כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
?they out already? and when they will be at israel
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי פנטיום 4 3Ghz זיכרון 2X 512 DDR I של קינגסטון לוח אם MSI PTT880 וספק ג'נרי של 300 וואט אני רוצה לקנות X1950 PRO ולהחליף את ה FX 5200 המיושן שלי אני לא מתכוון להתעסק יותר מדי עם אוברקלוק האם אני צריך להחליף את הספק כוח ביחד אם הכרטיס? ואם כן לאיזה ספק ממולץ להחליף?
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך LCD LG L1752TQ עם חיבור DVI-D וכרטיס מסך 7300 GS של MSI והבעיה היא שמוצעות לי 3 אפשרויות רזולוציה ושלושתם מגושמות וגדולות ואני רוצה את כל אפשרויות ארזולוציה ,ניסיתי דרך המרכז שליטה של הכרטיס מסך לשנות ולא הצלחתי איך אתם יכולים לעזור לי ???? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 512 צפיות
-
-
חיפשתי אך ללא שום תוצאה מקום בו אפשר לקנות כרטיס מסך טוב לניידם כמו GEFORCE 4GO או ATI MOBILITY , אודה לכם אם תמצאו לי מקום שכזה, תודה מראש!
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך בתקציב של 400 שח עם חריגה של 50 שח ... רק לפני זה , הכרטיס שלי כרגע הוא hd4550 , האם כרטיס מסך בתקציב שסיפקתי יהווה שיפור משמעותי? המסך הוא 17״ ואני לא מתכוון לשדרג אותו בקרוב לכן זיכרון של 512mb יספיק בהחלט כל המפרט שלי נמצא בפרופיל , כולל הספק , מקווה שהספק יהיה מספיק טוב. יש לו רק חיבור אחד של 6פין אני חושב שמבחינת חיבורים לא צריך יותר
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
לי יש לוח אם P55M-UD4 והשאלה שלי היא האם יש לו מגבלה באוברקלוק של כרטיס מסך עתידי כגון 460GTX יש כזה דבר, לפי מה שידוע לי יש מגבלה של מעבד בגלל תמיכה בביוס או מטח שהלוח נותן אבל זה גם בכרטיס מסך? (אני מעוניין להמהיר את הכרטיס לביצועים של 470 פחות או יותר זה אפשרי בלי תוספת מטח?).
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
קניתי לפני כשלושה שבועות מסך samsung 793DF. התמונה על המסך מרצדת קצת. שמים לב לזה במיוחד בקצוות המסך. איך אני בודק כמותית אם בכלל את מידת הריצוד? האם האחריות תקפה במצב כזה?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבנתי שיש הבדל בכמה פריימים לשנייה ושזה הבדל קטן האם זה נכון?...
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום! במה משנה ה-RAM של הכרטיס מסך, בעבודה עם רזולוצוית גבוהות לא? עשיתי למחשב שלי בדיקה ל-Age Of Conan להלן http://www.nzone.com/content/nzone/srl/nzone_srl.asp?gameid=4529 והכרטיס מסך לא עבר!!! יש לי 8800 GTS 320Mb ומסך LCD של 19" ולא איכפת לי לעבוד על רזולוצייה של 1024X768 בבדיקה כתוב שצריך Mb 512 האם המשחק יעבוד טוב על 1024X768? בתודה Shnig0
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אהלן אנשים, יש ברשותי מחשב בן 3 שנים עם הכרטיס מסך הבא שנקנה בחברת tms מחשבים כאשר יש עדיין אחריות על הכרטיס לעוד כשבועיים. BFG 8800 GT G92 OC 512MB DDR3 Retail הכרטיס הנוכחי נשרף/התקלקל ולכן פניתי לחברת tms על מנת להחליפו. דיברתי עם נציג של החברה והוא הסביר לי מכיוון שהוא לא יכול להחליף את הכרטיס מסך מכיוון שאין יבואן של BFG בארץ והחברה tms בקריות פשטה רגל ואותה חנות בעצם היא זו שהייתה מייבאת כרטיסי מסך של החברה BFG בעצמה ללא יבואן. כמו כן ביקשתי תחליף לכרטיס המסך הזה או לפחות שווה ערך אליו אך אותו נציג טען בפניי את אותן טענות שכתבתי למעלה. אשמח לעצות בנושא מאחר ואני רוצה לדבר איתם כרגע, תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. רציתי לברר האם כרטיס המסך הזה: Asus Nvidia Geforce 8600 GT 512mb GDDR2 HDTV DVI PCI-E יכול להתאים לי למחשב סלוני והוא יוכל להציג קבצי MKV ב 1080P בלי קירטועים. יש לי טלויזיה LCD FHD ואני רוצה לחבר אותו עם HDMI לטלויזיה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי GTS250 ו HD4850 אני יכול להחליף את הGTS250 בGTS450, ואז לקחת את ה GTS450 בHD4850. HD4850 אצלי, GTS250 במחשב אחר שיש בבית. השאלה אם זה שווה? ראיתי שה450 הוא עם 128bit לעומת השניים האחרים שהם 256bit. נוסף על כך, יש לי ספר 430W של טרמלטייק. הוא כרגע מספיק בשביל ה HD4850. השאלה האם הוא גם יספיק ל 450. המשחקים ששאני משחק בהם בד"כ הם בסגנון Crysis COD Pro Dragon Age ודומיהם. מעבד: Q6600 זכרון : 4G 1033 KHX לוח : P35-DS4 GIGABYTE מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד Pentium4 2.40 GHz (לא דואל..) וראם של 512mb והכרטיס מסך המדהים והחדשני בו אני משתמש כרגע הוא ... voodoo3:\ אז אני מחפש כרטיס אחר קצת נורמלי יותר, רצוי בסביבות ה300 שקל אם זה אפשרי, שיהיה פחות או יותר ברמה של שאר החומרה. ובלוח אם אין חיבור pci Express אז הכרטיס צריך להיות AGP תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
כמה בערך הם יעלו? ומתי יהיה אותם בארץ. תודה!
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרטיס המסך אצלי במחשב הוא MSI TI 4600 עם TV OUT מסוג S-VIDEO. כרטיס הטלוויזיה הוא FlyVideo 2000FM והוא כולל כניסת S-VIDEO IN. אני מעוניין להקליט בזמן משחק (Medal of honor למעוניינים לדעת) לקובץ AVI או MPEG על מנת להציג לחבר'ה בעבודה איך נראה משחק multi-player באינטרנט. חיברתי את שני הכרטיסים באמצעות כבל S-VIDEO ובחרתי בתוכנה של כרטיס הטלוויזיה להציג את מה שהיא מקבלת מכניסת ה- S-VIDEO אך אני רואה מסך שחור עוד לפני הפעלת המשחק. ציפיתי לפחות לראות את ה-desktop בחלון של כרטיס הטלוויזיה... יש למישהו רעיון מה אני עושה לא נכון או איך להשיג את אותה תוצאה אחרת?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צהריים טובים וכמו שבכותרת - מי ביניהם עדיף? (של PowerColor אם זה משנה) למיטב הבנתי, ה-PRO עדיף במקצת. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלשום קניתי ראדון 9500 פרו יד שניה ממשתמש שאולי מוכר לכם כSHOCKWAVE כשהרצתי הת NEVERWINTER NIGHTS נחרדתי לגלות בעיות גרפיקה חמורות עם המחשק כמו הבהוב של פלטפורמות וביצועים ירודים. אני מקווה שהדרייברים יעשו את המוטל עליהם. אני כרגע מוריד אותם ואעדכן אתכם בקרוב
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שתיהם עולים אותו כסף.
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש לי משחב יחסית חדש והכרטיס מסך שלי הוא של GIGABYTE HD4850 עם קירור של ZALMAN (זה בא בבאנדל), בגדול אני די מרוצה מהכרטיס (למעט העובדה שהמאוורר משום מה רועש טיפונת- יותר מהמאוורר של המארז ושל הקירור של המעבד- ניתן לראות במפרט שלי את כל הרכיבים, וזה קצת מוזר לי כי זלמן אמורים להיות השקטים ביותר והמתמחים ביורת בקירור..) בכל אופן בערכה של הכרטיס מסך מגיע מתאם ליציאת HD שמתחבר ליציאת ה DVI של הכרטיס. השאלה שלי היא כזאת- ידוע ש DVI מעביר רק וידאו לעומת HDMI שמעביר גם אודיו- אם אני אחבר את המתאם ואליו אני אחבר כבל HD משני הצדדים- יעבור גם אודיו? (כלומר האם המתאם יודע להמיר גם את האודיו מהכרטיס מסך אל הכבל)? ההיגיון אומר לי שלא- אבל אמרתי שווה לבדוק אולי יש סיכוי קטן.…
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה , רציתי לשאול האם משתלם לקנות היום את ה HD4850 ? יש ברשותי מסך 23 אינץ' , מתכוון להריץ על הרזולוציה הטבעית של המסך . הספק שיש לי הוא HUNTKEY 450W , הוא יחזיק אותו ?
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי כרטיס מסך ATI Radeon 2600HD PRO 512MB DDR2 שהמאוורר שלו התחיל להרעיש לא מזמן. החלפתי מאוורר ועכשיו כנראה שהמאוורר מקצר (הגיוני?) ובכל פעם שאני לוחץ על כפתור הדלקת המחשב הוא נכבה לאחר כמה שניות. הגעתי למסקנה שיש צורך בכרטיס חדש. אין ברצוני לשדרג אלא רק להחליף, אבל למיטב ידיעתי אי אפשר להשיג כרטיס כזה בשוק. שאלתי היא האם אפשר להמליץ לי על כרטיס מסך באותה רמה פחות או יותר שיתאים לי. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להשיג רשימה שמציגה רזולוציות שונות של מסכים שונים ובאיזה תדר הם עובדים...? מהו התדר המקסימלי שמסך 17 ממוצע יכול להגיע? (ובאיזו רזולוציה?)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. נשרף לי הכרטיס מסך שלי (HD4670) ואני מעוניין לקנות חדש במחיר של עד 500 ש"ח - חריגה אפשרית רק אם ממש יש היגיון. הצרכים שלי הם משחקים ברמה הכי טובה שאפשר ביחס למחיר והצגת 720P על המסך שלי ("LG LCD32). מעבד - AMD DUAL CORE 3600+ 2.0GHZ. לוח אם - GIGABYTE M61PME-S2P. זכרונות - KINGSTON 1GBX2 667MHZ. ספק - GYRO 500W - כניראה ג'נרי לא מבין בזה יותר מידי (הפעיל את המערכת הקודמת עם הHD4670 בלי בעיות). מסך - LG LCD 32" 768X1360. אשמח להצעות ותודה על העזרה. דניאל.
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד, חשבתי בזמן האחרון לשדרג את כריטס המסך מכיוון שאין באפשרותי להחליף מעבד מבלי לשנות את רוב חלקי המחשב, אז רציתי לשאול, יש לי ספק 500W ג'נרי שנותן 22A לדעתי, שאר המפרט רשום בצד, רציתי לדעת אם אני יוכל לשלב את הכרטיס 4670 מבלי לשדרג ספק, האם הוא יפעל בצורה אופטימלית במשחקים כמו COD5,BIOSHOCK,AC וPURE.... האם למישהו יש ניסיון עם הכרטיסים האלה עם מפרט דומה לשלי, ואני יודע שצריך לשדרג לעוד ג'יגה זיכרון? אני לא מתכוון לשלב פילטרים כמו מטורף אלא מוכן להתפשר בשביל 60FPS ובשביל רזולוציית 1280X1024 או 1152X864.
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-