כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי את המחשב החדש ברוך השם. מצוייד ב8800GTX ובדקתי ביצועים ב3Dmark06 וקיבלתי רק 9.5K . מישהו יודע למה? אולי בגלל שיש לי רק 1GB זיכרון? ועוד משהו, חיפשתי בפורום אנשים שעשו OC לכרטיס מסך, ולא מצאתי תוצאות (כמה הגבול עם הקירור המקורי וכו') אפשר המלצה?
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לקנות כרטיס מסך gtx 680 gigabyte הם הוא יעבוד לי עם המפרט שלי: System Summary >>> > Mainboard : Asus Rampage II GENE > Chipset : Intel X58 > Processor : Intel Core i7 Extreme 975 @ 3333 MHz > Physical Memory : 12288 MB (6 x 2048 DDR3-SDRAM ) > Video Card : NVIDIA GeForce GTX 295 > Hard Disk : WDC (1000 GB) > Hard Disk : WDC (1000 GB) > Hard Disk : WDC (1000 GB) > Hard Disk : WDC (320 GB) > DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVD-RAM GH22NP20 SCSI CdRom Device > DVD-Rom Drive : HIDKR Z0X2Z8D2 SCSI CdRom Device > Monitor Type : DELL U3011 - 30 inches > Network Card : RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter &…
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות כרטיס מסך AGP בטווח מחירים של 1500-2000 שהוא הכי משתלם ועושה את העבודה. וגם רציתי לדעת מה יותר מהיר כרטיס עם 512MB ו-128BIT או כרטיס 256MB ו-256BIT ? תודה! עומרי
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום, בגלל שהכרטיס מסך קרוב מידיי לגוף הקירור אצלי אז החלטתי לשנות את מיקומו של הכרטיס מסך. העברתי אותו למטה, אבל עכשיו כשאני משחק ב-BFBC2 ה-FPS יירד לי בצורה משמעותית, במיוחד כשאני מסתכל אל פנים המפה. האם החלפת סלוט יכולה להיות הבעיה? ???
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מאז שנכנסתי לאתר לא ידעתי עד כמה יכולים להיות מענינים דרייברים או בעצם מאז שהחלפתי ל8500 128 אתם פשוט עונים על כל שאלה ומהר ישר כח לכל התותחים המקדישים את זמנם ;D כל הכבוד ולשאלתי! קראתי את המדריכים של דרייברי אומגה ושתי שאלות א.האם עלי להסיר את הדרייבר הקיים לפני?3.8 קאטאליסט ב.ראיתי באתר שהפנתם לאומגה קיים צורך לסמן את סוג כרטים המסך ב-3 אפשרויות!!! לא עליתי על איזו אפשרות עלי לבחור (8500 128m+dvi) בתודה מראש אלעד
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם ms-7236 ואני רוצה לחבר לו HD4870 . לוח האם תומך ב PCI-E x16
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לבנות מערכת מדיה סנטר ממחשב ישן. יש לי שני כרטיסי מסך ישנים אחד Radeon X1050 והשני Geforce 6200. איזה מבין שני הכרטיסים האלו מומלץ יותר?! תודה מראש על העזרה, שניר =]-
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
הי, אני מתכוון לקנות מסך בקרוב ורציתי לשאול האם זה נכון שלF900P יש עיוותים טרפזיים בקצוות המסך שלא ניתן לפתור על ידי כיוונון המסך? רציתי גם לשאול עם השירות של היבואן של סמסונג הוא באמת גרוע כמו ששמעתי. תודה.
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי על המחשב הישן כ.מסך 7600GT, (מעבד AMD x2 3600, לוח אם של גיגבייט, אבל אני לא זוכר איזה דגם) עכשיו הבעיה שהכרטיס מסך השתגע, בהטחלה ראיתי שמדי פעם יש איזה "פיקסל שרוף"(לא שחור תמיד, אלא אדום,ירוק,כחול,סגול) על המסך אבל זה לא של המסך, כי הפיקסלים נעלמו אחרי ריסט, וכשהדלקתי משחקים\סרטים הם גם לפעמים נעלמו. עכשיו, לאט לאט הדברים האלא יוצאים מכלל שליטה, יש פיקסלים בכל מקום, כל הזמן אפילו בבוט של המחשב (במסך הראשון הראשון) יש את אותם "פיקסלים שרופים". ובנוסף מידי פעם המסך מתחיל להשחיר ולחזור לעצמו כל פעם שמזזים חלון, או עושים מקסימייז\מינימייז ניסיתי להחליף דרייברים וזה לא עזר. הכרטיס עצמו קר ךמגע אז אני בספק שזאת בעיית חום, פלוס בנוסף למאורר הרגיל, יש מאוורר מארז 120ממ שנ…
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אז ככה זה כרטיס ה ATI הראשון שלי ואני מנסה לגרום לו להריץ קבצי וידיאו על הטלויזיה דרך חיבור SVIDEO אז עשיתי שזה יהיה על EXTENDED DESKTOP ו THEATER MODE רק ששום דבר קורה כשאני מפעיל קובץ וידיאו, אין את ה PLAT ON TV שהיה לי עם ה GEFORCE הישן, מה לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות את המשחק ולהריץ אותו על המחשב נייד שלו . הכרטיס המוזכר לעיל זהו הכרטיס שיש לו במחשב נייד. דרישות המינימום ל BF2 הן : Minimum Specification CPU: 1.7 Ghz RAM: 512 MB Video Card: NVidia GeForce FX 5700, ATI Radeon 8500 or ATI Radeon 9500 with 128 MB of RAM Free HD Space: 2.3 GB Software: Windows XP and DirectX 9 הכרטיס מסך הזה שווה ערך למינימום כאן? לינק למפרט המחשב נייד שלו: http://www.electroshop.co.il/product.asp?productid=2894
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרטיס מסך Gigabyte 9600GT 512MB Zalman לאחרונה המאוור שלו מרעיש בצורה מחרידה אך הוא עובד טוב ובמהירות שהייתה מאז ומתמיד. ניסיתי בעזרת WD40 לשמן. אך לא עזר.. האם מישהו מכיר פיתרון נוסף? תודה, משה
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת... מחפש מדריך, מפורט ככל שיהיה למוד המתח לכרטיס בעזרת עיפרון תודות לעוזרים נדב
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כהה יש לי שתי שאלות: 1. מה ההבדל בין גרסת 8800XXX לבין 8800 הרגיל של XFX 2. מתי יוצאים הכרטיסים הבאים של NVIDIA--- 9XXX
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
(סליחה על הבורות.... ) בבקשה עיזרו לי...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז כככה הכרטיס מסך שיש לי עכשיו (גפורס MX 400) כבר נהרס לגמרי לא רואים כלום בקושי מרוב התישתושים שלו.. יש לי אותו איזה 5 שנים.. הגיע הזמן להחליף למשהו יותר חדש ומתקדם אשמח אם תוכלו לימצוא לי כרטיס מסך מומלץ עד 700 ש"ח לשחקים מסדרת ג'פורס+חוות דעת אישית במידה ויש.. תודה
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
היה לי BFG8800GTS320 MB OC1. הוא נשרף, והחנות אומרת שליבואן אין עוד מהכרטיס הזה ולכן ישדרגו לי את הכרטיס מסך למשהו עדיף, אולי בתוספת קצת כסף. אני ממש ממש ממש לא מעודכן בסדרות החדשות של ATI ו NVIDIA. אפשר לדעת איזה כרטיסים חופפים לכרטיס שנשרף לי? ואיזה יום טובים? אני פשוט רוצה לבוא מוכן ולדעת איזה כרטיס לדרוש או אפילו להוסיף קצת כסף ולקנות אחד פצצה. המפרט שלי בפרופיל. (שימו לב שיש לי מסך רחב 20 אינץ, כלומר 1680x1050) המון תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
הם יריצו לי משחקים כמו black and white 2 F.E.A.R GTA3 ומשחקים כאלו שדורשים גרפיקה גבוהה בלי בעיות?
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
http://www.tweaktown.com/reviews/945/xfx_geforce_7900gs_extreme_an_overclocking_prince/index.html אחלה ביקורת על האקסטרים עריכה: פה יש עוד המון ביקורות: http://www.tweaktown.com/news/6271/nvidia_extends_geforce7_series_with_7900gs_7950gt/index.html
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך דק טוב לגיימינג בגודל 19 או 21 ואין לי מושג מה לקנות. אם יש לכם איזה רעיון טוב תעזרו לי בבקשה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לי מחשב שהיה לי בו כרטיס מסך של nvidia 9600gt שהמאוורר שלו נדפק והרעיש יותר מדי, אז אבא שלי לקח אותו לתיקון. ואז כשהוא מחזיר אני רואה שהם החליפו את הכרטיס לati hd 5450 ולפי מה שראיתי הוא הרבה יותר חלש... בכל מקרה, האם הכרטיס בפועל באמת יותר חלש? והאם הם בכלל באותו טווח מחירים??? החנות טיפל'ה רחוקה מאיפה שאני גר אז אם אני יכול לשרוד עם זה אז עדיף. השימוש הוא בד"כ משחקים שפעלו אחלה בnvidia.
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני מכנן לקנות כרטיס מסך חדש .............. הקטע הוא כזה: אם יש לי AGP X 4 אני יכול לקנות כרטיס של X8 וזה יהיה טוב ? ומה ההבדל בין RADEON9800 128 RAM with 128 bit ל RADEON9800 128 RAM with 256 bit ואם יש לכם חנויות שהם גם זולות וגם אמינות אז בבקשה להמליץ ...................
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
איזה חברה בעלת אוברקלוקר חזק יותר? אני קונה תכרטיס ואני יעשה אותו כמו 4600 אבל אני מחפש את האוברקלוקר והקירור הכי טוב... מי הכי אידיאלי בשבילי?
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
בידעה בחדשות כתוב שה 7600GS יהיה באפיק של AGP ופה כתוב זה בPCIe , http://www.theinquirer.net/?article=30439
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-