עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, קניתי את הכרטיס הנ"ל היום (סוף סוף..) ואני חושב שיש לי בעיית FPS קטנה.. אני בד"כ משחק Soldier Of Fortune II והייתי משחק על 150 FPS עם הכרטיס הישן ועכשיו, אחרי שהתקנתי את הכרטיס + דרייבר של אומגה (ניסיתי גם של ATI ) זה מגביל אותי למקסימום 200 שזה אמור להיות 333 (מי שמכיר את סולג'ר בטח מבין..) כרטיסים יותר חלשים מזה (סדרת ה6800 של נוידיה) מקבלים 333 FPS קבוע... אין לי מושג מה לעשות שם אולי זה הגדרות של משהו? תודה לעוזרים

2. Started by matan_18,

שלום . יש לי כרטיס מסך גיפורס 4 MX והוא כבר מתחיל לזייף או שמשחקים כבר לא עובדים עליו (הנסיך הפרסי ) אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב בתקציב הזה אבל לא יודע מה לקנות. יש לכם המלצה לדגם מוסיים ?

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  3. Started by Jules Winnfield,

תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by shay-h,

שלום .. מצאתי בארון שלי כרטיס טלויזיה דיי ישן .. ואין לי מושג איזה דגם , או כל מושג על פרטים על הכרטיס ... חשבתי לחבר אותו במחשב של אחותי הקטנה ! האם תוכלו לעזור לי למצוא לו דרייברים וכדומה ? (ניסיתי לחפש כבר כמה פעמים אך ללא הצלחה) צילום שלו -- > http://img180.imageshack.us/img180/442/img1760la0.jpg

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  5. Started by G-SHOCK,

שלום אני מחפש כרטיס מסך לחבר עד 600 ש"ח.אמור לשמש לאינטרנט,משחקים לא כבדים וצפייה בסרטים. רצוי חיבור dvi ויציאת tv . חשוב לציין שהבחור לא מתמצא במחשבים ולכן דרוש כרטיס שלא מחייב התעסקות רבה מידיי(עדכוני דרייברים תכופים וכו') יבורכו כל העונים...

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  6. Started by alex15,

אני רוצה להתיעצ עמכם לגבי כרטיס מסך טוב ובמחיר סביר ובכרטיס מסך חזק ...

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  7. אני זכור היה אפשר לשנה משהו בערך למי שיש גגה זיכרון שהמשחק ישתמש עם יותר זיכרון או משהו כזה ואז היה פחות תקיעות במשחק והיה אפשר גם לבטל את ההגבלה של הfps לא יודע היה אפשר לעשות בעריכה של המשחק משהו ? מישהו יודע או מוכר לו כזה ? דבר

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  8. זה המסך שיש לי עם אני מעלה את הרענון לה 75 ברזלוציה 1024 1280 העם איכות החיים של המשחק ? תרד ? אז עידף על 60 ?

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  9. Started by timtim,

תראו! אני רוצה לקנות כרטיס מסך הכי טוב שיש, אבל ההורים שלי מגבילים אותי! הם אומרים שהם מוכנים לתת לי 700 שקל. אבל ב 700 שקל אי אפשר לקנות כרטיס מסך טוב!? אם מישהו יודע על כרטיס טוב וזול שיגיד לי בבקשה?

10. הפכתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ללא זמין בטעוצ ומאז אין לי תצוגה אז אני לא יכול להחזיר את זה מה אפשר לעשותת?? =/

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  11. Started by yav92,

שלום היום קיבלתי את הכרטיס PNY 8800GTX אשר קניתי מארצות הברית... ואחרי ששמתי אותו בסולט + 2 חיבורי חשמל +DVI אני מדליק את המחשב והמסך לא נדלק.. (מאוורר הכרטיס עובד והכרטיס עולה בטמפרטורות לאט לאט.. ) הספק שלי הוא 500W אבל אמרתי טוב אולי אין מספיק מתח אז הלכתי לחבר שלי שיש לו ספק 650W וגם אצלו לא עבד!?!? כיאילו הכרטיס לא משדר... אבל הוא עובד.. בבקשה אולי יש איזהשהוא פיתרון כדי שהוא יעבוד? (אני לא שולח אותו בחזרה לארצות הברית..וקניתי ממישהו פרטי ) תודה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  12. Started by motir,

שלום, אני רוצה לקנות מסך 15" LCD לעבודה. הוא ישמש אותי למיילים, אינטרנט ותיכנות (ככה ש-Refresh Rate לא ממש משנה). העיקר האיכות והנוחות לעין... ראיתי את ה-Samsung 151S והוא נראה לי טוב. לעומתו יש גם LG ו-MAG, ואפילו MIRO שנראים בסדר גם כן. מה דעתכם? תודה לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  13. הטיפה יקר יותר http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=14-102-338R&depa=1 והשני http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=14-102-326R&depa=1 שמתי לב שהזכרונות יושבים באופן שונה מה ההבדל בין השניים ?

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  14. Started by zerocool15,

רציתי לדעת, אחרי בדיקה שעשיתי ב: http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=532&model2=568&chart=196 ולא מצאתי ישירות ל PRO עם DDR1. מי מהם יותר טוב? שלי בא עם DDR1 וזכרון ב700MHZ 12 צינורות

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  15. איזה סדרת דרייברים של ה deadnator? האם הכי כדאי להוריד את הגירסה האחרונה?

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  16. Started by drok!,

היי יש לי מחשב דיי ישן (שבינתיים הספיק לי...עד שניסיתי להריץ skyrim.... ) מפרט : מעבד - (E5400(2700 MHz (לא יכול לעשות OC דרך bios , כנראה שהלוח לא תומך) לוח - Gigabyte GA-G41M-ES2L כ.מ - GeForce 7800 GT 3G זכרון ואיזה ספק כנראה ג'נרי שכתוב עליו 500W אבל הוא יותר בכיוון 230W -.- (שאני מנסה להוסיף עוד מאוורר, הוא מתחיל להתחמם וכו...) (אוקיי אז אוליי לא קצת ישן....) בקיצור, אני חושב על לשדרוג בקטנה (אין לי ממש תקציב לחדש בינתיים) משהו כמו : HD6770 512MB DDR5 ב-470 שקלים וספק טוב.... השאלה היא האם שווה לי בכלל, או שהמעבד-לוח אם יהיו צוור בקבוק חזק מידי ואני לא ארגיש יותר מדיי הבדל? תודה.

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  17. Started by omrit,

שלום אני רוצה לקנות מסך LCD 17" לשימושים עיקריים של משחקים וטקסט, התקציב 1500-1700, למשהו יש המלצה? (עד כמה, זמן התגובה חשוב למשחקים? האם 12MS מספיק, או שצריך 8????) :-\ תודה

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  18. Started by moshe191,

שלום, אשמח אם תעזרו לי לבחור כרטיס שיתאים לי למחשב הנוכחי שלי אני מחפש את השדרוג הכי טוב שאפשר לקבל התקציב שלי הוא עד 3000 בגלל שאני צריך לשדרג גם מעבד מפרט: לוח אם: b85m-hd3 מעבד נוכחי: I5-4570 זכרון : 8GB דיסק קשיח : HITACHI 1TB 7200 RPM כרטיס מסך נוכחי: Radeon HD 7970 תודה רבה!

19. Started by levimadman,

סדרה 9800 אמנם לא הוכרזה רשמית ע"י nvidia אבל, האם יש שמועות לתאריך יציאV?

20. Started by menos,

שלום חשבתי לקנות את המסך הבא http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=50205471&pfp=BROWSE מה דעתכם תודה!

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  21. אין מה להוסיף. ואם כן חייב להתקין איך אני מסיר את האייקון של ATI ליד השעון למטה? (הוא של הקונטרול פאנל אם אני לא טועה.) תודה רבה ושבת שלום!

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  22. Started by x-amin,

חבר של אבא שלי המליץ לי על שני כרטיסים 850 X1650 עכשיו לא הצלחתי להבין מה יותר טוב מהם..איזה דגם בידיוק ואיזה חברה גם... מה המחירים שלהם ומה יותר שווה לקנות בקיצור.... ואיך הם בהשוואה ל7900GS ואם כבר מדברים עליו,איפה לעזעזל אפשר לקנות אותו בבאר שבע?

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  23. יש לי מהיום ארטפקים במשחקים ואפילו בעבודה רגילה אינטרנט וכו. ממה זה יכול לנבוע ? חום ספק כוח שלא מספק מספיק WATT ? או משהו אחר ? הטמפ' של הכרטיס שלי היא 68 מעלות הכרטיס הוא 8800GTS ליבת G80

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  24. Sony Trinitron VS Mitsubishi Diamentron??? במסכי CRT למחשב כמובן.

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  25. Started by rambo88,

רציתי לדעת מה יותר טוב למשחקים וסרטים fx5200 128 או ati9000 128

• 5 תגובות
    • 506 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.