עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, מצ"ב מפרט של המחשב שלי : CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E4500, 2200 MHz (11 x 200) Motherboard Name Intel Bad Axe 2 D975XBX2 (2 PCI, 3 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Glenwood-DG i975X System Memory 2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce 8800 GT (512 MB) בנוסף על המחשב 2 כוננים קשיחים ו-2 כונני DVD, ספק הכח של THERMALTAKE בהספק של 400W. אני מחפש להחליף את כרטיס המסך ואין מגבלת תקציב, רצוי מאוד כרטיס שלא יחמם או ירעיש יותר מדי. תודה.

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  2. אני מחפש מסך בתקציב של עד 2500 שקל והכי חשוב לי איכות התמונה... לא משנה לי המקום וכמה משקל המסך תופס. נדהמתי לגלות שאני לא יכול למצוא מסכי CRT חוץ מ 17 אינץ זולים ב 500 שקל ( אמרו שמסכי CRT בעלי איכות תמונה עליונה על LCD ) יש לי מסך 19 אינץ 900 NF של סאמסונג שאני מאוד מרוצה ממנו כבר 5 שנים אבל הוא איבד מהצבעים שלו קצת בגלל זה אני רוצה להחליף למסך חדש.. מה שמפחיד אותי שאם אני אקנה LCD אני ארד ברמה באיכות התמונה לעומת המסך CRT שלי האם מסכי ה LCD משתווים באיכות התמונה למסכי ה CRT בימינו... ואם לא איפה יש מסך CRT שהוא חדיש ואיכותי ואפשר לרכוש אותו? אפילו בזאפ כל הדגמים ישנים כבר ל CRT

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  3. Started by 111111,

ברצוני לקנות את המסך 17 אינצ הכי טוב שאפשר בטווח החיר שנקבתי אני חשבתי על ה- LG F700P אם יש לכם עוד הצעות או משהו להגיד תודה

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  4. Started by boss,

אני צריך לשנות הגדרות Catalyst Control Center 11.8 של 6970 בשביל טלויזיה LG תלת מימד חדש. אני רוצה לצפות סרט עם P1080/720 ללא תלת מימד. אבל סרט אמצע יש רעידות מאוד מעט ולא איכות גובהה (מסכי מחשב לא בעיה) איך עושים לשנות הגדרות נכון? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  5. אני רוצה לקנות עכשיו כרטיס מסך חדש. אני מתלבט בין 6800GS ל7800GT. הבעיה העיקרית שלי עם ה7800GT היא כמה שאני אוכל אותה עם DIRECTX 10 שאמור לצאת +- שנה מעכשיו יגיע, וכמה חודשים אחריו יצאו משחקים שלא יעבדו איתו. האם מצב כזה יכול לקרות? או שאמורה להיות תמיכה לאחור? מה ההבדל בביצועים בכלל בין ה7800 ל6800? האם על רזולוציה של 1280X1024(LCD 17) אני ירגיש משהו בכלל?

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  6. Started by WarNet,

מאז המעבר שלי לATI ,אני לא מסוגל להגדיר יותר מ-8x AA, כשהיה לי לפני זה NVIDIA אז בכל משחק היה לי יותר,עד 16xQ. לדוגמא SF IV או CRYSIS WAHEAD ,שעכשיו בשני המשחקים האלה או בשאר המשחקים האפשרות המקסימלית היא 8x. למה? תודה!

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  7. Started by הגיימר,

שלום לכולם! בגלל הכרטיס מסך שאני קונה אני זקוק לעזרה מבקש עזרה דחוף יש לי ספק כוח מותג של HP 300W ורציתי לשאול מי יודע על ספק מתאים שגם יכנס למארז הגודל של הספק העכשוי הוא 14 ס"מ אורך ו10 ס"מ רוחב וכ-16 ס"מ גובה סליחה אם זה אולי לא שיך לפרום

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by loladc,

שלום לכולם, אני משחק בעיקר League of Legends שלא מצריך דרישות מערכת גבוהות יש לי מחשב i5 750 CPU 2.67 GHZ כרטיס גרפי 6870 1GB GDDR5 לאחרונה ראיתי דיונים שממליצים לקנות כרטיס מסך יד 2 במיוחד שעכשיו יד 2 מלאה בכרטיסים ממש חזקים במחירים זולים עם אחריות האם כדי להשקיע ולשדרג את כרטיס המסך למשהו טוב? או שעדיף לי עוד שנתיים כבר לקנות מחשב חדש כולל הכל

9. Started by ShaharSi,

שלחתי את כרטיס המסך שלי למימוש אחריות עקב בעיה באחד המאוררים שלו... מדובר בכרטיס מדגם gigabyte r9 290 4gb. (יש לציין שהכרטיס נקנה יד שניה והם לא עשו לי שום בעיות מבחינת קבלת האחריות עליו, שאפו!) הוצע לי להחליף אותו תמורת sapphire r9 290 trix או לחכות עשרה ימים לאותו דגם כמו שלי. השאלה היא האם כדאי לי לקחת את הtrix.. ואיך הוא מבחינת שקט וביצועים לעומת הכרטיס של גיגהבייט? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by NetSpider,

Proview 997N 19" 1,200nis LG FLAT 19" E900B 1,200nis אני יודע שהם לא הכי טובים שיש בשוק , אבל אלו הם הסכומים שמתאפשרים ... אני פתוח לעוד הצעות , אבל שיהיו בתחום המחירים כמו של אלו ...

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  11. Started by aviadp,

שלום יש לי כ.מסך ATI X1250 מובנה, לפי מה שזכור לי הכרטיס תומך בOPENGL. אך משום מה בפוטושופ הוא כותב שהכרטיס אינו תומך בהאצת חומרה. מצ"ב תמונה התקנתי את הדרייבר האחרון של ATI , אך רק את הדרייבר עצמו, ללא כל החבילה אשמח לעזרה בעניין אביעד [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  12. Started by AcidBurn10,

שלום חברים מישהו יודע קיים כרטיס מסך PCI עם יציאת TV-Out ?? (הכי זול שיש ) או אפילו כרטיס tv-out בלבד (כמו כרטיס USB2 ל-PCI ) תודה?

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  13. מפרט מעבד : am2 amd 4600x2 65w 90nm לוח : albetron km51-pv series am2 זיכרון :{g skill 2048 gb 667 {1024x2 כרטיס מסך : x1950p 256mb 256bit ddr3 צורב : lg x18 dvdrw b דיסק קשיח : sata 2 samsng 7200 rpm 16mb 320gb דיסק קשיח 2 : maxtor ide 8mb 160gb מארז+ספק : 6a19b 400w hes [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  14. Started by Oriz,

יש לי כרטיס טלוויזיה ממש ישן: lifeview flyvideo II (chipset bt848) החברה כבר הפסיקה את התמיכה במוצר הזה (נראה לי שלא מוכרים אותו כבר איזה 3-4 שנים) ואין ממש דרייברים שלהם, פעם מצאתי דרייבר שעבד (חלקית) בXP, אבל לפני שבוע וקצת ניסיתי להתקין דרייבר חדש מהאתר של החברה (האחרון שהם הוציאו) וכמובן שהמחשב התרסק ורק היום הוא חזר לעבוד (שבוע בלי מחשב, כשיש לי מחשב חדש בחדר אבל אני לא יכול להתשמש בו כי לא הגיע עדיין הכרטיס מסך = :angryfire: ) בקיצור, אני מחבר בחזרה את הכרטיס טלוויזיה ומתקין את הדרייבר הישן, אבל עכשיו זה לא עובד מישהו יכול אולי לנסות למצוא לי דרייברים שיעבדו בXP?? (כבר חיפשתי בכל מקום שיכלתי לחשוב עליו) תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by haim6130,

מה יותר טוב? HD3870 X2 או HD4870 1GB ?

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  16. Started by Lord Richard,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי אך אני יודע שלא אוכל לקנות את החדש ביותר כי המחשב שלי כנראה לא מספיק חזק בשבילו. המעבד שלי הוא: core 2 duo E4500 2.20GHz זיכרון: 2GB לוח אם: ASUS P5GC-MX וכרטיס המסך הנוכחי שלי הוא Nvidia GeForce 8500GT. אני מעוניין בכרטיס מסך הכי חזק שאוכל לשים במחשב בתקציב של עד 600-650 ש"ח. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  17. Started by stingeR-,

אוקיי... יצא היום הקאטאליסט החדש גירסא 5.12 וכבר הספקתי להוריד ולהתקין.. התרשמות ראשונית שלי טובה מאוד... במהירות סטוק שיפור של כ50-100 נקודות(בכרטיס שלי לפחות... בכרטיסים אחרים שראיתי של אנשים כמו X850XTPE ועוד יש שיפורים של עד 400 נקודות ב3dmark05) מורגש שיפור במשחקים ואפילו משהו מאוד מוזר... לפניכן(5.11 ולפניו) יכולתי לעבוד קבוע על 430MHZ לליבה ו374MHZ זיכרונות ללא ארטיפקטים.. משום מה עם הדרייבר הנוכחי אני מסוגל לעבוד 455MHZ לליבה ו378MHZ לזיכרונות ללא ארטיפקטים והשיפור בביצועים מורגש! עם מעבד על 2400MHZ אני עובד כרגע על 3432 נקודות 3dmark05 קבוע יומיום כאשר הסטוק שלי(סטוק מעבד סטוק כרטיס) 2140 נקודות חחחחחחחחחחח פעם ראשונה שאני בודק סטוק חחחחחחחחחח איזה מוזרררר ..…

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  18. מישהו מכיר תוכנת אוברקלוקינג ל VOODOO 5 ???

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by origmi,

שלום אני יודע שכבר לא ממש משתמשים בכרטיסים האלה וגם לא קונים אותם אבל בכל זאת עשיתי את החשבון ואין טעם שאני יקנה מחשב חדש בקיצור זאת המערכת שלי: intel 3.0 GHz p4x800d-x לוח אם זיכרון אני מרחיב בקנייה הזאת לג'יגה או ג'יגה וחצי עדיין לא החלטתי אני מחפש כרטיס מסך AGP טוב בסביבות ה400 ש"ח

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  20. עכשיו זה היכה בי... התפשרתי על לוח האם וזה חוזר אליי כמו בומרנג... היה לי 8800GT באפיק PCIe x16 ועכשיו יש לי 8800GT ב-PCIe x8 כל אחד. אז אם אינני טועה, לא עשיתי בזה כלום ? לא ככה ?

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  21. Started by the yak,

היי, אני קונה מחשב חדש ועוד לא החלטתי בדיוק איזה כרטיס מסך לקחת.... יש לי תקציב של כ1300 שקל לכרטיס מסך אני חשבתי על S/U/M/A/ Platinium Geforce 4 TI4200 VIVO DVI 128MB DDR Video Card מה אתם חושבים? כדאי לי אותו או משהו אחר? תודה מראש, יובל

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  22. כבר הייתי בדרך לקניה של ה-GTX 970 עד שנתקלתי בתופעת ה-Coil Whine. השאלה האם החדשים של אמדי יהיו סביבות אותו התקציב ואותה הרמה ובכלל מתי הם אמורים לצאת? תודה.

23. Started by Hatzi6,

היי, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי, כרגע אני משתמש עם הכרטיס המובנה בלוח אם(Intel® HD Graphics 4000). אני לא גיימר הארדקור, אז אני לא מחפש את הכרטיס מסך הכי טוב שיש, אבל אני כן אוהב לשחק לפעמים. אין לי סכום מוגדר מראש ממש אבל אני מחפש כרטיס מסך בהגדרתו בינוני לבין טוב מאוד. (עד 800 שקל בערך לא כולל חריגה אני מניח?), המפרט: מעבד - Intel® Core i7-3770 CPU @3.40GHz, 3901 Mhz, 4 Core(s), 8 Logical Processor(s) לוח אם - Gigabyte Technology Co., Ltd. B75M-D3H זיכרון ראם - Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - פעמיים, סהכ 8G ספק כוח - Silverstone Strider 400W כרטיס מסך - Intel® HD Graphics 4000 אשמח לקבל רשימת כרטיסי מסך (+חנויות מומלצות) שמתאימים למחשב (מבחינת לוח אם, ס…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום לכולם... יש לי חבר שייש לו את הכרטיס מסך ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI והדריבר שייש לו הוא קאטליסט 2.4 הוא רוצה להתקין את הקאטליסט 3.2 ולכן אני שואל אתכם עם צריך למחוק את ה- 2.4 ואז להתקין?

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  25. Started by pixilated,

אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך. 1) PCX - GeForce 7600GS leadtek - passive cooling 2) PCX - GeForce 7600GT (560/1400) 256MB DDR-III 128bit 12-Pipes - Leadtek Dual-DVI Retail - 2Y Warranty אני יודע שיש יותר טובים אבל אלה השניים שאני מתלבט!! מה כדאי מבין השניים וכיצד זה מתבטע ההבדל בין השניים???

• 5 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.