עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. חבר שלי ביקש ממני לשאול בשמו זה הכרטיס: http://www.skypc.co.il/pl_product~CGAX-3852DDO~8~0.htm השאלה שלי בשמו אליכם זה איך החברה בסה"כ? ואיך הכרטיס הזה ספיצפית? הכרטיס מסך שלו התקלקל והוא מחפש כרטיס בתקציב של 600 שקל

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  2. פירמטתי לאחרונה את הכונן ולאחר שהתקנתי הכל וניסיתי לחבר את המחשב לטלוויזיה ישנה בעיה של פס שעובר כל הזמן על גבי מסך הטלוויזיה,יש לי כרטיס מסוג geforce4 mx440 כמו כן לפני הפרמוט לא היתה כל בעיה, אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי.

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  3. Started by DORAZABI,

קניתי כרטיס GTX770 ורציתי לדעת אם אני צריך להתקין את דיסק הדרייבר שהגיע איתו או שעדיף להתקין אחד עדכני יותר מהאתר של ?NVIDIA

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  4. אהלן! אני לא בטוח אם אני שולח את ההודעה לפורום הנכון, אז אני מתנצל מראש אם התבלבלתי. הסיפור הוא כזה: יש לי מחשב שקניתי לפני 3 שנים... הכל עבד מצוין, עד שלפני חודשיים הוא התחיל לזייף... מידי פעם, כששיחקתי במשחק (assassin's creed : brotherhood, שאמור לרוץ סבבה על המחשב שלי) - המחשב נתקע, בלי סאונד, כשהמסך תקוע על תמונה 'מפוקסלת' (מלשון פיקסל )... בהתחלה חשבתי שמדובר בווירוס, פירמטתי כמה פעמים - לא הלך... היום המחשב לא מצליח להעלות את הווינדווס בלי להיתקע, ואי אפשר לעבוד עליו.... התייעצתי עם חברים והגענו למסקנה שזה ככל הנראה בעיה בכרטיס המסך או במעבד... לדעתי מדובר בכרטיס המסך, ולכן אני מכין את עצמי לקניית כרטיס מסך חדש. אני פונה אליכם בבקשה לעזור לי למצוא כרטיס מסך,…

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  5. היי, יש מעבדים חדשים של אינטל שיש להם מאיץ גרפי מובנה. בהתקנת כרטיס מסך - הוא עובד ביחד עם המאיץ הגרפי של המעבד להשגת תוצאה מהירה יותר? תודה.

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. Started by ShomRon,

לחבר שלי יש Nvidia geforce 6600GT ומי שום מה לא רשום לו שם GT רשום לו 6600 רגיל =\ למה לא רושם?

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  7. Started by Guarding angel,

היי הלוח שלי הוא dfi p35 t2rs יש בו 3 חריצי PCI-E בסדר הבא : HD4870-X16 X4 X1 הרכבתי את הGSO על החריץ השני (אין מספיק מקום בשלישי כי הקירור הוא DUALSLOT והספק יושב בדיוק מתחת ללוח) הסידור לא עובד כלל. אין סיגנל מהמסך.

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  8. הדגם crt mag 996pf 19' גיליתי שיש עליו שתי נקודות שחורות קטנות. יש לציין שהוא CRT, שלפי מיטב ידיעתי אין בעייה כזו של "פיקסלים שרופים" מה אתה חושבים שאני צריך לעשות? תודה!

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  9. שלום יש לי את המחשב החדש שלי כבר 4 חודשים והייתי מרוצה ממנו זמן רב וגם מהכרטיס מסך עד שהתחילה להיות לי בעיה של עלייה גבוהה בטמפ' של הכרטיס מסך בחודשיים הראשונים שהיה לי את המחשב (ראה מפרט) הייתי מבסוט מהכרטיס מסך והטמפ' מנוחה הייתה 36 ושהייתי משחק פיפא 2006 המשחק היה עובד חלק פתאום שמתי לב שככל שעברו הימים הטמפ' מנוחה והמאמץ היו עולות בכמה מעלות עד החודש הזה שזה הגיע לטמפ' שנראית לי לא נורמלית ודרך אגב הכרטיס ללא אוברקללוק ולא ניסיתי עליו עוד פעם אחת OC ובגלל זה הייתי בהלם ואחר כך משחקים כמו פיפא לא עבדו לי חלק פה ושם היו תקיעות שתבינו זה פיפא זה לא מנוע כבד וגם משחקים כמו FEAR וHALF LIFE 2 היו בהם תקיעות ואני מבואס ואני לא יודע למה הטמפ' כל הזמן עולה אני מפחד שהכרטיס ייש…

• 6 תגובות
    • 571 צפיות
  10. Started by ztz,

יש לי כרטיס מסך fx5200 ואני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב ויש לי לוח אם שתואם ל-agp , האם יש כרטיסים טובים שיחזיקו הרבה זמן או שעדיף לי לקנות כבר לוח אם עם pci-e ??

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  11. שלום, יש לי מסרטה של canon mv700 ויש לי חומר שהסרטתי על הקלטת. יש לי חיבור של DV במצלמה. איזה כבל בדיוק אני צריך לקנות והאם צריך גם כרטיס כלשהו למחשב?

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  12. זה Gigabyte FX6600GT GV-NX66T128VP PCI-e 128Mb VIVO Bulk Video Card ב1150 שח או Gigabyte FX6600GT GV-NX66T128D PCI-e 128Mb Bulk Video Card ב 1000 שח

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  13. Started by T-Flash,

מה זה הת'רד הזה? מי שלא הבין, ככה זה נראה לפני שהגבתי:

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  14. Started by DJPOWER,

איפה אני יכול לראות את החיישן טמפ' של הלידטק 6200 ראיתי בדיון הזה שהוא נעול או משהו... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=129395.0 תודה יונתן עריכה: אני יודע שאפר לראות בתוכנה WINFOX אבל זה לא נותן לי להתקין אותה... גם לא דרך הדיסק וגם לא מהאתר! זה עוצר ב36אחוז

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  15. האם דור כרטיסי המסך החדש של AMD באמת יוכל להציע קצב כרייה כפול מזה של כרטיסי המסך הנוכחיים במטבע ה-Etherneum הפופולרי? לא ברור - אבל זה עשוי להקשות על כולנו לרכוש את הדגמים האלו בעתיד הקרוב לכתבה

16. Started by ran-erez,

ראיתי כל מיני השוותאות בין ה HD5870 לבין HD6950 אבל ללא התיחסות לעובדה שניתן להסב אותו ל 6970 !!! אז רציתי לדעת בשורה סופית מה עדיף לקנות HD5870 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2386 או כבר לקנות HD6950 ולהסב אותו ל 6970 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=8693 ההבדל בין 2 הכרטיסים הוא 360 שח דילמה נוספת, הספק שלי הוא אנרמקס 450WTP ומעבד I5 2500K הספק יחזיק את הכרטיסים ? תודה רבה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 956 צפיות
  17. קניתי לוח אם חדש והתברר לי שהכרטיס מסך שלי לא תואם אליו (למרות שרשום שהוא כן). עכשיו אני מחפש כרטיס מסך חדש שיתאים אליו (AGP 8X) המחיר הוא עד 750 ש"ח, ואני מעדיף נראה לי את ה9600. תראו לי חנויות שאפשר וגם איזה חברה הכי טובה לקנות. בלמיר, שזה קרוב לבית, יש כמה אופציות - הראשונה Sapphire Radeon 9600 256MB CRT + DVI LITE - RETAIL. המחיר הוא 713 ש"ח. השניה Club3D Radeon 9600 256MB 128bit TV/DVI Video Card. המחיר הוא ב750 ש"ח. איזה כרטיס יותר טוב? אני אישית נוטה ללכת על הclub3d בגלל שבספיר רשום שזה גירסא לייט. בקיצר בבקשה תעזרו לי דחוף כי יש לי רכישים חדשים למחשב (לוח אם, מעבד AMD 2800 וזיכרון 512) שלא מנוצלים. היום אני אלך ללמיר ואנסה לסדר שהכרטיס שיש לי עכשיו (geforce 3 ti …

• 6 תגובות
    • 562 צפיות
  18. Started by danielzy,

שלום לכולם, קמתי היום בבוקר והמאוורר של ה HD5850 החליט שהוא מתחיל להרעיש... גם במהירויות אפסיות יש רעש, ממש כאילו תקוע לו משהו שמרעיש בכל סיבוב. הכרטיס פועל כרגיל, גם הטמפ' תקינות בינתיים... אבל הרעש ממש מוציא אותי מדעתי. הכרטיס נרכש ב SkyPC, ולכן זו פרוצדורה להחליף אותו. האם בעיה שכזו מצדיקה ניצול אחריות ? כמו כן ניסיתי לפתוח את הכרטיס לשם העפת מבט על אזור המאוורר אבל נתקלתי בבורג שחוק שלא הצלחתי לפתוח.

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  19. Started by dude1221,

מה עדיף ? 5850 או 6850 והאם אני חייב להחליף את הספק הג'נרי של 500W?

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  20. Started by OR007,

למישהו יש ניסיון איתם ? היום ראיתי את הTI 4600 שלהם, איזה יפה הוא, כולו כסוף והוא בא בתוך מזוודה כסופה כזאת איך הם בהשוואה ל- S/U/M/A/ ?, או ל -MSI ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ophir555,

קניתי מסך חדש של סמסונג 19 960bf שמתי לב כי בזמן טעינת וינדווס xp ( במסכים עם הרקע הכחול)וסגירת המחשב יש כתם בהיר בצידו הימני עליון של המסך בקוטר של בערך 5 ס"מ.לא מדובר בפיקסלים שרופים אלה פשוט כתם בהיר כאילו מי שהוא לחץ על המסך. כל זמן אחר שאני עובד עם המחשב, בתוכנות אחרות ( בשבוע מאז שקיבלתי אותו)הכתם נעלם. האם זו בעיה של המסך או של וינדוס או לא זה ולא זה. האם שוה להחליף את המסך. אם כמובן החנות והספק יסכימו ולא ידחפו לי מסך משומש...( כמו ש hp נוהגת לעשות במוצרי חומרה שלה) מה דעתכם על התופעה.

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  22. שלום לכולם בעצת הפורום קניתי מחשב עם כרטיס מסך הבא : xfx 320gts http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3059 לצערי החנות לא מצליחה לספק את הכרטיס מסך ומציעה לי להלחיף לכרטיס הבא: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2594 הכרטיס מעקב לי את סיפוק המחשב והחנות לא יודעת מתי הוא יגיע האם שווה להמתין ל - XFX או שאפשר לעבור ל LEADTEK לפי מה שראיתי במפרט ה - XFX כבר מגיע עם תדר שעון של 580 ן ה LEADTEK רק 500 האם ניתן בקירור STOCK להביא את ה LEADTEK לאותו תדר והאם זה כזה משנה חפשתי השוואה בין שני הכרטיסים ולא מצאתי אם למשיהו יש אשמח. חשוב לציין שאני לא גיימר קיצוני פשוט חשוב לי שהכרטיס יתפקד טוב במשחקים בשנים הקרובות ולחבר אותו לטלוויזיה לראות סר…

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  23. יש לי את הCCC 5.6 עכשיו אמרו לי שבשביל שיעלה לי הביצועים בכרטיס שלי בבנצ'מרקים אני צריך לכבות פילטרים.. ניכנסתי לCCC ושם בהגדרות של ה3D בכל לשונית שאני בוחר (לדוגמה AA או AF) הוא פותח ומראה רק את הכרטיס מסך ואת המסך שלי בלי להראות לי איזה הגדרות הפילטרים... דרך אגב בכל הלשוניות הנמצאות אצלי ב3D הוא מראה לי אותו דבר...: מה לעשות? כ.מסך בחתימה...

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  24. Started by qwerty1987,

מאחר שה-call of duty האחרון מקרטע אצלי, מחפש להחליף את ה- HD4850 הישן. מחפש משהו עם יחס עלות תועלת גבוה ולאו דווקא את החזק ביותר. הרזולוציה היא 1920X1200 מעבד phenom II X4 965 ספק corsair 450VX ל-nvidia יש תמיכה ב- physx וב-cuda, אז נראה לי שעדיף כרטיס שלהם (תקנו אותי אם אני טועה) חשוב שהכרטיס יהיה שקט בזמן מנוחה. תודה.

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  25. שלום רב האם הכרטיסים הבאים: RADEON 9600 XT GEFORCE FX 5700 ULTRA תומכים בטכנולוגית T&L? תודה

• 6 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.