עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nim901,

חוץ מהבדלי מהירות זיכרון \ ליבה (50 MHZ לא שווה עוד 500 שקל)

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  2. Started by Ranbm111,

טוב אז אחרי 7 שנים בערך ה260GTX שלי הלך לעולמו :'( ואני צריך כרטיס שיחליף אותו.. אין לי שום צורך בכרטיס משוגע שיסחוב עכשיו משחקים על סופר אולטרה מגה היי אלא רק שיריץ בסבבה משחקים לא חדשים ויחזיק את המחשב בכבוד בתכלס.. התקציב הוא עד 400 שקלים, אין לי בעיה עם יד שניה.. שאר המפרט e8400 עם OC לא זוכר אבל כמה עשיתי בזמנו 4 ג'יגה ראם FSP 550W לוח אם של MSI ו3 HDD שאספתי עם הזמן מארז ARMOR וזהו נראה לי.. אשמח לעזרה:] - - - תגובה אוחדה: - - - אם גם תוכלו לעזור לי עם איזה קישור לבאנצ'מרק של כל הכרטיסי מסך אני אשמח.. (אני זוכר שפעם היה משהו בסגנון בטומסהארדוור ועכשיו אני לא מוצא..)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני מתלבט בקשר לכרטיס מסך חדש ואני כנראה ילך על ה9800GTX עכשיו השאלה היא איך החברה Inno3D? חיפשתי בפורומים השונים אבל לא התלבלבתי יותר... חלק אומרים שהיא טובה חלק אומרים בסדר וחלק אומרים חרא><" בקיצור איך החברה הזאת היא טובה? תודה מראש לעוזרים:]

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  4. Started by ezx,

מה אתם אומרים על הכרטיס הזה GeForce FX 6800 GT prolink המלצות על כרטיס אחר חוות דעות יעזרו מאוד תודה

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  5. בתקציב של עד 600-700 שקל.... כמה אופציות ואני לא יודע מה לקחת??? Chaintech- GF FX5600xt 128MB AGPx8,TV,DVI ASUS- V9520 GF FX5200 128MB,TV ומה ההבדל בין GF fx5600xt לבין הרגיל???

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  6. Started by source,

ברשותי 8500ל אי 128 הבעיה היא שבמשחק ניד פור ס אנדרגרואנד המשחק ניתקע לי אחרי 10 דקות משחק בערך יצוין שיש לי את הדרייבר החדש ביותר 4.2 ומחשב 3ג עם 512מ כך שלא נראה לי שהבעיה במחשב לאחר ריסטרט מופיע לי תיבה שהמחשב ניסגר בגלל חוסר יציבות של הכרטיס מסך שעובד ללא oc מה הבעיה לדעתכם?

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  7. Started by sagioto,

הי, יש לי hd4850, אני רוצה לחבר את הממיר שלי לכרטיס מסך כINPUT ולראות TV במחשב, יש אפשרות לעשות זאת או שאני חייב כרטיס TV? תודה,

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  8. Started by asdasdasd,

שלום עד היום השתמשתי בדרייברים של אומגה (עשו בעיות משום מה במחשב החדש) אז אני עם ATI עכשיו רגיל CATALIST 5.11 השאלה שלי לאן לעז** נעלמה הרזולוציה של 915...900 ומשהו על משהו .. לא זוכר ... ??? אני משתמש בה שנים!! כי 800 על 600 גדול , אבל 1024 קטן מאוד בקושי קריא ! ? נ.ב ניסיתי גם את MULTIRES משום מה גם שם היא לא מופיעה (רק בדרייברים של OMEGA DRIVERS) ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  9. שלום, כבר הרבה זמן אני שוקל על לשפר טיפה את המחשב הנייד שלי Lenovo G550, בנייד הזה יש כרטיס מסך מובנה בלוח אם ככה שלהחליף במשהו יותר טוב אין אפשרות... השאלה שלי אם יש חומרה מסויימת שניתן לקנות ולחבר באמצעות USB לנייד כדי לשפר את הביצועים של הכרטיס מסך?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Evil Inside,

המפרט: amd athlon 2500 barton 166 fsb שמשום מה התוכנה מראה שיש לי amd duron 1838 MHZ למה?? epo 8rda3i ati radeon 9600t 512 ADATA memory 3200 400HZ WD 80G 8MB buffer התוצאה שלי היא 6456 כשלאחרים אני רואה בביבות ה1200 ההבדל היחידי שראיתי עם השוואה לאנשים אחרים הוא הגרה של הדרייבר לכ.מך ששלהם הרבה יותר ישן. חוץ מזה לאחרים יש אותו מפרט אבל תוצאה פי 2 יותר טובה משלי למה?

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  11. Started by shaiasor,

יש לי מסך LCD 32 ויש לו כניסת HDMI אז חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך (לא להשתגע ביותר מדי כסף) אבל העיקר שיש לו יציאת HDMI ושייראו איכותי ויש לי חיבור AGP במחשב השאלה אם כרטיס מסך שהוא מתחבר ב- AGP ייראו פחות ט וב מ- PCIE בעוד שלשניהם יש יציאת HDMI גם יש לי בכלל רק HDTV READY האם שווה לי להשקיע?

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  12. Started by winse7en,

צרבתי לעצמי BIOS כלפני חודש והוא לא טוב אני רוצה להחזיר לעצמי את הBIOS הכודם שלי הכרטיס מסך שלי הוא : HD5850 של ASUS צרבתי לו BIOS של MSI משהו יכול להביא לי מדריך לצריב BIOS יש לי את הBIOS הכודם שלי רק לא זכור לי איך לצרוב . תודה מראש . ;D

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  13. היי, יש לי מעבד AMD Athlon Xp 1800+ ולוח אם של MSI K7N2 Delta supports AGP 8X. ו- 768Mb זיכרון. האם תהיה לי בעייה כלשהי אם אני אקנה את ה- 6600GT? המשחקים ירוצו לי חלק? תהיה בעייה כלשהי מבחינת התחממות? הכרטיס מסך ינוצל כמו שצריך? תודה.

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  14. Started by אוריפ,

למישה ויש מושג מהי מהירות הזכרונות של הכרטיס מסוג Hercules 3D Prophet 9800 Pro 128 MB? אין לי אפשרות לבדוק ויזואלית כי מודבקים אל הזכרונות היטסינקים, וממש לא בא לי להתחיל להוריד אותם... מישהו יודע? תודה!

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  15. הרדאון 9600xt שלי מתחיל לעשות בעיות ולעצבן אותי, למרות שהמחשב די חדש, בן שנה וחצי (מחר יומולדת ) , הוא אינו תומך ב PCI-e ומכיוון שאני מתגייס בקרוב אני לא חושב שיש צורך להחליף לוח אם. אז פשוט לשאלה אני מחפש כרטיס מסך חזק עד 900 ש"ח בתצורת agp. תודה רבה מראש רועי

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  16. Started by havlin,

שלום מהי החברה או החברות המומלצות ל-8800gtx ומאיזה חברות כדי להיתרחק? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  17. יש מבדקים להבדל בין PCI-E 2.0/3.0/4.0 ? בפועל ולמעשה לא תאוריות של מהירות כפולה שלא רואים אותם במבדקים . כלומר עם כרטיס מסך חדש מה מהירות כרטיס מסך יהיה בפועל בפלטפורמה PCI-E 2.0/3.0/4.0 ?

18. אז הכרטיס יכול לצרוך מקסימלית w375? בגדול לא דחוף לי, רק רוצה לדעת אם הכרטיסים החדשים, על הסף הזה של החשמל

19. יש לי בעיה מוזרה מאוד שאין לי AA גם אם מסומן רק מהמשחק או רק מהתוכנה ATI TRAY TOOL ..... יכול להיות שיש כאן התנגשות בין ההגדרות של ה CONTROL PANNEL של הדרייבר לבין שאר הדברים איפה יש דרייבר אחרון נטו ? בלי ה CP ובלי ה CCC ? תודה.

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  20. שלום רב, מבקש המלצה לכרטיס שיענה על הדרישות הנ"ל: צפייה בסרטים ברזולציה 1080i, תוך כדי חיבור ושימוש בו זמני בשני מסכי LCD בעלי רזולציה FHD. כרגע הייתי עם כרטיס מסך NVIDIA 7600GT שעשה את העבודה אבל שבק חיים וכעת הייתי שמח למצוא לו מחליף בתקציב לא מוגבל, הכי חשוב שיענה על הדרישות וכמובן שעדיף אחד שייתן את המקסימום תמורה למחיר בהתחשב בצרכים שלי. תודה מראש, אוהד : -)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by CreativeX,

כאשר אני משחק Vice City, הFPS נשאר קבוע לא משנה על איזה רזולוציה ועל כמות הAA וAF, על 1024*1280 עם 6X 16X AA AF זה נשאר כל הזמן על 30, ואם אני מוריד את זה לבלי AA וAF, זה עדיין נשאר על 30 כל הזמן. מישהו יודע איך לתקן את זה, כך שלא תהיה הגבלה לFPS עד 30?

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  22. Started by Doron.C,

ברשותי כרטיס מסך Geforce 9600GT שמתי לב שהטמפרטורה באמצעות GPU-Z ואוורסט היא 60 מעלות במנוחה . ניקתי האבק מהמארז ומהכרטיס , וכשהמזגן פועל הטמפ הכ"מ יורדת ל סביבות 50-52 . הורדתי Rivatuner וניסתי להעלות את מהירות המאוורר מ 35 % ל 60 % (ללא מזגן ) ככה שבימיי הקיץ החמים הוא יהיה יותר קר אך כאשר אני שומר אפילו הפורפיל ה fan או מעלה ל 60% אומטמטית התוכנה מחזירה ל 35% ? מדוע . לא יודע מה לעשות פוחד שהכרטיס ישרף ויגמור את חייו.

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  23. Started by IdolAdmin,

הלך לי ה 8800 GTS ואני מתלבט בין HD 6850 1GB Sapphire‎ http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva לHD 5850 1GB GIGABYTE‎ http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=9942 או http://tms.co.il/product/8290 אם יש הבדל משמעותי.. אני הולך לקנות כרטיס רק עוד שבועיים בתקווה שירדו מחירים בעקבות ה 560ti ההתלבטות זה מה כדאי, אני צריך תכרטיס למשחקים כבדים (מצפה לקרייס 2) ועל איכות כמה שיותר גבוהה ושהכרטיס יחיזק לכמה שיותר זמן , האם כדאי לעשות את ההשקעה של עוד 300 שקל בשביל ה 5850 ומתישהו אני גם אשדרג את הלוח אם מעבד זכרונות, אז לא לייחס למפרט שלי חשיבות של המחשב לא ינצל את הכל..או שעדיף להסתפק ב 6850? הספק הוא 550 W thermaltake

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Psybration,

אהלן כאשר אני מוריד ומתקין את העדכון של הכרטיס Catalyst 5.11 ומאתחל את המחשב, המחשב מודיע לי על בעיה. אם אני נכנס להגדרות הכרטיס איני מוצא שום דבר שהשתנה בעקבות העידכון ועדיין אין שום אופציות והמחשב בנוסף לכך עושה בעיות(לוקח לexplorer שעות עד שהוא מתאתחל ועד שאני יכול לעשות משהו במחשב..). למישהו יש פתרון? גרסה אחרת של עדכונים שלא תעשה בעיות? בקיצור תעזור לי! תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 506 צפיות
  25. אני קונה מחשב עם לוח אם : Asus M2A-VM ואני מתלבט מה לקנות שני הכרטיסים באותו מחיר ואני צריך את זה שיותר טוב למשחקים, אף פעם לא שמעתי על החברה Albatron האם שווה לרכוש כרטיס מסוג זה..? ALBATRON nVIDIA Geforce 8600GT 512MB DDR3 PCIe או זה : Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe תודה לעוזרים,זה ממש חשוב.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.