עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by X1peL-,

שלום,קוראים לי אביאל והבעיה שלי היא די מסובכת אני יסביר לכם, נכון שמפעילים את המחשב כמו לכולם הרזולוצייה שאתה מגדיר דרך לחיצה על לחצן ימני->מאפיינים->הגדרות אצלי זה על 10248X768 סבבה הכל טוב. אבל עכשיו שאני לוחץ על הכפתור Menu במסך שלי זה לא כותב לי כמו פעם שהרזולוצייה העכשוית היא 1024X768 אלא זה רושם לי איפה שאמור להיות הרזולוצייה רשומה זה רושם "PRESET MODE" ואני לא יודע איך לתקן את זה עכשיו עשיתי שם דרך לחצן ימני בעכבר->מאפיינים->הגדרות, על "פתרון בעיות" והיה שם פתרון בעיה בשם "המחשב לא מגדיר רזולוצייה ליותר מ640X480 ו16 צבעים" מה שאצלי רק שאצלי אני יכול להגדיר 32 צבעים רק לא יותר מהרזולוצייה של 640X480. פירמטתי את המחשב כל הדרייברים שלי מעודכנים ממש הכל טו…

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  2. Started by Regev,

[glow=red, 2, 300]מה דעתכם על מסך ה-19" של PROVIEW שנמכר ב-899 ש"ח בנטאקשן? שווה או לא? אנא נמקו...[/glow] אם לא שווה, תנו בבקשה שם של מסך שעולה עד 1500 ש"ח. (וכמובן - טוב ובעל עיצוב יפה.)

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום ברשותי לוח אם ASUS P7H55-MLX הבנתי שהוא מיני ATX או micro המארז שלי גם קטן {הכי קטן שראיתי} יש לי I5 760 עם 430 GT אני רוצה לשרג לכרטיס כמו 5850 או יותר טוב רציתי לדעת אם הוא יכנס ומתאים ללוח אם {בהנחה שאני מחליף ספק תודה או כרטיס יותר טוב דוגמאת 470 GTX וכו

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  4. היי, אני רוצה לעדכן את הביוס של הכרטיס מסך שלי X1600 pro של sapphire גודל זכרון 256MB. עדכון הביוס מכיל שני קבצים, אחד לזכרונות מסוג אינפיניון ואחד להייניקס. הנה קובץ ה read me. 3C8403SA.006 - bios for card with Infineon memory 3C8403SA.007 - bios for card with Hynix memory איזה עדכון לקחת? אופיר

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  5. Started by passo,

שלום שלום... לאחרונה חזרתי לעולם התלת (עיצוב ואנימציה, לא משחקים..) ואני מעוניין לדעת אילו כרטיסי מסך טובים ישנם בזוק כרגע ואם מישהו יוכל אולי להמליץ לי על אחד אני מדבר על טווח מחירים של 1000-1500 ש"ח...משהו לא יקר מידי ולא זול מידי אני עובד בעיקר על MAYA ו-MAX. תודתי האינסופית נתונה למי שיכול לעזור...

6. radeon 9700 pro של גיגהבייט and radeon 9700 pro של הרקולס בתודה מראש אחלה פורום פעם ראשונה שלי פה

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  7. Started by W0lverine,

"דגמי" 5200 של ג'יפורס אף.אקס נמכרים במחירים נמוכים במיוחד דבר שמעלה חשדות על האמינות והתוצאות שהמוצר מפיק מול "דגמי" MX \ TI של אותה חברה, עם אותה כמות של זיכרון

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  8. Started by mars7,

מתלבט בין 2 כרטיסי המסך הבאים: Sapphire Radeon RX 480 NITRO+ 8GB ו MSI GTX 1060 6GB OC. ל Radeon יתרון של 8GB זיכרון המקנה לו תמיכה ויכולות טובות יותר למשחקים עתידיים ול GeForce מהירות יותר גבוהה, שכמובן גם מקנה לו יתרון. הבדל המחירים בניהם הוא זניח. מה אומרים? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לרוכשים של הכרטיס המדהים הזה האם ידוע לכם על רעש שמגיע מהכרטיס? ניתן לבדוק זאת ע"י הפעולות הבאות: לגלגל את הגלגלת בעכבר ולהקשיב לכרטיס. לכתוב משהו תוך כדי ולנסות לשמוע. משומה בכרטיס שלי יש את הרעש המדובר מן רעש סטטי רציתי לבדוק גם אם אצל אחרים הרעש נמצא

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  10. יש למחשב החדש והיפה שלי ATI 1950 PRO שאגב אני מציע לכל מי שקונה מחשב חדש לא להתפשר ולקנות כרטיס חדש , אז בעקרון מה שאני צריך זה 8800GTX או ULTRA יש הבדל של אלף עד אלפיים ש"ח בין הכרטיסים אנא אם תוכלו להסביר לי אם ההבדל בסכום הזה שווה את הכסף ? ובמידה שצריכים אולטרה או GTX איזה ספק כוח צריכים בשביל הכרטיסים אם זה 700 לGTX ואולי יותר 800 לאולטרה וכמה כדאי להשקיע , מבחינה כספית אני צריך לקבל משהו כמו 3000 - 3500 ש"ח ואני רוצה לקנות את הדברים האלה וגם להשאר בגבולות אז בעקרון מה שאני צריך שהכי חשוב זה כרטיס מסך הכי איכותי בשביל הכסף שלו וספק כוח שמתאים לו וכמה זה עולה יחדיו , תנו לי את האופציות גם אם זה יותר מ3500 , כי אני אדע אם פשוט למכור מחשב אחד יותר כדי שיהיה לי יותר תקצי…

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  11. התחדשתי במחשב מיקרו חדש וטלוויזיה פלאזמה הרזולוציה האמיתית של הטלוויזיה היא 852*480 החיבור שלה דרך VGA הדרייבר העדכני דרך האתר של INTEL מעודכן... הלוח אם מגיע עם מעבד מובנה וכרטיס מסך מובנה - Intel Desktop Board D945GCLF האם קיימת אפשרות כזאת בכלל ? תודה.

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  12. Started by yg1996,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב נייד בשביל לשחק במשחקים יותר חדשים ואני רוצה לדעת כמה דברים לפני זה... 1. האם אני יכול בכלל להתקין כרטיס מסך למחשב הנייד הזה? 2. איזה כרטיס אתם מציעים לי במידה ואני יכול לקנות? 3. לא קשור לתת פורום הזה האם אני יכול להתקין windows 7 במחשב הזה? יש לי את הדוח של everest אבל אני לא יכול להעלות אותו כי הוא גדול מדי אז תכתבו לי בדיוק מה אתם צריכים ואני יעלה את זה בהודעה..

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום לכולם, אני בתהליכי קניית מחשב חדש ומחפש את הכרטיס המתאים. איני גיימר כלל אך מתעסק בין היתר עם תוכנות גרפיות (2D ו-3D) ותוכנות עריכת ווידאו. אין לי תקציב גבוה במיוחד ואני מחפש את הכרטיס ה"מעל הממוצע" שיתן לי יחס טוב של ביצועים/עלות. בחנתי את ה-ATI 1650XT והוא דווקא נראה לי נחמד אבל שמתי לב שכמעט ולא מתייחסים אליו פה. יש סיבה? אשמח לשמוע את המלצתכם! הערות: אין לי צורך ב-OC התקציב המירבי שלי הוא באזור ה-1000 ש"ח (כמו המחיר של ה-1650XT) תודה!

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  14. Started by sPoiled,

אני רוצה לדעת אם זה כרטיסי מסך טובים שכדי לשים במחשב, ולמה הם משתווים היום לכרטיסי מסך של NV. עד 450 שקל. תודה לעוזרים.

15. Started by DonHuck,

GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe אולי עדיף לקחת משהו זול יותר ללא ירידה רצינית בביצועים!????

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  16. Started by Slim9,

ה 290x זול יותר בכ 150 שקל. יש לו 4 gb לעומת 3,5 של gtx. אבל הוא יותר חלש בקצת. יותר מרעיש וצורך יותר חשמל. על מה הייתם הולכים?

17. Started by weissby,

א. לאחותי יש מחשב עם כ.מסך מובנה (הלוח אם זה ‏P5B-VM של אסוס), בהמשך היא תוסיף לו כ.מסך נורמלי, האם יהיה חלוקה של העבודה בין שני הכ.מסך? כמו סוג של SLI או CF כזה? וד"א אגב ,פתחתי אצלה את הcondition zero ועוד בקטע של התפריטים (עוד לפני שנאי מגיע למשחק עצמו) זה זז ממש לאט, האם זה בגלל שאין כרטיס מסך נורמלי? כי לא נראה לי שזה בגלל המחשב עצמו, כי יש לה אחלה מחשב - E6600, 2GB 533 MHz. כי חשבתי שהעבודה של הכרטיס נעשית ממש במהלך המשחק עצמו (ולא כשאני זסתם עוד על התפריטים =\ ב. יש לי LCD של טושיבה 32" 32WL55, קיים אצלה הנתון של HDTV, אבל לא מוזכר HDMI.. אז קודם מה זה HDMI? כי אני מפחד שזה לא תומך בעצם בהיי דפינישן הזה, כי עד כמה שאני מבין שניהם (HDTV ו-HDMI) קשורים להיי דפינישן א…

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  18. Started by AmitT,

שלום, האם מישהו מכיר את המסך CTX ex951f ויכול לתת עליו יותר פרטים? ראיתי אותו ואני מעוניין לקנות. רציתי לדעת על איכות התמונה, חדות וכו' וגם על איכות המוצר. ובכלל על החברה CTX איך היא במסכי CRT? תודה.

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  19. Started by Gangster,

יש לי תקציב של 1500 שקל למסך מחשב LCD 17 תודה !

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  20. Started by username80,

היי, האם בכרטיס GIGABYTE 9600GT 512MB 256BIT PCI-E יש יציאת VGA? במפרט רשום 2 יציאות DVI ולא רשום כלום על VGA. כרגע יש לי מסך ישן "17 LCD של LG בלי DVI, שאני מתכנן לשדרג בעתיד (שהוא יתקלקל).

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  21. Started by danstr,

שלום איזה כרטיס מסך יותר טוב ולמה? 1. Gigabyte GeForce 8600GT 256ddr3 2. Gigabyte HD 3650 512ddr2 3. Sapphire Radeon HD 3650 512 ddr2 או שיש כרטיס מסך אחר שעדיף על ה8600gt עד 400 שח בערך.... ולמה אומרים שati יותר טובים מnvidia?? תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  22. אוקיי היום הייתי לי בחנות מחשבים שיש לי קצת עבר טוב איתה... בכל מקרה החלטתי שאני קונה לי מחשב חדש טוב אבל רוצה לצאת מזה על גבול ה-5000 ומה שיצא זה 4864 בשביל הסט-אפ הזה: asus a8n sli deluxe AMD athlon 64 3500+ kingston 512 ddr 400 ( i have an extra 512 at my house ) Sony dvd-rw dual layer ומארז מידי רגיל אך עם ספק 500 וואט של טרמלטייק הארד דיסק 120 WD שיש לי גם כבר בבית עכשיו הכרטיסי מסך בגלל התקציב החלטתי ללכת על שני כרטיסי 6600GT של גיגהבייט 256 זיכרון כמובן.... עכשיו מאחר שעדיין אין לי ניסיון אישי עם נבידיה מפני שהייתי משתמש ATI עד עכשיו ( וכן נמאס לי מהמחשב עם ה9800XT ובא לי קצת משהו יותר חזק) הייתי מעוניין לדעת את דעתכם האישית בנושא... רק משהו אחד בלי …

23. Started by tdavidi,

אני לא יודע מה עדיף.. זה: Sapphire ATI RADEON HD 2600XT 256MB GDDR4 PCI-E http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244_2489&products_id=18130 או זה: Sapphire ATI RADEON HD 2600PRO 512MB PCI-E http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244_2489&products_id=18129 מצד אחד 512 עם שאר הנתוניפ ]פחות טובים ומצד שני 256 עם נתונים אחרים יותר טובים..מה עדיף?

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  24. Started by Tommy,

ATI Cat 4.7 Omega 4.7 ATI Radeon DNA-drivers 2.7.4.7 אפשר לדעת איזה מביניהם הכי טוב? שמעתי שהDNA הוא דרייבר שפרץ את ה cat 4.7 ושיפר איכות תמונה + FPS....

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  25. Started by Adielion,

מישהו יכול לתת לי בבקשה לינק לחנות שאפשר לקנות ממנה את הכרטיס הזה תודה

• 5 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.