עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אהלן. ברשותי Q8300@3ghz 4GB DDR2 X1950pro 550W לא זוכר את החברה, צריך לפרק את הספק כי המדבקה למעלה 1280*1024 הכרטיס כבר מיושן, משחקים חדשים שדורשים דירקטX 11 ועוד כל מיני שטויות לא רוצים לפעול איתו. אני כבר המון זמן לא מתעניין בתום הזה של המחשבים ונשארתי מאחור, במיוחד בסוגיית nVidia כנגד ATI. אני לא רוצה להשקיע יותר מ600 שקלים. בסך הכל הכרטיס הוא כדי שיוכל להריץ את המשחקים, לא מחפש כל מני AA*16 או פילטרים מטורפים. שיריץ את המשחקים כמה שנים קדימה וזהו. נתקלתי בHD6770, האם הכרטיס הנ"ל יתאים לצרכים שלי? כמו כן החנות ממנה אני קונה הינה KSP, ככה שהמוצר צריך להיות בזמינות אצלם. תודה.

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  2. Started by nir1977,

האם הכרטיס הזה מומלץ או שכדאי להחליף לכרטיס אחר הרמת מחירים דומה? Gigabyte GeForce GTS 250 1024MB DDR3 GVN250ZL1GI המפרט של המחשב כוללת את המעבד החדש INTEL CORE I5 750 לוח אם GIGABYTE GA-P55 זיכרון 4G DDR3 1333MHZ אשמח לתשובה מהירה כדי להספיק לשנות את המפרט לפני שהמחשב יורכב תודה

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  3. Started by KenshinSama,

אהלן, קניתי מחשב חדש לפני חודש בערך.. בקיצור שמתי לב שבהרבה משחקים הFPS שלי תקוע על 60 לא יורד ולא עולה. ניסתי לחפש את הV-SYNC הזה בכמה משחקים לא מצאתי ובאלה שכן הפסקתי אותו והFPS נישאר על 60 מה שכן.. בBF3 כשההגדרות על HIGH יש לי 80 FPS במומצע(נבדק על ידי FRAPS לפעמים יורד אבל אף פעם לא יורד מ65 ולפעמים עולה ל100+) והמשחקים שהFPS תקוע על 60 חלשים מבטאל פילד 3 כמו SKYRIM וLEAGUE OF LEGENDS VINDICUTS. בקיצור מה יכולה להיות הבעיה? יש לי את הכרטיס GTX 560TI עם מאבד I5 2500. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  4. למה ? מה אני צריך לעשות ?? יש כרטיס מסך 9600 XT מה אני צריך לעשות ?איזה הגדדשות לכוון ?

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  5. מפרט המחשב: P 2.8 330 W ספק כוח - לא עושה לי בעיות. הרדיסק 80 G עוד חודש אני מוסיף עוד 250 G RAM 768 - עוד חודש יוסיף עוד אני חשבתי על הכרטיסים הבאים : NVIDIA 6800 או 6600 או ATI Radeon X1800GTO שיש אליו סיכור פה.. מה אתם אומרים? אני יודע שאני צריך ליקנות ספק כוח חדש אז תתחשבו קצת כי התקציב שלי מוגבל - אני מקבל מסכורת 1100 שקל עוד שובעיים אז אני יצתרך לקחת כסף מאבא שלי וגם תכננתי ליקנות אוזניות איכותיות אז... תשתדלו.

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  6. 8600 http://tms.co.il/cat/50/199:200/page:3 2600XT http://tms.co.il/product/4416 HD3650XT http://tms.co.il/product/5189 צריך דחוף דחוף תשובות ! תדוה מראשש !

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  7. Started by Shaker,

שאני משחק נגיד בהאלף לייף הכרטיס פתאום משלים לי פרטים , מה שלא ממש צריך להיות בכרטיס רגיל , ולפעמים גם דברים נמתחים כמו מין באג כזה. השאלה ככה זה צריך להיות? והאם שאני נוגע במארז הוא צריך להיות חם? כי כשאני נוגע בו הוא ממש חם !!!

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  8. ראיתי X1900XT ב 2100 של ספייר , אבל כבר אין אותו במלאי מה הכרטיס המקביל לו מצד NVIDIA ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  9. Started by Eonblueapoc,

שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך חדש למחשב שלי, מעוניין להריץ משחקים חדשים שיוצאים על הגדרות גבוהות ככל שניתן עם המפרט הבא: i5-3470 3.5ghz 16GB RAM ASrock B75M Enermax 550W כרגע יש לי 660GTX שכבר לא עושה את העבודה רזולוציה 1680X1050 התקציב גמיש - 1500+- (מעדיף לחסוך כמה שאפשר)

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by QQQ,

לא הצלחתי למצוא בשום מקום מהי צריכת החשמל של X1950XT. אז, כמה חשמל הוא צורך?

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  11. Started by dror_gh,

המוכר ב IQPC אמר לי שהSLI לא עובדים כזה טוב בד"כ וכדאי לי ללכת על 8800 במקום 2 9600 מה אתם אומרים? מה דעתכם? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  12. יש לי את הדבר הזה אם זה עוזר.. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by klips,

יש לי 2 כרטיסי 9800gt איך אני יכול לדעת ששניהם מחוברים ביחד ואם כן איך אני יכול לדעת איזה דרייבר הכי טוב ודרוש כדי לנצל את השימוש שלהם בטכנולוגיה הזאת... ??

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  14. גרסה רגילה ללא OC GIGABYTE SUPER OVERCLOCK VERSION GTX 580+GTX 580 INNO יצא לי מזה SLI?

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  15. Started by ChaosPower,

שלום כולם, לאחרונה קניתי את ה ATI Radeon HD 4850 של ספייר בחנות KSP, שידרגתי מה3650 שהיה לי קודם, הם החליפו לי אותו על המקום (וגם ספק, כי הייתי צריך לשדרג אותו גם בשביל כרטיס המסך). היו לי כמה בעיות עם ה3650, לפעמים היו לי איתו האטות משונות בקצב הפריימים בלי סיבה נראית לעין, ובCall of duty world at war שקניתי לפני כמה ימים היו בעיות רציניות עם קצב הפריימים, והרבה פעמים היו מופיעים פסים אפורים מהבהבים, ואובייקטים על המפה היו נעלמים וחוזרים. עכשיו עם ה4850 יש לי בעיות כאלה פחות או יותר בכל משחק במחשב, בחלק יותר גרוע- כמו COD5 שעכשיו החליט ללכת עד הסוף ולפעמים במקום להציג את המשחק כשאני נכנס לשרת, הוא מציג לי אפור+שחקנים. בהרבה משחקים אחרים יש גם בעיות: מים שפתאום נעלמים, ש…

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  16. שלום חבר'ה .. אני מחפש המלצה לכרטיס מסך טוב בתקציב של 500-600 ש"ח .. הלוח אם שלי הוא MSI p965 neo-f 7.1 1GLAN .. אשמח להמלצות ולעזרה . תודה רבה

17. Started by ביצה,

אהלן! אני מתכנן לרכוש בקרוב מסך חדש למחשב בגודל 24" ברזולוציה של 1900 על 1080. כרטיס המסך שברשותי הוא גרוע ביותר, של אינטל, מובנה בלוח אם... הרזולוציה המירבית שלו היא 1280 ולכן אני רוצה גם לקנות כרטיס מסך חדש בכדי שיתאים למסך אותו אני ירכוש. אני לא כ"כ מכיר כרטיסי מסך, אבל אני יודע פחות או יותר מה אני רוצה. מה שאני מבקש ממכם זה שתתנו לי הצעותלכרטיס מסך טוב לפי הדרישות הנ"ל: 1) שיתאים ללוח אם של ASUS- P5L-MX 2) של nVidia או ATI... לא משנה לי אבל לא פחות מזה. 3) לא צריך למשחקים... אני משחק בקונסולות בלבד ולכן אני לא צריך כרטיס מסך בדרגת HD4850... 4) מחיר 300 שקל גג! דרך אגב, הציעו לי את זה: http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=8&l3=817&l4=0&model=2592&…

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  18. Started by e-r-a-n,

צהריים טובים לכולם, אני בקרוב הולך להפטר ממסך ה CRT המעפן הזה שיש לי פה, ולהביא מסך LCD במקום. גודל עדיין לא סגור עלזה, אולי 15", או 17"... עכשיו אני לא באתי להמלצה בעבור מסך ספציפי, כי אני אבצע את הקנייה כנראה באזור מגוריי או משהו בסגנון ולא דרך האינטרנט. ברצוני לדעת מהם הקריטריונים לבחירה..על סמך-מה בוחרים מסך LCD? בינתיים, כל מה שידוע לי שרצוי שהזמן תגובה ירד מה-16ms, נכון? מה עוד עלי לברר לפני שאני רוכש מסך? גם הבנתי להתרחק מחברות כמו mag וכדומה, ויותר להתמקד ב viewsonic, lg, samsung... אשמח לקבל תשובות מעמיקות, תודה

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  19. שלום לכולם יש לי מחשב דיי ישן פנטיום 4 2.4 גיגה הרץ עם חיבור agp היה לי עליו כרטיס מסך geforce 440 mx אחד הכרטיסים הכי גרועים שאנוידיה הוציאה והחלטתי לשדרג את הכרטיס מסך לכן קניתי לפני שבוע כרטיס מסך geforce 7600 gt ב800 שקל שמח וטוב לב הוצאתי את הכרטיס הישן הפעלתי את המחשב ....וכלום יש לי צבעים על המסך כלומר המחשב בכלל לא מפעיל את הכרטיס או לא מזהה אותו....שאלתי וחקרתי ואמרו לי להחליף את הספק לספק יותר חזק ...אוקיי הלכתי וקניתי ספק שהמליצו לי עליו שתומך ב sli ב400 שקל ספק של 500 וואט אוקיי חיברתי את הספק למחשב הכנסתי את הכרטיס מסך ושוב הכרטיס לא מצליח לעבוד ... אני נאלץ להמשיך ולהשתמש בכרטיס מסך הישן שלי ולצפות בכרטיס החדש רק דרך הקופסא שלו... האם החלפת לוח אם היא הפי…

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  20. Started by MOFRA,

אם אני רוצה לראות HD האם יספיק לי חיבור DVI או שצריך משהוא מיוחד?

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  21. Started by בלוסטון,

הוא יריץ לי משחקים נורמליים....?? אם כן איזה משחקים..? מוכרים תגידו....

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  22. Started by Solarg,

הכרטיס מסך הנוכחי שלי (שסבל מבעיות התחממות באופן קבוע) הלך סופית ואני מחפש לו שידרוג סביר. אני לא גיימר כבד מאוד (בעיקר משחק WOW האמת) אבל מעדיף כרטיס איכותי. יש לי מסך רחב 20.1 (1680X1050) וספק 500W Enermax Liberty, אגב. הבנתי ש HD4870 הוא מומלץ, מה ההבדלים בין היצרנים השונים/גירסאות של הדגם הזה? האם יש אחד שהוא מומלץ במיוחד? מחפש משהו עם קירור טוב. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  23. Started by Tal14,

מה הכי טוב מבין כל אלה: PROVIEW "17 777K 0.25 SyncMaster 793S - "17 17" FLAT 0.25 1280x1024 (1024x768@87HZ) MPR II שחור כסוף מה לקנות?המחשב בעיקר למשחקים! כרטיס מסך:x800gt 256mb מעבד: amd 3000-64 תודה מראש!!! עכשיו לשאלה: יהיו לי 2 מחשבים בבית כשאני אקנה את החדש יש אפשרות שהמחשבים ישתמשו באותו אינטרנט???בלי חוטים? האם שמחשב אחד יתנתק זה גם יתנתק?? כמה עולה לעשות דבר כזה והאם זה מסובך? תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  24. Started by kol209,

איזה כרטיס מסך הכי טוב ב 200-300 לא יותר! אני לא משחק משחקים רק סרטים ואינטרנט! אז שלכרטיס תייה איכות טובה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. והאם שווה לחכות את הזמן הזה? או שפשוט לקנות עכשיו GF4?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.