עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by RayZ,

איך האיכות שלהם?

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  2. יש לי בעייה מעצבנת בדיירברים שהagp wrtie מתעקש להשאר על off ואי אפשר לתקן את זה....כבר חרשתי באינטרנט על כל מיני פורמים והיו הרבה אנשים עם הבעייה הזאת...בכל מקרה הכל אצלי על On כל הfast write,agp read,pci write\read....רק הagp write על off השאלה שלי היא אם יש השפעה לרעה על הביצועים בגלל שהagp write על off? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  3. האם יש בכלל אופציה כזאת? יש לי לפטופ אשר מחובר למסך מחשב חיצוני. אני מעוניין לחבר מסך מחשב נוסף (2 המסכים ברזלוציה לא גבוהה). האם זה אפשרי באיזשהי דרך? (שהרי יש לי רק יציאת HDMI אחת)

4. כרטיס מסך: האם GAINWARD 9800 GT 512MB DDR3 - PCX עדיף על פני GIGABYTE nVIDIA GeForce 9600GT 512MB DDR3 PCIe (אוטוקאד, פוטושופ, REVIT, ארכיקאד 3DMAX) ללא משחקים בכלל!!!

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  5. Started by gabig12,

שלום אני רציתי לקנות כרטיס מסך RADEON 9600 128MB אבל אמרו לי שזה לא יעבוד על המחשב שלי כי זה ישן (יש לי פנטיום 3 1300 מגה הרץ) ליורציתי לדעת אם מי שאמר לי את זה צודק והוא גם אמר לי לקנות RADEON 9200 128MB ואמר שזה יעבוד אצלי. האם הוא צודק שהRADEON 9600 128MB לא יעבוד אצלי? האם הRADEON 9200 128MB טוב למשחקים וטוב לTV OUT ושווה לי לחסוך כסף ולא לקנות את ה9600? אמרו לי גם שהכרטיסים האלה צריכים הרבה קירור האם הכרטיס מסך בא עם מאוורר או שאני צריך לקנות אותו בנפרד? אני אודה לכם אם תענו לי בהקדם

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  6. אני מעדיף עד 1600ש"ח לכרטיס.. אשמח גם לביקורת על המחירים.. 8800GTS PCIEX BFG Geforce 8800GTS 320 mb DUAL DVI Retail OC2 $424.0 ----- 8800GTS PCIEX BFG Geforce 8800GTS 320 mb DUAL DVI Retail OC $408.0 ---------- GV-NX88S320H-B-RH PCIEX Gigabyte Geforce 8800GTS 320 mb DUAL DVI Retail $377.0 -------- PX8800 GTS PCIEX Leadtek Geforce 8800GTS 320 mb DUAL DVI Retail $369.0 ------- 8800GTS PCIEX Sparkle Geforce 8800GTS 320 mb DUAL DVI Retail Calibre Overclocked $399.0 ------ 8800GTS PCIEX Sparkle Geforce 8800GTS 320 mb DUAL DVI Retail $355.0 ------

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  7. Started by israelnba,

יש לי לוח שתומך ככל הנראה בAGPx4/x2 וכרגע מחובר לי GEFORCE 2 ואני מעוניין להחליף כרטיס מסך. אני מתעניין בGEFORCE 6200 ואני יודע שיש לו חיבור של AGPx8 השאלה שלי האם אני יכול לחבר אותו לחיבור המיושן שלי? אני מעוניין בתשובות ענייניות-זאת אומרת לא תשובות כמו:"שווה לך להחליף את הלוח אם...." ועוד תגובות מהסוג הזה תודה מראש!!

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  8. לקחנו כמות מכובדת של חומרה לבחינה בלהיט החדש של חברת Activision - בואו דרוש לגלות מה דרוש על מנת לקבל חוויה ללא רבב לכתבה

9. Started by RadeonXt,

מכוון שאיני מחסידי מסכי ה-LCD, אשמח לשמוע את חוות דעתכם על המסכים הבאים: Samsung 793MG, Viewsonic G70FB, Viewsonic G90FB

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  10. Started by miki03,

רציתי לדעת איזה כרטיס חזק יותר ??

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  11. Started by adam12345,

היי, אני שוקל לרכוש כרטיס מסך חדש כרגע אני עם 8800 GTS 640MB , Q6600 2048-1066MHZ Dell 24 יש כמה משחקים בודדים שקצת מקרטעים ב1900X1200 אני שוקל אולי להחליף 4850 או משהו ברמה הזאת כמה שינוי בביצועים אני אראה ? מה דעתכם ? כדי לשדרג או להמתין ?

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  12. אז ככה, אני מתכוון לקנות מחשב כרגע ואני מחפש כרטיס מסך שיריץ משחקים חדשים ורמה טובה++ אני מתכוון לקנות ככל הנראה מסך 22 אינץ' אז שהכרטיס מסך יהיה בהתאם. התקציב שלי מתאים בערך ל650-700 שקל לכרטיס מסך, השאלה מה עדיף? 5750 1GB או 5770 1GB? מביקורות שקראתי רשום שה5770 יותר "עתידי" ועדיף יותר.. השאלה שלי היא האם ההבדלים כאלה גדולים? ומה עדיף לתקציב שלי, 5750 או 5770 או בכלל משהו מסדרה 4? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום, ברשותי כרטיס HD 6950 שעבר מוד ל 6970 על ידי צריבת ביוס העלתי לו את התדרים ל 940@1375 ואני מקבל ב 3DMARK11 5800P בערך בעוד חבר שלי עם כרטיס זהה (רק לא ריפרנס ) מקבל 6116P על שעונים של 920@1340 איך זה הגיוני ?? מה גורע ביצועים מהכרטיס שלי ?

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  14. Started by skywalker131,

שלום חיברתי את הכרטיס מסך שלי לטלוויזיה עשיתי תצוגה כפולה למסך ולטלוויזיה ומשום מה התצוגה בטלוויזיה שחור-לבן. הכרטיס שלי זה geforce4 440mx.. חרשתי על כל ההגדרות של הדרייבר ולא הצלחתי לעשות כלום כולל הגדרות הצבע אם כל ה-pal וה-ntcs וכל אלה.... משתגע לא מצליח לפתור תבעיה... תודה מראש לכל מי שמצליח לעזור לי ;D

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  15. שלום לכולם אני קונה מחשב חדש אותו אני מתכנן להזמין השבוע או בשבוע הבא. אני לא מחכה ל DX 10 כי אני גם ככה מחכה כבר חודשים (לקונרו למשל) ותמיד יהיה משהו אחר לחכות בגללו. השאלה שלי היא בבחירה של כרטיס המסך. המפרט עדיין לא מגובש אבל בתקציב יכנס אני חושב לפחות X1800XT. השאלה אם קניית כרטיס מסך חזק כרגע לא מהווה בזבוז כסף בגלל יציאת ה DX 10? כי חבל לי להשקיע כזה סכום כסף אם בעוד כמה חודשים הוא כבר לא יוכל להריץ לי משחקים בגלל שהוא לא תומך ב DX 10. האפשרות העיקרית עליה חשבתי היא פשט לקנות אותו ובעוד כמה חודשים אם באמת אצטרך אז למכור אותו ולקנות כרטיס תומך DX 10. אפשרות אחרת היא לקנות כרגע כרטיס מסך פשוט ובעוד כמה חודשים לקנות כרטיס תומך DX 10 אבל החסרון באפשרות הזו הוא שאני לא א…

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  16. Started by Drazick,

היום, PSKiss הכריזה על סט מוצרים חדש לעיבוד תמונה: PSKiss Pixel Gear Suite מוצרים אלו רצים על כרטיס המסך שלכם! המהירות מסחררת! אנחנו יכולים להפיק אלגוריתמים מסובכים ביותר ולרנדר אותם ב- Live. כרטיס כמו HD5450 מבצע בזמן אפס אלגוריתמים שהיו לוקחים כמה דקות יפות על מעבד CPU ב- 500 דולר. מלבד זאת מדובר ב- State of The Art של אלגוריתמי עיבוד תמונה. שימוש נהדר בכרטיס המשחק לחובבי הצילום והגרפיקה מעבר למשחקים. ד"א, הכלים רצים בסביבה של Photoshop ונבנה עבורם ממשק פשוט וחכם, Keep It Smart & Simple. הייחוד שבחרנו הוא להציע, המון אלטרנטיבות לפתרון של כל בעיה. למשל, כלים לחידוד, התחלנו עם אחד אבל המשפחה תסתיים עם לפחות 3, כל אחד והייחוד שלו. התחלנו עם 3 מוצרים שהם חלק ממשפחות מוצ…

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  17. מה אתם אומרים? איזה יותר טוב מבחינת ביצועים? הSAPPHIRE RADEON X1950 PRO 512MB כרטיס גרפי Radeon X1950XT 256MB PCIe Sapphire

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  18. Started by oriki9999,

שלום לכולם לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם כרטיס מסך של GTX 460 עם 768MB - ואני סקרן לשמוע מה ההבדל בינו לבין גרסת ה1G והאם מדובר בהבדלים גדולים, והיכן יבואו לידי ביטוי? בתודה אורי.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by madcatz,

טוב, אחרי שהחלטנו על 9800GT במסגרת התקציב ובמסגרת מה שיתאים למפרט שלי שהצגתי כמה הודעות קודם לכן נשארת השאלה באיזה כרטיס 9800GT מומלץ לבחור בין כל החברות השונות והמחירים השונים: ולהלן הקישורים http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1310 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1311 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1312 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4365 (וכמובן אשמח לעוד קישורים אם נראה משהו אחר כמתאים..) אשמח לתגובות המלומדות שלכם.. ועוד שאלה שאולי קצת קשה לענות אבל לאורך שנים הכרטיס הנ"ל יסתדר בליגה של הגדולים? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  20. בבקשה חייב עזרה ! אני מתחנן תעזרו לי התקנתי את הדרייברים האלה של דום 3 לati ופתאום כל פעם שהמחשב נדלק יש מסך כחול וכתוב שם משהו עם מספרים וכזה איך אני מסדר את זה ? רק שזה בסייף מוד זה פועל טוב בבקשה תעזרו לי !!!!

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  21. יש לי Radeon 9800 Pro. עכשיו הבעיה היא כזאת. הכרטיס מסך עובד תאחלס.. אבל יש לו כרגע בעיה במאורר וכתוצאה מכך הוא מתחמם. הוא לא מגיע למצב של קריסה אבל מופיעים לי ריובעים כלה מוזרים במסך טעינה של הוינדוס. בעיה נוספת שאני לא מבין איך היא קשורה, זה שהדריברים עושים בעיות. אחרי שאני מתקין את הדריבר, המחשב עושה ריסטרט, ואז הדריבר עושה לעצמו בדיקה כנראה להשלמת ההתקנה, ובבדיקה פשוט נהיה מסך שחור או שהמחשב עושה ריסט עם מסך כחול שמופיע. אחרי זה ב-Device Manager זה מראה לי כאילו יש דריבר אבל שאני גורר חלונות בוינדוס הם נגררים באיטיות כזאת.. קיצור מישהו יכול להגיד לי בדיוק מה הבעיה ואם זה נובע ישירות מהקטע עם המאוורר?? תודה.

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  22. Started by Lev-UFO-Child,

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. למישהו יש רעיונות? תודה

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  24. Started by bennnn,

יש לי 6800 gt עם NVIDIA GeForce PNY 6800GT 256MB Arctic Silencer 6800 GT ובמנוחה הוא במצב של 60 מעלות והוא עם המאורר המטורף הזה וגם העלתי תמאורר ל 85 אחוז..... ובמאמץ הוא על 75-77.....זה דיי מפחיד לכרטיס הזה לא? וניקיתי את הכרטיס הזה.........אבל לא פירקתי לגמריי..... מה עושים?תודה

• 5 תגובות
    • 518 צפיות
  25. Started by eli.g,

אוקי אז ככה לפני כמה זמן תיקנתי את קצבי הריעון של המסך על ידי riva כי מקודם הוא עשה בעיות (לא משנה) אז פתרתי את זה, עכשיו אני בא לשחק בblig blop וכשהמשחק עולה אז הוא מראה את זה מסך מלאה לא כמו פעם, כי לפני שהגדרתי את קצבי הריענון היה מן כזה מסך לא מלא. אוקי אז הבעיה שלי: כשאני זז "במקום" במשחק אז הכול בסדר רואים טוב אבל כשאני כיאלו מזיז את המסך,נו כשהו זז כאילו בכלל כשהמסך זז, אז משקורה זה שהכול נהיה כזה מטושטש לא איזה בעיה ענקית אבל בכל זאת נהיה כזה מטושטש, וכשאני אוצר במקום אז הכול נהיה חד כמו שצריך. וכשאני שיחקתי מקודם לפני די הרבה זמן הכול היה בסדר. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.