כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
המערכת שלי : E6300 1.8MHZ 2GB RAM 667MHZ ולוח אם של אסוס יש לי כרטיס מסך מאוד ישן ואני רוצה לקנות אחד, שמעתי המלצות על 4850 HD של ATI... התקציב שלי הוא בסביבות ה900 שקל לא יותר... אני קונה מחנות TMS בקריות כי היא ממש ליד ראיתי באתר שלהם את הכרטיס הזה http://tms.co.il/product/5851 המחיר קצת מדאיג אותי כי כל החברים שלו מעל 900שקל... איך הוא ? האם המאורר שלו רועש והוא מתחמם מהר ? המארז שלי גם ככה כמו תנור (לא משהו רציני אבל) ויש את הכוסון הזה http://tms.co.il/product/5780 איזה עיצוב יפה ויש אחד של GIGABYTE באותו מחיר הקירור חשוב לי, אני לא מעוניין בOC.. אני פשוט פוחד שהכרטיס יידפק לי אז איזה מהם מומלץ ? נא להתייחס לכרטיסים האלו בלבד... תודה מראש !!!!
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 1.7 גיגה הרץ זיכרון 256 לא יודע איזה(מישהו יכול להגיד לי איך בודקים) לוח אם של פנטיום ומסך רגיל של proview זה מתאים למחשב שלי?
-
- 5 תגובות
- 529 צפיות
-
-
מעניין ופותח עוד זוית נוספת על התחום, שלא תמיד אנו ערים לה: כמו מדוע עד עתה נוידיאה עדיין מייצרת את המאיצים הגראפיים שלה בליטוגרפיה מיושנת יחסית של 12nm בעוד ש- AMD כבר שנה רוכבת על 7nm. מדובר במצב כזה בו AMD (ועוד כמה חברות בתעשיית השבבים כמו אפל למשל), קנו את כל הקצאת היצור הזמינה ב- 7nm אצל TSMC, מצב שהוביל לכך שלא נותרה הקצאה זמינה לנוידיאה בסבב הנוכחי. אז איך נוידיאה מטפלת בסיטואציה ? תחילה היא מחפשת חלופות אצל יצרני שבבים נוספים, כמו למשל אצל סמסונג. וסוגרת מולה חוזה להקצאה על 7nm שככל הנראה שם ייוצר הדור מאיצים הבא שלה - זה שיושק על פי ההדלפות הטריות כבר בחודש מאי הנוכחי. אבל, אחרי שהיא חטפה את המכה הזו, שאין לה הקצא…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש ברשותי מחשב חדש, עם כרטיס 1950XT ודרייבר7.1, וk-lite ואני רואה סרטים ללא כל בעיה.. הבעיה מופיעה רק בסרטונים שיש למשל באינטרנט, כמו למשל בדף הראשי בנענע יש באמצע העמוד מין פינה שתמיד יש פה סרטון או למשל בדיון פה על crysis הסרטון.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=234859.20 כשאני מפעיל את הסרטונים הללו כל הסרט רק ושומעים מוזיקה, אבל התמונה ירוקה וכתומה והכל כזה מרוח ולא רואים כלום הורדתי את הסרטון של CRYSIS והשתמשתי בתוכנה media player CLASIC - תמונה ירוקה media player - תמונה ירוקה בquicktime שנתנה לי הודעת שגיאה - error -2048:the file is not a movie file חח רק בnero7 showtime רואים מעולה.. כאן אין שום בעיה mv2player- גם כאן התמונה ירוקה.. מישהו …
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
יש בהגדרות של ה- 3d בכרטיס מסך העדפות מרקם וורמת פירוט מרחד )mipmap) ושאני מפעיל אותם ולא את הפילטרים המשחק נראה כאילו אני משתמש בפילטרים ואפילו נראה יותר טוב משהו מוכן להסביר לי יותר על הדברים הנ"ל? והאם יש צורך להפעיל אותם שמפעילים פילטרים גם?
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 512MB GDDR5 PCI-E SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 TOXIC 512MB GDDR5 PCI-E???????? ומה הכוונה ל TOXIC?
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום חיברתי את הטלויזיה שלי לכרטיס מסך GEFORCE MX 440 128 MB. (חיברתי את הכבל לשקע VIDEO בטלויזיה). משום מה התמונה המתקבלת לי בטלויזייה היא בשחור לבן וקופצת לגמרי.. הורדתי דרייברים מהאתר של nvidia אך לא קיבלתי שום שינוי הבעיה לדעתי בהגדרות ה-PAL - באופציה של שינוי הגדרות התצוגה האופציה היחידה לטלויזיה היא NTSC ושאר האופציות אינן קיימות..מה עושים ? האם מישהו יוכל לסייע ?? תודה !
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
הנסיון להגביל את שימוש יצרניות כרטיסי המסך במותגים בלעדיים למוצרי ה-GeForce נכשל, לאחר תגובות נחרצות הן מצד הרוכשים והן מצידה של המתחרה המרכזית לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את הכרטיס מסך זה http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX66256D.htm תמונה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5438 אני יכול לחבר אותו לטלויזיה ולהקליט? אם כן איך עושים את זה ועם איזה תוכנה?
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מי שמתלבט איזה כרטיס לבחור מסוג הTI4200 אז הכנתי השוואת מחירים! בפלנטור, פה יש שני כרטיסים, אחד של אסוס- 64MB DDR AGP - GeForce 4 Ti 4200 - 300Mhz - TV Out - DVI ואחד של MSI- 128 MB DDR - GEFORCE 4 4200 - TD - TV-Out - DVI-I בלמיר יש את הכרטיס של גיינוור בזיגזג יש הרבה מוצרים מסוג זה אז אני אתן את הכתובת הכללית להיכנס לפה באקסלנט יש 2 מוצרים, אחד של ה64 MB - פה והשני של ה128 MB - פה אם יש עוד חנויות אז תעדכנו אותי!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוכש מחשב חדש, והייתי רוצה לקבל המלצות לכרטיס מסך שיענה על הדרישות שלי: עבדוה משרדית,, צפייה בסרטים באיכות גבוהה ומעט גיימינג המחשב שלי יהיה בעל מעבד Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray - זיכרון 8 GB לוח אם :Gigabyte GA-Z68P-DS3 קיבלתי המלצות לכרטיס מסך מסוג Gigabyte GTX460 1024MB GDDR5 DUAL DVI מה דעתכם עליו?? האם יש המלצות אחרות?? התקציב שלי הוא עד 900 ש"ח תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
על מחשב שכזה, יהיה הבדל בין Geforce Ti4200 לבין 4600 או Radeon8500/LE ? תודה
-
שלום לכולם אממ היום נרשמתי לפורום אני מקוה שאני אהנה בו , אמממ אני רציתי לבקש ממך שאולי תמליצו לי על כרטיס מסך ההכי טוב שאני יכול להשיג עד 400 שקל בעיקרון אני רוצה את הכרטיס מסך שיתאים למשחקים תודה לכל העונים!
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח אם תוכלו לעזור לי לאתר את מקור הבעיה.. פרטים:חומרה: מעבד e-8500 לוח אם p5q-e זכרון 4 גיגה crosshair (נדמה לי) כרטיס מסך readon 4870 500mb מערכת הפעלה נכון להרגע win7 אני נוטה לחשוב שמקור הבעיה הוא דווקא בכרטיס המסך, אך עם זאת אני לא בטוח בכך.. הייתי רוצה לאתר את מקור הבעיה במדויק ואיני יודע איזה כלים צריך כל עזרה תתקבל בברכה g0vner_x3
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
Mitsubishi Diamond Pro 930SB or Mitsubishi Diamond Pro 930SB-BK (Black) או אותו מסך בדיוק רק על השם של נק NEC MultiSync FP912SB עכשיו יש אופציה גם ל Viewsonic P97f+SB לא מייצרים את חלקים וזה בעיה. אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג או מכיר מישהו שמוכר אנא תגידו לי... תודה
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי מעבד p4 3.2ghz prescott, PGA 478 ואני מעוניין לדעת איך אני יריץ את 7600GT עם הלוח אם הבא => http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_294&products_id=9707 1) האם תיוצר איזושהי מגבלה בעקבות המעבד ולוח האם בהרצת הכרטיס מסך או שאין חשש והכרטיס ירוץ בצורה הטוב ביותר?
-
- 5 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום. חפשתי לקנות כרטיס מסך במחיר זול וגיליתי שבאליבאבא מוכרים כרטיסי מסך במחיר מגוחך כמו TITAN Z ב500 דולר והם מוכרים שני יחידות מינימום והם ספקי זהב אז נראה לכם שאפשר לקנות מהם? http://www.alibaba.com/product-detail/Buy-2-Get-1-Free-EVGA_50016469604.html אשמח לתשובה מהירה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
איך הכרטיס מסך הזה: Gigacube Radeon 9600 Pro C3 VIVO 128MB 128bit DDR Retail Video Card? מבחינת ביצועים, איכות וכו'...
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב עם כרטיס מסך Matrox G200. (G2+ Quad-PL\TVN)c. המחשב נקנה ב-Ebay והגיע ללא המפצלים (לכל יציאה בכרטיס המסך מתחבר מפצל מיוחד לשני מסכים, דגם DL-CAB-DVI). למישהוא יש רעיון כיצד ניתן להשיג אותם?
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם Leadtek היא חברה טובה וכדאי לקנות כ.מסך שלה (7600GT)? אם לא , אז יזו חברה כדאי יותר? (ASUS, Galaxy, eVga)?
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מערכת קולנוע ביתית עם לייזר דיסק היא קיימת אצלי 6 שנים והיא עובד נפלא עד היום, הבעיה היא שהעסק הזה נפל בשוק ולכן לא מייצרים יותר סרטים לליזר (מי של א יודע מדובר על תקליט בגודל כמו של פעם 33" ובנוי מאותו חומר של CD רגיל. אני עד היום משתמש בא בעיקר לשמע של מוזיקה על דיסקים רגילים, השאלה, באיזה פורמט (סרטים )אני צריך לצרוב CD רגיל בכדיי שהעסק הזה יעבוד ? (אם בכלל) תודה רבה .
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס לשימושים בפוטושופ....
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המחשב הבא, הבעיה שאני לא יודע אם כדי לקנות עכשיו או לחכות לכרטיס מסך שתומך מ DX10???? אני עוד עובד עם GEFORCE 5200 על המחשב הישן שלי שקניתי לפני 3.5 שנים. אני בעיקר אוהב משחקי FPS ויש לי מסך 19 אינץ (1024*1280) ומה שחשוב לי העיקר זה לשחק מהר ולא להתחיל להתעסק עם כל ה AA/AF. אז לחכות או לא?????????????????????????????? :s05: :s05: :s05: דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 2150 ¤ 1 ASUS P5B 985 ¤ 1 G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 1680 ¤ 1 WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII 650 ¤ 1 ASUS EN7950GT/HTDP/512M 1925 ¤ 1 LG DVD X16/X48 BULK 150 ¤ 1 LG GSA-H10LB DVD-RW LightScribe white 300 ¤ 1 Sunbeam Transformer BLACK 320 ¤ …
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי, מישהו יכול להסבר בבקשה ממה יכול לקרות דבר כזה במשחק??? http://img184.imageshack.us/img184/7073/123kk5.jpg אגב זה לקוח מ-3DMARK06 ודבר דומה קורה לי ב FEAR אבל לא מיד, אחרי איזה 5 דקות של משחק או משהו מתחיל להתבלגן הכל... והמפרט שלי זה: P4 2.4Ghz / ASUS P4s533 / 2*512MB DDR 400mhz CL3 / Leadtec GFORCE 7600 gs 256DDR2 128 bit עוד משהו?? תודה...
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-