כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
הפעלת פילטרים היא באפשרויות של המשחק או בדרייברים? כי ראיתי שגם בדרייברים יש x4 x8 וכו..
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכם , יש לי כרטיס מסך GeForce 9500 GT שיש בו 3 יציאות VGA DVI ו HDMI קניתי כבל HDMI 1.3 תומך בהעברת סאונד וחיברתי בין המחשב לטלוויזיה , זה היה עניין של שניות עד שקיבלתי תמונה באיכות מעולה , אבל אני לא מצליח לקבל סאונד , מה שאני כן מקבל מסיבה כלשהי זה מין רעשים מציקים כאשר אני מזיז את העכבר או מקליד משהו במקלדת .. אם למישהו יש מושג אולי בנוגע לדרייבר , הגדרות או כל פתרון אחר בשביל לקבל סאונד אני אשמח
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Nvidia Geforce 4 MX 440 ובמידע התקנים כתוב: "ההתקן לא נתמך"-מה זה אומר? הורדתי דרייברים מהאתר של Nvidia כשפירמטתי את הוינדווס לפני שנה, ובכל זאת כתוב "דרוש עידכון" או "לא נתמך"!!!! מה עושים??? נ.ב-תוכלו בבקשה להביא לי לינק לדרייברים מעודכנים לכרטיס?תודה....
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על מסך 17" בתקציב של עד איזה 1100 ש"ח, אפשר לחרוג קצת. אלא האפשרויות שחשבתי עליהן: LG F700P - עולה 1100 ש"ח, מה זה הUSB Hub שמקבלים איתו? ViewSonic G75F - גם 1100 ש"ח. ViewSonic P70F - עולה 1300 ש"ח, אבל אמור להיות יותר איכותי. ViewSonic E92F+SB - 19 אינץ, וגם עולה 1300 ש"ח. איך האיכות שלו בהשוואה לאחרים? MAG 796FD2 - עולה 1100 ש"ח. Samsung 753DFX. אני יכול להשיג את הסמסונג במחיר נחמד מאיזה מקום. איזה מהם עדיף?
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מה הכרטיס החזק ביותר שתופס סלוט בודד במארז? אין לי מקום לשני כרטיסים שתופסים 2 סלוטים... תודה.
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
הי שלום מה דעתכם על המתאם להכרטיס מסך הנ"ל של מטרוקס בסה"כ עולה 300 דולר השאלה העיקרית האם זה בא בנוסך לכרטיס מסך לאיזה כרטיס הוא מתאים הביצועים שלו מספיק חזקים למשחקים? http://www.matrox.com/mga/workstation/3dws/products/triplehead2go/overview.cfm תודה
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
hi im buying a pc and i need to choose between 2 video cards: FORSA geforce 6600 128mb or HIS radeon x600pro 256mb wich one is beter and by how much thank you
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
Driver Irregularities May Inflate nVidia Benchmark Scores Extensive testing at ExtremeTech has uncovered irregularities that indicate nVidia may be artificially inflating 3DMark03 benchmark scores for its new GeForceFX 5900 Ultra. Testing details and screen-shots tell the story. http://www.extremetech.com/article2/0,3973,1086025,00.asp
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מעוניין במסך lcd זול לעבודה משרדית, לא כל כך איכפת לי מביצועים אבל איכפת לי מבעיות כמו עיוותים בתמונה או ריצודים ואחריות, אני לא רוצה לציין מחיר כי אין לי הגבלה מיוחדת אבל אני מעוניין במסך הכי זול שאני יכול להשיג אבל שיהיה אמין. תודה מראש, רן.
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אוקי, לאחר התלבטתויות החלטתי על ה9600 פרו, ומכיוון שאני חוצה את הקווים בפעם הראשונה (אני הייתי עם NVIDIA עד עכשיוו), אני צריך עזרה בבחירת חברת הספק, בקיצור איזה לדעתכם עדיפה? (מיכיוון שההפרשים בין החברות קטנים לא חשוב המחיר). מה אתם אומרים על SAPHIRE? האים הם חברת קבר? תנו להם דרוג מ1-10 . ועוד דבר חשוב, יפריע לי בהרבה הAGPX4? כמה נקודות ב3DMARK2001? (מAGPX8). תודה רבה!!!!, יאיר.
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
(dont have Hebrew on my keyboard...sorry, buy you can reply in Hebrew) for a friends HP Laptop. I just cant find a place to download it from. i've searched Google and the forum. Thanks HF
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
(קודם כל , עשיתי חיפוש ומצאתי רק תשובות ישנות מאוד ולא רלווונטיות) מה הוא ה6600 (לאGT) ל AGP הכי טוב היום במחיר של 700-800 שקל? והאם ה256 MB שווה את ה 100-150 שקל הפרש לעומת ה128MB? זה הכי טוב שמצאתי עד עכשיו: http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N66128DP.htm# Gigabyte GV-N66128DP GeForce FX6600 128MB Bulk במחיר של 750 שקל אבל שמעתי שהקירור שלו חלש. זה נכון?
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
בעקרון אני עומד לקנות מחשב חדש מבוסס E6600. כ. המסך יהיה 7900GT או X1800XT 512MB. אני מבין שהם פחות או יותר זהים, יתרון קל ל X1800XT. בכל מקרה, המערכת אמורה להיות די שקטה, ומושקע בשקט כסף (ספק, מארז..). השאלה היא עד כמה הקירור של הכרטיסים הנ"ל (וממה שראיתי באינטרנט כולם כמעט מצויידים בקירור הסטנדרטי) שקט? ראיתי בכמה מקומות שהקירור הוא יחסית רועש. השאלה עד כמה, האם הוא ישפיע על רמת רעש של מערכת שקטה, ואיזה מבין הקירורים של הכרטיסים רועש פחות? בטופיק ציינתי גם את האפשרות לאלטרנטיבות - במידה והם באמת רועשים במידה מורגשת, אילו אלטרנטיבות כדאיות קיימות בשוק?
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם, ביקשתי עזרה בקטע הזה גם בFXP וגם בתפוז מקווה (ונראה) שאנשים פה יותר רציניים.. בכל אופן הבעיה שלי היא פשוטה - עד עכשיו השתמשתי בNvidia Gefoce 8800 הישן, שענה בדרך כלל על הצרכים שלי. לאחרונה הוא נשרף לי, וכבר כמה זמן שאני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש בתקציב 200-350 ש"ח. (אם אפשרי לדעתכם אשמח לא לחרוג מ300) כמו שאמרתי הכרטיס ישמש לגיימינג, אבל אני לא משחק לעיתים מאוד קרובות, ואם כן בעיקר במשחקים ישנים ולא מאוד מאוד כבדים כמו L4D2, Empire Total War, Call of Duty MW2, ולכן אני הולך על תקציב נמוך, ומקווה למצוא כרטיס מסך שיהיה יותר חזק מה8800 הישן שהיה לי. האמת שאני לא מבין גדול בנושא וכשהלכתי לKSP (אני גר בבאר שבע) המליצו לי על זה. מה דעתכם? יענה על הצרכים שלי? א…
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מהם הבדלים בין כל החברות המפיצות, יש לי דוגמא לכמה כרטיסים שאני לא מצליח לדעת למה הפרשי המחירים גדולים כל כך, ההבדלים ביניהם הם קטנים או גם גדולים מאוד כמו המחירים ? הכרטיסים הם : GV-N680OC-2GD - הכרטיס GTX 680 OC EDITION מבית GIGABYTE GV-N680SO-2GD - אותו כרטיס בגרסת Super OC מבית GIGABYTE GV-N680OC-4GD - אותו כרטיס בגרסת OC עם 4GB זכרון מבית GIGABYTE N680GTX Lightning - אותו כרטיס 2GB אבל גרסת LIGHTNING מבית MSI GTX680-DC2O-2GD5 - אותו כרטיס 2GB רגיל מבית ASUS. השאלה שלי היא על מה הבדלי המחירים כל כך גדולים אם זה אותו כרטיס ? ולמה חלק מהכרטיסים תופסים 3 סלוטים וחלק 2 ? ומה זה Base Clock ו-Boost Clock ? ובמה עוזרים חיבורי הזהב בחלק מהכרטיסים ? …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משתמש במסך 24" ברזולוציה של 1900X1280, ובמסך נוסף 19" לישומים אחרים. הזמנתי שני כרטיסי 4770 אבל אין במלאי כרגע, האם כדאי לי ללכת על כרטיס יחיד יקר יותר (4890) ופשוט להוסיף כרטיס נוסף זהה בעוד שנה? ואולי בגלל שאני משתמש ברזולוציה הזו אני צריך להשקיע יותר בכרטיס מסך ולקנות 4870X2? החשש שלי נובע מכך שקשה למצא השוואות לרזולוציה הזו, ולכן אין לי מושג מה יתפקד טוב יותר.
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
טוב, אני יודע ש-P תומך בקצב רענון גבוה יותר, רזולוציה גבוהה יותר ויש לו USB HUB אבל אם אין בכוונתי לעבור 1024X768 האם יש סיבה לשלם עוד 200 ש"ח ל-P ? האם יש הבדל באיכות התמונה ? האם צריך יותר מ-85HZ (שזו המגבלה ב-B) ?
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני רואה שיש כמה אפשרויות: 1. דרך כבל RF 2. דרך RCA 3. דרך S-VISEO עכשיו אני מחבר דרך RF אז אין את האפשרויות הדיגיטליות של הממיר, זה פשוט כבלים אנלוגי שאני מחבר דרך RCA אז יש כבלים דיגיטלי אני לא מבין TUNER של טלויזיה לא יכול לקלוט כבלים דיגיטלי ?
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
מה יותר מהיר??? :AR15: :AR15:
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
TSMC הפיצה 80 דוגמאות(ועוד 40 בדרך) של רכיבים שנוצרו בליטוגרפיה של 90 ננו מטר ללקוחות שלה. ותתחיל ביצור המוני שלהם בתחילת 2005. הדבר הזה משתלב טוב עם התוכניות של מיקרוסופט ליצור המוני של ליבת הXenon מבית ATi שתניע את קונסולת הXbox2 שלה אחרי חשיפתה כבר ברבע הראשון של 2005. בנוסף לכך הדבר הזה משתלב גם אם התוכניות של nVidia וATi שתיכננו להתחיל לייצר ליבות גראפיות בליטוגרפיה של 90nm בQ2 של 2005. תהליך יצור הליבות בליטוגרפיה של 90nm יאפשר לייצר ליבות עם מספר רב של טרנזיסטורים בעלויות נמוכות בהרבה מליבות תואמות בליטוגרפיה של 110/130 ננו מטר LK. הסיבה העיקרית לחוסר תמיכתה של ATi בSM3.0 היא שהעלויות לא מפצות על היתרונות הדלים בהרחבת השיידרים הנ"ל. תמיכה בSM3.0 מצריכה הוספה של כ60…
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אני רוצה לדעת אם זאת חברה מוכרת וטובה כי לא ראיתי שום דבר על החברה בחיפוש בגוגל.... תודה.
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, לאחר ש-Raedon 9200 נשרף, חזרתי ל-MX440 ובערך לימי הביניים מבחינת איכות תצוגה על הטלויזיה (דרך אגב על הסוני X95 שלי רואים מצוין ...) אני בכל מקרה מתכוון לקנות מחשב חדש ומחכה לDX10 + הורדת מחיר של אינטל בסוף אפריל. מכיון שרוב השימושים שלי מלבד אינטרנט הם צפייה בסדרות על הטלויזיה (אנלוגית) הייתי שמח לדעת האם יש עדיפות ל-nVidia על ATI או להפך מבחינת איכות תצוגה על הטלויזיה. בנוסף, אם למישהו יש רעיון איך אפשר לשפר את האיכות במצב הקיים אני אשמח (יש המון "רעש" בתמונה)... תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד על פי שמועות הכי חמות או מידע מדוייק , מתי יצאו כרטיסים חדשים. אני מחכה מדצמבר למשהו סביר 1500-2000 שח
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי הבוס שלי מחפש כרטיס מסך למערכת פנטיום 4 3.2 גיגה ,4 גיגה זכרון שיהיה מסוגל להריץ בכבוד את הNBA 2012 ומשחקים דומים (לא חזקים מידי..) ..האם האסוס GT520 יספק את דרישותיו? .האם יש משהו אחר בתקציב הזה?
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד עם intel hd. מחוברים אליו 2 מסכים ל2 כניסות dvi ב- docking station. אני לא מצליח למצוא את האפשרות לשנות מסך ראשי למשני בהגדרות גראפיות של התכנה של אינטל. אשמח לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-