עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי מדבקה צהובה עגולה על הכרטיס מסך על חיישן או קבל או SPEAKER כזה ואין לי מושג אם אני יכול להוריד את זה או להשאיר את זה?[6800GT INO3D]

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  2. Started by itaysk,

היי.. יש לי Inno3d GeForce 3 Ti200 64MB והלך לו המאוורר.. איפה אני יכול למצוא מאוורר כזה? מדדתי אותו והוא בקוטר 4.5 ס"מ ואני מצרף גם תמונה. אני לא רוצה משו יקר מידי כי זה גם ככה לא כרטיס משו.. רק משו שיחזיק אותו בחיים שלא יישרף אז אם למישהו יש רעיון איפה אני יכול למצוא כזה תגידו.. תודה.

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  3. Started by Inertia,

יש דרך להפוך את הכרטיס לאחיו החזק בעזרת תוכנה בלבד? שמעתי דברים כאלה אבל אני צריך אישור. מישה מכיר? יודע אם זה עובד או לא ומה הסיכונים? ואיפה אפשר להוריד?

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  4. מדובר בכרטיס של ATI Mobility RADEON 7500 עם זכרון של 32MB. מאוד חשוב לי שיהיה אפשר לחבר אותו ל TV דרך יציאת S-VIDEO. זה שיקול קריטי בקנית המחשב (IBM T42), האם אוכל לראות ב TV ? האם יש הבדל אם ה TV היא פלסמה? האם צריך זכרון גדול יותר לכך? תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  5. שלום חברים אם מישהו יכול בבקשה לעשות סדר בדברים זה יעזור מאוד.. 1. מי קובע מה יפעל בפועל הגדרות במשחק או הגדרות בדרייבר? 2. כאשר אני בוחר בסט הגדרות מסוים ב "ניהול הגדרות תלת מימד" בלוח הבקרה של אנוידיה זה כופה על המשחק הגדרות שלא קיימות במשחק עצמו? 3. מתי עדיף להגדיר מהדרייבר ומתי עדיף מהמשחק? ובכלל אם מישהו יכול להסביר איך השניים האלה עובדים ואיך כדאי להשתמש בהם זה יהיה מעולה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. חברי הפורום שלום היום התקלקל כרטיס המסך שלי, ולכן אין מנוס מקניית כרטיס מסך חדש היום או ככל הנראה מחר (אני דיי בטוח שהבעיה היא בכרטיס המסך, כי כאשר החלפתי אותו בכרטיס מסך אחר, חלש יותר, המחשב עבד, וכאשר החזרתי את הכרטיס שלי, המחשב לא עבד). מכיוון שבשנים האחרונות לא ממש יצא לי לעקוב אחרי כל ההתפתחויות בשוק כרטיסי המסך (לימודים לתואר), אני לא ממש בטוח איזה כרטיס מסך לקנות ומאילו כרטיסי מסך יש להימנע. רקע טכני: כרטיס המסך שבו השתמשתי ב-5 השנים האחרונות הוא (דגם מלא, עם כל הפרטים, למרות שמה שחשוב זה הדגם בלבד) WinFast PX 8600GT TDH עם 256MB של זיכרון DDR3 שעובד ב 128 ביט. הכרטיס הזה הספיק לצרכים שלי, שהם בעיקר אינטרנט, אופיס, וקצת משחקים. המחשב עצמו (שנמצא אצלי כמעט 5 שנים): …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. היי לכולם הרבה זמן צברתי לכלוכים ועבדתי במחשב עם דרייברים ישנים. אז חשבתי, הגיע הזמן לנקות ולהתחיל חדש. התקנתי (86) WIN7 התקנה נקיה (כמובן דיסק מקורי שאצלי ברשיון) טרם לכך הורדתי את כל הדרייבים מהאתר של לוח האם שלי GA-870A-UD3 ואת הקטליסט האחרון (12.4) מהאתר של ATI (מחובר כרטיס RADEON HD5600 ואם יש צורך במיידע מעבד AMD Athlon II X4 635 2.9GHz Quad Core. סיימתי את ההתקנה והתחלתי עם הדרייבים. בהתחלה התקנתי את כל חבילת הקטליסט כ"דרייבר" הראשון או השני. לאחר ההתקנה הוא דרש איתחול. אתחלתי. המחשב עבר את שלב הביוס אבל לא הצליח להעלות את ה-WIN7. ניסיתי שוב ואותה תוצאה. הדרך היחידה להעלות היתה במצב בטוח. ממצב זה גם ניסיתי למחוק את הקטליסט אבל הוא טען שאין מה למחוק (ולפני זה …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. הדגם החדש של אסוס לכרטיס הדגל של NVIDIA מגיע מצוייד בכל טוב במטרה לשבור שיאי ביצועים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9e%d7%a4%d7%9c%d7%a6%d7%aa-%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%a1-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%aa-%d7%94-strix-%d7%a9%d7%9c-%d7%94-geforce-gtx-980-ti/

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום, יש לי כרגע מחשב ותיק אך מצוין, מותקן עליו ATI1950PRO שאני רוצה לקחת איתי למחשב חדש. במחשב החדש אני מתכנן לקנות כרטיס חדש, מחכה כרגע ליציאה של הסדרות של ATI בעוד כשבועיים (?), אבל אם לא יהיה שינוי גדול במחירים דווקא חושב ללכת על ה9800GTX או משהו דומה שיפול בטווח המחירים הרצוי. ועכשיו השאלה ;D - האם אפשרי להפעיל שני כרטיסים שונים (נניח 9800 ו 1950) על אותו בורד? - כמובן שלבורד 2 או 3 יציאות PCIE. אם כן - תהיה בעיה או הפחתת ביצועים? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by 7omaHawk,

אני יודע, שאלה של ניובי. אבל בכל זאת: מה זה פילטרים, AA, AF ? למה הם משמשים ? איך הם עוזרים ? ובאיזה סוגי חומרה משתמשים בהם ? תודה, תום.

11. תקציב לכרטיס הוא עד 1500 ש"ח, מחכה להצעות.... בתודה מראש WIGUN

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  12. Started by ZASUS,

אני מעונין לקנות את הכרטיס http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-GraphicCard&model_id=473796 המחשב שלי הוא עם אפיק AGPX4 האם הוא יוכל לעמוד בזה!?

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  13. Started by Adielion,

במצב של היום, באורגינל תענו לי -כדאי בכלל לקנות כרטיס AGP או לחכות עוד קצת ואז להחליף לוח...

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  14. Started by llime,

היי. הכרטיסים הרשומים בכותרת מסוגלים לתת יציאה ל 4 מסכים בו זמנית (שניים ב dvi, אחד ב hdmi, והרביעי ב DP). אני מעוניין להשתמש בכרטיס כזה עם שלושה או ארבעה מסכים אבל לא בצורת אייפיניטי. כלומר כל מסך יהיה נפרד, כל אחד עם רזולוציה שונה, אם אני מגדיל חלון מסויים אז הוא צריך להיפתח רק על המסך שבו הוא נמצא ולא על "מסך אחד ענק", שזה בעצם eyefinity. חיפשתי קצת בגוגל, והתוצאות לא ממש ברורות לי....אנשים כותבים שצריך בסה"כ לשנות את ההגדרות בקטליסט ל extended desktop, אבל אני לא ממש בטוח. יש כאן אנשים שעובדים עם שניים או שלושה מסכים עם כרטיסים תומכי eyefinity ומשתמשים בהם בצורה "רגילה", כאמור, ולא כמסך גדול אחד?....

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  15. היי חברים, אשמח אם מישהו יוכל לתת לי תשובה בנשוא, תאימות בין לוח PCI-E גרסה 2.0 לכרטיס מסך שדורש PCI-E גרסה 3.0 כמו כן במידה ומתאים , עד כמה זה יוריד בביצועי הכרטיס ? אני שוקל להחליף את הHD4870 OC שלי ב Gigabyte HD7850 Windforce , מה אומרים ? כדאי ? (שאר המפרט שלי מופיע בחתימה למטה) תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by liav12,

מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? בלי למה אתה קונה בלה בלה וכל זה... רק אם הוא יכול לסחוב משהו לחודש חודשיים משהו אחרי זה אני מחליף. תודה

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  17. Started by eliasfen,

יש לי בעיה עם הכרטיס מסך אני מריץ בדיקה 3DMARK 2003 ברזולוציה של 1024 על 768 בלי שום פילטר ואני לא מצליח לעבור את 2400 נקודות יש לציין במבחן הראשון אני מקבל בערך 80 עד 110 פריים בשניה מהמשחק השני זה כבר צונח ל 5 - עד 25

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  18. Started by rlord,

זה המחשב שיש לי: PD 2.8 1gb ram ולוח אם http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=CONROE945G-DVI עכשיו אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות זה 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E של GIGABYTE או HD 3650 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI PCI-E‎ של Sapphire שניהם מהחנות KSP עכשיו רציתי לדעת מי יותר טוב והאם הם יעבדו בלי בעיות על המחשב ויוכלו להריץ משחקים חדשים כמו FAR CRY 2 או Mercenaries 2 כי אני רוצה לקנות את המשחק הזה. תודה מראש לעונים!

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  19. Started by sxs,

מחפש מסך 17 איכותי, שנמכר בארץ... חשוב לי במיוחד חדות, בהירות ותדרי רענון גבוהים. תודה.

• 6 תגובות
    • 562 צפיות
  20. Started by lox,

hi guys first of all im writing in english because i dont have hebrew on my keyboard(shit). so for my question when there will be GPUs with 512mb? and is there a chance they will come out till the end of the year???? thanx anyway bye

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  21. Started by mazam,

שלום חבר שלי רוצה לקנות היום כרטיס מסך חדש עכשיו יש לו גיפורס 5200 והוא רוצה לקנות חדש עכשיו הוא לא יודע אם יש לו AGP8 או PCI אקספרס איך בודקים את זה? נ.ב יש לו את התוכנה EVEREST אבל הוא לא יודע איך לבדוק דרך התוכנה אז אם אפשר הסבר או משהו תודה מאור.

• 6 תגובות
    • 575 צפיות
  22. יש לי מחשב פנטיום 3 733 256 Ram WindowsXP והכי גרוע כרטיס מסך GeForce 2 mx 400 64mb התוצאה שקיבלתי ללא אוברקלוק ב 3dmark הייתה 1374 Enigen 199.66 mhz Memory 167.04 mhz זה הברירת מחדל אני העלתי ל Enigen 215mhz Memory 180 mhz וקיבלתי שיפור של 130 נקודות בלבד ! אין לי קירור רציני על הכרטיס רק את המאוורר הסטנדרתי שפעם בחודש אני מנקה אותו ואת גוף הקירור שעליו הוא יושב ומשמן אותו - הוא מסתובב חזק וטוב כמו חדש. יש לי את הדרייברים ה - 30 התוצאה דיי חרא ! מה לעשות בשביל לשפר ? ואני לא רוצה לעשות אוברקלוק רצחני - כי הכרטיס ישרף ... תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=842 + http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=874 +ביצוע אוברקלוק או.............. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=968 מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 510 צפיות
  24. על פי האתר ההשוואות הזה http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=532&model2=607&chart=226 הכרטיס הזה : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=2546 חזק כמעט פי 3 !!! מהכרטיס הזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=953 והם עולים אותו דבר האם זו טעות?

• 6 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.