עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by romany2005,

שלום יש לי כמה שאלות: - האם כדאי לקנות Geforce FX5500 256MB 128 BIT ב450 ש"ח? ובכמה הוא יותר טוב מה 5200? ואם אני אקנה(אני לא בונה על זה) Geforce 6600 הספק יחזיק לי את זה? נראה לי שיש לי ספק של ג'נרי 400 וואט, תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  2. Started by pakomako,

וואי חברה אני קצת מודאג אחד אמר שמי שקנה כרטיסים חדשים וטובים כמו 7800 נדפק זה נכון ?? כאילו מה אני כבר לא יוכל לשחק בגראפיקה גבוהה או רק בלי פילטרים שזה חיסרון גדולל מאד ?? אבל לא יעשו איזה משהו בנידון ?? ועוד כמה זמן בכלל יצאו המחשים התומכים ב DX 10 עוד הרבה זמן לא ? לא להתעצבן אני יודע שדנו מזה כבר הרבה

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  3. HD 4870, GTX 970, באיזה מחיר הוגן אפשר למכור אותם ביד 2? אין לי מושג איך לכמת מה המחיר כיום לכרטיסים האלה, כמה הם באמת שווים. חיפשתי אתרים לא מצאתי. מה יהיה מחיר הוגן למכור את שניהם (כל אחד בנפרד, בתקווה ויקנו אותם) ביד 2? תודה.

4. Started by clyon,

היי, מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך עם מחיר מינימלי (עד כמה שאפשר, לא רוצה להשתגע עם המחיר) אבל שיהיה מסוגל לתמוך במשחקי COD, GTA החדשים מפרט המחשב שלי (נקנה בפברואר 2013) מצורף: https://app.box.com/myPC022013 תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  5. Started by X-Gamer,

לא מצאתי שום סקירה שכוללת את שתיהם ביחד אז מי יותר חזק?

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  6. אני מחפש מסך LCD במחיר 1000 ש"ח +/- שיהיה אמין חזק וטוב אני אשמח להצעות בשני גדלים 15" ו 17" תודה

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  7. Started by RT-PRO,

על איזה מסכים אתם ממליצים התקציב הוא סביבות ה 700 מסך "17 שטוח.....

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  8. שלום חברים. רציתי לשאול לגבי הכרטיס הנ"ל: http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=1195 הוא לא כולל יציאה לספק כח ועושה רושם שהוא בטח מסורס במידת כלשהי... השאלה היא איפה הוא עומד מול 9800GT רגיל. תודה רבה והמשך יום נעים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yoni_h,

מבחינת ביצועים איזה גרסא תהיה טובה יותר, Asus GTX 660 DC2 או Gigabyte GTX660 OC

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by avi909,

מאיפה אני יכול לקנות כרטיס של AGEIA PhysX??? וכמה זה עולה???, יש לי כרטיס מסך של ATI ALL IN WONDER X800 עם 128 מגה זכרון DDR3 האם זה מספיק? או שאם אני יקנה את הכרטיס של AGEIA זה יוסיף שיפור ניכר למראה המשחק?

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  11. Started by general328,

חברים שלום, אני כבר כמה זמן לא יודע מה לעשות, אבקש אם תוכלו לעזור לי ולתת לי תשובה סופית לגבי בחירת כרטיס מסך, הבעיה היא כזאת, יש לי לוח אם לא תואם PCIE2.0 הנה המפרט מעבד: Q6600 לוח אם: EP35C-DS3R זיכרון: 2G דיסק קשיח: 320 ספק: ג'נרי 450 W ואני מעוניין להביא כרטיס מסך מהחזקים היום כמו: HD4870, 260GTX, 275GTX, HD4890 ועכשיו השאלות: 1. איזה מבין הכרטיסים הללו מומלץ לקחת? 2. איזה מבין הכרטיסים הללו מומלץ לקחת מבחינת ניצול הכרטיס (בגלל שאין תמיכה PCIE2.0) שאני לא יקנה כרטיס יקר והניצול שלו יהיה חלקי. 3. איזה כרטיס כבר יתחיל לעשות לי צוואר בקבוק? 4. האם אני יוכל בכלל לשים כרטיס חזק כמו אלה שלמעלה עם לוח כזה, ולקבל ניצול מלא? (בוודאי שאני אחליף ספק) אני מקווה שתתנו לי תשובות, …

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  12. Started by blabla2002,

מה??

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by NiMo1771,

יש לי 6950 רפרנס של HIS והיום פתחתי אותו ל6970 עם הביוס הזה http://www.techpowerup.com/vgabios/88898/HIS.HD6970.2048.101124.html הכרטיס יציב אבל כשניסיתי להחזיר את הOC שהיה לי לפני הפתיחה, שמתי לב שהמתח לא משתנה למתח שקבעתי (הוא מגיע ל1.175V במאמץ במקום 1.25V שהגדרתי בafterburner). יש את האפשרות להעלות את המתח אבל בפועל זה המתח נשאר זהה יכול להיות שזה בגלל הביוס? למרות שזה מוזר כי הביוס של ה6950 שהיה לי כן איפשר לי לעלות מתח..

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני חושב ללכת על דגם של ספייר וכמו שאמרתי לכם חיפשתי משהו באמצע הדרך ושני הכרטיסים הללו נראים לי שם. האמת שזה נורא מבלבל כי מצד אחד סגרה 5 מול 4 ומצד שני ה 4890 יותר חדש ( 256bit ). בקיצור מבחינה כוללת של תמיכה מלאה ב 1.3 HDMI לקולנוע הביתי כולל פורמטי הסאונד החדשים וגם קצת למשחקים ( לא משוגע מידי אבל כולל DX11) איזה מהם בא בחשבון . על ה 5830 קראתי בינתיים דברים לא טובים ולכן הוא די ירד מהפרק ( תקנו אותי אם אני טועה ) . יש לי ספק HEC 400 וואט ומעבד E8400 על גבי לוח אם של INTEL P35

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  15. כרגע אני משתמש ב-MX440 64MB של ASUS, הכרטיס מריץ משחקים, אבל הגראפיקה פשוט זוועה. החלטתי שאני משדרג את הכרטיס למשהו טוב יותר, שיוכל להריץ משחקים חדשים על גראפיקה איכותית ויפה. יש לי אפשרות לקנות ELSA 6800GT 256MB משומש ב-900 ש"ח, לדעתי זאת אופציה טובה. בנוסף, ב-KSP נמכר 6800NU 128MB של Apollo, שאמור להגיע עם קירור סטוק של 6800Ultra (כך קראתי בביקורת של מישהו שקנה), זאת אומרת שאפשר לעשות לו OC לא רע בכלל. הבעיה עם ה-6800NU, היא שהוא מגיע רק עם 128MB זיכרון DDR1 - האם זה משמעותי? בעיה נוספת, היא שבעוד 100 ש"ח אני משיג 6800GT משומש עם 256MB זיכרון. אשמח אם תמליצו לי על כרטיס מסך חזק בתקציב של עד 1000 ש"ח, לא לחרוג. עד היום דחיתי כרטיסים ללא SM3.0, 256MB, 256BIT, עכשיו אני כב…

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  16. Started by AIDEN,

שלום רציתי לדעת איזה חיבור הכי טוב שאני ישתמש בכרטיס מסך , יש לי - HDMI , DVI , DisplayPort אני כרגע משתמש בה HDMI יש לי את כול החיבורים האלה גם במסך ככה שאני לא צריך לקנות מסך חדש תודה לעוזרים. :-)

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Swed,

אפשר לשים קירור שהיה על כרטיס מסך של ATI על כרטיס מסך של NVIDIA ? פשוט הקירור שלי נהרס בNVIDIA. דגם הקירור שיש על הATI של accelero tiwn turbo זה הקירור המדובר. http://www.arctic.ac/en/p/cooling/discontinued-products/vga/215/accelero-twin-turbo.html?L=1 הכרטיס מסך של NVIDIA זה 9800GTX תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Tzach_n,

אהלן חברים, הרכבתי לחבר שלי מחשב לפני שבועיים את המחשב הזה: i5 3570K @ 4.4GHz MSI Z77A-GD65 2x4GB Corsair Vengeance DDR3-1600 EVGA GTX 660 TI Superclocked Seasonic X-660 Gold Crucial M4 128GB WD 1TB Blue Caviar אתמול התקנו אצלו את Crysis 2 והורדתי לו את חבילת הטקסטורות ברזולוציות הגבוהות ועדכון האולטרה ל-DX11 המחשב שלו מחובר לטלוויזית פיליפס 32" והוא מריץ את המשחק ב 1920x1080, במשחק שינינו את כל ההגדרות ל Extreme וכמובן השתמשנו בטקסטורות המשופרות. ציפיתי שהכרטיס שלו יספק בין 30-40 FPS שיהיה די שחיק אבל נדהמתי לגלות שהוא מריץ את המשחק על 60 FPS באופן חלק לגמרי ללא נפילות FPS בכלל, אם אני מבטל את ה VSYNC הוא מגיע אפילו ל 70-80. האם זה הגיוני ש GTX 660 TI מריץ את המשחק הזה ב…

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  19. Started by shil_o,

יש לי כרטיס מסך מדגם 8800gt ועכשיו יש לי אפשרות לקנות עוד כרטיס מסך שיעבד בתצורה של *8 (sli) (כך הבנתי מפה http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&cat2_no=170&prod_no=1373) או להוסיף עוד מאתים שקל יותר ולקבל את ה260gt ועוד שאלה אפשר לעשות sli עם 8800gt ועם 9800gt עם אותו זיכרון המפרט בחתימה

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  20. אז ככה אני קודם כל יתחיל עם הבעיה כי היא קשורה אחרי זה ל-X800GTO2. הבעיה כזאת, יש לי את הכרטיס מסך ati 9600xt 128mb vivio בקיצ' מאז שקניתי אותו הייתה לי את הבעיה המסריחה שנקראת VPU Recover. כל משחק כמעט ששיחקתי הופיע לי ההודעה אחרי 5-10 דק' וזה היה ממש מציק במיוחד במשחקי רשת שאחרי שהייתי חוזר למשחק הייתי מוצא את עצמי מת. בסוף הצלחתי לפתור את הבעיה המחורבנת הזאת ואז אחרי שפתרתי אותה המשחק העומנם עבד יותר טוב אבל הוא נתקע לי אחת ל20-30 דק' למשך משהו כמו 10 שניות בזמן הזה אני רואה מסך שחור ושומע את הצלילים של המשחק ואז הוא חוזר (וזה ממש ממש בלתי נסבל). עכשיו זה עוד מילא אחת לחצי שעה אבל פעם זה היה כל איזה 5 דק' אבל חבר שלי הביא לי איזה משהו להתקין שקשור לצללים ועכשיו זה …

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  21. Started by Titanium,

כל יום מביומו אני מדליק את המחשב שלי אך ככל שעבר הזמן התחזקו רעשים מסויימים שבאים מהמארז עד שיום אחד פשוט הרעש היה חזק מאוד והמסך כאשר הדלקתי את המחשב לא נדלק. הבנתי שהרעש מגיע מהכרטיס מסך (אחלה תזמון יש לי), עשיתי ריסט והמסך נדלק לא הספקתי לנקות את הכרטיס אמרתי אולי פשוט יש עודף אבק על הכרטיס והמאוור נתפס היום בבוקר הדלקתי את המחשב והמסך לא נדלק לא משנה ריסט לא ריסט שום כלום הייתי בטוח נשרף הכרטיס חזרתי הביתה הוצאתי את הכרטיס הוא לא היה כל כך עם הרבה אבק אבל היה טיפה ניקיתי , והחזרתי למקום. כמו שאתם רואים אני רושם את ההודעה הזאת כלומר הכרטיס עובד יופי אבל: המחשב לאחרונה רץ לאט יותר הכרטיס עדיין עושה רעשים אבל חלש יותר חוששני שהכרטיס נשחק כלומר אם המאוור לא עבד הייתה התח…

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  22. ASUS טובה ביצור של כרטיסי מסך?? x1950pro נ.ב הדגם שהביאו לי הוא אסוס EAX1950PRO יש הבדל בינו לבין הX1950PRO??

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  23. עשיתי כמה בדיקות לרדאון, ואחת מהם היא בדיקות הSmoothVision . שמתי רווליציה על 600*800*32BIT בשביל שהגודל הקובץ לא ישתגע... כמובן שכל ההגדרות היו על HIGH. המשחק הוא לא אחר מאשר MOHAA! (בגלל המנוע המצוין!) שמתי פעם אחת על FSAA 6X (התמונה העליונה) ופעם אחת ללא FSAA (התמונה התחתונה) סימו לב ל*יד* במיוחד בשני המקרים! כמובן שהתמונה עם הX6 יותר טובה! (יחסית לJPG) (ניסיתי להתאים את התמונות שיהיה באותו המקום...) אז הגעתי לשאלה כזאת, ניתן להפעיל את הSmoothVision אבל איך לעזאזל מפעילים את הטכנולוגיה- TruForm? אני לא מוצא את האפשרות בדריוורים! ועוד שאלה! מה זה האפשרות "סינון אנאיזוטרופי"? הינה תמונה, תסבירו לי מה היא עושה? ומה יקרה אם אני אשים את האפשרות על 16?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by DrLEON,

עזבו את זה הקטע של התמיכה בDX10 מה יותר חזק ויותר טוב (נגיד בלי קשר לאפשטים של DX10)למשחקים עתידיים?

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  25. מעבד: AMD Athlon II X3 435 Gigabyte GA-MA78GM-UD2H G.skill DDR2 4096MB CL 4-4-4-12 מערכת הפעלה: Windows 7 64bit מסך: Samsung 19" syncmaster 4:3 רזולוציה: 1024*1280 אני מחפש כרטיס מסך לשימוש ביתי. אני לא משחק הרבה במשחקים. חשבתי על תקציב של 400 ש"ח. האם אני צריך גרסאת DDR2 של הכרטיס עם הלוח אם שלי? אם זה ממש יעזור אני מוכן לחריגה של עד 100 ש"ח. אני מבקש שתרשמו דגם מדויק כי כשאני מחפש דגם בזאפ זה נותן לי הרבה אפשרויות (Sapphire, Gigabyte,Palit...) . אני חושב שגרסאת 512MB תספיק לי.

• 5 תגובות
    • 861 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.