עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by דובי770,

יש ברשותי כ"מ Zotac GTX580 1.5GB אתמול בלילה שיחקתי כמה שעות CRYSIS 2 על מקסימום הגדרות. בשלב מסוים ראיתי שהכרטסי מסך הגיע ל85 מעלות. האם הטמפרטורה הזו תקינה? הקירור הוא קירור סטוק-מפוח.

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  2. Started by 0xIDE,

נתחיל עם מפרט: AMD Phenom II x4 925 Gigabyte GA-MA770-UD3 4.096 GB RAM ATI Radeon HD4890 Samsung 2233SW Windows 7 Ultimate 64-bit בזמן האחרון שמתי לב שגם כשאני לא משתמש במחשב ואפילו אם אני משאיר אותו דלוק ללא פעילות מיוחדת, הטמפרטורה של הכרטיס נעה בין 60-62 מעלות. לפי מה שבדקתי זה אמור להיות בין 50-55 מעלות. נכנסתי לדרייבר ובOverdrive החזרתי לdefaults אבל הטמפרטורה נשארה אותו דבר. עכשיו הוא על 61 מעלות, שימוש 0% ומארוור 45% (אוטומטי) הכרטיס נקנה לפני כ10 חודשים.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by omer06,

כשאני מריץ משחק על המחשב שלי הטמפרטורה על המעבד הגרפי מגיעה ל-86 מעלות האם זה תקין ? הכרטיס הגרפי שלי הוא GTX 1660 SUPER

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  4. Started by gamer-8,

רשום לי שזה 38-39 מעלות leadtek g-force 6600GT לא עשיתי שום אוברקלוק.. הטמפ הזו בסדר??

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by michmich99,

שלום לכולם, יש ברשותי EVGA 970GTX 4GB FTW. קראתי קצת באינטרנט ואנשים מקבלים טמפרטורה נמוכה מזו שלי, מה שבעצם קצת מבלבל אותי. הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי כרגע זה 58 מעלות, בלי שום דבר פתוח. אני עם מסך 144HZ גם כן. האם זה גבוה? מאז שאני זוכר שיש לי את הכרטיס זו הייתה הטמפרטורה. האם זה תקין?

6. Started by A.S.A.P,

ברשותי כרטיס המסך ?(ASUS V8200 T5 (geforce3 ti500 כאשר הווינדוס עולה טמפ' הכרטיס על 50 וקצת וכשהמחשב ממשיך לעבוד גם בסביבת ווינדוס הכרטיס מגיע לטמפ' של 60 וקצת. לפעמים אפילו במשחקים כבדים המחשב דופק ריסט בגלל התחממות יתר של הכרטיס וזה מאוד מעצבן! כאשר הסמארט דוקטור של אזוס דולק בסביבת ווינדוס ומופעלת האפשרות של האוברקלוק הדינמי (כמובן כלפי מטה) הכרטיס פועל על 55 מעלות. האם טמפרטורה כזאת היא הגיונית לכרטיס הנ"ל או שהיא יכולה לפגוע בו? אם לא אז מה אפשר לעשות כדי להוריד את הטמפרטורה? ??? ???

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by yoni321,

ככה רציתי לדעת יש חי כרטיס מסך 4870 והוא 80 מעלות ועכשיו הבנתי שאפשר להגדיל את מהירות המאוורר מה שרציתי לדעת זה כמה דברים 1 לטווח הארוך זה יכול לפגום בכרטיס ו 2 ברגע שאני מגביר את מהירות המאוורר זה פוגם באחרויות שלו תודה.

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  8. שלום לכולם יש לי כרטיס 8800 GTS נקנה לפני כשנתיים - לא החלפתי קירור מאז במשחקים אשר צורכים הרבה עיבוד - הכל תקין בדקתי את הטמפ שלו ומצאתי במנוחה 85 מעלות ובעבודה במשחקים 105 מעלות תוכונות SPEEDFAN ובתוכנה של הכרטיס המסך מאתר הבית שלהם שאלה מוזרה איך ב-105 מעלות הכל עובד תקין ללא שום תקלה ללא שום הבעיה האם באיזה שהוא שלב ישרף כרטיס המסך בגלל עודף חום ועדיף להחליף קירור כמה עולה קירור לכרטיס מסך כזה תודה שרון

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  9. Started by anevsky,

שלום, מישהו יודע טמפ' מומלצות בעבודה וברגיל ל9800 פרו? יש לי חיישן (לא של הכרטיס) שחיברתי בתוך ההיט סינק קרוב למעבד - (יש דרך טובה יותר לחבר?) כרגע החיישן מראה בערך 37 - 39 במצב רגיל ו 40 - 42 בזמן עבודה או משחק. אני מניח שהטמפרטורה האמיתית גבוהה בהרבה - כי אני מודד בחיישן חיצוני. יש לי כמה אופציות לקירור עם מאוורר שמכוון בדיוק על הכרטיס אבל אין לי מושג לאיזה טמפרטורות אני צריך לנסות להגיע. אציין כי הקירור של הכרטיס הוא הסטנדרטי של R9800 PRO 256MB . הצעות / הערות?? תודה!

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  10. Started by RENESANSE,

מה אתם אומרים? 38 מעלולת לכרטיס הזה זה בסדר? טוב?

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  11. איך אני מכוון בכרטיס מסך 2600 ATI טמפרטורה צבע ל-6500 מעלות כמו שניתן בכרטיסי נווידיה לאנשים שמבינים

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  12. Started by Revos,

שלום, יש לי כרטיס מסך 5770 של PowerColor. בלי מאמץ, במצב רגיל הטמפרטורה מגיעה ל45-47 מעלות. כשאני נכנס לBATTLEFIELD BAD COMPANY 2 הטמפרטורה מגיעה ל70-75 מעלות(ההגדרות של BFBC2 על HIGH). בGTA זה לא עובר את ה65 מעלות. מה הטמפרטורות שהכרטיס מסך הספציפי אמור להגיע אליהן בזמן מאמץ? תודה.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  13. Started by okarmi,

שלום, שאלה מהירה, טמפרטורה של 6600 של 49 בעבודה רגילה לגמרי על המחשב זה הגיוני? שום משחק לא פתוח רק מערכת הפעלה XP. תודה.

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  14. Started by Void,

הטמפרטורה 56 מעלות במנוחה... סביר? דגם: Point of view 7600gt 256mb 600/1.55

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  15. Started by Royz,

היה לי 320MB והוא נהרס... כנראה התחמם מידי. EVEREST מראה לי שהכרטיס החדש הוא 72 מעלות ללא מאמץ, ב windows. השאלה איך אני יכול לבדוק כמה הוא בזמן שאני משחק? מה הטמפרטורה שהיא בגדר "בסדר" ? לא בא לי שהוא ישרף לי שוב :\ גם נראה כי יש לכרטיס את אותו מאוורר כמו לקודם, למרות שזה יותר חזק.

• 10 תגובות
    • 876 צפיות
  16. Started by naki,

הטמפרטורה של הכרטיס שלי במנוחה היא 54 מעלות בערך, וקר עכשיו בחדר... השאלה למה הטמפרטורה לא יורדת? איך אני בודק מה מחמם את הכרטיס? עקרונית הקירור שלו לא עובד בטמפרטורות כאלה, על פי הגדרות היצרן.. יש את הלדים שפעולים בצדדים שאין קירור.. והתאורה windforce כשהקירור עובד.. מה אפשר לעשות?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Monstalicious,

הכרטיס שברשותי מגיע ב FULL LOAD ל 76 מעלות בערך, 59 IDLE האם הטמפרטורה הזאת בסדר? או שעדיף להוריד את האוברקלוק? תודה רבה לעוזרים מהי הטמפרטורה המכסימלית ש"בריאה לכרטיס"? תודה

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  18. Started by avihalima,

שלום לכולם רכשתי השבוע G FORCE FX 5900ULTRA של ASUS במאפייני מסך הטמפרטורה של הGPU היא בממוצע 65C צלזיוס שזה ביחס למעבד רגיל גבוה מאוד הייתי מעוניין לדעת אם זאת טמפרטורה סבירה למעבדים האלה (FXULTRA) תודה לכל התותחים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Dimer,

סוף סוף התקנתי את המחשב החדש עם GTO2 (בלי לפתוח פה לשטן כי המחשב הוציא לי את הנשמה ) אז לכל בעלי הכרטיס (ויש לא מעט כאלו פה אני המלצתי לכמה ) השאלה היא בכותרת..... אצלי הטמפ' היא 41 מעלות במנוחה (בלי OC ובלי צינורות פתוחים עדיין) ועם קירור מקורי מן הסתם. לפי ATI TOOLS מהירות המאוורר היא 54% מהמהירות המקסימלית. במאמץ עדיין לא יצא לי לבדוק.... קירור המארז: מאוורר 80MM שמכניס אוויר מהצד, שניים כאלו שמוציאים אוויר מאחורה+ המאוורר של ANTEC TP2 שהוא 120MM,גם הוא נחשב.

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  20. Started by guy1000,

שלום לכולם! יש לי כרטיס מסך sapphire radeon 7970hd 3gb gddr5, וכשאני משחק משחקים כבדים למשל כמו dragon age inquisition, הוא עובד מעולה וחלק על ההגדרות הכי גבוהות, אבל הטמפרטורה שלו מגיעה ל-70 מעלות בערך. אני מניח שזה הגיוני, אבל רציתי לשאול אם זה לא גבוה מדי?

• 7 תגובות
    • 5.3k צפיות
  21. Started by rom515,

הצהריים טובים חברים, לא מזמן קניתי כרטיס מסך 9800GX2. ואיתו שידרגתי את המחשב הישן למחשב עם המפרט הבא: מעבד Q9550 ספק 700W של HEC ולוח אם של Gigabyte EP43-UD3L. השארתי את המארז הקודם, תאמת שהוא מארז סטנדרטי ודיי קטן. בעיה היא שאני חושב שהכרטיס מסך דיי חם, בלי מאמץ הטמפרטורה שלו היא בין 65-70. ובמאמץ עוד לא בדקתי, אבל אני חושב שהוא יוכל להגיע לאיזור ה75-80. רציתי לדעת אם הטמפרטורות האלה גבוהות מידי לכרטיס הזה במצב מנוחה? אם לא מה אפשר לעשות: - להחליף מארז? - לקנות מערכת קירור? - להשאיר את המארז הנוכחי פתוח ולשים מאוור? או שיש אפשרות להגביר את סיבוב המאוורר של כרטיס המסך שלי. אשמח לעצות בנושא, תודה. הנה תמונות של המארז עם הכרטיס מסך:

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  22. Started by WillieT,

הכרטיס עומד על 45 במנוחה והכי הרבה שהוא הגיע במאמץ זה 59 (אחרי דום3 פאר קריי וכו'). אלה טמפרטורות טובות? כדאי לשים אולי עוד איזה גוף קירור?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  23. Started by tzr84,

שלום לכולם, יש לי את הכרטיס הנ"ל: TWINTECH NVIDIA® GeForce™ 9800GT 512MB DDR3 PCI-Express ® 2.0 XXT OC EDITION http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=231#b2 ערכתי לו בדיקת מאמץ ב-OCCT והוא עשה ב10 דקות עבודה ממוצע של 105 מעלות צלזיוס. האם זה תקין? המאווררים עובדים על סטנדרט כלומר לא שיניתי את ההגדרות יצרן שלהם ולא מזמן ניקיתי אותו מאבק. האם יש סכנה לכרטיס? האם פוגע בביצועים? תודה רבה,

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Parallel,

התקנתי את הקטליסט 3.8 וקראתי פה שזה גרם לעלייה חדה בטמפרטורה של הכרטיס איך אני בודק אם אין חיישן {עם חיישן חיצוני??} ועוד שאלה האם כדאי להתקין 3.9?{אני מקבל עם ה-3.8 15500~ ב-2001 , ו - 5800-5900 ~ ב-2003}האם זה יגרום לעלייה בביצועים תודה רבה

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  25. Started by aviad91,

יש לי את הכרטיס 7950gt 512mb ובמצב מנוחה הטמפ' שלו על 51 האם זה בסדר?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.