כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
כרטיס אחד זה הHD 6850 OC 1GB GDDR5 בעלות של 575 ש"ח כרטיס שני זה HD 7750 1GB GDDR5 בעלות של 640 ש"ח השאלה מה יתן בצועים יותר טובים במשחקים המסך הוא 19"
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
קניתי RADEON 9700 OEM, ורצית לוודא שאכן קבלתי את הכרטיס עליו שלמתי. חיפשתי כיתוב כלשהו על הכרטיס שיעזור לי בהחלטתי, אולם לא מצאתי דבר. גם בהסתכלות בתמונות מהאיטנרנט של שני הכרטיסים לא הצלחתי למצוא הוכחה חותכת. אודה למי שיעזור לי בדילמה ויציין על מה הוא מתבסס.
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שבת שלום חברים. אני מחפש כרטיס מסך עד מחיר של 1000ש"ח. המסך שלי הוא LG 17" עם רזולוציה של 1280*1024 (והוא כנראה יתחלף בעתיד הלא רחוק) הספק שלי הוא seasonic 430w שאר המפרט בצד. אני מחפש כרטיס מסך (כנראה של AMD) עד אלף ש"ח עם עדיפות לתמיכה ב DX11 חשבתי על 5850 (כן אני יודע שהוא חורג משמעותית מהתקציב) אם הספק יסחוב אותו והוא באמת שווה אז אין לי בעיה לחרוג. אשמח להצעות. תודה!
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי כרטיס מסך 9800GTX+ ואני מרגיש שהו חלש כבר אז רציתי להחליף אותו במשהו יותר חדש התקציב של הוא 1500 גג 1600 ויש לי עדיפות גבוה לNVIDIA המערכת שלי מעבד Q6600 לוח אם MSI P35 NEO קירור למעבד ZALMAN CNPS 9700 LED ראם 4GIGA CORSAIR XMS2 DHX מארז ANTEC 902 ספק כוח CORSAIR 750 תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום ושבת שלום! אני רוצה שהמאוורר של הכרטיס מסך יעבוד יותר מהר הורדתי את התוכנה NTUNE של NVIDIA הכן המאוורר עבד לפי הגדרות יצרן על 59% המהרתי אותו ל-85% וכך הכרטיס במנוחה נשאר על טמפרטורה של 56 מעלות הבעייה היא שכאשר אני מכבה או מאתחל מחדש את המחשב המאוורר חוזר ל-59% אני רוצה שיעבוד קבוע על 85%,איך אני עושה זאת? עוד בעייה: קופץ לי מידי פעם הודעת שגיאה: baseline.npe זאת הודעה כלשהי של NTUNE איך אני מבטל אותה? תודה רבה ליאור
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
http://glob-net.com/product_info.php?cPath=1_4_40_106&products_id=3758 לא מיועד למשחקים כבדים, ואין לי תקציב לכרטיס יותר יקר (עד 500 ש"ח לכרטיס).
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
תראו מה הופיע בקספ: http://ksp.co.il/?uin=32422 ???????????????
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
לפי האתר הנ"ל http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gt-220,2445-17.html אני אמור לבטל איפשהו " playback with noise reduction" כדי שאוכל לראות סרטי 1080Pאך אין לי מושג היכן לעשות זאת התוכנה VLC או בכל מקום אחר. אודה לכם אם תוכלו לכוון אותי למקום המתאים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש כרטיס שיכול לספק קצת מיץ למשחקים כבדים, crysis WH בתור נקודת ייחוס. שיתמודד הכי טוב שאפשר עם רזולוציה של 1440X900. קחו בחשבון שת'כלס גם יד שנייה הולך (בשביל שלא יהיה ניגוד אינטרסים ושטויות, רק בהערכת מחיר..) לא אמור להיות צוואר בקבוק בשום חלק במערכת חוץ מהארנק - אני מעדיף שת'כלס הסכום הכולל לא יעבור ת'חצי - ז"א יותר לכיוון 500 ומטה. אם זה מעניין מישהו יש כרגע כרטיס מובנה שאולי אפשר לנצל(אני זוכר שב-NF690 היה איזה חידוש של להשתמש בשני כרטיסים, לא נראה לי שב-G41 יש אבל אני כבר מזמן לא מעודכן) לכרטיס המובנה יש גם HDMI ואני לא לחוץ על הקטע הזה. חשבתי על HD4850, אבל הוא כבר קצת מיושן ובכלל אני כבר לא סגור על מה הולך בשוק(צבא,בלאגנים) בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת איזה כרטיס מסך מומלץ בימינו לצורך עיצוב גרפי מקצועי בדגש על דו מימד, אבל גם תלת מימדי מדי פעם? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, התקנתי את הכרטיס הנ"ל תחת ויסטה הוא מגיע עם כניסת vivo , אני רוצה לחבר לכרטיס את הממיר של הכבלים על מנת לצפות בטלוויזיה, ואולי גם להקליט לפעמים מבחינת סאונד אני רוצה לחבר את היציאה האופטית של המחשב רק מה - אני לא מוצא את ההגדרות שמגדירות לי כניסת ווידאו , ובאיזה תוכנה אני צופה באינפוט של הטלוויזיה אודה מראש על כל עזרה בעניין הזה, מעניין אותי למצות את היכולות של הכרטיס וקצת קורה שמסתבכים .. טל.
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מה לקנות SAPPHIRE X1600PRO 512MB AGP או x800GT 256 ?
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אם יש לי את הכרטיס מסך הזה: Sapphire Radeon X800GTO PCI-e 256 MB DDR3 Retail Video Card איזה כרטיס טלוויזיה אני צריך לקנות?
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כלהלן: מארז ==== קדמיות ואחוריות USB כולל יציאות ATX מבחר מארזים בתצוגה בסניפים ניתן לרכישה עם כל מארז מכל יצרן מעבד ==== AM2 3800 X2 DUAL CORE 64 BIT לוח אם ===== ASUS M2N4-SLI AMD AM2 DUAL DDR2 2*PCI-E+GIGA LAN+A 3Y 546 ¤ או Gigabyte GA-M55S-S3 500 ¤ דיסק קשיח ======== 250GB SATA2 7200 RPM (HITACHI) זיכרון פנימי ======== 2GB DUAL DDRII 667MHz 960 ¤ כונן אופטי ======= NEC X18 Dual Layer כרטיס מסך ======== ATI Radeon X1800GTO 256 GDDRIII ¤ 769 צג === אז ככה, השאלה היא אם זה משפיע למטרה של משחקים במסך מהדגם הבא: Samsung 203B 20' - אשר יש לו 8 מילי שניות שמעתי שייתכן ויש מריחות מסויימות בתנועות מהירות, מה אתם אומרים? עד כמה זה משמעותי והאם שווה לוותר על המסך…
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס טלוויזיה של LifeView 98 צ'יפסט bt878khf (דיי ישן אני יודע) ואני לא מוצא את הדרייבר שלו אז הלכתי לאתר של LifeView ומצאתי את ההקנה (גירסה 5.96) בדיוק 1 ל1 שלו אבל זה לא עובד בגלל שזה בשביל ווינדוס 98 אז הורדתי את הגירסה של XP (גירסה 10.400) הכל טוב ויפה אבל זה לא מזהה לי את הכרטיס טלוויזיה.. מה לעשות? יש מישהו עם אותו הכרטיס שיכול לעזור לי נ.ב: לכל מי שיש לו את גיסרסאת FlyVideo2000 רשום באתר שזה אותו הכרטיס אז (למי שיש אותו גם יכול לעזור לי) תודה לכולם!
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
1)ההבדל בביצועים משמעותי בין שני הכרטיסים? משתלם לשדרג או להמתין עוד שנה? 2)כמה אפשר לקבל אם אני מוכר את ה770 שלי? (יש באנדל הוא במצב טוב) 3)לגבי טכנולוגיית DCR צריך להתעסק בהגדרות כדי שזה יעבוד על הכרטיס או שזה אוטומטי? צריך לשנות משהו בהגדרות של המשחקים עצמם? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס מסך חדש למשחקים בתקציב של עד 1,000 ש"ח. עד עכשיו היה לי שני גרסאות שונות של HD4850 של ג'יגהביט ואת שניהן החלפתי בגלל הרעש - הוא ממש בלתי נסבל. הגרסאות שהיו לי הן הרגילה וזו עם הקירור של זלמן שהיא עוד יותר גרוע. אז איזה כרטיס שקט (חשוב מאוד שיהיה שקט) אני יכול לקנות בתקציב ? עדיף אחד שיהיה לו שליטה על המאורר, עם גוף קירור מסיבי ושיהיה אופציה ל OC. אני שמתי עין על HIS יש להם יבואן בארץ ? מה אתם חושבים עליהם ? ** חשוב מאוד שלכרטיס יהיה 3 שנות אחריות ! **
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני לא משחק משחקי מחשב אז מה שמשנה לי זה רק שהיה חיבור DVI בגלל הLCD. חשבתי על ה6200/9550/5500 מה אתם חושבים יותר טוב? בתקציב בסביבות 250-300 שקל ה-6200: http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6776&CatCode=124 ה-9550: http://zap.co.il/model.asp?model_id=379354 ה-5500: http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=75&CatCode=124
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום. אני ושב לשדרג את המחשב שלי, ואני לא יודע איזה כרטיס מסך לקחת. ראיתי את הסטיקי שמשווה את הכרטיסים הקיימים בשוק, אבל הוא מדבר בעיקר לגיימרים. השימוש העיקרי של המחשב יהיה לסרטים (אני צריך יציאת S-Video לטלויזיה), כמו כן, אני רוצה שהכרטיס יוכל גם להריץ משחקים, אבל אני לא צריך להריץ אותם בהגדרות הגבוהות (הגדרות בינוניות ומטה יספיקו). התקציב לכרטיס הוא 500 ש"ח, ואני מעדיף שיהיה כמה שפחות, כל עוד אני מקבל יחס טוב של עלות-ביצועים. המסך שלי הוא מסך CRT ולכן אני צריך שתהיה לכרטיס גם יציאת מסך רגילה ולא רק DVI תודה.
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
עשיתי בדיקה עם ATI TOOL ואני לא מבין אם יש ארטיפקטים... תמונה למטה והכרטיס מגיע גם ל82 מעלות זה הכי הרבה שהוא הגיע... הכרטיס Geforce 7900GT בבקשה לעזור אם כן אני ילך לחנות ויבקש מהם להחליף המחשב מלפני 11 חודשים [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
התחדשתי בכרטיס סוף סוף אחרי תקופה הרוכה עם ה3870(וה2900 הנוסטלגי) :] רציתי לדעת אך אני מפעיל את כרטיס קול של הכרטיס מסך ואיזה עוד דברים כדיי לי להתקין בשביל לנצל את המקס מהכרטיס? תודה..
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
האם מפתחת השבבים מתכננת עדכון משלה לדגמי הביניים במטרה להילחם ב-Radeon RX 590 המתקרב? לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים, חבר קנה מחשב חדש שקט וחמוד הנקרא DELL VOSTRO 200 ורציתי את עזרתכם בהתאמת כרטיס מסך. יש למחשב ספק 300W ואני רוצה כרטיס מסך בתקציב של עד 500 ש"ח ושאינו מצריך מתח חשמלי. עוד דבר חשוב הוא שתיהיה אפשרות במידה והוא לא נכנס במארז מכל סיבה שהיא שאוכל להחליפו באחר. אני מצרף לינק לפנים המחשב: http://www.fubarjohnnyr.com/images/v200_int.jpg תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני בחיפושים אחר כ. גרפי יעיל וטוב שיוכל להריץ משחקים כגון : GTA -- COD -- FARCRY וכו' .. מעבד E8400 לוח P5Q PRO \ המסך שיהיה הוא 22 אינץ. חשבתי על הכרטיס HD4670 השאלה אם יריץ טוב משחקים וסרטים? האם כדאי להמתין עוד שבוע שבועיים לעוד הוזלה ולקנות כרטיס טוב יותר? עוד משהו : מישהו יודע אם ניתן להרכיב כ. מסך AGP על הלוח אם P5Q PRO ? תודה !
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, בשבוע שעבר מת לי כרטיס המסך העונה לשם Gigabyte GEFORCE 73000GT 256mb בעל החנות שקניתי ממנו את הכרטיס מסך(והמחשב כולו) טוען שהאחריות היא לשנה בלבד ואני אצטרך לקנות כרטיס מסך חדש, תעודת האחריות אומרת שהאחריות היא באמת לשנה אלא אם צויין אחרת ע"י היבואן על הפריט עצמו ניסיתי לברר באינטרנט לגבי הדגם הספציפי והאם אני זכאי לאחריות,לא מצאתי ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור/לייעץ בנושא דבר שני, אם לא אצליח לממש את האחריות,כנראה שאצטרך לרכוש כרטיס מסך חדש, המעבד שיש לי : Intel Pentium D 2.8GHZ 64 BIT הלוח אם : ASUS P5VD2-MX GREEN945 מסך : Proview 19" אשמח אם מישהו ימליץ על כרטיס מסך ראוי שלא יהיה טוב מדי בשביל ה'מערכת' שציינתי ושלא יהיה חלש מדי שלא אוכל להריץ איתו כלום.. יש לציי…
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-