כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
אל משנה לי באיזו דרך נעשה את זה כלומר בכרטיס מסך עם הפונקציה הזאת של ה VIVO או כרטיס מסך ועוד כרטיס קליטה בנוסף לכך אני רוצה ביצועים בשניהם עד 1600 שקל הצעות ?
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אז המצב הוא כזה, ואפילו די פשוט, אך לצורך ההתחלה עיינו במפרט מימין, בכדי שתהיו בעניינים. אגב, החלטתי לפתוח את השרשור כאן במקום בפורום של לוחות/מעבדים/זכרונות וכיוצ"ב, זה נראה לי פשוט יותר מתאים. אתמול החלטתי לצרף למשפחה 660OC נוסף (מהקניה הקבוצתית) ולהרים מערכון SLI חביב שיענה על צרכי המשחקים המזדמנים שלי (לא משו רציני, רק 5,000 שעות BF3 בשבוע), מאחר וה 580 שלי נדפק והוחלף ב 660OC במסגרת האחריות. אני כאמור על פלטפורמת IVY המתפארת ביכולות ה PCI-Express 3.0 המרשימות שלה. אממה? נראה שבלוחות מסויימים, שכשנעשה שימוש ב PE3.0 עבור SLI, הדבר מתבטא בפגיעה ממשית ביציבות של המערכת. מכרטיס משני שמסרב להזדהות, גם ברמת הביוס, עד לבקר SATA שמפסיק לתפקד וכרטיס רשת מובנה כנ"ל. משו פסיכי. …
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
לילה טוב, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, עם לוח שתומך בתכנולוגיה הזו. הכרטיס שאני מעוניין לקנות הוא 4870. הכרטיס שיש לי עכשיו הוא Gforce7600GT. האם שווה לי לחבר אותם? או שזה רק יפגע בביצועים או שזה בכלל לא אפשרי לחבר שני כרטיסים שאינם אותו דבר? בנוסף, איזה לוח אם מומלץ התומך בתכנולוגיה זו? תודה מראש, אורי.
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מסך CRT של MAG. דגם של המשך הוא 786FD. כשאני מדליק אותו ה -POWER LED נדלק בצבע ירוק אבל המסך לא מראה שום דבר ואחרי זמן קצר ה -POWER LED מתחיל להבהב בין ירוק לכתום. ניתקתי כבר את המסך מהמחשב אבל הוא אפילו לא נותן את סיגנל הבדיקה , הסיגנל בו כתוב שהוא לא מחובר למחשב וכו'...... ניסתי להוציא ולהכניס בחזרה לחשמל (בפעמיים הקודמות זה עזר....) אבל עדיין לא עובד.... אין לי מושג מה עוד אפשר לעשות
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך טוב יותר? GV-NX85T512HP http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2574 או GV-RX26P512H http://www.giga-byte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2586&ProductName=GV-RX26T256H המחיר שלהם כמעט אותו הדבר בערך 500 שקל אם יש לכם הצעה לכרטיס מסך אחר במחיר הזה תציעו. תודה
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
האם ישנו הבדל קריטי עד כדי כך שעדיף לקחת את הגרסה עם גיגה? אגב המסך שלי הוא 22 אינץ .
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי, אני מבולבל לגבי כמות המסכים שאפשר לחבר ב-SLI של שני כ.מסך של NVIDIA, וכמה ב-CF... יש לי את המסך שבצד, יש לו תכונת PIVOT. אני רוצה לקנות עוד שני מסכים אותו דגם, להפוך את שלושת אנכית ולהשתמש בשלושתם למשחקים. האם אני יכול לעשות את זה עם מערך SLI של GTX570?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נניח שיש לי משחק דו מימד, האם ה AA יעבוד עליו? (אני יודע שאני רק צריך לנסות אבל ההתקנה ארוכה מדי) כי הצלחתי להפעיל אותו דרך הכרטיס מסך במשחק שלא תומך ב AA והוא הפעיל את הפונקציה הזאת, רק שזה היה משחק תלת מימד.
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש למחשב קיים כרטיס מסך חדש ( כרטיס שיש לי כיום - RADEON ATI HD 5770 ) : מעבד : intel i5 750 @2.67GHz כרטיס זיכרון: RADEON ATI HD 5770זיכרון: 4 GB מערכת הפעלה: WIN 7 - 32 BITספק: (לא ידוע המחשב לא שלי) לאיזה כרטיס חדש ויותר חזק בסכום של פלוס מינוס 1000 ש"ח אפשר להחליף ? תודה רבה לכל העזרים
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
איזה תוצאה צריכה להיות לה 6800u בה 3DMark05 בערך?
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1384
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש כרטיס מסך חדש GTX480, עובד מעולה אני ממש מרוצה מהשדרוג אליו. השאלה עם אני יחבר אותו ב SLI עם הכרטיס הישן שלי GTS250, זה יתן לי שיפור משמעותי. או שמיותר ועדיף לעבוד עם ה GTX480 לבד. (כמובן שהלוח תומך והספק תומך) תודה
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
על מה אתם ממליצים? יש איזשהם הבדלים? המחיר הוא אותו המחיר.
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בכרטיס מסך שלי ati radeon x1650 pro 512 עד היום הכל היה בסדר אבל היום כשהדלקתי את המחשב הרזולוציה המקסימלית של המסך ירדה ל1680*1050 יש לי מסך של samsung syncmaster 226bw התקתי את תוכנת ה catalyst של ראדון אבל זה לא עזר. מישהו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום. קודם כל התמונה: אז ככה, לפני כחצי שנה שידרגתי את הכרטיס מסך מ- 5200 ל- X1550 של ATI. באינוידיה היה לי את ה- OUT ועכשיו ב- ATI יש לי IN ונורא התבאסתי שמתי לב שזה יותר פינים עד שעכשיו באמצע וויכוח עם מישהו בדקתי וקלטתי את הקטע של האין והאאוט. השאלה אם אפשר להפוך את האין לאווט או אם פשוט מחברים וזה עובד למרות שחסרים 2 פינים. אני כרגע לא בבית עד שבוע הבא ולכן אני לא יכול לנסות אז אני שואל. תודה מראש. ואגב מי היבואן שם GECUBE בארץ ואיפה הוא יושב?
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך מדגם כרטיס מסך Asus Nvidia GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 DUAL-GTX1060-O6G. הכרטיס ברשותי כ 9 חןדשים מהו המחיר ההגיוני שאוכל לימכור אותו?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
חג שמח לכולם המפרט הנוכחי כרגע זה : E8400 9800GT 512MB 2GB זיכרון מסך 19 אינץ' רציתי לשאול אם יש כרטיס מסך היום ב600-800 שקל שעדיף בהרבה ממה שיש לי כרגע ? עד היום אני משחק על ההגדרות הכי גבוהות חלק חוץ מכמה משחקים כמו קרייסיס וGTAIV עדיף לחכות עוד כמה חודשים ואז לקנות אחד חדש ?
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש מקומות ששולחים לארץ ? במחיר עד כ 320 ש"ח כולל משלוח
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אהלן ידידה שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש - עד 400 שקל, חשוב שיהיה NVIDIA - המלצות בבקשה , תודה
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
סמנכ"ל הכספים של מפתחת השבבים סיפק הצהרה בלתי צפויה אודות השימוש המסחרי הראשון לארכיטקטורת ה-RDNA 2 המסקרנת לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מערכת ההפעלה היא ויסטה, ואולי בעתיד חלונות 7. עבודה משרדית בלבד ויש צורך בשני מסכים, כרגע משתמשים בכרטיס OB כך שיש רק יציאה. אחת. קניה בארה"ב. http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=2010380048%204802&bop=And&ActiveSearchResult=True&Order=PRICE
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
XFX GF7300GS PCI-e 256MB DDR2 Retailהכרטיס הזה שווה משהו? או שעדיף את הX700 של ראדון??
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
השאלה שלי היא יותר אם המאוורר של הכרטיס אמור להספיק כדי להחזיק אותו גם במאמץ?? או שחייב לשדרג ת'מאוורר...
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
תוך כדי חיפוש מסך מחשב שטוח (עדיף דק), נתקלתי באינטרנט במבצעים של מסכים תוצרת AOC (למשל באתר סאקאל). הבעייה היא שמעולם לא שמעתי על תוצרת זו. למישהו יש נסיון במסכים אלה מבחינת איכות, אמינות, שירות וכו'? בתודה מראש שרולי ???
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום עומדים אצלי שני HD6970 ב CF אני שוקל להוסיף עוד אחד למערכת אני ועני לוצה לקבל חוות דעת העם זה שווה את ההשקעה כי למען האמת אין לי כרגע תקציב להחליף לשני HD6990 ו/או HD7970 אשמח לתגובות. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-