עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ...עם FPS סביר. יש לי 8800GTS 320MB (רשום בצד) והוא מריץ את Ultimate Alliance, Company of Heroes וכו' על הגדרות מקסימום עם FPS של מעל 30, אבל FIFA רץ לי ב3FPS. אולי המשחק לא תומך בסדרה 8? יש איזה פאטץ' להוריד או משהו? יש לי את הדרייבר הכי עדכני.

• 12 תגובות
    • 801 צפיות
  2. שלום לפי המפרט שלי שמופיע בצד... איזה מאיץ כדאי לי להוסיף לעריכה גרפית - פוטושופ, אילוסטריטור, אפטר אפקט וכו.. התקציב שלי 500 שח בערך אבל גמיש ברור שאין צורך להגזים אין צורך לתמיכה בשחקים תודה

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  3. Started by Guyn,

שלום, מצורפת תמונה של חיבורי החשמל של ה-8800GTX שלי. ניתן לראות שכרגע רק 2 מתוך 4 האופציות שלו מחוברות לספק, האם המצב תקין? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  4. Started by deyan,

שלום, בעצם אני בחרתי כבר כרטיס מסך, רק רציתי לוודא שבחרתי נכון מבחינת תקציב. הכרטיס שבחרתי: http://www.skypc.co.il/pl_product~NCX1950PRO-256~8~0.htm הנה שאר הרכיבים של המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 תודה ואני פתוח להצעות, רק שישאר בתקציב.

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  5. Started by ebrami,

אהלן יש לי מעבד 2.4, 1024 DDRM ולוח אם של אסוס CUV4X עם סלוט AGP X4 אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של 600-700 שקל, מה יהיה הכי משתלם ויעיל מבחינתי? האם NVIDIA GeForce 7600GS 256MB AGP Asus יתאים? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  6. Started by TheTNT.COM2,

שלום רב, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ככה שיתן לי ביצועים ביינוננים במשחקים בחצי השנה הקרובה (אחכ גיוס - לא אראה הרבה בית). כרגע הוא די מתיישן וזה המפרט שלי - intel 2.8 לוח אם שתומך ב- AGP 8X (לא זוכר את השם :\) gef 6600 512 mb אני מתכנן לקנות בזול בחול עוד 2 גיגה זיכרון בקרוב.. עכשיו אני רוצה להשקיע משו' כמו 1K בכרטיס מסך שתואם AGP 8X וככה לקבל מערכת שתתן לי ביצועים נורמלים לחודשים הקרובים ולהשקיע באופן מינימלי. יש הצעות? תודה מראש :>

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  7. שלום קניתי חיבור אנלוגי של טלוויזיה למחשב שנקרא DAZZLE TV HYBRID STICK DVB-T הכנסתי את המכשיר דרך כניסת היואסבי, הופיעה לי רשת חדשה אבל היא לא עובדת ואני פשוט אין לי מושג איך להפעיל את הרשת ולראות במחשב טלוויזיה, אתם יכולים בבקשה לעזור לי בפתרון הבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  8. יהיו לי כבלים אנלוגיים ואני סה"כ רוצה צפייה בטלויזיה ללא "גמגומים" על מסך LCD. האם ממיר חיצוני עדיף ? -- ואני לא חושב שמישהו אי פעם דיבר על זה בפורום... - חיפשתי.

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  9. ^^^^ תודה!

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  10. אני מעוניין בגדול לקנות את ה-8800GTX (דרך ארה"ב, לא לקנות בארץ) לפי מה שפרסמו פה וראיתי במס' אתרים נוספים הולך לצאת בנובמבר 9800GTX והוא יעלה אותו הדבר. בעיקרון לא נראה לי שתהיה לי בעיה לחכות 3 חודשים לכרטיס החדש - אך השאלה שלי האם כל מה שאומרים מסביב נכון? אני לא ראיתי שום הצהרה של NVIDIA או משהו כזה אז אני לא יודע מה להחליט. אני לא רוצה לחכות 3 חודשים לראות שלא יצא כלום ואז לקנות 8800GTX... מה אתם אומרים / יודעים?

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  11. אז אני רוצה להרכיב מחשב HTPC והבנתי שזו החברה הטובה והמומלצת ביותר לכרטיסי טלויזיה. שאלתי היא מה ההבדל בין הכרטיסים השונים שלה והאם יש מביהנם (או של חברה אחרת) כרטיס (אחד) שיכול להקליט תוכנית אחת בעוד אני צופה בתוכנית אחרת. כמובן שהכוונה היא כרטיס אחד וממיר אחד. תודה ויום קריר

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  12. Started by Xilver,

לא משנה על אילו הגדרות אני משחק, אני רואה רק את הכיתוב. כל הרקע אפור ככה שלא רואים כלום. יכול להיות שזה קשור לקצב רענון אולי? אין לי מושג למה זה קשור...

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  13. 1.אמרו לי ש8600GT אקסטרים יותר חזק מי 1950PRO זה נכון????!! לי אישית נישמע לא הגיוני(ואמר לי בן אדם שמבין בנושא רציני רק זה פעם רישונה שאני שומע דבר כזה מימנו הוא אמר לי שראה בנצמרק כזה שמראה את זה ) ואם כן תנו לי את הבנצמרק(או אך שלא רושמים את זה P:) 2.שאלה שקשורה אלי היא האם 7600GT או (מישחקים שהוא כן תומך ה)X850XT יכולים להריץ כיום את כול המישחקים ברזולציה 768X1024 על היי +פילטרים חלק? נ.ב תודה

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  14. שלום חברים יש לי בעיה, אני לא מצליח להגדיר את המסך ה HERTZ הוא על 65, ואני לא יכול לעלות אותו ל 85 ( יש לי כאבי עיניים ) אז בבקשה תעזרו לי לפני שהעיניים שלי יעלו באש ;D תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  15. Started by hadash,

יש הבדל בין BFG Nvidia Geforce 8800GTS 320MB OC2 DDR3 DualDVI עולה 1875 ב- www.tms.co.il לבין BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320MB PCIe עולה 1761 ב-www.skypc.co.il והאם הוא משמעותי? ואיך החברה (BFG) הזאת היא טובה? כי ראיתי ש GIGBAYTE מוכרים אותו כרטיס מסך בלי OC2 ב-1831 אז איך זה הגיוני עם OC2 אמור להיות יותר חזק?

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  16. Started by Yosi199,

התוכלו להמליץ לי על כרטיס מסך סביר עד 400 ש"ח? חשוב לי שיהיה בו יציאה לשני מסכים... כרגע יש לי מסך CRT אבל בקרוב אני מתכנן להביא שני LCD ולכן אני צריך תמיכה בשניהם. ביצועים לא כל כך חשוב לי מכיוון שהמחשב עצמו מיועד לעבודה עם אודיו, אך מידי פעם ארצה לשחק בTiberium wars. כרגע אני מתלבט בעיקר בין כרטיס של Sapphire HD2400 pro 256mb לבין 7300gt של חברת POV. מה מביניהם עדיף? או האם יש כרטיס אחר שתוכלו להמליץ? כמו כן, האם קרור פסיבי זה דבר הגיוני? אני מעדיף כי זה שקט אך אני מפחד מעצם העובדה שאין קירור ממשי שמקרר את הכרטיס? הרבה שאלות אני יודע אבל זה מאוד חשוב ואשמח אם תענו לי. תודה מראש - יוסי.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by crazydiamond,

השאלה בכותרת - איך ה X800GT לעומת ה 7600GT והאם ל X800GT יש אפשרות לפתיחת צינורות? יש לציין שזה לא כרטיס רגיל אלא גרסת AIW.

18. Started by xpl0it,

לגיימר ואני מוכן להשקיע עד 2000 שח מקס כמובן שזה יהיה חלק ממחשב חדש כך שהמעבד והזכרון לא יהוו צוואר בקבוק

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  19. שלום, יש לי שאלה כללית, ויש סיכוי שזה נורמלי לגמרי אבל רציתי לשאול אתכם כדי להיות בטוח. בעת ריצת משחק (לא משנה איזה fear rain bow six...) בקטעים "מהירים" במשחק יש מן פסים- לא יודע אם נכון לקרוא להם פסים.. לאורך כל המסך. במעבר מפריים לפריים אני מתכוון -זה לא שמהירות המשחק נפגעת או משהו בסגנון זה פשוט מציק לפעמים לחווית המשחק.. האם זה נורמלי ? האם יש דרך לפתור את זה? יש לי מסך CRT MAG 996PFS כרטיס מסך: 8800 evga 640mb

• 11 תגובות
    • 762 צפיות
  20. אני מעונין לרכוש בזמן הקרוב מחשב חדש שיתאים למשחקים(גם כבדים). הייתי מעונין לשמוע מה אתם מציעים לי: ‏X1950 Pro 512MB, GDDR3, TV, 2xDVI, PCI-E‎ או HD 2600 XT 256MB DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ במידה ויש לכם המלצה לכרטיס אחר באותו טווח מחירים(עד 1100ש"ח) אשמח להצעתכם!!

• 14 תגובות
    • 753 צפיות
  21. אהלן חברה רציתי לדעת בכלליות מה התפקיד של כרטיסי המסך במחשב?ובמשחקים בפרט ולאחי התקינו היום כרטיס X1950XT 1.וזה עושה לו המון רעש זה אמור להיות ככה? 2.יכול להיות שזה לא מריץ חלק GOTHIC 3? 3.איך אני יכול לדעת שכל הדרייברים העדכנים ביותר הם על המחשב והכרטיס באמת עובד כמו שצריך גם אם תענו על חלק מהשאלות יכול לעזור תודה מראש

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by chen_86,

מישהו יכול לתת לי פרטים על הכרטיס?? איפה אפשר לקנות ? האם מומלץ? אני קונה מחשב חדש והייתי מעוניין לקנות כרטיס מסך שייתמוך בטלוויזיה החדשה שלי hitachi 32ld9000 בצורה הטובה ביותר, רציתי לשאול אם עדיף לחבר את הטלוויזיה דרך חיבור hdmi לכרטיס מסך או שזה לא משנה (גם טוב dvi) ? בנוסף הומלץ לי על דגמים SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2600XT 256MB DDR3 128 BIT TV/O HDMI DVI - DX10 - RETAIL ¤669 GIGABYTE GEFORCE 7600GS 256MB HDMI+HDCP PCI-E Sapphire Radeon x1950Pro 256MB HDMI PCI-e מה אתם אומרים? מה ההבדלים? עם מה אני יקבל את הביצועים הטובים ביותר ?? תודה לכל עוזר אני כבר ממש נואש. בתודה מראש,

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by eido,

היי אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב חשבתי או על כרטיס גרפי nVIDIA GeForce 7200GS 256MB PCIeוInnovision או על כרטיס גרפי nVIDIA GeForce FX6200TC 256MBוGigabyte אני יודע שהכרטיסים טיפה מיושנים אבל עדיין השאלה שלי איזה מהם עדיף

• 17 תגובות
    • 968 צפיות
  24. Started by Andrey22,

משהו לא מובן לי כאן,המשחק הינו OBLIVION. ויש לי את הדרייבר האחרון. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  25. Started by ashkii,

אני מבין שהביצועים של ה1950XT חזקים יותר מזה של ה1950PRO אבל השאלה שלי היא האם כדאי לי להשקיע כסף ב1950XT, כאשר אני בספק אם אני בכלל אצטרך אותו למשחקים שאני רוצה לשחק: HEROES 5, CALL OF DUTY2/4, TOTAL WAR 2. אני לא חושב שמשחקים כאלה דורשים יותר מה-1950PRO ואולי אפילו פחות מזה. אין לי יותר מדי כסף לבזבז ולכן אשמח אם אני אוכל להסתפק ב-1950PRO. בתודה מראש עבור תשובותיכם המלומדות.

• 7 תגובות
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.