עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Idanbs,

לקנות את ה1900XT מKSP ב2170 ולקנות קירור בנפרד (http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1605&products_id=12920) שזה יוצא ביחד 2300. או לקנות את ה1900XT מנועה עם קירור האקסלרו ב2400. כי נגיד אם אני מרכיב את המאוורר שקניתי בנפרד וקורה לאחר מכן משהו לא יעשו לי בעיות בביטוח של הכרטיס? האם עדיף להוסיף עוד 100 שקל ולהיות עם ראש שקט? מה אתם חושבים?

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  2. Started by nitsanroz,

מחפש כרטיס מסך לשימושי עיצוב בלבד - אפטר אפקטס(תלת מימד), פוטושופ וכו' אני מת לקנות כבר ולא מצליח להחליט מה כדאי, בבקשה תגיבו, תנמקו, ותנו חוות דעת אם יש לכם אחד מהכרטיסים נותרתי עם 2 אופציות עיקריות של כרטיסי הקואדרו או שבכלל עדיף לקחת כרטיס רגיל מסדרת 3650 (דרישות סף: 2 יציאות DVI + יציאת טלויזיה) leadtek quadro fx570 http://skypc.co.il/pl_product~LV553~8~0.htm 890 ש"ח leadtek quadro fx1700 http://skypc.co.il/pl_product~LV563~8~0.htm 2080 ש"ח asus HD3650 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32610 480 ש"ח תודה המפרט שלי: proccesor: intel core2duo e6750 2.66ghz motherboard: asus p5k-c Memory: 1GbX4 kingston 800Mhz CL5 HD: 320Gb aaks western …

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  3. AMD שחררה בתצוגה שעשתה תוצאות לצמד RX480 ב3DMARK Firestrike... כן עדיין אותו מבחן גרפי. לקחתי צמד R9 290X ובחנתי נגדם, כמובן לא לפני שעשיתי אוברקלוק סביר של 1100 לליבה ו-1400 לזיכרון. המעבד הוא 5820K בסטוק. הנה התוצאה שלי הנה התוצאה של AMD: הציון הגרפי שלי היה 26,331 ושלהם היה 23,806. אם אני מוריד את הכרטיסים קצת, אז תדר של 1000 לליבה ו-1300 לזיכרון מביא אותי ל-23,541. לפחות במבחן הזה, צמד RX 480 (כביכול בסטוק) מהיר כמו צמד R9 290X. מה שישנה בניהם במהירות כנראה יהיה התוצאה באוברקלוק. הכי רחוק שאני מצליח למשוך את הצמד R9 290X שלי הוא באיזור 1150 לליבה ו-1400 לזיכרון, מה שמביא את הציון הגרפי (…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום. יש לי מחשב שקניתי לפני 3 שנים עם כרטיס מסך GTX250 והוא ממש לא מספיק לי הוא לא מריץ משחקים כבדים והוא מתחמם מהר ומתקלל ואני רוצה להפטר ממנו כמה שיותר מהר ולחהליף לרטיס מסך אכותי.. עכשיו המארז שלי הוא טרמלטיק V3 מארז די טוב וספק כוח טרמלטיק אכותי 650W אז לא תהיה בעיה או שסה 550W אבל אכותי לא חברה גנרית השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך יתאים לי? יש לי מעבד I5 750 שאני מאוד מרוצה ממנו ו4 זכרון ראם עם זה משנה ישמח להלמצות לכרטיסי מסך עד 1200 שקל שיכול להריץ משחקים כמו AC3 על אולטרה או כול משחק כבד שיצא בשנה האחרונה אני יודע שאי אפשר לנבאות את העתיד לוד כמה שנים לכן אני לא בקש את זה אבל לפחות דיספק לשנה הקרובה עד שאי יארגן כסף לקנות מחשב חדש תודה רבה ובררכה מתן וסליחה על הגא…

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  5. Started by milgy,

שלום יש לי מערכת מחשב AMD PHENOM X6 היום אני עובד עם כ. מסך שמובנה בלוח אני רוצה להתחדש בכ.מסך אני לא יודע מה כדאי לי ATI או NVIDIA מה שכן אני יודע זה שהלוח שלי תומך ב CROSSFIRE ובגלל זה אולי שווה לי לחשוב יותר על ATI או שלא ? הייתי שמח לקבל המלצה לכ.מסך טוב תקציב 1000 1150 שח השימוש העיקרי שלי הוא עריכת ווידאו אבל כן אני מריץ גם משחקים תודה על העזרה שי מילגי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by super4life,

כרטיסי מסך של dx11 עובדים ולהתקין אותו רק ב windows 7?

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  7. Started by dorshay,

ב 24 שעות האחרנונות אני שובר את הראש על הבעיה מקווה לעזרה... יש לי בכרטיס מסך חיבור MINI HDMI והגיע איתו כבל MINIHDMI ל HDMI ממש קצר... הLCD במרחק 3 מטר מהמחשב.... איך אני מחבר אותם? חרשתי את הרשת בחיפוש אחרי חנות שמוכרת כבל כזה ארוך בארץ... חנות שמוכרות מתאם מקטן לגדול... או סתם מאריך HDMI ואני לא מוצא... לא נראה לי הגיוני אשמח לעזרה בנושא

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by eladteib,

הי שלום לכולם. יש לי מחשב עם מעבד INTEL i5-3470 3.20Ghz וכרטיס מסך של ATI דגם radeon HD 6570 בנוסף יש לי כרטיס מסך של Nvidia דגם g-force 8800 ultra מה משניהם עדיף למשחקים(בעל ביצועים יותר טובים) האם יש דרך לשלב בין השניים שיעבדו יחד כמו SLI או CROSSFIRE ׁ(אני יודע שאחד זה ATI והשני זה NVIDIA אבל עדין שווה לשאול) תודה מראש לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  9. היי, בעקבות חזרתו של המשחק warcraft 3 reforged, אני זקוק לכרטיס מסך טוב שיידע להריץ את זה. כרגע עוד לא יודעים איזה מפרט מבקש המשחק אבל ככל הנראה זה המקסימום שצריך: - Intel® Core™ i5 or AMD™ FX Series Processor or better - NVIDIA® GeForce® GTX 650 or AMD Radeon™ HD 7790 or better - 4GB RAM המחשב שיש לי: Intel Core i3 4130 3.4Ghz LGA1150 Tray Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 לוח אם Seasonic 550W RT 80+GOLD ספק כוח Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 Samsung SSD 840 EVO 250GB SATA3 2.5 inch איזה כרטיס יתאים ללוח אם שלי ולדרישות המשחק? שימו לו שדרישות המשחק הם על המקסימום אומנם המעבד חלש אבל עובד…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by RBH,

ולמה הכרטיס שלי לא מראה את ה- feature האחרון? יש לי כרטיס מסך Gainward nVidia GeForce 4 440MX שלאחרונה התחיל להתרסק במשחקים (ישנים יחסית, כי הקונפיגורציה שלי ישנה) דוגמת Halo ו- Black Hawk Down. עם זאת, במשחקים טובעניים לא פחות כמו FarCry או Vietcong הוא דווקא מחזיק יפה בהגדרות Low details. בפורום "תמיכה טכנית" נאמר לי שכנראה הכרטיס מתחמם יתר על המידה, אבל משום-מה זה לא נראה לי הכיוון (מה-גם שאני לא מתכוון לבדוק את הטמפרטורה שלו באמצעים חיצוניים). בכדי לרדת לעובי הקורה, חשבתי לעשות לו benchmarking ביתי, באמצעות 3DMark2001 SE. כל הבדיקות עברו בסדר, אך בהשוואה למחשבים אחרים, בעלי אותה קונפיגורציה, תוצאת הביצועים הכללית היתה די נמוכה (3768). ההבדל היחידי שנראה לעין הוא בכך …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. http://www.pcarena.org/index.php?subject=main&sg=main#1823 זאת גרסת בטא, כרגע אני משתמש ב R9600XT עם 256M זיכרון. האם זה משפר משהו?

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  12. המערכת שלי : E8400 ASUS P5Q PRO SEAGATE 500 GB ספק 400W המסך 19 אינץ 4X3 חשבתי על הכרטיס H0 D467 של MSI האם זה לא יפגום בביצועים במשחקים, או ייצור צוואר בקבוק גדול? COD -- FARCRY וכ' יש עוד כרטיסים טובים בטווח המחיר הזה?

13. שלום רב, אודה להמלצות על כרטיס מסך למחשב המיועד לעבודה שוטפת עם פרימיאר. התחלתי בתכנון מפרט כללי, אבל חשובה לי המלצה מקצועית וממוקדת לכרטיס שמתאים לתוכנה. זה המפרט שחשבתי עליו. זה הכרטיס שבינתיים שמתי במפרט MSI GTX780 3G DDR5 GAMING Twin Frozr, אבל באמת אשמח להמלצות ממבינים... תודה ושבוע טוב

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by yg1996,

טוב אז ככה.. יש לי מחשב נייד שאני רוצה לקנות לו כרטיס מסך חדש כדי להריץ משחקים חדשים יותר כמו :A.V.A Combat Arms יש לי כמה שאלות לפני שאני עושה את זה: 1. האם אפשר בכלל להחליף למחשב נייד כרטיס מסך? 2. אם אפשר רק לחלק מהם אז האם אפשר להחליף לשלי? 3. מה אתם צריכים לדעת כדי להמליץ לי על כרטיס מסך נכון כדי שאני אבדוק ויעלה לכם? 4. איזה כרטיס מסך אני צריך?

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  15. Started by Idanp,

אני מחפש מסך LCD זול מישהו יכול להמליץ לי על אחד?

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  16. Started by בילי,

שלום לכם :-) צריך את עזרתם/המלצתכם על כרטיס מסך . המפרט כנראה יהיה, מעבד:i5 750box מהירות מעבד: 2660 Mhz זכרון 2GB של kingston 1.33 DDR3ׂ שתי סטיקים לוח אם גיגה בייט GA-P55-US3L צורב דיסקים ספק כוח של SeaSonic - ‏520W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-520 Retail המסך הוא מסך רגיל ולא דק (infinitty 775CA) אם זה משנה. בחירת הכרטיס צריכה לקחת בחשבון גם יציאה של TV OUT בנוסף ליצאות חדישות יותר -(מתי שהוא אני אפתר מהטלוויזיה הישנה :-) ) הכרטיס הוא גם לגיימינג - אם כי לא חשובות לי הרזולוציות הכי מיטביות במשחק. בקיצקוץ הייתי רוצה המלצה על הכרטיס הכי טוב שסכום זה יכול לקנות ובהתחשב בפרטים שנתתי . המון תודות.

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  17. Started by KINGMAX,

שלום לכולם , בדיקה שעשיתי ראיתי בכרטיסים מקצועיים חיבור יציאה בשם dvi-i . הבנתי שחיבור זה הוא גם אנלוגי וגם דיגיטלי (בניגוד לחיבור dvi-d שהוא רק דיגיטלי) . רציתי לדעת אם אפשר לחבר מסך עם dvi-d לכרטיס כזה והאם חיבור כזה (dvi-i) טוב יותר מאשר dvi-d? דרך אגב מצאתי שרק במסכי ה hi-end של eizo יש חיבור כזה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני חייב תשובה היום כי אני רוצה להזמין השימוש הוא כמובן משחקי מחשב עתירי גרפיקה...

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  19. Started by sevenX,

מה זה אמור להיות? http://service.futuremark.com/compare?3dm05=962772

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  20. Started by ramit02,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש ואיתו כרטיס מסך WinFast PX8600 GTS של leadtek, נכון לעכשיו התקנתי אותו עם מערכת הפעלה של win XP 64bit, ( זה מה שיש לי כרגע ) הכנסתי את הדיסק והתחלתי להתקין אותו אבל הפלא ופלא הוא לא מזהה את הכרטיס מסך ( מזהה אותו ככרטיס ג'נרי 14MB), האם זה בגלל גירסת הWIN או שאני לא עושה משהו נכון ? בנוסף באחת ההתקנות קפצה לי הודעה שיכול להיותר שכרטיס המסך הוא לא של leadte, למישהו יש עצה בנושא ? בנוסף לכרטיס יש כבל חיבור לחשמל אשר מתפצל לשניים, האם אני צריך לחבר את שני חיבורי המתח / מספיק רק אחד / א אין צורך בחיבור ? תודה רבה לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  21. Started by tavor21,

אני פתוח להצעות עם תקציב של 1K...

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  22. אהלן חברים וחג סוף העולם שמח לכולם . ברשותי מסך מחשב LG 2363D התומך בתלת-מימד של נוידיה . הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא קיט של משקפיים ומשדר בארץ . ישנה רק את הגרסה 2 שהיא מאוד יקרה . האם מישהו מכיר את המוצר בלינק ומה איכותו מבחינת תלת-מימד ? : http://www.ebay.com/itm/Brand-New-3D-Active-glasses-for-PC-laptop-compatible-with-Nvidia-3D-vision-Kit-/260978843889?pt=US_Video_Glasses&hash=item3cc38d20f1

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Serial Killer,

מה יותר טוב http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=24-001-146&depa=0 או זה http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=24-006-077&depa=0 הערות: * תתחשבו שהביקרות על ה-12MS אמרו שהוא טוב וחלקן אמרו שהוא לא שווה ואם יש באתר www.newegg.com מסך יותר טוב אז תנו הצעות בבקשה

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  24. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6766 או שכדי את זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5380 אני רוצה להחליף כי אני יקבל תוספת ביצועים גדולה ואם אני ידבר אם ני יעשה הזמנה טלפונית אני יבקש שיבדקו שהליבה של הכרטיס היא R360 מה שיתן לי אפשרות לעשות אוברקלוק גדול יותר ולהחליף את הביוס של הכרטיס ;D ;D ;D לביוס של 9800XT כמה למכור את הכרטיס שלי אני חושב משהו כמו 1100ש"ח... מישתלם?? אני חושב אל הכרטיס של MSI כי הוא גם יותר זול והקירור שלו מסיבי יותר...

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  25. אז אחרי כמה הסתובבויות בפורום כנראה שהבנתי שאני לא רוצה DX10 כרגע. גם בגלל חיזוי לביצועים עלובים בסכום שאני רוצה (8600GT?) וחשבתי דווקא ללכת על ה 7900 לפי כל ה BENCHMARKS למינהם. (שעוקף את ה 8600 בביצועים). אני מניח שהטווח מחירים שלי הוא עד 1500שח בערך. אני באמת מעדיף NVIDIA כי התוכנה שאני עובד עליה המון (AFTER EFFECTS) עובדת איתה יותר ב"שותף". אני גם משחק המון (כשיש משחקים טובים) כמו MEDAL OF HONOR 4 .. BIOSHOCK וכו'. תודה מראש לכל המתייחסים\ממליצים\עוזרים! נ.ב שכחתי לציין שאני חייב שהכרטיס יהיה לפחות 512MB. (רינדורים באפטר אפקטס)

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.