כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
הי, יש לי 4850 של ספייר, שכידוע די מתחמם, בין 70 -80 מעלות במנוחה ביום רגיל עם קרור סטוק (עלוב ביותר). קראתי ברשת על עדכוני ביוס שמורידים את התדר מעבד והזכרון במנוחה מ MHZ500 ו 750MHZ ל 160 ו 500 וכך תורמים לקירור שלו לפחות במנוחה. http://www.techpowerup.com/articles/overclocking/vidcard/152 האם מישהו ניסה והתנסה בזה? האם מומלץ? עובד טוב? מה השלבים המדוייקים לעדכון הביוס , ואיך מחזירים חזרה לביוס הקודם אם נדפק? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 4000 ש"ח עבור מחשב חדש המחשב הוא מחשב קומפלט של HP לפי המפרט הבא: model=DC7700 cpu speed = 2.13 cpu model=e-6400 core2duo memory=667-ddr2 memory model=pc2-5300 chipset=965Q FBS=1066 slot=pci expressx16 disk tech=sata2 איזה כרטיס מסך מומלץ (האם כדי ללכת על ה-ultra)? האם המחשב הזה יכול להוות בעיה עם כרטיס מסך מסויים, שכן זה מחשב קומפלט?
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
לראשונה ATI איכזבו אותי עם ה R9 280X גם גרסאת Wind Force של Gigabyte עם טונות של בעיות ארטיפקטים וגם גרסאת TOXIC של Sapphire המחשב תקין (עובד נפלא עם ה 770 של NVIDIA) אין לי אפשרות לבדוק אותו עם R9 290 [h=1]Gigabyte GeForce GTX 770 GV-N770OC-4GD[/h] או [h=1]Gigabyte Radeon R9 290 GV-R929WF3-4GD[/h] עם כל העצבים שעברתי בגלל ATI עדיין קשה לי לוותר עליהם האם יש הבדל גדול בין הכרטיסים בגרסאות הנ"ל?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתשעשע ברעיון להתקין במחשב כרטיס מסך חדש RTX 3070 . מבחינת גודל דרוש יכול להכנס. השאלה שלי היא, המחשב שלי מצויד בלוח אם Gigabyte X99-SLI-CF שהוא בן 3 בערך, אולי יותר, לא זוכר.... הכרטיס הזה מתאים לכזה מחשב? מבחינת המערכת יש I7 עם win10 64bit עם 64GB RAM . תודה !
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שאלה כללית, ראיתי שיש חברות שמוכרות את כ. המסך שלהם כבר מומהרים. האם יש סיכון בכך? מדוע לא כל החברות ממהירות את כרטיסי המסך?
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי מסך CRT 17 של MAG. קצת רענון המסך הוא על 60HERZ , ואני יכול לשנות ולהעלות את זה עד 85HERZ. אז עכשיו השאלה: כמה שהקצב רענון (HERZ) יותר גבוה ככה רואים יותר טוב/ מזיק פחות לעיניים וכו'?
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום היום שיחקתי supreme commander ואחריי כמה זמן ששיחקתי המשחק מיזער לי והופיעה לי הודעה : "VPU Recovery" מה זה אומר??? ואיך אני מתקן את זה??? תודה
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי טוב אז אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי והבנתי כבר שרדאון של ATI זה הכרטיס בהי הידיעה. השאלה איזה מהם לקנות אני לא גיימר היסטרי וכבד מאוד אבל אני רוצה שרב המשחקים יעבדו לי חלק כי יש לי בעיות כיום עם חלק מהמשחקים מה אתם אומרים???? התקציב שלי הוא עד 600 ש"ח אבל אפשר לחרוג קצת פה ושם אבל לא להגזים!!!
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני מתלבט בין GB ו-Asus. מה עדיף או שזה ממש לא משנה?
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מחפש מסך דק, במחיר של 1000 ש"ח בערך. השימושים העיקריים שלו הם גלישה\צ'יטוט והדפסה. אפשרי למצוא מסך LCD במחיר הזה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את הכרטיס ועד כמה הוא שווה בקיצור כל מידע יתקבל בברכה תודה
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
צריך כרטיס מסך טוב למשחקים ולסרטים בלבד
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, מאז ומתמיד המחשב שלי היה מחובר לטלויזיה (כרטיס מסך N5200, מסך מחשב CTR AOC ומסך טלויזיה JVC) בשביל לצפות בסרטים. אף פעם לא נגעתי בהגדרות של הכרטיס מסך או משהוא. לאחרונה קניתי מקלדת ועכבר אלחוטיים והתחלתי לשחק עם הטלויזיה. קראתי קצת מדריכים והבנתי שיש מצב שנקרא DualView שבעצם ישנם שני מסכים ועל כל מסך מוצג משהוא בנפרד. הגדרתי והבעיה היא שאם אני רוצה להריץ משחק הוא רץ לי רק ב AOC ואני לא יודע איך להריץ אותו רק ב JVC. תודה על העזרה!
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מי טוב יותר מהכרטיסים הנ"ל? אני יודע שה TI מהיר יותר השאלה היא אם מגבלת הזיכרון לא תבוא מהר יותר ממגבלת המהירות.... אני רוצה את הכרטיס יחסית לטווח ארוך והמשחקים מהר מאוד דורשים 128 מ"ב מה עדיף??
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
אני רוצה מסך CRT 17 או 19 אינטצ' של LG למשחקים המסך הכי טוב שיש מהו?
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
החלטתי לקנות כרטיס של FX5900 בעלות של בערך 1200 ש"ח, כמה משקל בסך הכל יש לחברה המייצרת את הכרטיס? ואילו חברות נחשבות לחברות טובות ואמינות?
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכם .. תוכלו להסביר לי מה זה SHADER MODEL 3.0 ... לפי השם אני מנחש אבל .... והאם הוא נחוץ ? תודה לעוזרים ...
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שאלה די טפשית האמת אני לא יודע אולי בגלל הזיכרון לכרטיס שלי ראידון 9700 פרו ספייר יש 128 עם אני יקנה 9600 עם 256 ? יתן ביצועים יותר טובים ? כרגע אני משחק ודום3 חלק לא קשור זאת סתם שאלה מענינת אותי .
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
טבעתי קצת בים המידע, כאן וברשת. אני בונה מחשב בסביבות 4500~ ש"ח (לא כולל מסך), מבוסס מעבד i5-750 של אינטל. אני מתכוון להריץ כל מיני סביבות גרפיות, כולל מודלים תלת-מימדיים וסיבובם, ב++C ובמטל"ב, וכן בתוכנות BIM כמו Revit. בסך הכל אני סטודנט, ולא מחפש את הכרטיס הכי טוב, אבל כן כרטיס שאהנה מהיכולות הגרפיות שלו. עד עכשיו חשבתי על הfx580, אבל אני תוהה אם זה לא בזבוז. מה שכן, אני לא כל כך מבין בעולם הכרטיסים הגרפיים, ולא הצלחתי להבין אם הסופט-מוד כדאי לי או לא. במיוחד לא הצלחתי להבין, אילו כרטיסים מתאימים לסופט מוד, האם מדובר רק ביכולת להפוך GeForce לקואדרו או שזה אפשרי גם בATI. יש איפה שהוא טבלה של כרטיסים, והאפשרות לסופט-מוד עבורם? כדאי בכל זאת ללכת על הFX580? משחקים כמעט …
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
בהנחה ואני אלך על המסך הזה:Model CMV 221D Size 22.1'' Widescreen Color Silver black Input Interface D-Sub/DVI Pixel Pitch 0.282 mm Resolution 1680 x 1050 WSXGA+ Brightness 300 cd/m2 Contrast 700:1 Viewing Angle 170°(H) x 160°(V) Display area 473.76 x 296.1 mm Response time 5 ms (Tr + Tf) Weight 4.7kg איזה כרטיס מסך הכי מומלץ לרמה שלו? לקחת 8800 או שלהסתפק ב-1950PRO בשלב זה?
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני רוצה לקנות כ. מסך חדש, לא משהו יקר, לא משהו גדול, רק משהו במקום הכ. מסך המחמם שלי, שיתן ביצועים ממוצעים. אני בחרתי לבסוף בGeforce 2 MX 400. עכשיו אני משיג 2 כאלה במחירים זולים במיוחד (46 ו50 דולר), כל אחד מיצרנית שונה. יש לי את Sparkle ואתFlash (שמעתי שSparkle טובים אבל לא מוכרים בארץ, אני צריך שמישהו יאשר לי את זה). בכל מקרה אני מתלבט בין שניהם, ורוצה להחליט... תעזרו לי... ד.א המחירים הזולים הם לא כי הם "פושטים" או כל דבר אחר, אלא בגלל שאני קונה מיבואן, נא לא להתייחס אליהם אלא לכרטיסים עצמם...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה השבוע מחשב במפרט הבא: מעבד Intel core 2 duo 4300 1.86 GHz 800mhz לוח Intel 965 גראנד פיש מארז HEC 300AR-TF+1FAN+6k31 ATX – 6 USB זיכרון 2GB ddr2 667mhz השימושים שלי הם למשחקים - לאו דווקא חדשים (GTA/FIFA), עריכת וידאו (PREMIER) ופוטושופ. מה מומלץ מבחינת תמיכה ב-directx10 (חשוב?) איזו חברה? תקציב - עד 1000 ש"ח. אשמח להמלצות!
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות בקרוב מאוד כרטיס מסך למחשב P4 עם לוח אם GIGABYTE בעל חריץ הרחבה 8*AGP . השאלה היא האם ניתן להתקין על חריץ הרחבה כזה כרטיס מסך בעל חיבור PCI EXPRESS ? איזה כרטיסים ניתן באופן כללי להתקין על חריץ הרחבה שכזה ? חשבתי על אחד הכרטיסים מסדרת GEFORCE 7600GT אשמח לעזרה אסף
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום היתקנתי השבוע ל NVIDIA FX5200 את הדריבר החדש שלהם 77.72_win2kxp_english_whql.exe יש האצה בתצוגה - וזה טוב, אך התגלו הבעיות הבאות 1) הוא לא מזהה את הסרגל ומניח לי איקונים מאחוריו עד שאני פותח אפליקציה 2) כשאני מריץ וידאו DVD או סתם MEDIA PLAYER זה נראה נורא אלא אם אני משחק עם ה HW ACCELERATOR ואז זה נהפך בסדר לפני שאני חוזר ורסיה אחורה, איך אני יכול לפתור את זה כי זה יותר מהיר וטוב בתודה, יהודה
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-