עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני בעל מחשב שתומך רק ב AGP, כרגע עובד עם geforce 440mx. טבעי שאני מעוניין לשדרג כרטיס, הבחירה שלי הייתה (לפי הרבה דברים שקראתי ושמעתי) 6600GT (למרות שקראתי פה על 7300gs - אך לא מצאתי אותו בשום חנות עדיין). רציתי לדעת, במידה ואני לא מתכוון לבצע אוברקלוק לכרטיס, האם זה משנה מאיזו חברה אני קונה את הכרטיס (כלומר, gainward, xfx, gigabyte וכו'..). האם יש חברה שכדאי לשמור מרחק ממנה? במידה וזה משנה (משום שישנם הבדלים במחירים - כ200 ש"ח פה ולשם), באיזו חברה כדאי לי לבחור? באותה הזדמנות אני אגיד ששמתי עין על ה Gainward GeForce 6600GT 256MB AGP, האם זאת הבחירה נכונה ? P: במידה וצריך, המפרט שלי הינו: intel 2.6 ht 512 ddr 120gb תודה רבה מראש (אני יודע שיש הרבה נושאים בנוגע ל…

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  2. טוב אז ככה.. לפני בערך שנה קניתי מחשב יחסית טוב בזמנו (חודש לאחר הקניה יצא s939 ) amd a64 3000+ s754 asus k8v se-delxe (לוח אם בין החזקים ביותר ל754) 512mb twinmos והכרטיס מסך הועבר ממחשב ישן שהיה לי fx5200 וככה אני כבר שנה משחק או יותר נכון מנסה לשחק עם הכרטיס הזה עד לא מזמן הכרטיס היה בגדר "עובד" (לאחר הרבה אוברקלוקים וניסויים לא ציפיתי שהוא יעבוד אבל הוא שרד) אבל עכשיו המצב ניהיה קשה יותר .. המאוורר של הכרטיס כנראה נסתם מהאבק שמצטבר לי במארז והוא מרעיש בצורה מחרידה אבל זאת לא הבעיה שלי, הבעיה היא שלא חשבתי שמאוורר כזה קטן לכרטיס כלכך פשוט ישפיע כלכך בקירור שלו אבל טעיתי והכרטיס פשוט התחיל לגסוס וברגעים אלו הוא נאבק על חייו :'( חחחחח אז חשבתי למה לא לעשו…

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  3. מה כדאי? מה עדיףףף?

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  4. Started by miki20008,

מתי הוא יגע למישהו יש מוסג וגם כמה יעלה בארץ מישהו יודע תודה מראש?

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  5. Started by eninyo,

שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך ללא מאוורר. על מה אתם ממליצים? תקציב של עד 2500 ש"ח. יש לי כרטיס עם מאוורר וזה סתם עושה רעש. איך זה נראה במיפרט של כרטיסי מסך כרטיס שהוא בלי מאוורר? תודה מראש,

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  6. Started by snapdragon,

המערכת שלי כרגע היא: AMD Athlon X2 5600 2GB זיכרון. (ישודרג ל4 בעתיד) כרטיס מסך 9800GT של חברה בינונית. ווינדוס 7. הספק הוא 550W או 600W לא זוכר כרגע. אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך בסכום של עד 700 שח שיריץ משחקים ברזולוציה של 1024*1280 באיכות הכי גבוהה. ושיהיה שקט. האם יש טעם? האם המעבד מגביל אותי באיזשהו אופן. האם השיפור מכרטיס המסך הקודם יהיה משמעותי? תודה.

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  7. אני קונה כנראה מחשב מתי שמקבלים את התעודות במחצית, אז רציתי לדעת עם ה-LG F900B טוב גם למשחקים? או שה-F900P שאומר להגיע בקרוב יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  8. Started by acohen,

האם משהו הצליח להפעיל את Battelfield 2 עם כרטיס מסך זה ? אם כן אני אשמח לדעת כיצד תודה

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by kobi_af,

MAG 19'' 996 PF זה מסך טוב? אם כן מה יש לכם להציע לי(אני לא קונה זה לידע) באותו מחיר

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  10. Started by nati86,

שלום לכולם, אני עכשיו קונה מחשב חדש והייתי רוצה עזרה בבחירת כרטיס מסך, אני מתלבט בין 7900gt 256mb לבין x1800xt 512mb , וגם הייתי רוצה לדעת איזה חברה עדיף לקנות. תודה רבה לכולם.

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  11. Started by maazg,

שלום.... אני מעוניין לקנות מחשב חדש . ואני מתלבט בין AGP ל- PCI-E. המליצו לי לקנות את ה PCI-E . האם לעשות כבקשתם?????? מה עדיף. מה כדאי.. מה היתרון של כל אחד ... ומה חסרון כל אחד? אם אפשר לענות מהר כי אני צריך לקנות כבר... תודה...

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  12. Started by bn,

שלום חברה , יש ברשותי לוח אם P57N-VM שיש עליו כרטיס מסך NVIDIA 9300 עם תמיכה ב HYBRID SLI רציתי יעוץ איזה כרטיס מסך הכי משתלם לשלב איתו או כדאי לנצל אותו רק בתור מנוע PHYSX אשמח ליעוץ במידה וצריך תקציב גג עד 500 ש"ח

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  13. אני שוקל לשדרג את המחשב שלי ע"מ להתחיל לשחק בסימולטורי נהיגה כמו GTR2, LFS ואולי גם משחקים אחרים (XCOM). משחקים מודרניים ממש לא איכפת לי שלא ירוצו ב- high אבל בסימולטורים חשוב לי שאני אוכל לשחק ב 1920x1080 מלא עם אפקטים סבירים וללא האטה עם הרבה רכבים. כפי שאני מבין רוב הסימולטורים הריאליסטיים בסגנון LFS, rFactor וכו' לא דורשים מפלצת גיימינג, תקנו אותי אם אני טועה. מכיוון שזה מחשב ישן אני לא מעוניין להוציא הרבה כסף אלא את המינימום הנדרש. המפרט שלי כרגע: לוח m2a-vm athlon 64 x2 4200 ספק 400W גנרי (ezcool) 4GB RAM אופציה א' היא לקנות כרטיס מסך זול (נניח בסביבות 300 ש"ח) שיעשה את העבודה, אני נוטה יותר לכיוון AMD/ATI, זה מה שראיתי עד כה: HD 6570 1GB DDR3 ב ~ 270 HD 6670 ddr3 …

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  14. האם ניתן לקבל המלצה על כרטיס בסביבות המחיר הנ"ל לחשב חדש מבלי שאני יודע עדיין איזה מסך ואיזה לוח אם יהיה לי?

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  15. Started by adi518,

מסתבר שלבחור כרטיס מסך זה לא כל כך פשוט בכל אופן, ראיתי שממש ביום יומיים האחרונים המחיר של ה- ATI 5850 התעדכן ל 700 שקל שנשמע לי כמו מחיר מדהים. אני די הייתי סגור על לקנות 6850 ועכשיו הסיבה היחידה שמחזיקה אותי מלקנות 5850 זה העניין של ה- HDMI...אני יודע שהכרטיסים בסדרה החדשה באים עם HDMI 1.4 שזה אומר תמיכה ב 3D...השאלה אם לוותר על זה ובכל זאת לקחת את ה- 5850 או לא? תודה לעוזרים. נראה לי שזאת הדילמה הסופית שלי.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by !elad!,

מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה nVIDIA GeForce FX5200 128MB+TV כרטיס מסך תוצרת Gigabyte! יצרן כרטיסי המסך הטובים בעולם יציאת טלוויזיה TV-OUT, זיכרון מהיר DDR 128MB משפר את הביצועים הגראפיים של המחשב שלך כולל תמיכה בתושבת AGP 8X כולל פונקצית nVidia nView מה אתם אומרים שווה הוא עולה 288 כולל משלוח מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  17. Started by MOFRA,

האם זה נורמאלי שהוא עומד על 50 מעלות במנוחה בלי אוברקלוק( שלי) יש לי כרטיס מסך של BFGTECH ל AGP

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  18. Started by nsheep,

אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי לקראת רכישת ויסטה, והייתי מעוניין לקבל המלצה לכרטיס מסך עד 1500 ש"ח פלוס מינוס 10%. הייתי מעוניין שזה יהיה כרטיס מסך שכבר יש לו דרייבר לויסטה. אני משתמש במחשב בעיקר לתכנות ב- Studio 2005 וב- Matlab (אני סטודנט להנדסה) ולפעמים גם למשחקים. (מפרט המחשב שלי בסה"כ טוב, אבל בציון ההתקנה שנתן המחשב אחרי שהתקנתי את גירסת ויסטה לניסיון קיבלתי בסה"כ 2.6, כאשר הציונים הנמוכים ביותר ניתנו למעבד ולכרטיס הגרפי)

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  19. האם התכונה קיימת רק בגירסת CCC ? תודה

• 5 תגובות
    • 530 צפיות
  20. שלום. אני אמור ביום רביעי הקרוב לרכוש את המחשב הבא: זכרון: 667Mhz DDR2 1024mb Dual-Channel דיסק קשיח: 250GB S-ATA 2 7200Rpm מהירות מעבד: 3.0Ghz כרטיס קול: 7.1CH HD Audio משולב 5.1 כרטיס מסך: ATI 128 onBoard תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול מארז: כולל ספק כוח 400W ATX לוח אם: msi-rc410m2 צורב: DVD±RW X16 כרטיס רשת: משולב 10/100 מעבד: Intel Dual core 925 בתחשב לכרטיס המסך שהוא משולב על גבי הלוח אם, האם משחקים כמו פיפא07, דום, Nfs, Cod ירוצו על המחשב הזה?

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  21. Started by ben060,

שלום, יש לי בעיה במחשב הישן: ברגע שאני מדליק אותו אני לא רואה שום דבר על המסך, חוץ מהאות שהוא אומר לי "no signal detected" ומיד אחרי זה מופיע שוב השחור. במחשב אין כרטיס מסך ולכן כבל המסך מחובר ללוח. דבר נוסף שחשוב לציין זה שהבעיה הופיעה מספר פעמים בעבר ותוקנה על ידי הכנסה והוצאה של הכבל הכחול (אשמח לדעת מה שמו). אשמח הצעות לפיתרון. בן

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  22. בין http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127325R ל http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16814150267 אפילו המהירויות שעון זהות ! שניהם הליבה החדשה G92 ..... מה ההבדלים חוץ מהמחיר ? למה לשלם כל כך הרבה על ה XFX ? יש משהו שלא שמתי לב אליו בטעות ? תודה .

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  23. Started by neil4,

אני שואל מפני שבאתרם רשום: Support Microsoft DirectX®9 compatibility and full DirectX® 8.1 כלומר עובד אבל לא תומך רשמית ,כמו נגיד , ג'יפורס 4 , עובד אבל לא נתמך, בניגוד לג'יפורס fx 5200 שתומך בצורה מלאה. הבנתי נכון?

24. Started by SEangel,

שלום. הורי נוסעים לטיול בסין. האם הפרש המחירים מצדיק קניה של כרטיס מסך שם? (חשבתי על GTX460 - 768 או 5850, אם ההפרש לא גדול). מאיזה מחיר יהיה משתלם לקנות כרטיס כמו ה460 (במיוחד לאור הירידה הצפויה במחיר)? תודה

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  25. Started by natan805,

למחשב נייד הציעו לי בחנות את הכרטיס הנ"ל למשחקים GeForce 310M .ובבית יש לי את ה hd4670 ואני רוצה שהכרטיס יהיה לפחות כמו ה hd4670 שבנייח לדעתם ה 310m יותר חזק השאלה אם זה נכון אגב שניהם עם 512 זיכרון

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.