עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by fuck off,

יש לי הכ.מסך המדובר ואני דיי רוצה לראות איזה סרט אבל הוא באיכות HDTVRip. עכשיו כשמזמן (לפני שנה בערך) ניסיתי להריץ איזה קטע ממטריקס שהיה בHD זה נתקע לי כמו לא יודע מה. אז הייתי רוצה לדעת אם יש לי טעם להוריד וזה יעבוד או שאני יכול לוותר מראש? נ.ב. בפעם הקודמת שניסיתי היה לי הרדיסק דפוק, יכול להיות שזה מה שהפריע?

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  2. יש לי את הסמסונג 710T. עכשיו סתם היום רציתי לעשות כמה בדיקות על הInno3d GF4MX שלי אז הייתי צריך לחבר את המסך דרך הVGA - החיבור האנלוגי הכחול. איכות התמונה בדסקטופ ובכלל הייתה בהרבה הרבה פחות טובה מכשאני מחבר את המסך לDVI בR9550 שלי. פשוט הבדל ענק, הפונטים לא היו משו בכלל. כדי להבין אם הבעיה היא באמת במסך, חיברתי את המסך בVGA גם לR9550 שלי, ופה איכות התמונה הייתה הרבה הרבה יותר טובה מבGF4, קרובה מאוד לאיכות של הDVI (הבדל ממש זניח שלא רואים בקלות). מכאן אני מסיק שאיכות יציאת הVGA בR9550 הרבה יותר טובה מזו בGF4MX. ייתכן? זה קשור לחברה המייצרת את הכרטיס או לליבה (Nvidia/ATi)? תודה.

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  3. שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני רוצה כרטיס תומך HD אבל רציתי לדעת אם יש כרטיסים שיש להם כניסת HD או שאין דבר כזה תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by reyrey_200,

שלום אני חדש פה, יש לי בעיה בכרטיס מסך של ASUS ATI RADEON 9600XT שאני משחק במשחקים אז אחרי 15 דקות של משחק,המסך קופא,נהיה מסך שחור ואז אחרי איזה 10 שניות המשחק חוזר ומהסך מטשטש כזה וחוזר להיות רגיל [לעתים לאחר בקיפאון הוא נהיה ורוד],בקיצור זה קורה כך שלוש פעמים [שלוש קפואונות] ואחרי 3 פשוט יש מסך שחור,ומה שנותר לי לעשות זה ללחוץ על ALT+CTRL+DELETE ולסגור את המשחק ואחרי שאני סוגר אותו ומנסה להיכנס שוב ,אז אני רואה מסך שחור ואני עוד פעם יוצא מהמסך.הבעיה נפתרת ע"י ריסט של המחשב. מה הבעיה ? [דרך אגב עידכנתי את הדרייבר כבר,לעדכון הכי חדיש]

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  5. לוח GA-73PVM-S2H (עם GeForce 7100 מובנה) Intel Core 2 Duo E7400 2.83Ghz יש לי על המדייה סנטר windows 7 עכשיו שאני רואה שם סרט HDMI המעבד מגיע ל 95% והסרט מקטע לפעמים עד כן עוד איכשהו הגיוני כי זה 1080P הבעייה היא שסרטים רגילים ואפילו סטרימינג מהאינטרנט שזה ברזולוציה נמוכה נתקעים מדי פעם לשנייה והקטע שהמעבד על איזה 1% ככה שזה רק כרטיס מסך לא? אולי הGeForce 7100 לא סוחב על הרזולוצייה של התצוגה (1920 × 1080)? למישהו יש רעיון לפתרון?

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  6. אני רוצה לחבר להורים שלי מחשב למסך 42'' ולמסך מחשב עם כניסת DVI אצלי בבית אני מחובר ככה וזה עובד לי מעולה. אני מחליף בין המסכים בלחיצת כפתור WIN+P אני מקבל חלון הזה: ומחליף בקלות בין המסכים השאלה שלי אם אני אקנה אחד מכרטיסי מסך האלה, האם זה יעבוד בדיוק באותה צורה הכרטיס מיעוד לגלישה וצפיה בסרטים בלבד זה הלוח של המחשב GIGABYTE MA78LMT-S2 כרטיסי מסך זולים מKSP :Gigabyte GT210 Silent 1GB DDR3 DVI HDMI PCI-EMSI GT610 1GB DDR3 DX11 VGA DVI HDMI PCI-E אני רוצה לחבר אותם: כבל HDMI-HDMI למסך 42. כבל DVI-DVI למסך מחשב. ולהחליף בלחיצת WIN+P הכרטיסים יעשו את העבודה? ואם כן אני מבין שכמובן עדיף GT610? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Shlompy,

שלום לכולם! יש לי מחשב פנטיום 3 450 MHZ, אני לא זוכר בדיוק איזה לוח יש לי. נראה לי שיש לי AGP X4. השאלה היא כזאת, GEFORCE 4 MX, יכול לעבוד על הלוח שלי? או שאני חייב AGP X8?? תודה. שלומי.

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  8. Started by redead,

תכננתי לקנות למערכת שלי את ה5850 אבל עכשיו אני רואה שיוצא ה5770 בקרוב ל500 שקל פחות שזה סכום כסף לא מבוטל... מה ההבדלים בין הכרטיסים ואיך ה5770 כשלעצמו? בנוסף לכל זה אבא שלי טס כנראה לסין עוד כשבוע, בכמה יותר זול אמורים להיות הכרטיסים שם? חוץ מעניין האחריות שלא תהיה לי יש עוד משהו שאני צריך לקחת שם בחשבון? בכל זאת אם יש הבדל של איזה 250 שקל זה יכול להיות שווה את הסיכון..

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  9. Started by avishai1b,

כרגע קניתי 9800GT GIGABYTE עם קירור זלמן, איך שחיברתי אותו הטמפ' היה 46 והFPS לא כזה מדהים בCRYSIS WARHEAD איכות GAMER יש לי 40~ בלי פילטרים 1400 900 (מסך 19") המעבד שלי זה E6300 הוא בOC ל 2.2 (DEFAULT CLOCK 1.86) והספק זה 400W (הכרטיס הקודם שלי היה X1900XT) הזכרון זה 512MB(של ה9800GT) יכול להיות שיש בעיה במפרט? וצריך לשדרג? 2GB RAM<<

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  10. לאיזה כרטיס ישן מקביל כל הכרטיס מסדרת הX ?

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  11. Started by benisty2,

אני קונה עכשיו מחשב חדש ואני לא יודע איזה כרטיס מסך כדאי לקנות אז בבקשה צמליצו לי על כרטיס מסך שנע בין המחירים 600 עד 700 שקל בתודה מראש אלי

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by RunningWithScissors,

יש מחשב אחד עם 560TI של Gigabyte עם i7-3770K על Seasonic eco 600W השאיפה היא שיהיה ניתן על רזולוציות FHD (+פילטרים וכד') בדברים בסגנון Titanfall,BF4 וכד'. אפשרות ראשונה היא פשוט להחליף את הכרטיס הנ"ל. עוד אפשרות שקיימת היא החלפה של GTX 670 במחשב אחר (עם מפרט זהה פרט לספק: Seasonic SS-560KM) ושימוש ב670 בתחנה הראשונה. השאלה היא מה יהיה השדרוג הכי קוסט-אפקטיבי במסגרת תקציב של 1800~ (גמיש יחסית)?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני רוצה לקנות כרטיס מסך למשחקים RTX 3060 הדבר הראשון זה ללכת על גיגה בייט אבל יש לכרטיסים שלהם בעיה של " שבר " CRACKING ואני מפחד !!!! ה PALIT זה כרטיס פשוט עם מאוורר אחד יותר מתחמם סביר להניח , הגעתי למצב שאני שוקל לקחת את ה PALIT כדי להימנע משבר כל הרשת מוצפת בתלונות על הבעיה של גיגהבייט מה לעשות ? לקנות PALIT ? שזה קצת מבאס או לקחת סיכון ולקחת גיגהבייט ? מתלבט רצח עוד שאלה : זה קריטי ה VRAM 8GB /12GB ? הכרטיס שאני רוצה לקנות זה 8GB ה 12 יקר יותר המטרה בעיקרון לשים אותו עם מעבד R5 5500 ולוח A520 , אני לא זקוק ל OC אני חושב שזה יכול לשרת אותי מצויין במיוחד שיש לי כרגע I3 7100 שהוא על הנייר כל כך חלש ועדיין מתפקד לא רע .

14. יש לי Radeon 9200 על מחשב נייד. כדאי לי להתקין עם הCCC, בלי הCCC... ומישהו מוכן להסביר לי מה בכלל עושה הCCC?!

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  15. אז רכשתי עבור חבר כרטיס 5770 VAPRO X של ספאייר כמובן, התקנתי לו על ווינדווס נקי וחדש (7 - 64 ביט) את הקטליסט 10.2 ונתקלתי שלוש פעמים בתופעות הבאות: הראשונה: איזור במסך התחילו להיות שחורים עם פסים כחולים ועשיתי הארד ריסט השניה: המסך קפא אבל אחרי כמה שניות חזר עם הודעה של ווינדווס שהדרייבר הפסיק לרנדר את התמונה או משהו כזה והמשכתי לעבוד רגיל. השלישית (כמה דקות אחרי השניה): בזמן WINDOWS UPDATE, התמונה באיזור של הפס ירוק של תהליך העדכון התחיל להתעוות עד שהכל קפא... ברגע שהורדתי את הדרייבר, עד עכשיו אין בעיות. לנסות את 10.1? לנסות שוב את 10.2? הצעות בבקשה? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  16. Started by EviL_PiggY,

אני חדש פה והייתי רוצה שתעזרו לי בבקשה אוקיי השאלה שלי היא ככה בנוייה מכמה שאלות קטנות : 1 מה עדיף radeon 9600xt 256mb או ש geforce 6600 gt 128 mb 2 האם יש geforce 6600 gt 256mbל AGP? 3 בכמה עולה יותר בערך לוח אם אם PCI-E בשביל AMD 64 bit 939?אם יש כאלה בבקשה זה חשוב =]

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  17. Started by Guarding angel,

http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=5830 כפול ממה שחשבנו... לא משתלם כלל כאשר הוא מציג ביצועים דומים ואמור להחליף את הHD4890. ויותר מכך שהוא לא כזה רחוק מהHD5770. *תמחור די מוגזם + *הפרש ביצועים נמוך מהדור הקודם = לא משתלם.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שבוע טוב,אני מעוניין לקנות מסך 22'' רחב של סמסונג. איזה דגם של הgforce 8800 הכי יתאים,באיזה אני יפיק את המקס' ? אני מתכוון כמובן ל 320/640 מגה וכו' תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 544 צפיות
  19. Started by jj516,

ראיתי שבהרבה הודעות בפורומים שואלים איזה כרטיס מסך יותר חזק מהשני, אני חושב שכדי להפוך את הת'ארד הזה לדביק ולהשאיר אותו ולעדכן כשיוצא כל כרטיס מסך חדש. אחרי ה ATI 9500 אני אישית נהייתי מבולבל לגמרי מהכרטסי מסך שיש היום. אני רק יודע של NVIDIA יש את החזק ביותר שזה ה 5900 ULTRA ול ATI זה ה 9800PRO. מישהוא יכול לתת את הסדר של הכרטיסים של שני החברות עד ל GF 3 TI ו RADEON 8500LE?

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  20. Started by AmL1,

שלום לכולם, יש לי 2 טלווזיות שמחוברות עם כבל של 10 מטר ואני צריך לשדר אליהן מצגות. עדיף שזה יהיה עם Svideo כי כבר יש לי כבל שעובר אבל אם יש דרך אחרת זה גם בסדר. מה האפשרויות שלי? תודה ושנה טובה

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  21. Started by honore,

אהלן חבר'ה , ;D ;D קחו ביקורת יפה על ה Aopen5900xt http://www.guru3d.com/article/Videocards/112/1 לדעתי (כמו לדעת רבים) הכרטיס המשתלם ביותר היום שימו לב שהכרטיס מגיע באוברקלוק לרמה של כמעט 5900U . מישהו יודע האם כבר יש אותו בארץ? ;D

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  22. המוצר כאן: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=454 הוא בדיוק כמו המוצר כאן?: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1270&products_id=14907 בראשון ה H חסרה ב TDH (שאין לי מושג מה זה) והמחיר נמוך בהרבה מהמוצר השני.. אלה אותם מוצרים בדיוק? דרך אגב הזמנתי את הראשון היום, תוך כמה זמן זה אמור להגיע? (עשיתי דרך שליח fedex ואני משלם במזומן כשהוא מגיע...וזה רושם לי באתר שהמשלוח הוא: שליח UPS/FEDEX עד הבית ועד 3 ימי עסקים כולל ביטוח ואחריות) ועוד משהו, אפשר לבטל הזמנה מפנדס (האתר השני) אחרי שמוסרים כרטיס אשראי?

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  23. שלום לחברי הפורום, אני עומד לקנות מפרט הדומה למפרט המתואר למטה. הדגש שלי הוא על מערכת שקטה מאוד ולכן אני רוצה כרטיס מסך עם קירור פסיבי. התקציב היא 500 שח עם אפשרות ל 20% חריגה. אני לא גיימר אבל רוצה שהמחשב יסחוב משחקים בשנתיים הקרובות עם רזולוציה לא מקסימלית (באיזור 1440x900). אני רואה כרטיסי מסך שקטים בתקציב הזה רק עם DDR3 או DDR2. בעוד ש DDR5 בתקציב הזה יש רק עם מאוורר. האם תוכלו להמליץ לי על אחד שיתאים לדרישותי. תודה רבה! אופיר Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box, יחידות 1 ₪1019 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2328 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?pro…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by soldier,

GTX 580 יחד עם GTX 560 או GTX 570 אפשרי?? ספק של 700W יספיק?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.