עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מסיבוב קצר באתרי המובילים נראה ש AMD הביאו מוצר שנותן פייט יפה מאוד ל 1080 ול 1070 באופן כללי מבחינת ביצועים נטו. רק מה? מגיע באיחור מטורף של שנה לעומת המתחרה הישיר ויקח עוד כמה חודשים טובים עד שהזמינות תהייה מספקת ושיהיה מגוון של צד-שלישי. יותר צריכת חשמל ולכן גם הרבה יותר רעש וחום בפעולה וצ'יפ יותר מוגבל להמהרה. וזה עם HBM2 שמוריד מצריכת הזיכרון לעומת DDR5X. שוב ארכיטקטורה לא יעילה כמו של NV. המחיר, לפחות על הנייר, דומה מדי ולא מאתגר את NV. זה לפני שלוקחים בחשבון את האינפלציה שתבוא בגלל בהלת קריית הכסף הווירטואלי. יש לשים לב נתון מעניין ומדאיג מבחינתם, הפער בינם ל NV בביצועים הולך וגדל ככל שעולים ברזולוציה. AMD שוב מהמרים על טכנולוגיה חלוצית (H…

2. Started by ct-32,

שלום לכולם.... אני מחפש המלצה על כרטיס מסך של ATI (בלבד) בשווי עד 1000 שקל ... יש לי מחשב חזק (P4 2GHZ , 256 MB) שיתמוך בכל כרטיס מסך חדיש.. כרגע יש לי כרטיס מסך של GEFORCE 2MX 64MB ואני מעוניין להחליף ל-ATI ... אשמח לקבל הצעות מניסיון !! תודה רבה וחג שמח !

• 10 תגובות
    • 820 צפיות
  3. מישהו יודע באיזה חודשים הם יהיו על המדפים?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  4. Started by o07,

יש לי לוח שתומך רק ב AGP אז אני יכול רק AGP ויש לי 500שח לכרטיס מסך. מה הכי שווה בתחום של זה???

• 11 תגובות
    • 867 צפיות
  5. Started by dolby71,

כמה שאלות: 1. האם זה Artifact? 2. כעת, כשיש לי קירור טוב יותר לכרטיס (giant II + 60mm fan), מה ניתן לעשות לגביהם? המאוורר של ה-40 מ"מ מת לי פתאום, והג'ייאנט היה ללא אוורור, חוץ ממאוורר צידי במארז של antec 80 מ"מ. 3. למה לדובי פנדה אין כנפיים?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Pure-Gold,

שלום לכולם, יש לי בעיה שאני רואה יותר מידי כהה במסך שלי ( זה לא רק במסך זה אלא גם במסכים אחרים ) ושאני משחק למשל ב Far Cry כאשר יש אזורים חשוכים כמו מנהרות אני לא רואה כלום. הכוונה ללא רואה כלום היא שאני אולי רואה את הכוונת של האקדח וחוץ מזה הכל שחור. או שאני צופה בסרטים והם כהים מידי ואני לא יכל לראות כלום. אם אני רואה את זה בטלויזיה ע"י ה Tv Out אני רואה את זה מצויין ולא חשוך. אם יש למישהו מושג מה ניתן לעשות פה נא ידעו אותי. תודה מראש לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  7. Started by saarxee,

GTX670 חזק יותר מ-660TI, זה ברור, אבל האם זה משמעותי? גרסאות: http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=3&glist=1&uin=16384&txt_search=GTX670&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=3&glist=1&uin=16798&txt_search=660+TI&buy=&minprice=0&maxprice=0

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום, רציתי לבקש את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך חדש. קניתי לא מזמן טלויזיית LCD FULL HD ואני רוצה לחבר אותה למחשב כדי לראות סרטים ב HD וכו... קניתי גם מחשב חדש שאמור לשמש אותי לצרכי עבודה. אני לא מריץ משחקים. עברתי באתר של אחת החברות הגדולות לציוד מחשבים על כרטיסי המסך וכל הדגמים באיזור ה 300-400 שח של NVIDIA באים רק עם יציאת DVI אחת ועוד יציאת VGA מה שפחות או יותר פוסל את האפשרות שאני ארכוש כרטיס עם ערכת שבבים שלהם. לעומת זאת ל ATI יש כמה כרטיסים בטווח המחירים הזה עם 2 יציאות DVI (אני צריך אחת בשביל המסך ואחת בשביל המחשב). הכרטיסים שראיתי הם: כרטיס מסך תוצרת Sapphire דגם Radeon HD 3650 512MB DDR3 כרטיס מסך תוצרת Sapphire דגם Radeon X2400Pro 512MB כרטיס מסך תוצרת Sapphire דג…

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. מומלץ מאד לקרוא את האמור בלינק הבא: http://www.pcper.com/reviews/Graphics-Cards/Frame-Rating-AMD-Improves-CrossFire-Prototype-Driver בעקבות חשיפת הבעייתיות במערכת ה- crossfire של AMD, עוד מלפני שנה וחצי וביתר שאת מלפני חודשיים באתר pcper, בעייתיות שלמעשה רינדרה את פתרון ה- crossfire כבלתי רלוונטי לחלוטין, AMD נכנסה חזק לעניין והחל מפברואר האחרון עומלת על כתיבת דרייבר חדש ומתוקן, כזה אשר ייתן מענה מקביל למענה שיצרה Nvidia כבר לפני כמה שנים במנגנון ה- SLI שלה. המענה מתוכנן לצאת בגרסאת הדרייבר שתושק סביבות יולי השנה. לכבוד השקת ה- HD7990 ובשל ההכרך למעשה של AMD לתת ל- HD7990 איזשהו תוקף רלוונטי, קרי להראות שיש לו עתיד פונקציונאלי וכי מערכת ה- CF המובנת בו עובדת, AMD …

• 28 תגובות
    • 3.9k צפיות
  10. שלום !! אני רוצה לקנות את אחד מהכרטיס האלה : X800XT או את ה - 6800UE (אקסטרים) עכשיו אני רוצה לדעת (כמו כולם) מה יותר טוב ה - X800XT או ה - 6800UE (אקסטרים.) אני מציין בפירוש אקסטרים לא ה - 6800U הרגיל עכשיו בקרוב אני צריך לקנות את אחד מהכרטיסים האלה וכמו שציינתי מקודם אני רוצה לדעת מי יותר טוב מבניהם . אני מדגיש המחיר לא חשוב לי ! אז בבקשה מישהו יכול לתת לי תשובה כדי שאני יקנה את ההכי טוב מבניהם ? ושאלה שניה האם מישהו יודע מתי הוא יוצא הכרטיס הזה (6800UE ) ??

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  11. Started by rollita,

עד כמה זה מסובך להתקין כרטיס מסך לבד? אני קונה חדש ומעוניין לחסוך את עלות ההתקנה האם זה רק להכניס את הכרטיס ללוח אם ולפעול על פי ההוראות בדיסק ההתקנה?

12. ליינוס עושה קצת TROLOLOLO בהתחלה הייתי בטוח שזו בדיחה, אבל על הכרטיס רשום 780. או שממש בא לו לעצבן את נבידיה, או ש....אין לי מושג מה יהיה האינטרס שלו (פרסום?)

• 25 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. מח פש כרטיס שתומך ב עד 4 מסכים בו זמנית לאAGP מישהו יכול להמליץ? כרגע יש לי כרטיס METROX G200 MMS - אבל הוא ישן ישן ןאני מתאר שבימינו יש חדישים ממניו? אשמח להמלצה תקציב לא מוגדר איו לי מושג כמה צריך לעלות הולך לחבר אותו ל GEGABYTE P35-DS3 מעבד E6550 זיכרון- OCZ 667- 1024X2 חשובה לי היכולת לתמוך ב 4 מסכים הרבה יותר מאשר הביצועים הגרפים של הכרטיס תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by hakoki,

מפרט שלם מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H10B DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK זיכרון: SUPERTALENT 1024MB DDR2 667 CL4 + HEAT SINK מארז: COMPUCASE CI-6A19-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSOFT WHEEL OPTICAL MOUSE-PS2/USB ספק כוח: ENERMAX 450W : EG-465AX-VE ההתלבטות היא בין: X1950PRO 256MB לבין x1900gt 256mb וה x1800gt02 512 אשמח לעזרה. כרגע ני חושב שהראשון שה pro הכי טוב. תקנו אותי אם אני טועה או בכלל תמליצו על כרטיס אחר באותם מחירים.

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  15. האם ניתן לחבר מחשב...למחשב נייד, כדי שהמחשב הנייד ישמש כמסך לאותו מחשב?

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by yosi yosef,

שלום החלטתי להפוך מסך המחשב לטלויזיה ולא הבנתי איזה כרטיס האכות יותר טובה בראיית טלוזיה ואם יש לכם דעה אשמח לקבל דגם של כרטיס טוב

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  17. Started by eldad82,

שלום קניתי מחשב חדש עם 8800gts 640 הכל טוב ויפה עד שאני מנסה לראות סרטים במחשב משום מה אני רואה אותם בשחור לבן התקנתי את klite .3.4 ועדיין רואים שחור לבן יש רעיונות ?[br]פורסם בתאריך: 2.09.2007 בשעה 18:03:14 בעיה הסתדרה הורדתי bsplayer כנראה המדייה פליר דפוק ... מיקרוסופט נו מה ...

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  18. Started by sgsg,

במחשב שלי הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1280x800. מפני שכרטיס המסך חלש מאוד, את רוב המשחקים שאני יכול לשחק אני צריך להפעיל ברזולוצייה נמוכה יותר. לאחרונה התקנתי משחק שבו בכל רזולוציה שונה מהמקורית הכתב ממש בלתי קריא ומטושטש, יש דרך להתגבר על זה ?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  19. שלום לכולם אני חדש פה כפי שבטח שמתם לב ויש לי בעיה בהתקנת דרייבר לכרטיס מסך שלי :-\ יש לי כרטיס מסך ATI rage 128 pro והיום נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שיש דרייברים אחרים יותר 'חדשים' ממה שמותקנים אצלי אז הסרתי את הקודמים והורדתי את ה'חדשים' http://mirror.ati.com/support/drivers/winxp/winxpr1286133279.html הנה לינק לדרייבר שהורדתי http://ati.com/support/products/pc/rage128pro/winxp/rage128prowinxpdrivers.html?type=xp&prodType=graphic∏=productsXPdriver&submit.x=6&submit.y=10 וזה הדף הראשי של הדרייברים והכלים לכרטיס מסך שלי התקנתי ואז יש עוד התקנה כזאת (יעני כמו בזיפ שעושים אקסטראקט ואז מתקינים את מה שחילצתם) ואז בהתקנה השניה אני נכנס וזה עושה לי Error ורושם את זה…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  20. Started by Tomersoni,

רציתי לדעת האם ובכמה Gigabyte חזקה מLeadtek. האם ההבדל הוא משמעותי וכדי להתייחס אליו כשקונים מחשב. שמתי לב שכרטיס GeForce 7900gs של ג'יגהבייט עולה ב400 שקל יותר (!!) מאשר כרטיס 7900gs של לאדטק, 1000 לעומת 1400. תודה מראש!!

• 39 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. שלום. אני מתשמש כרגע בכרטיס מסך חדש, Geforce 210. א-ב-ל - הוא כל כך רועש! המאוורר הקטנצ'יק והאיום שלו עושה יותר רעש מכל המערכת כולה - וזה ממש מציק. האם יש דרך להשקיט אותו? האם ה"בעיה" מוכרת ונפוצה? אני יודע שיש תוכנות - כמו AfterBurner - שיכולות לשנות את הסל"ד של המאוורר, אבל לא רציתי להתעסק איתן לפני שאני שואל כאן. כמו כן, אני משתמש בגרסת ה BETA של הדרייברים של NVIDIA -= 270.51 [כי שמעתי שמומלץ] - ולכן חשוב לציין את זה (אולי זה מקור הבעיה?) תודה! עדכון: הנה תמונה של HWMonitor, ומשום מה המאוורר של כרטיס המסך מופיע על "0" (או שאולי זה אמור להיות כך?)

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. הכרטיס מסך שלי הוא מובנה בלוח GIGABYTE GA-G33M ציטוט מאתר הבית: על פניו נראה שהוא תומך, לעומת זאת כשאני מנסה להגדיר את הרזלוציה של המסך ל- 1080 * 1920 אני מקבל מסך שחור עם הודעה OUT OF RANGE. עדכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך ולא עזר. אם הבעיה היא בכרטיס המסך, האם הכרטיס הזה יותר טוב מהכרטיס המובנה שיש לי בלוח? ASUS EAH3450/HTP/512M RADEON HD הכרטיס הזה אמור לעלות כ-250 ש"ח. אין לי עניין ולא יכולת לרכוש כרטיס יקר. אם הבנתי לוקה בחסר אשמח אם תעשו קצת סדר בנתונים שהצגתי.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by dkaro,

שלום לכולם, יש ברשותי מחשב שנרכש לפני 4 שנים, ואני שוקל כעת לשדרג כרטיס מסך ו/או זיכרון כדי להאריך את חיי הגיימינג שלו ללא הצורך לרכוש קומפלט מחשב חדש. להלן המפרט של המחשב: המארז הוא: DEF-MINI-BL. המחשב כיום מסוגל להריץ פחות או יותר את מה שאני צריך על 1080P (משחקים כמו פיפ"א 18 בהגדרות הכי גבוהות וכו', משחקים כמו COD WW2 בהגדרות בינוניות). המטרה היא בעצם להאריך את חיי הגיימינג כך שיחזיק לי את היכולת להמשיך ולשחק במשחקים בסגנון, על מסך 4K שאני מתכנן לקנות. השאלה שלי בעצם מתחלקת ל-2: בהינתן שאר המפרט של המחשב, מה כרטיס המסך הטוב ביותר שאפשר לקנות בלי שיהיה צוואר בקבוק ובזבוז …

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by coorva,

התקנתי את הדרייבר החדש, (כרטיס מסך - XFX 6600GT), וברגע שאני נכנס בהגדרות ולוחץ על הלשונית של הכרטיס מסך, היכן שרואים טמפ' כרטיס וכו', המסך ניכבה לי לכמה שניות ונדלק. הדבר חוזר על עצמו כל פעם ברגע שאני לוחץ על הלשונית. בדרייברים הקודמים לא היתה שום בעיה. רציתי לדעת אם עוד אנשים נתקלו בבעיה הזאת ואם ניתן בכלל לפתור אותה. תודה

25. שלום לכולם. יש לי מחשב ישן שכיום יש לו כרטיס מסך gigabyte 8600gt 256mb בעל יציאת d-sub/vga . ברצוני לקנות מסך חדש (עדיין בבירורים איזה) ולחבר את המחשב אליו(יחד עם עוד מחשב לאחר מכן), העניין הוא שצריך שלכרטיס החדש תהיה יציאת HDMI כמובן, ואם יהיה לו מספיק זיכרון להריץ משחקים מסויימים מה טוב. העניין הוא שאני לא יודע בכלל מה עובד ומה לא על הלוח אם הזה. לוח אם gigabyte ga-p35-ds3 לינק: https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-P35-DS3-rev-21#ov ספק כח טרמלטק 650 וואט. מעבד Intel® Core™ 2 תודה.

• 40 תגובות
    • 24.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.