כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט איזה מבין הכרטיסים האלו הכי טוב לצורך חישובי פיזיקה של NVIDIA, ההגדרה הנכונה יותר היא מי מבין השניים הכי חזק, מי מבין השניים הכי חסכוני באנרגיה, ומי מבין השניים הכי קריר מבחינת ליבה ? על אחד מי הכרטיסים יורכב קירור DUO ORB של TT ככה שהקירור לא כזה משנה. ראוי לציין שזה יורכב על מערכת "בולדוזר" אשר יתבצע אליה בנוסף OC קל-בינוני, וכרטיס מסך הHD6970, לכן חשוב כרטיס כמה שיותר חסכוני בחשמל. הספק כוח יהיה הספק שלי כרגע הHEC WIN+ 700W ולקראת סוף השנה יקנה ספק חדש הANTEC HCG 900W שיאפשר לי לבצע OC גבוה סביב ה4.5GHZ ואולי חודש חודשיים אחרי זה יקנה כרטיס פיזיקה חזק יותר בסגנון הGTX460 1GB SE אבל על זה אני כבר יפתח נושא חדש לקראת סוף השנה.
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
קניתי את ה 7800GT ויש לי בעיה להפעיל את הטלויזיה שלי איתו. לכרטיס מסך חיברתי פלג שהופך מ SVIDEO ל לחיבור רגיל שאיתו חיברתי לטלויזה עם כבל 21 פין אבל כל מה שאני מנסה לעשות לא מצליח לי ואני לא מצליח לראות כלום בטלויזה- ניסיתי לכפות זיהוי טלויזה שמתי אותו על מצב של "שכפול מדויק" אבל אני רואה רק שחור . נראה לי אולי שהבעיה היא שהוא נותן לי שבכרטיס מראה רזולציה של 1024X768 לטלויזה ובכרטיס מסך הישן שלי הוא הראה על הטלויזה ב 648X480 אז שיניתי את זה וזה גם לא שינה כלום- מה לעשות? האם מישהו שמע על בעיה דומה או יכול להציא פתרון? בבקשה ותודה רבה!!!!!!!!!!!!1
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כ.טלוויזיה עד כ200 ש"ח בבקשה רק מסקאי פי סי איזה כרטיס מתוך המגוון הרחב שלהם לקחת? המפרט שלי בצד אם צריך למרות שלא נראה לי מי יותר איכותי? חשוב לי איכות התמונה, ואמינות לאורך השנים וחשוב לי גם שתהיה יציאת RCA צהובה אם מישהו יכול לפרט לי בכרטיס שהוא המליץ איזה חיבורים יש מאחורה זה יהיה נחמד מצידו תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, הכרטיס שיש לי 470GTX כבר עושה יותר מידי בעיות בזמן האחרון, אני כל חודש + כבר מבשל אותו בתנור כדי שיחזור לתפקד ודי נמאס לי... מה אני רוצה? לשחק ברזולוציה 1920 במשחקים הכבדים עם כל האפשרויות המקסימליות. בשאר המשחקים אני לפעמים משתמש בUPSCAL ל2560.. מעל 2GB זכרון ראיתי ביד שניה באתר מישהו שמוכר GTX780 ב.1850. אני לא מכיר כלכך את הגרסאות והאמת קצת חושש לקנות בלי אחריות במחירים האלה.. מצד שני חשבתי לקנות חדש של GTX760 לדוגמא שהם באזור ה1200 שח.. (וראיתי גם ב700 שח ביד שניה שנשמע מעולה) החשש שלי שיצא GTA5 והוא לא יהיה מספיק חזק להריץ אותו, כבר היום וואצדוג דורש 3GB זכרון לטקטורות מלאות.. מעדיף כרטיסים עם קירור לא מקורי חזק ושקט.. תקציב: 1500 שח האם אתם חושבים ששווה לי …
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שמעו אני רוצה לקנות מחשב עכשיו אני מתלבט בין כרטיס המסך: LEADTEK WinFast PX7900GT 256MB DVI PCIe לבין: LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO הקטע נוא שה-7900 יותר זול והוא יותר חדש למה זה????....ה-7800 יותר טוב????....ומה יותר כדאי לי לקנות????
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה ששמתי את ההודעה במקום הנכון אז יש לי מחשב נייד של IBM ואין לי חיבור ישיר לטלוויזה מה אני עושה יש פתרון שלא יהיה יקר כל כך? הדגם R50E http://www.gepbolt.hu/ii/ibm-thinkpad-r50_big.jpg
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום. יש לי Spphire Radeon 9600 XT שנקנה בארה"ב. מחברה אמינה שקרוב משפחה שגר שם עובד בחברה והוא בעצמו המליץ לי עליה. אז תחילה אני יפתח עם המפרט שלי שלא יהיו שאלות מיותרות : 865pe intel rocklake לוח אם Intel Pentium 4 - 3Ghz HT מעבד Western Digital 80 GB SATA הארד דיסק ATI Radeon 9600 XT 256MB כרטיס מסך 2x 256 Kingston Dual Channel זיכרון המחשב בכללי הוא למשחקים וכתיבת עבודות ככה שהמפרט הזה מספיק לי. עכשיו לבעיות : תחילה אני רוצה לציין שהחלפתי את הכרטיס מסך כבר 3 פעמים, ולדעתי הסיכוי שזאת בעיה חומרה בכרטיס נמוכה. יש לי דרייברים חדשים שהורדתי מהאתר של ATI. לבעיות עצמן : 1. כשאני משחק משחקי רשת, אחרי כעשר דקות שאני משחק המחשב נתקע, המסך מתכבה (כאילו אין תג…
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
הטלוויזיה שלי מחוברת למחשב, והכל עובד נהדר עד שאני מנסה לצפות בסרט (בתחילת משחק, DIVX או כל סרט אחר...). מסך הטלוויזיה לא מראה כלום, ורציתי לדעת אם יש אפשרות לתיקון הבעייה, או שיטה אחרת לצפות בסרטים על מסך הטלוויזיה דרך כרטיס RADEON, כמו TVTOOL של הג'יפורס או משהו כזה... תודה מראש לכל העודרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נשרף לי הכרטיס hd4890 ואני רוצה לקנות כרטיס חדש עד 1000 שקל על מה אתם ממליצים לי מפרט: יש לי לוח אם ASUS P6T DELUXE V2 מעבד i920 זכרון 15GIGA ]ספק כוח coguer 700 hec אני צריך המלצה לכרטיס עד 1000 שקל תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רק רוצה לדעת , כי אני רואה שיש כל מיני חברות כרטיס מסך .. הייתי רוצה את זה עם FPS גבוהה כדאי לראות חלק. תודה.
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שאלה ראשונה: אח שלי קנה מחשב חדש דנדש שעלה לא מעט ואני מתחיל לחשוב שאולי עבדו עליו שם! למה הוא קנה כרטיס FX5200 שאני יודע שהוא לא פצצה אבל הוא ביקש כרטיס 256MB של NVIDIA ונתנו לו את זה...אחרי בירורים שעשיתי גיליתי ש ה FX5200 הוא בכלל 128 ולא 256 אבל שאני פותח את מאפייני NVIEW של NVIDIA כתוב שם סוג אפיק AGP 8 וזכרון פנימי 256MB שגם אותי זה דיי הפתיע! אז איך תסבירו את זה שהמוכר של המחשב שלו והמאפיינים במחשב שלו הם היחידים שטוענים שהכרטיס הזה הוא 256 ולא 128 כמו שכל החנויות והאינטרנט כולם טוענים?! אולי יש כמה דגמים שאני לא יודע עליהם? וכן זה בטוח FX5200 ! שאלה שנייה: אני קונה מחשב עזבו תמפרט..ולדעתי עלה הרבה מאד למחשב ללא מסך...P4 3.0 64 bit 160 GB sata2 עניינים...כל החידוש…
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, בסביבות ה-500 שקל. ההצעות הכי טובות היו ge-force 4 mx-400 וmx-440. אני מקבל אותם בזול מחבר ואין לו את הmx-420. אני צריך שהכרטיס יעבוד עם directx 8.1. שמעתי שהmx-440 לא תומך בזה אז אם זה נכון הוא לא אופציה. (תענו לי על זה) אולי יש כרטיסים אחרים טובים שעובדים עם הדירקט איקס. תנו לי הצעות ביותר מ-500 שקל ואני אברר איתו אם יש לו וכמה זה יעלה לי. תשלחו תגובות ומהר! תודה רבה, אסף.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קונה את ה-8800GT ואני לא רוצה להיות פראייר ולשלם 80 שקל לחנות על ההרכבה. צריך מידע צעד אחר צעד כיצד להרכיב לאן לחבר את היציאות וכו'.להתקין אני חושב שלא תהיה בעיה.
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
http://rotter.name/User_files/nor/4627d79f3961197c.jpg הנה התמונה תודה 1
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש פלטת חיזוק?(הכרטיס הזה מאוד כבד HD7950) והוא תופס 3 סלוטים אז עם יש דבר כזה שיחזיק אותו ישר ויחזק אותו שישב טוב במארז שלי למה יש לו קצת נטייה למטה מהמשקל. צריך איזה משהו ישיב גם עליו המשקל.. אני פוחד שלא ישבר יום אחד משהו כמו זה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם היה לי שווה למכור את הכרטיס הנ"ל... כי לפי מה שאני רואה הוא שווה ל 9800, אז ז"א שלא הייתי צריך למכור במחיר כזה? כמה הוא פחות טוב מה 260 (192)?
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
הזמנתי לפני כמה ימים את המסך 19' Viewsonic P95F, אבל נאמר לי שאין אותו כרגע במלאי ועד שיהיה זה עלול לקחת הרבה זמן. עכשיו יש לכם הצעות למסך בתקציב של עד 2000 ש'ח? (אפשר לחרוג טיפה)? חשבתי על המסך הבא: http://www.pch.co.il/docs/pd716786323.htm, לדעתכם שווה? ויש לי עוד שאלה, אני יכול להשקיע עוד קצת ולקנות את ה Vision Master 454 של IIyama, ב2500 ש'ח, אבל אני לא יודע אם ההשקעה באמת כדאית, מה אתם חושבים?
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
נניח שבאופצייה הראשונה אני משחק במשחק crysis שתומך בdirectx 10 ויש לי במחשב שלושה כרטיסי מסך במערך sli של gtx 480 שתומכים בdirectx 11 ובאופצייה השניה אני משחק באותו משחק אבל יש לי במחשב שלושה כרטיסי מסך במערך sli של gtx 285 שתומכים באותו directx של המשחק. איפה תהיה איכות טובה יותר ? באופצייה הראשונה או השנייה? יכול להיות שאני מנסח את השאלה לא נכון או שהשאלות עצמם לא במקום, אבל אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון. אני יודע שיש כרטיסי מסך שתומכים למשל גם בdirectx 10 ו 11. אבל אם יש לי כרטיס מסך שתומך רק ב11 ואני משחק במשחק שתומך ב10 אני יראה יותר טוב עם כרטיס מסך שתומך ב10 ? או שאין קשר תודה וחג שמח ושנה טובה לכל חברי הפורום.
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי לוח http://www.epox.com/usa/product.asp?id=EP-8RDA3I מסך mag 786fd כאשר שמתי עליו geforce5500fx או Expert 200 pro של ATI אז הכל עובד נהדר מכיוון שהכרטיסים הנ"ל לא שלי שמתי כרטיסים משופצים אחרים: powercolor ati radeon 9600 pro powercolor ati radeon HD 2400 pro אבל בשניהם המסך מרצד (מעט אבל מרגיז בעין) במסך לבן/בהיר בעיקר שמים לב לזה. התקנתי דרייברים גם מאתר Powercolor וגם מאתר ati ולא עזר. מה הבעייה? הריצוד על 85MHZ אולי עידכנתי דרייברים לא נכונים? כי לא ראיתי באתרים 9600 pro והורדתי 9600 series עוד מידע: בעת ההתקנה של הכרטיסים האחרונים משום מה הוינדווס מזהה לי 2 מסכים ושני כרטיסים. מצ"ב תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
יש לי תכרטיס מסך gforce 8600 GT http://www.pointofview-online.com/default2.asp?content_id=206 והקרטיס מסך שלי עומד על 60 מעלות בלא שאני מפעיל משחקים האם זה נורמאלי
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס nVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X כמה זמן אחריות יש על כרטיס כזה? אנא, לא השערות אלא מידע מבוסס למי שיש.
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
קיבלתי אותו אתמול זה המסך http://www.pch.co.il/docs/pd1046093176.htm 17" LG Flatron F700B NEW Flatron Monitor 0.24 1280x1024 70Hz הבעיה היא שהמסך לא משנה באיזה רזולוציה מכאיב לי את העניים כאילו אתם יודעם הכתב כזה מטושטש כזה הכתב לא ברור ברור ואמרו לי שזה מסך טוב אני לא מבין למה אני רואה ככה אולי זה בגלל הכרטיס מסך שלי ? יש לי ראדיון 9200
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
חברים כמה FPS אני אמור לקבל בערך על שיא ההגדרות ב-CRYSIS 3 ? עם התדרים 1100/1600 על שיא ההגדרות אני מקבל בין 30-55 FPS , זה הגיוני ? אני רואה בסרטון שהוא מקבל בסביבות 50-70 FPS , זה קשור אולי לעדכון? יכול להיות שבגלל שבסרטון הוא השתמש ב-FXAA זה נתן FPS יותר גבוה? אני פשוט לא בבית לבדוק.
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-