עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eyaler,

מעבד Q6600 מסך 24'' האם 2600pro יחזיק משחקי RTS סטייל starcraft2 ברזולוציה 1920X1200 עם אפקטים מלאים?

2. Started by etz,

חברה שלי רוצה לנגן סרט על מחשב נייד ישן יחסית ולראות את זה בטלויזיה דרך כבל, הבעיה היא שבגלל שהמחשב די ישן אין לו איזה VIDEO-OUT... אני יודע שפעם ראיתי מתאם מ-VGA לחיבורי RCA סטנרטיים אבל אני לא מצליח למצוא אחד כזה כיום. אם מישהו מכיר מתאם כזה, ל-RCA או S-VIDEO זה יעזור מאוד, אפילו מתאם ל-SCART יהיה טוב (למרות שאני בספק אם זה קיים, חיבור די גדול).

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  3. Started by MoAv,

כבר הרבה זמן שלא חיפשתי שידרוג אבל זה לא אומר שחסכתי בשביל אחד.. המקסימום ישתנה רק אם יוכח מעל לכל ספק ששווה את ההשקעה הנוספת. הצעות ?

• 11 תגובות
    • 673 צפיות
  4. Started by mazoneli,

הכ.מ שלי מוציא מיציאת הטלוויזיה גם סרטים של 16:9 כ 4:3 ופשוט חותך את הקצוות, האם ניתן לשנות את זה כך שה TV ה 4:3 שלי יראו פסים שחורים למעלה ולמטה ?

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  5. Started by DiSc@MaN,

שניהם AGP. שניהם 128MB מה עדיף? (לא מדובר על קניה חדשה. שני הכרטיסים אצלי)

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  6. Started by gomi,

שלום לכולם~!!!! אז ככה, לפני כשנתיים וחצי קניתי כרטיס מסך ELSA 6800GT שיש לי עליו אחריות ל-3 שנים... עכשיו כעבור שנתיים וחצי הכרטיס התקלקל כי היה בעיה ב\יכרון של הכרטיס... אני מדגיש קניתי אצל פאנדה מחשבים... הם לקחו את הכרטיס לתיקון אמרו לי שהכרטיס נשלח לחו''ל שהחברה תחליף אותו או תתקן אותו, עכשיו הם אומרים לי שאין יותר את החברה "ELSA" והכרטיס לא מיוצר יותר אז או שאתה לוקח זיכוי בסך 300 שקל שזהו זיכוי מגוכך~!!!! או שאנחנו מחזירים לך את הכרטיס ככה בלי שום החלפה ותיקון~!!! כרגע אני לא יכול לקנות שום כרטיס שדומה לביצועים של הכרטיס שלי ב-300 שקל!!! כמה שניסיתי לדבר איתם שום דבר לא עוזר~!! אולי אתם יכולים להמליץ לי על משהו?? בבקשה זה ממש דחוף~!!

• 13 תגובות
    • 794 צפיות
  7. Started by miim17,

מישהוא מכיר מסך LCD 19 שמאפשר בחירת של מקור התצוגה? כלומר שאני אחבר אליו גם VGA וגם DVI ואני אוכל דרך ה OSD לבחור במה אני רוצה להישתמש ?

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  8. Started by Atlon-Xp,

XFX GF7300GT PV-T73E-UDJ3 PCI-e 256MB DDR2 Retail Video Card או הנוכחי שלי Gforce 6600gt 128ddr mb

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  9. כשאני רואה סירטונים במדייה פלייר 9 הסירטון נראה כמו צלליות . מה הבעייה? ניסיתי לצרף קובץ אך לא הצלחתי להקטין את גודלו. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  10. Started by Shizel,

תגידו איזה כרטיס מסך לקנות למשחקים נטו שהתמכו במחשקים מהדור החדש ויריצו על מקסימום את CRYSIS ודומימם לו (עד 1000 שח + - ) שמעתי ש 1950XT טוב מאוד אבל העם הוא תומך בDX10 .... אני יודעה שיש את כול הדיבורים שהDX10 עוד לא משומש לחלוטין אבל בכול זאות בשביל כריסיס ומשחקים הם DX10 כמו גם GTA4 לעתיד צריך תמיכה של DX10 והמפרט שלי אלול להיות צבר בקבוק ??? 6300(1.8GHz) ASROCK CROSSFIRE 2G 667

• 14 תגובות
    • 718 צפיות
  11. Started by PayneBack3251,

שלום רב אני בדיוק לפני קניה של 8600GT של חברת LEADTEK רציתי לדעת אם הכרטיס מסך הזה דורש הספק כוח נוסף בנוסף לחריץ PCI-EXPRESS שהוא מחובר אליו כמו 8600GTS וכמו 1950XT הנה דוגמא למה שאני מתכוון http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/g84/Picture_060.jpg אפשר לראות בתמונה את החריץ של הכבל שצריך לחבר את זה אליו אז לפי מה שאתם יודעים יש אותו ? אני שואל למה אין לי את הכבל הזה בספק כוח שלי ככה שנראה לי שאני יצטרך מתאם כלשהו אז תודה מראש לעוזרים

12. Started by רפאלח,

מפרט המחשב שלי זה: amd sempron 2800+ 64 bit @2300MHZ 1.5GB ram 7600GT AGP OC: GPU: 560@680MHZ MEMORY: 700@790MHZ כשאני משחק בסטלקר אז בהתחלה כזה שעומדים ליד ההוא בתוך התא אז המשחק עובד חלק על ההגדרות הכי גבוהות+ AA+4 רזולוציה 1024X768 ובדיוק מתי שאני יוצא לכיוון היער המשחק יורד לי ל1~2 FPS !! אפילו שאני מוריד להגדרות בינוניות זה ממש מוריד לי את הפריימים לקרשים! יש הגדרה מסויימת או פילטר במשחק שגורמים לו להיות כ"כ כבד? או שזה מהעובדה שהספק שלי הוא fsp-300 כאשר יש לי חתיכת עומס עליו? אני מדבר על 3 דיסקים קשיחים+2 צורבי דיוידי+כרטיס מסך שיחסית נחשב זולל+כרטיס קול של קריאייטיב audigy 2ZS+ גיגה וחצי רם+3 מאווררים+מעבד על אובר קלוק עצבני, וגם הכרטיס מסך על סטרואידים יש תשובה לב…

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by lmlm,

Inq מדווחים שהקירור שיהיה כלול בGF9800 יהיה שקט "כמו עכבר" זה אומר שהכרטיס יכלול יותר קירור פסיבי מאשר קירור אקטיבי (מאורר) TechConnectMagazine מדווחים שאנוידיה כבר יש ליבות מוכנות של G92 ומתכוונים להשגיע בהשקה גדולה בנובמבר (יחד עם השקה של ציפסטים) ויחליף את 8800ULTRA ו 8800GTX. מקורות: http://www.theinquirer.net/?article=41740 http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=15755&catid=2 יש לנו כבר מידע ש GF9800: שקט מאוד, צורך פחות חשמל מ 8800GTX, וכפול ביצועים מ8800GTX , צי'פ Audio הדומה מה שיש ל HD2900XT, תממיכה ב PCIE 2 ,65NM וגם תומך ב DX10.1 האם אנוידיה תצליח לעמוד בזה?

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  14. בAGP זה ה4PIN הרגיל מהספק?

15. מה אני ציך להגדיר בדריבר של ATI כדי לקבל תצוגה חלקה ? איך אני מתאים את הרזולוציה של הטלויזיה ועל כמה MGH לשים ? אפשר אולי מדריך עם תמונות או משהו בססגנון ? תודה ...

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  16. Started by Or_s2006,

שלום ! אז ככה אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל אני לא יודע איזה יש לי שתי אופציות או 8800GTS 640Mb או HD2900XT 512 mb ואללה זה ממש חשוב לי ועוד דבר מה יותר עדיף Q6600 E6750 E6850 בתודה אור..

17. היי לכולם כמו כן מה שרשמתי בכותרת רציתי לקנות כרטיס פזיקיה AGEIA® PhysXTM "חלקיקים חכמים" אבל חיפשתי בכל אתרים אפילו בזאפ ואני לא מוצא בכלל ??? אז תעזירו לי מכם למצוא את ה AGEIA® PhysXTM בחניות בתודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  18. http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=41739

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  19. Started by kobi122,

ל-AGP אני צריך למשחקים חזקים

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  20. טוב אז בימים הקרובים מאוד אני רוצה לקנות את אחד משני הכרטיסים הבאים: או Leadtek nVIDIA GeForce PX8800 GTS TDH PCI-E 640MB ב-2093 או XFX GeForce 8800GTS 640MB DDR3 XXX שהוא הדגם היותר טוב כלומר הוא OC לאומרת הדגם המקביל של XFX 8800 640M והוא ב-2240 עכשיו הבנתי שאני יכול פשוט לעשות קצת OC ללידטק וזה יההי בדיוק אותו הדבר.... מה את אומרים עדיף לקנות? ???

• 5 תגובות
    • 523 צפיות
  21. Started by CPU man,

קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה, ניסיתי להתקין call of duty 2 (מקורי) ומופיעה לי שגיאה שה directx לא מגיב או משהו, קיוונתי את הזיכרון של הכרטיס מסך ל 128mb (מקס') ובכל זאת המשחק לא עובד למרות שהדרישותץ המומלצות הם 64mb על הכרטיס מסך. מישהו יכול לעזור בבקשה? (דרך אגב המחשב חדש עם מעעבד core 2 duo וזיכרון 1gb אז הבעיה לא במפרט! תודה..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Ncoder,

יש לאח שלי בעייה בתצוגת המסך, יש לו מסך LCD רחב של סמסונג וכרטיס מסך גיפורס 6600 . הבעייה היא שברזולוצייה הטבעית (1440 על 900 אם אני לא טועה) התצוגה חורגת מגבולות המסך (לא ניתן לראות למשל את השעון של המערכת אלא אם כן מזיזים את העכבר לקצה ואז הכפתור "התחל" הוא זה שמוסתר...). רק ירידה לרזולוצייה יותר קטנה פתרה את הבעייה. הוא כרגע ב-XP ולפני חודש שהיה לו ויסטה לא הייתה לו את הבעייה הזאת (הוא מעדיף XP). מה גורם לבעייה הזאת ?

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  23. שלום, אני חדש בפורום. מה קורה? יש לי את המחשב הבא: E6600 no OC ATI Radeon 1950XT 2G RAM Motherboard: Gigabyte 965P - DS3P יש לי מארז Achilles + הספק. יש לי את הדרייבר הכי עדכני שום פריט במחשב לא עבר OC אני משחק במשחקי FPS כמו CSS והמשחק נתקע לי פה ושם, אחרי שזה נתקע 3 פעמים אני צריך לעשות ריסט. למי שמכיר אז שאני מרנדר סרטים עם Virtualdub היה לי FPS Rendering rate של 7 ועכשיו ירד לי ל 0.6 וזה עובד ממש גרוע, כנ"ל ה Sony Vegas כל הזמן נתקע ללא סיבה, דיברתי גם עם מומחים בתוכנה. טמפ' הכרטיס מגיעה ל 61c ועכשיו עומדת על 53c (למרות שזה אוורסט אז אני לא בטוח). הכרטיס נקי מאבק. אין לי ווירוסים או Spyware. הכרטיס תקין ככל הנראה. תודה מראש לכל העוזרים, אני צריך עזרה כמה שיותר מהר. א…

• 10 תגובות
    • 703 צפיות
  24. יש לי כרטיס מסך GE-FORCE 7300GS ובדרייברים החדשים של NVIDIA (גירסת 162.18) הכרטיס שלי לא מופיע ברשימה של הכרטיסים הנתמכים! קישור מצורף: http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_162.18.html האם אני יכול להתקין את הדרייברים האלה והכרטיס יעבוד ללא בעיות?! ואם לא אז אני לא יכול יותר לעדכן את הדרייברים שלי?! תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  25. Started by yan_ymar,

בכמה ה1950 פרו יותר טוב מה- 7800גי טי <?

דיונים חדשים בפורומים