כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אחרי סיבות מצערות החלטתי לשים במחשב שלי voodoo 3 3000 (היחידי שזמין בשנייה..) עד שאני אוכל לקנות כרטיס מסך חדש. הרצתי את המחשב והורדתי דרייברים, ועכשיו רואים צבעים יופי אבל אי אפשר לשנות את הרזולוציה. אם זה נראה לכם מתאים יותר לפורום תמיכה תכנית תעבירו. תודה.
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
קיבלתי כרטיס מסך מחבר ASUS V7100 עם TV OUT הורדתי את ה דריברים הכי חדשים מ האתר של ASUS (44.03(. כאשר אני נכנס להגדרות אני רואה שני מסכים וכאשר אני מדליק את הטלוויזיה אני רואה די בסדר אני משתמש בהגדרת CLONE כאשר מה שאני רואה במסך אני רואה גם בטלוויזיה. הבעייות מתחילות כאן: איך אני "מותך" את ה DESKTOP בטלוויזיה כך שאני ינצל את כל המסך?? והבעייה היותר רצינית אני לא רואה סרטים לא ב MEDIA PLAYER ולא בכל תוכנה אחרת על המסך של המחשב אני רואה את הסרטים אבל על הטלוויזיה אני רואה את החלון של הMEDIA PLAYER הסרט מתנגן אבל אני לא רואה כלום. מה לעשות?? תודה מראש LETHAL ACID.
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אהלן, אני קונה מחשב חדש ויש לי אפשרות לקחת את ה8800GTX או של GIGABYTE או של leadtek, רציתי לשמוע האם יש הבדל משמעותי בינהם, ומה יותר עדיף. תודה.
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אהלן. ברשותי מחשב חדש ללא כרטיס מסך וכרטיס מסך שקניתי מיד שניה. המחשב ללא מערכת הפעלה כרגע... האם יש צורך להתקין את הכרטיס לפני או אחרי התקנת הווינדווס? (כניראה שזה לא משנה). ואם במיקרה יש למישהו קישור טוב שעוזר בהתקנה הפיזית של הכרטיס אני אשמח. תודה
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
- 3 followers
-
-
-
היי, אז ככה, 19" אינצ' המסך בעיקר למשחקים וגלישה באינטרנט, וידאו מידי פעם. חשוב שיהיה לו DVI. זהו, עד 2400 ש"ח. תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי חברים.. המלצתי לחבר על מפרט ל-htpc עם מעבד i3 3225 עם ליבה גרפית hd4000, איך בדיוק עושים את זה, איך גורמים למחשב לעבוד עם הליבה ולא עם הכרטיס המובנה בלוח או שהם עובדים יחד? הלוח הוא GA B75M D3H. תודה מראש לעוזרים..
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכוללללם מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מה אתם אומרים על הכרטיס מסך במפרט זה? הוא יריץ לי משחקים? אתם בטח שואלים תלוי איזה ואני עונה: אני לא סגור על איזה, אני יודע שאני אוהב משחקי אסטרטגיה כמו heroes, commandos פשוט הפעם האחרונה שבאמת שיחקתי משחק במחשב שלי היתה ממזממן כי המחשב האחרון היה דפוק ולא הריץ לי אף משחק. גם שיחקתי gta וworms.... אה חברה שומעים? מי שאומר הכרטיס הזה לא טוב בבקשה בבקשה שיכתוב מה לא טוב וכן איזה כרטיס אחר הוא היה ממליץ במסגרת התקציב 2200 שח תודה לכווווולללם מעבד: Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics tray כמות: 1 - מחיר: ₪493 קירור למעבד: Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪116 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-D2-B3 כמות: 1 - מחיר:…
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
כמו נקודות אמור לקבל ati radeon 9800xt 256 ב 3dmark01?
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אהלן חברים..רק היום שמעתי על האתר הזה והתרשמתי אז נרשמתי. אולי תוכלו לעזור לי.. אני רוצה כרטיס מסך בשביל הgta 4 . אתם ממליצים על זה?מה שמפתה בו זה שהוא גיגה זיכרון Zotac nVIDIA GeForce 8500GT 1024MB PCIe זכרון 1024MB DDR2 128BIT תומך DIRECTX 10, OPEN GL 2.0 חיבור PCIeX16 הוא עולה 380 ש"ח..
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מישהו יודע ויכול האיר קצת בנושא זה? מדובר ,נגיד בכ-5 שעות מסך ביום מינימום
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
זה למשחק אני צריך .. זה המסך פתיחה שאני נכנס לזה של הדרייבר .. : http://www.siz.co.il/my.php?i=myxjtamozznx.jpg
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
האם יש כרטיס מסך שיודע לבצע clone בין שתי מסכים ברזולוציה שונה? (או כל פתרון אחר, מפצל וכו') האחד הוא מסך אבחון דיאגנוסטי של 3MP ברזולוציה של 1536X2048 והשני היא טלויזית LED 46 עם חיבור VGA שניהם יציגו תמונה ב-portrait תודה
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
יש לי את הלוח GA-965GM-S2 יש בו PCIE X16... הלח שלי לא כזה מפורסם ברשת ובכלל אז לקחתי תמונה של P35-DQ6 וראיתי שיש שם חיבור כמו שלי.. הנה: http://www.tmp.co.il/files/Untitled_8iwu6p3.jpg איך מחברים?? העיגול זה מה שיש.. אין לי SLI..
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי R9200 128MB , וגם יש לי תוכנה שנקראת AGPmem ,שהיא אמורה להראות את הזיכרון של הכרטיס וכשאני מפעיל אותה היא רושמת לי רק 58MB מנוצלים יש למישהוא רעיון על הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בנושא אז רציתי לדעת איך יתבטא ההבדל בין מסכי ה-19" היקרים שעולים כ-2000 ליותר זולים שעולים 1200 - 1500 ש"ח. לדוגמא ניקח את הדגמים של סמסונג: 959NF ו 955DF אתם יכולים להסביר לי מה כל כך יותר טוב בראשון ששווה 500-700 ש"ח יותר?
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
טוב אז כמו שאתם יודעים הוא מורכב מ 2 כרטיסיי מסך אבל המשחקים קוראים לי רק אחד והם נותנים לי להשתמש רק ב860 MB בערך מהזיכרון שלו אז איך אני עושה שהמשחקים יקראו את 2 כרטיסיי המסך?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להשוות בין שני כרטיסי מסך פה: בין ה: ELSA FALCOX X80 ATI RADEON X800PRO 256MB ולבין http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351&products_id=6601 אני משחק משחק איינטרנט שקוראים לו halfLife: Counter-Strike איזה כרטיס יהיה יותר טוב בשבילי?
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת כי אני מתלבט בין שני כרטיסים ה - X850XT וה - 7600GT (חשבתי להוסיף להתלבטות גם את ה - 6800 כדאי?), וראיתי שהרוב פה ממליצים על ה - 7600GT (יחס מחיר ביצועים ממש טוב) למרות שהוא עובד ב - 128BIT לעומת ה - X850XT שעובד ב - 256BIT ורציתי לדעת אם לא אמור להיות יתרון ל - X850XT בגלל זה? * אם יש לכם רעיונות לכרטיס אחר בתקציב של עד 900 שקל אני אשמח לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום קניתי אתמול כרטיס מסך ASUS GEFORCE 7600 GS ומופיע הבעיה הבאה בזמן הדלקת המחשב http://bdamage.rey.co.il//pic/error-sli.JPG העלתי את התמונה לאיכסון שלי או צרפתי את הקובץ התמונה לכאן נא להתיחס לבעיה בצעד שמאל למטה שקשורה לכרטיס מסך ולא לבעיה השניה שטופלה עכשיו אני מבין שצריך 2 כרטיסי מסך שאין ברשותי יש רק כרטיס אחד השאלה היא מה אפשר לעשות כדי לבטל הודעת שגיאה זו ואם אפשר לבטל את טכנולגית SLI בתודה תומר [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
או קיי ככה : הכרטיס עדיין לא הותקן אבל אני התנדבתי לעבוד עליו לראות אם אפשר להחיות אותו לפי מה שחבר שלי טוען הכרטיס עובד בביוס אך לא עובד בווינדוס ( לא נשמע לי כזה הגיוני ...אבל מצד שני היגיון זה לא החלק החזק שלו אז לקחתי על עצמי את היוזמה לשאול את שאלת המחץ כמו כל טכנאי ... מה בדיוק לא בסדר ? ומשום מה הפלא ופלא כאילו שאלתי משהו אחר לחלוטין והוא מפרט : הכרטיס עולה על המחשב בהתחלה ( BIOS - BOOT ) הכל עולה טוב ורואים טוב אבל שהוא מגיע לווינדוס רואים מטושטש בחלק מהמקומות קיצר על הפרצוף לא ככה בטוח הכרטיס צריך לעבוד... כמובן כמו כל "גאון מחשבים " הוא זורק לי משפט "אהה אבל תיקנתי את זה..." כן באמת ? מה ? "החלפתי כרטיס מסך..." עוד שנייה אני קודח לו עוד בור בראש בנ…
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך הכי טוב בתחום של 1300 ש"ח? (למשחקים, אם זה משנה...) תודה מראש, The Angel
-
- 5 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום ראיתי את הכרטיס הזה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4212 ולא ברור לי איפה הוא עומד ביחס ל 4670 מבחינת מחיר הוא יותר יקר אבל מבחינת סיומת הוא יותר חלש... יש 4870 שהוא הכי חזק בסדרה אחריו בא 4850 ואני מניח שפה 4830 איך הוא ביחס ל 4670 שהוא הכי חזק לסדרה 46XX כי ה 4830 הוא בתחתית הטבלה של סדרה 48XX
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אוקי זו המערכת שלי פרסקוט 2.8 אינטל asus p4s800d 1.5 ddr 2 בעבר היה לי 6600 אבל הוא הלך לעולמו. בכל מקרה אני מתגייס עוד שלושה חודשים ומשו' ואני רוצה כרטיס מסך שיריץ לי את המשחקים הקיימים ברמה סבירה.. על רזולוציה של 1026 או אפילו 800. יש לי אפשרות להשיג את ה- 7600 GS ב-467 ואת ה- 2600 XT מנגד ב- 650. אני עובד על XP. השאלה היא כזו, לא אכפת לי לשלם את העוד 200 שקל כי הבנתי שהפרשי הביצועים הם די גבוהים, השאלה היא האם בכלל אני ארגיש אותם? כלומר האם יש טעם לקנות למערכת ישנה כמו שלי כרטיס כמו ה- 2600 XT? אני ארגיש בכלל בהבדל? או שבמילא יווצר צוואר בקבוק וחבל על ה-200 שקל...? תודה.
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-