עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nisim_y,

היום אני הולך ליסגור על כרטיס מסך עכשיו אני קונה גם מסך של סמסונג על 4 MS ואני רוצה כרטיס מסך AGP שיתמוך טוב במסך .. עכשיו יש שתיים שאני מעוניין בהם והם: radeon 9800 pro 256 mb ועם 128 BIT ויש את הכרטיס : 6600 GT עם 128 MB ו-128 BIT מה עדיף ?

• 5 תגובות
    • 523 צפיות
  2. אני רוצה לשים אחד מהם על המחשב השני שלי שמשמש בעיקר לגישה באינטרנט עיבוד תמלילים ומשחקים ישנים....מה יותר טוב עבורי?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. ברשותי 2 מחשבי IBM Lenovo 9637. אחד מהם עבד מצויין עם כרטיס מסך Pci-e Gforce 9500 1G. בשבוע שעבר התקלקל הכרטיס ובאיבורי שלחו אותו לתיקון/החלפה במסגרת האחריות והחליפו אותו לכרטיס חדש Gforce 9600GT 512M. אולם, בשני המחשבים הכרטיס כלל לא מזוהה. בדקתי באינטרטנט וגיליתי שהמחשב עובד על 800MHZ תדר זיכרון. ה-9500 עובד על 800 או 500 ו-128BIT ה-9600GT עובד על 900MHZ ו-256BIT מהי הסיבה שזה לא עובד ואיזה כרטיס אני צריך לדרוש כהחלפה/שידרוג ? לאיזה נתון צריך לשים לב ?

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  4. המלצה לכרטיס מסך בסיסי, בעיקר למולטימדיה למחשב ישן מבוסס Q9550... תקציב: עד 300 ש"ח. לנצל כמה שפחות. השימושים: בעיקר מולטימדיה, סרטים FHD, אינטרנט. מתוכנן להחליף GTX260 שעובר למחשב חדש ולכן משתנה היעוד של המחשב הישן.... תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  5. Started by fiDanza,

אז ככה,חרשתי על פורומים וראיתי שהרבה אנשים אומרים שהגירסה הזאת של כרטיס מסך,מתחממת מהר ומגיע ל 80 מעלות... וקשה לעשות עליה OC. וגם אומרים שה65NM יותר חזקה מה55NM למרות שהחברה כותבת אחרת... האם זה באמת נכון? מישהו יכול לספר את דעתו ומה הוא יודע עליו לגבי הגירסה הזאת... תודה ורציתי לדעת למה ההבדל של המחירים בין כרטיסי המסך האלה: 1) http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1723 לבין: 2) http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1638 והאם שווה לקנות מהחברה הזאת?

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  6. כבר דיי הרבה זמן שאני מחפש חנות(כנראה שריאלית רק בארה"ב) ששולחת לארץ ומוכרת בMSRP(כמו newegg רק עם משלוח לארץ בגדול) ותהיתי אם אולי מישהו פה מכיר אלטרנטיבות ריאליות חוץ מלחכות שחברים יחזרו משם? בינתיים המחירים באמזון לא בדיוק מלהיבים וחוץ מהם אני לא ממש מכיר מקומות שישלחו לארץ(כל הbuy2usa וזה לא ממש רלוונטי כי זה יצא יותר יקר מאילת) (אני מודע לעניין הקירורים צד 3 וה1060 אבל אני רוצה לדעת מה האופציות מבחינת הזמנות בכל מקרה)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by lior@s,

שלום! אני מעונין לקנות כרטיס מסך אבל לא יודע באיזה לבחור מהסיבה הפשוטה ששניהם עומדים על אותו המחיר. אז רציתי מה ההבדלים בניהם מבחינת הביצועים? וכמה אפשר להגיע איתם באוברקלוק? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  8. Started by amobi,

שלום, אבקש את עזרתכם, אני מתכנן לקנות מחשב כבר חודשיים והכרטיס מסך משגע אותי, המחשב מיועד למשחקים אבל אני לא מאלו שמשחקים בכל מיני רזולוציות מטורפות. בכל זאת לפי המחקר שעשיתי הכי מרשים אותי ה-7950 וזהו הכרטיס שאני הייתי רוצה, אבל כמו שראיתי בשרשור Nvidia vs amd שבפורום, בכרטיסי מסך של AMD יש מסכים שחורים ובעיות אמינות אז כעקרון אני מעדיף 660 אבל הוא יותר חלש ואני לא יודע מה לעשות, בכלל ההפרש בין 660GTX לבין ה660TI וה-7950 הוא בסביבות 700 שקל. מה אתם ממליצים ? האם 7950 או 660 TI יחזיקו יותר זמן ב-שוק מהשחקים ? או שלא שווה לי להשקיע את האקסטרה 600-700 שקל ? ומה לגבי האמינות של ה-7950 ? ואם כן איזה חברה הכי מומלצת ? תודה

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  9. Started by Xilver,

לוח אם - Gigabyte GA-P35-DS3L מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E8400 זכרונות - A-Data EXTREME DDR2 800 4GB כרטיס מסך - Geforce 9800GTX המחשב אצלי כבר בערך שנתיים. אז ככה, עד לפני יומיים בערך הייתי מריץ את רוב המשחקים על הגרפיקה הכי גבוהה, Assassin's Creed 3 היה רץ אצלי על הגרפיקה הכי גבוהה די חלק והייתי שמח מהביצועים של המחשב שלי, בוקר לאחר מכן קמתי, הדלקתי את המחשב והיה רעש ממש ממש חזק (אני חושב שזה היה מהמעבד, ממש לא בטוח), ולא הייתה תמונה, לא ראו כלום על המסך עד שעשיתי ריסטרט, ואז הכל כאילו תוקן וחזר להיות כרגיל והמחשב רץ לי חלק עד שנכנסתי שוב פעם לAssassin's Creed 3, אבל הפעם כשנכנסתי הביצועים היו ממש ממש ירודים, הFPS היה ממש נמוך וגם אם הורדתי את הגרפיקה לרמה ממש …

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  10. Started by pain_killer12,

אני צריך להחליט היום (יום ראשון) איזה מהם אני לוקח. אם אני אקח 8800 אני לא אחליף כרטיס כבר עד הגיוס (עוד שנה וחצי), אם אני אקח 1950XT אני אאלץ לחכות יותר מחצי שנה עד לדור הבא ואז לבזבז שוב 2000+- שקל על כרטיס חדש. אני גם לא רואה את עצמי עובר לויסטה בזמן הקרוב. אשמח לשמוע דעות. צריך לציין, שלא משנה איזה כרטיס אני אקח הוא יעבור OC עד קצה היכולת שלו. תודה רבה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  11. Started by coldfire2007,

קניתי את הכרטיס ואני רוצה לראות סרטים ב 1080P איך אני יכול .. באיזה תוכנות ..אני עובד עם XP

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  12. Started by דב,

אני מחפש כרטיס מסך pci-express שמתאים ל - 8 ערוצים (x8) ולא 16

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by visual_boy,

שלום.. אתמול! רכשתי מערכת עם PALIT HD4870 עכשיו השאלה שלי היא לגביי המהירויות שהוא מציג: האם זה תקין וככה הם המהירויות שלו http://img504.imageshack.us/my.php?image=hd4870ms3.jpg

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  14. Started by Gritzman,

לשימוש של משחקים כגון Heroes VI ו Football Manager 2011 הרזולוציה היא 1600X900 מעבד E5700 2GB DDR2 800Mhz ספק כוח ג'נרי 500W

15. שלום אנשים, אין לי כסף אבל יש לי רצון להשתתף בכמה משחקי רשת לכן אני מחפש כרטיס מסך שיספק את הסחורה. מצאתי את הבא: Power Color R96-LD3 - RADEON 9550 - 256 MB DDR - 128-bit - DVI / TV-Out / D-Sub - AGP *4/*8 עם 3 שנות אחריות ב- 522 ש"ח. רציתי לדעת אם שווה את המאמץ? או שיש המלצות אחרות?

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  16. Started by netanel38121,

שלום שאלתי היא כזאת. האם אני יכול לחבר את אחד הכרטיסים הללו עם לוח אם מדגם Gigabyte GA-EP45-DS3R אין לו חיבור PCI E 3.0 יש לו 2.0 +יש לי מעבד E8500 האם הכול טוב או שיש כאן מגבלות? אני רק רוצה לשחק קצת CRYSIS 2 \3 כרגע יש לי 6970 AMD אני מרוצה אבל מעוניין להשתדרג קצת אשמח לקצת הסבר ועזרה. תודה וחג שמח לכולם. ואם אפשר להוסיף כמה הכרטיס 6970 שווה ? והאם GTX970 יכנס במארז COOLER MASTER

17. Started by Anonymous1,

שלום לכולם, אני מחבר את המחשב שלי למסך טלויזיה בעל שקע HDMI, משקע DVI בכרטיס המסך עם מתאם ל HDMI. כרטיס המסך שאני משתמש הוא GTX 560Ti, שכעיקרון יש לו גם שקע Mini Hdmi שאולי היה עוזר, אבל לצערי הוא נשבר. העניין הוא שבאופן החיבור שמתואר למעלה, אני לא מקבל תצוגה עד תחילת העליה של ה Windows. כדי בכל זאת לראות את התצוגה שבאה לפני העליה של הWindows, אני נאלץ לחבר מסך עם DVI אל שקע ה DVI בכרטיס המסך. יש איזו הגדרה או אפשרות, שניתן איתה לשנות את המצב הזה? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by dudu26,

הי! בדיסק שקיבלתי עם ה- HD3850 Gecube 256MB יש גירסה: ATI 8.43 האם יש משהו חדש יותר? הבנתי שיש בעיות עם הדרייברים מסדרה 8, זה נכון? תודה!

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  19. קניתי HIS 1950PRO AGP 512 וכשהמחשב עולה אחרי מספר שניות כנראה כשהוא מזה אותו הוא עושה ריסטרט. יש לי ספקCORSAIR 450 לוח MSI 865PE מעבד2.66 מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  20. אהלן, יש לי GF4MX 440, עם יציאה לטלוויזיה, חיברתי את הטלוויזיה שלי עם כבל RCA (לא יודע אם זה משנה משהו, אבל הוא אדום...) ומתאם SCART - (עשרים ואחד פין), אני משתמש באופציית ה CLONE שיש באפשרויות תצוגה, כדי לראות גם במסך הרגיל, וגם בטלוויזיה ואני חייב לציין שרואים ממש חרא על הטלוויזיה, רואים הכל חרא, חוץ מסרטים, כשאני מנגן סרטים במסך מלא, רואים ממש נהדר, אבל ה WINDOWS, וטקסטים, בלתי אפשרי, נראה נורא, אי אפשר לשחק משחקים עם פרטים קטנים, למשל משחקי אסטרטגיה, כי הכל נראה עמום. שיחקתי עם הפליקר RATE, זה לא משפר מי יודע מה .., גם ברזולוציה הכי קטנה. מעניין אותי למה זה ככה, הרי בטלויזיה אפשר לראות איכות, תראו את PLAYSTATION וכל הקונסולות, איך הם מצליחות להפיק רזולוציה טובה מטלווי…

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  21. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=7816&PHPSESSID=07862102e727e00a13aecfe5d1df7055 זה או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=8515&PHPSESSID=07862102e727e00a13aecfe5d1df7055

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  22. Started by roro12,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש שישמש אותי בעיקר למשחק. כמה שאלות לי אליכם: 1) מה היא הפירמה הכי טובה לכרטיסי מסך למטרות משחקים? 2) מה היא הסדרה הכי טובה למטרות אלו? (GT, FX, MX וכו') 3) על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  23. Started by RedVolcan,

Radeon X1900XT 512MB Sapphire nVIDIA GeForce PX7800GTX 256MB Leadtek האם הפער בין הכרטיסי המסך האלה הוא גדול? פער המחירים ביניהם הוא 1000 שקל.

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  24. Started by gjook,

שני הכרטיסים , הם לאפיק agp. http://www.isracomp.com/define.asp?idd=3490 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1579 שניהם של פאליט , mb256 , 256bit ..... האם קיים איזה שהוא היתרון ל x800 gto...? או שפשוט , ה6800gs טוב ממנו מכל הבחינות?

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  25. Started by MusBurger,

שלום חברים, אני צריך את עזרתכם הנדיבה במציאת הכרטיס מסך החדש שלי. המפרט שלי : i5 - 4690 3.50GHz 16gb ddr3 1600 MHZ AMD R9 280 - 3GB GDDR5 ספק FSP RAIDER RA 650 אני משחק במחשב לא יותר מידי אבל עדיין רוצה שהמשחקים כמו FIFA 18 WOLFENSTEIN החדש OVERWATCH בקיצור כל המשחקים ירוצו כמו שצריך עם המסך 4K שלי. כרגע אני משתמש במסך 24' 4K של סמסונג והמשחקים לא זזים , WOLFENSTEIN אני משחק בכלל על 1080 על הכי גבוהה והוא אולי על משהו כמו 30FPS וזה לא מגניב כנל הפיפא החדש שאני מנסה לשחק על 4K המשחק זז אבל כל פעם שיש CLOSEUP על השחקנים וכו המשחק לא זז וזה ממש גרוע. חשבתי להשקיע בין 1500 ל2000 שקלים ואני ממתין לבלאק פריידי כדי לקנות את הכרטיס. יש להוסיף שאני קונה את ה…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.