600 או E6700 (אם ייכנס לתקציב). 2) לוח אם טוב מאוד... 3) 2GB זיכרון. שני סטיקים של 1GB - שיהיו כמה שיותר מהירים ואיכותיים... תודה רבה ..

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  22. Started by lipa,

http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=6&id=1998

• 18 תגובות
    • 977 צפיות
  23. Started by Salwaby,

אם בבעלותי כרגע 2 סטיקים של 256mb DDR 400mhz Samsung אני יכול לקנות 2 סטיקים נוספים של חברה אחרת Kingstone , אך עם אותם נתונים 256mb DDR 400mhz זה אפשרי ? החברה משנה משהו , אני חייב לקנות את השתיים האחרים גם Samsung ? *תגידו עוד שאלה , מזה CL2.5 / CL3 ... ?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  24. Started by penny1,

אני לא בטוח שזה המקום לפרסם את השאלה הזאת ...אבל ננסה.... אני משתמש ממוצע (משחקים יחסית חדשים+שיתוף קבצים+רואה סרטים+תכונות כמו WORD ו SPSS) בעל תקציב ממוצע לשדרוג (3500 ש"ח) וברצוני לשדרג את המחשב כעת, לפני ששנת הלימודים הבאה תבוא האם באמת כדי לחכות חצי שנה עד שיוזילו את מחרי הקונרו?! האם כדי כדי לקנות כיום E6300 שעומד איכשהו בתקציב שלי(אולי עם הרחבת התקציב ל קנות את E6400) או שמא כדי לקנות + pentium d 915\ athlon 64 X2 3800 ולהשקיע יותר בזיכרון וכרטיס המסך

• 3 תגובות
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים