עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Wond3r,

מה ההבדל בינהם? ואם באמת שווה להשקיע יותר כסף לq9400?

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  2. Started by eitany245,

שלום,מה ההבדל בין QUAD לבין QUATTRO? ידוע לי שלשניהם יש 4 ליבות אך גם ידוע לי שבמהלך יישום ה-QUATTRO משתמש ב-2 ליבות וה-QUAD משתמש בכל 4 הליבות שלו בשביל היישום,משהו כזה... ה-QUAD זה בכללי,זה יכול להיות I5 וזה יכול להיות I7 או כל מעבד אחר בעל 4 ליבות,ה-QUATTRO זה הסוג עצמו של המעבד שהוא מהמעבדים הישנים בעלי 4 ליבות. אני לא בטוח אם זה נכון ולכן אני צריך שתפרטו לי יותר על המעבדים בשביל לדעת בוודאות את ההבדל ביניהם ובשביל לדעת יותר לעומק,אני צריך יותר פרטים,יותר הסבר על ההבדלים ביניהם. תודה לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Parallel,

אני לפחות חושב שיש לי rdram בסנדרה כתוב לי:RIMM1 RIMM RAMBUS 128/16 at 400mt/s ויש לי עוד 3 שורות כאלה ובכל מקרה גם הייתי רוצה לדעת את ההבדל תודה

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  4. Started by yiftahorad,

מה ההבדל בין REGISTERED SDRAM ל VCM SDRAM? ולמה בחוברת של הלוח אם ( ASUS CUV4X) כתוב לא לשים אותם ביחד? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  5. Started by Vidati,

יש באפשרותי להשיג דיסק קשיח של 400GB של סמסונג ב800 שח עכשיו הוא SATA 2 ולי יש SATA 1 אז האם יש לSATA 2 גם תאימות לאחור כמו למשל מה שקרה עם הUSB (USB1-USB2) תודה

• 9 תגובות
    • 629 צפיות
  6. Started by nadavov,

שלום אני מיתלבט ליקנות מחשב חדש ואני רוצה לדעת מה קדאי לי יותר SATA1 או SATA2 ?? מה יותר טוב מה יותר כדאי ליקנות?? תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. מה ההבדל בין sdr לddr בזיזכרון של הכרטיס מסך ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  8. Started by tryf,

אני מנסה להבין מה שונה בין כל הצ'יפסטים האלה. אני אשמח אם מישהו יוכל לעשות סדר ולהסביר מי יותר טוב ממי ולמה. מי מהם יותר טוב למשחקים ולמה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  9. Started by kotel,

:s05:

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Yossi1981,

אשמח לקבל תשובה

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  11. Started by sangoker,

כותרת

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by daniel666,

האם לשניהם אותה אחריות ולמה ההבדל הוא 200 שח??

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  13. אני רוצה לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת מה ההבדל בין TRAY לBOX במעבדים??? ומה עדיף? תודה!!!

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  14. Started by Morphine,

;D

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  15. Started by brk2k,

שלום. גלשתי היום באתר של קורסייר וראיתי שזכרונות הTWINX וה-XMS הן בדיוק אותו דבר עם אותם תזמונים. ההבדל היחיד שמצאתי ביניהם היה שאתה יכול למצוא סטיק אחד של ג'יגה עם TwinX . מישהו יודע מה ההבדלים ביניהם? תודה.

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  16. Started by saked119,

מישהו יכול להסביר לי את זה אין לי מושג מה זה בכלל!!!! תודה רבה לכול העוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by 888,

??

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  18. Started by orior123,

מי יודע מה ההבדל בין שתי הוורסיות? תודה.

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  19. Started by asaf999,

שלום לכולם. אני מתכוון לקנות מחשב חדש ויש לי התלבטות רצינית בין שני המעבדים האלה (וגם E6600). רציתי לדעת מה ההבדל בין E6700 ו X6800...!! האם ההבדל היחדי הוא ש-X6800 בא עם 2.93GHz וה-E6700 בא עם 2.67GHz זה הכל?? בשביל זה ההפרש במחיר הוא 3K....??? לא ניראה לי.. בכל מקרה אם מישהו יודע ומוכן לעזור אני אשמח!!

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ely_baki,

מה ההבדל בין אטלון XP ל MP ??? ומה יותר כדי לקנות? איזה מהם יותר טוב?

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  21. בהתלבטות לבנייה של מחשב בתקציב 3500 מדוע לא להשתמש במעבדי אינטל באותו מחיר של מעבד כפול ליבה של amd?

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  22. Started by t_elad,

מה ההבדל תכל'ס ביניהם שאינטל הרבה יותר יקר ? והשאלה אם יש אחרים ברמה גבוהה או אפילו יותר במחיר של אינטל ? אם יש הצעות למחשב ממוצע של חברות אחרות רק שאני יבין או איזה השווהה בין אינטל לאחרים או מאמר אשמח לקבל ולקרוא . תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. למעשה מהו הסוקט טריי ?

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  24. מה ההבדל בין ביוס לביוס היברידי {של גיגהבייט} לבין uefi אני יודע שהשניים האחרונים באו להחליף את הביוס הרגיל חוץ מהתמיכה בדיסקים מעל 2.2 גיגה מה ההבדל בין ביוס היברידי ל uefi ??? :jump: :jump:

25. כל הזמן שאלתי את עצמי מה זה אומר ואף פעם לא ממש טרחתי לברר, אשמח לתשובה בעניין. כי לפעמים אני רואה שיש הפרש מחירים בין 2 הגרסאות אפילו שהמעבד הוא אותו מעבד.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.