כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
מטרה: משחקים שיהיה אוברקלוקר כמה שיותר טוב על קירור סטוק, אני אוהב לדחוף כרטיסים לגבול שלהם איך הבחורצ'יק הזה ? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=794 לפני מספר שבועות אמרתם לי שכדאי לי לחכות כמה חודשים עד שיגיעו כרטיסים חדשים לשוק, האם הכוונה הייתה ל2900PRO ו2900XT? כי הם יצאו כבר...
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מה עדיף? חזק יותר? האם יש חסרונות מיוחדים לכל אחד מהם? האם יש דגם מסוים של gtx שעדיף? עם oc או משהו כזה אני לא מתכן לעשות Oc לכרטיס מסך לכן אני מעדיף להמנע מתגובת כמו תקח כרטיס מסך חלש יותר ותעשה לו Oc.. הם יעבדו כמו שצריך בcrysis?
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
הוא יהיה מתאים מאוד לשוק המידריינג': Series: Radeon HD 2k GPU: R600 Release Date: 2007-10-31 Interface: PCI-E x16 Core Clock: 600 MHz Shader Clock: 600 MHz Memory Clock: 800 MHz (1600 DDR) Memory Bandwidth: 51.2 GB/sec Shader Operations: 144000 Operations/sec Pixel Fill Rate: 9600 MPixels/sec Texture Fill Rate: 9600 MTexels/sec Max Power Draw: 150 W Noise Level: Moderate Framebuffer: 256 MB Memory Type: GDDR3 Memory Bus Type: 64x4 (256 bit) DirectX Compliance: 10.0 OpenGL Compliance: 2.1 PS/VS Version: 4.0/4.0 Process: 80 nm Shader Processors: 240 (320) Pipeline Layout: Super-scalar MADDx5 Texture Units: 16 Raster Operators 16 כמו שאתם רואים יש לו …
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני מתכוון אם אפשר להתקין דרייבר חדש על הדרייבר הקודם (בלי להסיר אותו) ומה מחדש הדריבר החדש שיצא לסדרה 8? 163.71
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
שלום לכולם מכיוון שעברתי לויסטה הכרטיס טלוויזיה הישן שלי כבר לא עובד. [וגם האיכות שלו לא הייתה משהו] אז חשבתי אולי להחליף כ.ט [כרטיס טלוויזיה] חשבתי על הדגם הזה [אחרי שראיתי שיש עליו מלא המלצות טובות בזאפ] http://ivory.co.il/product.asp?productid=477&CatCode=265 וראיתי שבאיבורי המחיר הכי נמוך... מה אתם אומרים? ומה לדעתכם כדי לי לעשות עם הכרטיס הישן? תודה
-
- 53 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום, אז ככה.. המאוורר של הכ"מ המעפן ביותר שקיים הלך. (FX 5200). ניסיתי לחזק, לקבע.. להפנות לליבה מאוורר אחר (80 מ"מ) אבל עדיין יש ארטיפקטים. את הכרטיס החרא והמקולל הזה קנו לי בלי שידעתי (נו, אבא.. בטענה שמה שביקשתי.. בזמנו [לפני שנתיים+ בערך] היה יקר מדי..]) אז נדפקתי איתו, שוב בלי ידיעתי חרא כרטיס. עכשיו, אני יודע שאין שום סיבה אפילו להשקיע כסף על הכרטיס הזה.. אז לשאלה שלי: - אני צריך בבקשה כ"מ טוב, בסביבות ה-300 שקל ~.. שיוכל להריץ משחקים עדכניים באופן חלק יחסית.. עכשיו, עם כרטיסי מסך שאני מזמין ומגיע אלי הביתה.. השאלה שלי אם ההתקנה היא קלה, אם פשוט צריך להוציא את הקודם מהתושבת על הלוח אם, ולהחליף.. ואם צריך התאמה עם הלוח אם.. אז הפרטים של הלוח אם (גם מעפן..) הם: Mothe…
-
- 9 תגובות
- 675 צפיות
-
-
כרטיס מסך PALIT 8600 GT שקל 570 שקל איך הכרטיס והאם הוא DDR 3
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ATHLON 3200 64BIT, אני מאמין שאם משווים אותו לPENTIUM אז הוא רץ ב2.0GHZ. אני אוהב משחקים כמו OBLIVION החדש ומשחקי אימה כמו OBSCURE 2 וכו'. כמובן שגם CRYSIS הייתי רוצה לשחק אבל, אתם יודעים, יש גבול אני מנסה להבין איזה כרטיס מסך מספיק לי בשביל המשחקים הללו. ששיחקתיב OBLIVION, שיחקתי על המחשב הזה עם Gefore 6200. הורדתי את הכל הכי מעט שיש וזה זז בקושי, אבל סביר מינוס בשביל לשחק. לעומת זאת, שיחקתי בPREY גם ברזולוציה הכי נמוכה שאפשר וזה הגיע למצב של נראה לי 15FPS לפי דעתי. זוועתי לחלוטין. איזה כרטיס מסך מומלץ עד 1000 ש"ח? אני יודע שיש ביקורות אבל אני מעדיף לשמוע בן אדם ששואל שאלות ולא מה שכתוב. ראיתי השוואות בTOMS HARDWARE ולפי מה שראיתי, לא כדא…
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אחרי המון ניסיונות ושאלות פה לסדר את הבעיה עם ה TV-OUT כדי לראות במסך של המחשב + TV חשבתי שאולי ב- X1800XT שלי אין אפשרות של Clone Mode אולי? ניסיתי דרייברים של 7-8 וגם 7-9 Catalyst, אבל שום דבר לא מוסיף לי אפשרות כזאת.
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
עד שאני לוחץ על color correction ב icon של Nvidia, זה מסתדר אבל זה לא נשמר ככה, והכי מוזר זה שמעלה תוכנה זה חוזר להיות חשוך השתמשתי ב driver cleaner התקנתי דרייברים וקודקים מחדש גם לא עוזר זה גירסה 163, נראה לי מוזר כי הגירסה הקודמת שלי היית 97.משהו :s05:
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
כל המידע על הכרטיס מסך שלך תמצא ב GPU-Z http://www.techpowerup.com/downloads/777/TechPowerUp_GPU-Z_v0.0.2.html
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לצערי הרב בחנות פנדה אמרו לי שאת גירסה 1900 של ATI לא מייצרים יותר (התכוונתי בסוף לקנות את 1950PRO) ולכן יש סיכוי נמוך מאוד להשיג אותו. כנ"ל לגבי כרטיסי גירסה 7 של NVIDIA. במקומם הציעו לי לקחת כרטיסים מגירסה 8 של ג'יפורס, או מגרסת ה HD 2000 של ATI שהם זמינים. מה הכי מומלץ בתקציב של מקסימום 850 ש"ח? רצוי מאוד שהמחיר יהיה לכיוון ה 800 ש"ח. לי אמרו שהכרטיס הכי מומלץ הוא XFX Fatal1ty GeForce 8600GT 256MB DDR3 ובכלל כל גירסת ה 8600. מה אתם אומרים? שימושים: למשחקים סבירים וחדשים. שיריץ סבבה, לא חייב על שיא הגרפיקה. לאפיק PCI-E מפרט מלא: E6550 GIGABAYTE P35-DS3L supertalent 2gb 800mhz cl4 enermax librerty 400w wd 160 gb
-
- 6 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני כנראה אקנה בזמן המאוד קרוב מחשב (כרטיס מסך + לוח אם + מעבד) -> AMD 64x2 לא החלטתי במדויק כנראה Athlon 64Bit AM2 4200 DualCore . לוח אם - asus m2n-e. זיכרון פנימי - 667mhz DDR2 1GBx2 לפרטים נוספים על המפרט ראה שירשור ב"מפרטי מחשב" הכרטיס מסך שבחרתי היה 8500GT 512MB, בפורום מפרטים המליצו לי לקחת readon ההבדל העיקרי הוא DX10.... שלREASDON אין (רק ליקרים) מה היתרונות/חסרונות של הכרטיס מסך ביחס למחירו והאם כדאי כרטיס מסך אחר? ולפי דעתכם כמה זמן הוא יוכל להריץ משחקים על המקס' אם בכלל (חדשים...)
-
- 12 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה פתחתי בפורום מסכי lcd דיון בקשר לבעיה במסך שלי. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=290645.0 כמו שראיתם, המליצו לי להחליף את כרטיס המסך שלי. אני לא זקוק לאחד ממש מתקדם, כי אני לא גיימר כבד... השימוש העיקרי שלי הוא לתוכנת התלת מימד 3ds max,קצת למשחקים.. ולגלישה באינטרנט, כמו כן התקציב שלי הוא סביבות ה800 ש"ח להלן המפרט: באמת שלא הצלחתי להבין מה זה AGP ו PCI-E :s05: מעבד: intel® pentium® 4 cpu 2.4 ghz זיכרון: 512MB RAM ספק: w400 (לא יודע כל כך איך בודקים את סוג הספק) (מצטער על העריכה המאוחרת של ההודעה, לא קראתי את חוקי הפורום) תודה על הקריאה וחג שמח, moshe
-
- 9 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום. קוראים לי מתן ואני חדש כאן, אני מקווה לקבל עזרה בפורום זה כי באתרים אחרים כשלתי מלקבל עזרה. אז ככה, קניתי לאחותי כרטיס מסך חדש Inovision Geforce 6200 256MB AGP עכשיו בהתחלה שהתקנתי אותו לא ראו כלום במסך,לאחר מכן גיליתי שהחלק(כמו סרגל ממתכת) שתופס את הכרטיסים ביציאות AGP וPCI בלוח האם, מקצר משום מה, אז הורדתי אותו והכרטיס העלה את המחשב. עד כאן הכל טוב ויפה (וזה לאחר שהתקנתי ווינדוס חדש) התקנתי את הדרייברים הגרסא הכי חדשה מהאתר הרשמי של nvidia ולהפתעתי לאחר שעשיתי הפעלה מחדש למחשב, המחשב עלה למסך הראשי בווינדוס ופשוט נתקע, שוב פירמטתי ושוב התקנתי את אותם הדרייברים ושוב אותה בעיה. יש איזשהו משהו ספציפי שאפשר לקבוע שהוא הבעיה? הכרטיס מסך? יציאת הAGP? הלוח עצמו? או בעי…
-
- 12 תגובות
- 848 צפיות
-
-
לכרטיס החדש יהייה 2 גרסאות אחת עם 256MB והשנייה עם 512MB והמחיר הוא 180$-200$ ו230$-250$ בהתאמה. מקור: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3461&Itemid=1
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך gforce 6600 והבעיה שלי היא שרואים ממש גרוע במסך, בעיקר הכתב הוא כמעט בליתי קריא כאילו זה בקצב רענון נמוך רק יותר גרוע. ניסיתי לחבר מסך אחר וזה לא עוזר. וכאשר אני מוריד רזולוציה ל-800X600 זה משתפר. מה דעתכם? והכרטיס עדיין באחריות, איך ניתן לממש אחריות? כי יכולים להגיד לי שהוא עובד. תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אומנם ה-8400GS תומך ב-DX10, אבל הוא עובד על 64BIT לעומת 128 ב-7300GT וה-7300SE. האם זה יתרון באמת משמעותי? והאם יש באמת הבדל גדול בין ה-7300GT וה-7300SE שמצדיק את פער המחירים ביניהם??
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אוקיי,קניתי לפני כשבועיים ,מהסניף של פנדה בבאר-שבע את הכרטיס pvr150 שוטטתי קצת באינטרנט וראיתי שכל התמונות אפילו לא דומות בשיט לערכה שקיבלתי השלט נראה שונה לגמרי,אבל הוא פועל הרסיבר נראה מעט דומה אבל הוא בצבע שחור כולו -במקום לבן והכי חשוב-הכרטיס עצמו לא ממש דומה והאיכות שלו לא טובה דוגמא-לחבר שלי יש כרטיס בן 7-8 שנים של MSI והוא נותן איכות יותר טובה-לא מצלצל לכם קצת מוזר??? יש לו גם שני pinnacle ישנים גם הם שנותנים איכות מעט יותר טובה אצלי יש המון מריחות בצבעים-GHOSTING והפיקסלים מעט גדולים מדי ז"א אפילו לא מתקרב לטלוויזיה בסלון (CRT) האם יכול להיות מצב שנפלתי על אחד מזוייף? כי זה נשמע קצת מוזר,הרי כולכם משבחים את פנדס לא??? בבקשה תעזרו...
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
ממש מוזר. ניסיתי לפתוח אותה עם כל תוכנה אפשרית אך רואים רק רבע תמונה. כל שאר התמונה רואים באפור. אך בתצוגת THUMBNAUKS רואים את כל התמונה בקטן. עזרה בבקשה. תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קיבלתי את המחשב החדש שלי עם הכרטיס GIGABYTE 8800GTS 640MB וכמובן שמתי ויסטה... אני רוצה לגעת איך להתקין את ה DX10??
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. ברשותי לוח אם אינטל מסוג 815EEA בעל תושבת AGP2.0 X2 X4 האם מישהו הצליח לנתקין על לוח אם זה, או אחר עם צי'פ דומה כרטיס מסך מסוג Nvidia fx6200 128MB או Ati 9600xt 256MB והכרטיס עובד לו תדוה מראש לכל המגיבים.
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות X1950GT שווה לקנות אותו עכשיו? וספק כח ג'נרי 400W יחזיק אותו?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי תקציב של סביבות ה-2,000 ש"ח (אפשר לחרוג במעט), ואני רוצה לחזק את המחשב שנקנה לפני כשנתיים. מבחינתי הכל בא בחשבון - להשקיע הכל בכ.מסך חזק או לחלק בין חלקים אחרים. אשמח להצעות. מעבד: Intel® Pentium® D CPU 2.80GHz (2 CPUs) זיכרון: 1024MB RAM כ. מסך: ATI RADEON X800GTO ULTIMATE 256mb לוח אם: ASUS P5LD2 תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני עוזר לחבר לבנות מחשב לסלון. קנינו כרטיס מסך palit geforce 8400gs, אבל אחרי שחיברנו מסתבר שאי אפשר לחבר אליו שתי מסכים (אני צריך לחבר אליו מסך dvi וטלויזיה בחיבור s-video ושבשתי המסכים יראו את אותה התמונה), אז מסתבר שה8400 לא מאפשר לעשות את זה. מישהו יודע איזה עוד כרטיס מסך יכול לעשות את זה? אני צריך שהכרטיס יהיה Low profile pcb כלומר חצי מהגובה של כרטיס רגיל. תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-