כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
בכל פעם שאני מריץ סרט בתוכנת המדיה splash pro אחרי כמה דקות של צפייה חלקה התוכנה נתקעת בליווי מסך בצבעים יפים ואחידים המכסים את כל המסך. הבעיה כבר קיימת לאורך הרבה עדכונים הן של התוכנה והן של הדרייבר של הכרטיס מסך. לאחר שהצבע (שמאוד מגוון ולפעמים הוא אפור, לפעמים ירוק ולפעמים אפילו תכלת) נעלם כתוב graphics adapter hang ואני צריך לפתוח task manager כדי לסגור את התוכנה ולהפעיל מחדש רק כדי שהסרט יתקע חמש דקות לאחר מכן. הטמפרטורה של הכרטיס מסך סבירה ביותר (בסביבות 40 מעלות ומקסימום של 60 במאמץ גבוה מאוד) והתקלה נוצרת גם כשיש בוסטים שונים של splash pro וגם כשהם כבויים (מי שמכיר את splash pro אמור להבין למה אני מתכוון). נתקלתי בבעיה הזאת בינתיים רק בתוכנה הזאת, אבל אני לא יודע …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד E8400 לוח אם עוד לא יודע (פרסמתי שאלה בפורום לוחות אם..), בכל מקרה לוח אם סביבות 500-600 שקל. איזה כ. מסך אתם ממליצים? חשבתי על ה Gigabyte nVidia Geforce 9600GT אבל אז מישהו אמר לי שעדיף לי Palit nVIDIA GeForce 9800GT Super 512MB PCIe שעולה פחות והוא אמר שזה יותר טוב.. איזה מהם עדיף? Gigabyte לא יותר טובה מ Palit? ה Palit הוא DDR3? ועוד דבר אחרון, באיזה מקום אחד יש גם 9600 Silent, מה זה אומר, שהקירור יותר טוב? (זה תוספת 50 שקל - משתלם, זה רק ב KSP, באייבורי לא ראיתי את זה, יש את זה גם שם, כי אני הולך לקנות באייבורי למרות מה שאומרים עליה?) תודה
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
חשבתי על Gigabyte NVIDIA GeForce GT630 ב-300 ש"ח האם יש צורך ביותר או פחות? הצרכים שלי בעיקר זה צפייה מהמחשב לטלויזיה (HD), פחות משחק במחשב. יש הצעות אחרות?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום .. יש לי כרטיס מסך - Gigabyte GeForce FX 5200 ויש לי מסך אחד ביציאת VGA מסך LG-19'-CRT ואמור לקבל בימים הקרובים מסך LCD עם חיבור DVI השאלה שלי האם אוכל לחבר את שניהם במקביל ? האם יכולות להיות היתנגשויות כל שהם ? האם זה יגרום לעומס כל שהוא ? האם זה אפשרי בכלל ? אשמח לעזרה ! תודה רבה , וסוף שבוע טוב ... !
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום חברים אני זקוק לעזרה שלכם מענין להרכיב htpc ואני מחפש כרטיס של TV out השמח לקבל המלצות התקציב הוא עד 250 שקל תודה
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 17'' סביר אבל לא במחיר של 19''. אני מתלבט בין lg 795 , viewsonic g75f, viewsonic p70f. אני יודע שה-g75f רמה מתחת לשניים האחרים אבל גם רמה מתחת במחיר. האם ההפרש ברמה שווה את ההפרש במחיר? ואיזה מסך באופן כללי עדיף? האם יש מסך באותה סקלה שפיספסתי?? תודה מראש על העזרה! ???
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
חבר שלי צריך כרטיס agp 4x הכי טוב שיש ומה ההבדל בין agp 4x and agp 8x???????
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי, התקנתי פיפא 2008, ולפעמים במהלך משחק ה FPS יורד לבין 30-40 ורואים לא חלק את התזוזה. בשאר הזמן ה FPS הוא 60 ואז רואים טוב יש לי כרטיס מסך ATI HD2600XT של GIGABYTE, עם הדרייברים האחרונים 8.1 (גם ב7.9 היתה אותה בעייה) המחשב הוא Q6600 2GB RAM וראיתי שה CPU לא עובר את ה-25% בזמן משחק. הטמפ של הכרטיס מסך פחות מ-50 (יש לו קירור פסיבי, אבל הוספתי מאורר שמכוון עליו) האם ה HD2600XT לא מסוגל לסחוב פיפא 2008 בFPS יציב?? כי ממש קשה לשחק שזה יורד לאיזור 30FPS עוד נתונים: הרזולוצייה היא 1280X1024, וכל ה SETTINGS של פיפא הם על HIGH, מערכת הפעלה VISTA 32 הציון ב"חווית משתמש" של ויסטה למשחקים הוא 5.4 (היה 5.5 ב CATALYST 7.9), 3DMARK06 הוא 4821 (היה 4765 ב 7.9) לא עשיתי OC תודה
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
איך יודעים אם הכרטיס הוא האקסטרים אדישיטן או הגרסה הרגילה ? מה המספר דגם צריך להיות ?
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של ATI וברצוני לחבר אותו לטלויזיה 21 אינץ שיש לה חיבור של 21 פינים בלבד. ידוע לי שיש מתאמים למיניהם. ולפי מה שהבנתי צריך לקנות כבל S-VIDEO ויציאה של RCA. עכשיו הבנתי שיש הבדלים בין סוגי הכבלים ולא כולם איכותיים וכו'. השאלה שלי היא כזאת: איזה כבל לקנות ועם איזה יציאות? *לפי מה שהבנתי יש הבדל בין כבל S-VIDEO ל RCA לבין RCA ל S-VIDEO מה אני צריך לקנות?
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
sapphire R9600 PRO ADVETAGE AGP 256 MB DVI BOX הוא שווה משהו? אני גיימר כבד/מתקדם,ואני לא יודע על מה ללכת הציעו לי את זה...היה לי במחשב הקודם משהו גרוע חבל על הזמן...(5200) ולא יכולתי לשחק במשחקים ומרטתי שיער,כשיו אחרי הבר מצווה אני קונה מחשב חדש,מה תציעו לי ככרטיס מסך?
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות HD 4890 השאלה שלי איזה חברה תתן לי את הביצועים הטובים במחיר הטוב נ.ב חשוב לי מאד שהכרטיס יהיה שקט.
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש. המפרט שלי: אינטל פנטיום 531 512 mb זכרון יש לי בלוח את שני האפיקים , ה pci-e הוא x4 איזה כרטיס מומלץ לי ולאיזה אפיק במחיר של עד 500 ש"ח אני לא גיימר רציני אבל משחק מידי פעם...
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אנליסט החומרה המבריק Adoredtv בניתוח מעמיק ופוקח עיניים ואוזניים על כל מה שפספסנו בביקורות ברשת. אמלק: "Who the hell would buy this card?!"
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כולם, רכשתי GTX 570 של ג'יגהבייט מדגם Ultra Durable ואני מתקשה לעשות לו OC. זה התחיל עם הרצה רגילה של Heaven (עם נתוני מפעל) כשראיתי שהתוצאה שלו ממש מאכזבת (ממוצע של 34 FPS לעומת ממוצע של 43 שראיתי באיזשהו בנצ'מארק עם אותם הנתונים בדיוק). חשבתי להעלות לו 70MHz והגעתי לתוצאות הבאות (אפשר גם לראות בתמונה של Afterburner): Core Clock - 799, Shader - 1598, Memory - 2105. המתח הוא 1V. כשניסיתי להריץ את Heaven שוב עם ההגדרות האלה, הוא כשל אחרי 15 שניות בערך, עשה מסך חום, עיוות את הצליל ואז המסך נכבה. כשניסיתי להריץ 3dMark11, קיבלתי גם הודעת שגיאה, אני מצרף את 2 הדו"חות. ניסיתי לשחק Withcer 2 עם הגדרות גבוהות מאד (הכל חוץ מ-MultiSampling) והיה לי FPS מעולה של אזור ה-50-55, וה…
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
מכיוון שה-GT6800 הישן שלי נדפק ואני כרגע תקוע עם הכרטיס הכי גרוע שהשתמשתי בו ATI1650XT, ומכיוון שאין לי כסף בשביל לשדרג למחשב חדש עדיין החלטתי לשדרג תכרטיס.. הבעיה - כמעט ואין יותר כרטיסי AGP טובים בשוק, אם זה היה תלוי בי הייתי קונה 6800 אחר אבל אני לא מוצא בשום מקום. מישהו יכול להמליץ על כרטיס AGP זול יחסית ( בסביבות 500 שקל? ) שהוא לא מבית ATI? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
כרגע מתלבט בין: asus eax1950pro הכי זול (גולדטופ) SAPHIRE X1950PRO ULTRA יקר אבל יותר מהיר (זניח?) ואם קירור ZALMAN 900 GIGABYTE X1950 PRO לא מומהר ואם ZALMAN 700 חשיבות: 1.אמינות 2. רעש 3. מחיר 4.בצועים (כמה הבדל יכול להיות?) מה דעתכם :s05:
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אם מישהו יוכל להגיד לי את הדגם של הצ'יפ של היציאה לטלויזיה עצמו בכרטיס hercules 3d prophet 2 Ti?? תודה מראש
-
שלום לכולם! לפני כחצי שנה קניתי מחשב פשוט ב-1K (מורכב כבר), להלן המפרט: מעבד intel core e-2180 לוח אם asus intel 945gce/mx זכרונות 1024 ddr2 667 חברת אמריקן דאטא דיסק קשיח 160 sata 2 (אני חושב..) צורב דיוידי פשוט, מארז וספק ג'נריים מאוד. עיקר הייעוד שלו היה לאינטרנט, מוסיקה, "עבודה משרדית".. אני רוצה לשדרג מעט את המחשב ולקנות את הרכיבים הבאים: כרטיס מסך (כרגע כרטיס מובנה) מארז (מאוד מציק לי שהוא ג'נרי, גם רצוי אחד שקט יחסית..) ספק (כנ"ל כמו המארז..) עוד סטיק של זכרונות (לפי זאפ - בסביבות 90 ש"ח ל-1 גיגה) אני צריך את עזרתכם בבחירת כ. מסך. כמובן שזה יהיה כ. מסך לא מהחדשים, דגם פשוט שיריץ משחקים בסיסים (לדוג' סימס 2 ודומיו). כמובן שהכי חשוב שהוא יתאים למחשב מבחינת חיבורים וכ…
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם... המחשב שלי נמצא אצלי כבר כמה שנים ואני חושב שהגיע הזמן להחליף לו כ.מסך בגלל שהוא מתחיל להתאמץ יותר מדי בלי סיבה... הכרטיס מסך שנמצא אצלי הוא ATI Radeon HD4890 ואני רוצה לדעת מה התחליף הטוב ביותר שלו למפרט שלי... המפרט שלי הוא: CPU Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.00GHz 37 °C Wolfdale 45nm Technology RAM 4.00GB Dual-Channel DDR2 @ 399MHz (5-5-5-15) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. EP43-DS3 (Socket 775) 41 °C Graphics SyncMaster (1920x1200@59Hz) 1024MB ATI Radeon HD 4800 Series (ATI) 81 °C ספק של Seasonic 500W 80Plus אין לי שום בעיית תקציב אז אני מבקש אם תוכלו לתת לי הצעה לתחליף הטוב ביותר לכרטיס מסך הנוכחי.. אני יודע שהמפרט…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן בקרוב לקנות את ה-Iiyama 454 PRO, אבל עוד לא ראיתי עליו שום ביקורת או תמונות שלו בקלוס-אפ, אני צריך סקירות את תמונות. תודה מראש, DINO.
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך חדש בתקציב של 900 שקל גג אני רוצה RCT כמובן ושזה יהיה 17 אינץ (מומלץ שטוח) אני מבקש מכם תנו לי הצעות למסכים טובים ואם אפשר גם קישורים אל אותו מסך בתודה לעוזרים LIFESYSTEM
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
כמו שפרסמתי לפני בערך שבוע,אני מעוניין לקנות כרטיס לכידת וידאו. הייתי די סגור על הTV2000 אבל שמתי לב שיש כרטיס דומה שאמור להיות יותר חדש ועובד ביציאה דיגיטלית. אני מוכן להוציא את ה200 שקל הנוספים האלה,השאלה עם שווה. תודה שוב למי שיכול לעזור -עריכה:אני ממש צריך את זה להיום,ואין לי מושג איזה מהם עדיך לקנות. :-\
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
טוב בכרטיס הזה יש לי גם HDMI ורציתי לשאול עם הוא רק מוציא ווידיאו או שיש אפשרות גם ליבר דרקו ממיר HD של HOT ? אני יודע שבמקרה כזה המחשב צריך להיות דלוק השאלה עם זה אפשרי בכלל ? ועם כן מה אני אמור לכוון בתוכנה כדי ליראות ווידיאו ?
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי 7600gs האם הוא יתמון המסך (lcd)עם רזולוציה של 1280X1024? ואם לא אז מה אתם יכולים להציע לי לא במחיר מופרח מדי...(Agp). תודה.
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-