עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by FFOP,

SAMSUNG 17' 757NF עכשיו בחנות אמרו לי שיש למסך הזה מחליף מה השם של המחליף הזה? אמרו לי עכשיו שהמחליף של המסך 757MB 757MB זה מסך יותר טוב מי 757NF?

• 6 תגובות
    • 573 צפיות
  2. שמעתי מחבר שיצאו עכשיו ל-2900XT דרייברים חדשים, שבעזרתם הוא עוקף את ה-8800GTS OC2 של BFG. מישהו יכול לאמת?

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  3. Started by yoni321,

טוב, חבר שלי רוצה לקנות את הכרטיס (רשום למעלה) לינק למוצר http://www.amazon.com/gp/product/B0002MW018/002-9982253-7994460?v=glance&n=541966&n=507846&s=pc&v=glance איך הכרטיס עצמו החברה, הקירור של הכרטיס. ותגידו זה לא אמור להיות בגירסת 256 BIT מה יש גירסה של 128BIT או שזה טעות באתר.

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי ר8500 ואני לא מעוניין להתקין את הדרייבר המלא אלה רק שתהיה לי את האפשרות לראות ב1024 על 768 ב 85 הרץ מה שאין לי כרגע! ריך אני עושה את זה!

• 6 תגובות
    • 531 צפיות
  5. כרטיס המסך GeForce RTX 3080 Ti מושק באופן רשמי - ואנחנו אספנו לביקורת את ה-SUPRIM X של MSI, שנחשב לאחד מהדגמים המתקדמים ביותר בגל הראשוןלכתבה

6. Started by arielbarsheshet,

מפרט: BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: AMD Phenom II X6 1075T Processor (6 CPUs), ~3.0GHz Memory: 8192MB RAM mothre board:GA-870A-UD3 power supply:ANTEC-650W case:thermaltech v9 תקציב 1500 שקל צריך המלצה לכרטיס שמוצלח ויש לו ביצועים טובים ושמצדיק את המחיר שלו אם יש כרטיס שעולה1300 שקל ויש לו ביצועים פחות טובים במידה קטנה אז אעדיף את ה1300

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by 8-Ball,

אני מתכוון לקנות עכשיו את ה730B בבאג, המדיניות שלהם היא כזאת: בשבועיים הראשונים אם יש אפילו פיקסל אחד שרוף הם מחליפים את המסך ומביאים חדש ולאחר מכן ההחלפה תתבצע רק אם יש 7 פיקסלים שרופים ויותר. ניסיתי לבקש תנאים יותר טובים, המוכר דיבר עם הסוכן ואמר שאין מצב כזה, אני שואל אתכם אם יש מצב למשהו יותר טוב ואם זה נחוץ בכלל? יש מצב שאחרי שבועיים ראשונים יווצרו פתאום פיקסלים שרופים?

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  8. Started by c5123,

טוב אז יש לי כרטיס מסך מובנה על הלוח אם m-bord= asus p5kpl-cm יש לו pci 16x express אני צריך כרטיס מסך ב 300-400 שח שיאפשר לי לחבר גם את מסך המחשב וגם את טלוויזיה (tv size 50 inch) מה כדי לקנות?? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  9. כאשר אני עובר את השלב הראשון שבוא מראים את אישתו מתה המחשב טוען את השלב הבאה ואז יוצא מהמשחק לחלוטין ממש מוזר תודה רבה מראש על העזרה

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  10. TV OUT - SVIDEO DVI HDMI ושאני אוכל לחבר את הטלבזיה במקביל למסך מחשב ולראות את אותו מסך. משחקים לא מעניינים אותי אם יש לוח אם עם כרטיס מסך מובנה עם הדרישות שלי גם הולך יש לי מעבד E 5200 תודה ויום טוב.

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  11. Started by HeaT-SinK,

שלום ... יש לי רדאון 9100 ... הוא תומך כמובן בדירקט X 8.1 במלואו ... עכשיו מה יותר כדאי (יציב יותר ביצועין והתאמה): דירקטאיקס 8.1 או 9 ?

12. Started by Black_Citadel,

אני מתפלא שבסטיקי לא המליצו על מסכי BENQ כי למיטב ידיעתי החברה הזאת שייכת לLG (כמו פורד ולינקולן, כמו דודג' וקרייזלר, etc) אני אומר זאת כי פעם אני זוכר שמכרו צורבים : LG-BENQ

13. Started by oren12,

שלום, רציתי לדעת אם המערכת שלי תהיה יציבה עם R9 ולא תהיה שום בעיה לשים אותו 2.4GHZ Q6600 G0 P35-DS3L 4GB DDR2 800MHZ CORSAIR 400W קירור THERMALTAKE מארז NZXT Apollo לא יודע אם שכחתי משהו נוסף, מקווה שלא תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by segev22,

קיבלתי מחנות זיכוי כספי על סך שווי הכרטיס הקודם שלי 8800GTS 640MB ועכשיו אני רוצה להביא את החדש.... מישהו יכול לומר לי איזה הכי כדאי להביא?(חוץ מBFG-הם לא עובדים מול היבואן שלהם) חשבתי על EVGA 8800GTS 512MB SSC...נראה לי שהוא הכי חזק בשוק כיום אני ישמח לשמוע עוד המלצות

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  15. קודם כל אני יגיד שאני לא בטוח לאיזה פורום הנושא הזה שייך, אז אני מבקש מהמנהלים שייעבירו אם צריך. ועכשיו לבעייה: כשאני עובר ל-focus במטריקס, המסך כולול מהבהב, כלומר במקום לראות חלק אני רואה כל מיני קווים מהבהבים לי בכל מיני צבעים. התקנתי דרייברים יותר חדשים {44.03} וזה הסתדר לי אבל רק לפעם אחת, ואחרי זה שוב חזר. למישהו יש מושג איך מסדרים את הבעייה הזאת??? בבקשה תעזרו לי אני לא יכול לשחק ככה ולהתקדם במשחק. תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  16. המלצות יתקבלו בברכה. החיבור dvi שווה משהו?

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  17. אוק אני מתכוון לקנות מחשב חדש. עכשיו כמובן שמשוה חשוב זה הכרטיס מסך מעבד יהיה קונרו. עכשיו אני רוצה כרטיס מסך שיתמול בחיבר רגיל לא dvi כי אין לי במסך dvi אני משתמש במסך 15 אינץ של benq. רזולציית משחק תיהיה 1024*768. עכשיו מחיר אני לא יודע אני לא הולך לעשות מערך sli אני תאמת חשוב מיותר ויותר מדי כסף דעה שלי כי כל המזן צריך עוד פונקציות שהכרטיס יתמוך בהם וגם לא oc. עכשיו אני רוצה לדעת על זה ממליצים וכמו שכולם ידועים המפרט יבנה סביב הכרטיסמ סך והמעבד. זה יהיה מפרט למשחקים. אז איזה כרטיס כדאי להשים? ואחרי כמה זמן אני יצטרך להחליף אותו. אני רוצה שוהא יריץ את כל המשחקים ויעבוד נהדר.

• 6 תגובות
    • 518 צפיות
  18. Started by RS4,

מה הגירסא הכי חדשה לתוכנה הזאת? אנייכול להוריד אותה מהאתר של מייקרוסופט? והאם מומלץ להשתמש בתוכנה הזאת? או שזה מיותר בגלל הכרטיס מסך? ואם כן מזה משפר במיוחד במשחקים? יש לי כרטיס מסך X1800XT תודה מראש...

19. Started by Baridy,

אני קונה מסך 22 אינץ איזה כרטיס מסך יותר טוב וכדאי לקנות : GTX 260 או ATI 4870 1GB??? מעבדים AMD Phenom II X2 550 AM2+/AM3 ¤485 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤439 מארזים Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP +350W PSU ¤240 ספקי כח SilverPower 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 ¤360 זיכרונות A-DATA 2GB (Single Stick) DDR2 800MHZ CL5 כמות 2 ¤258 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AADS 500GB SATA2 7200rpm 32MB Hard Drive ¤295 כוננים אופטיים צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  20. Started by Goldlm,

שלום, הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס הוא המקביל בביצועיו כרגע ל 9800GTX 512MB? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שאני קניתי את הכרטיס ראידון ספייר 9700 פרו קיבלתי ראש 8 פינים מחבר לה s videoואז נותן לי יציאה לה avi ואז קניתי כבל של שני בנונות שני בננות הבעיה היא נשבר לי הראש הזה הפינים שלו החלו קפוט ואני לא מוצא בשום חנות ראש כזה או כבל בבקשה אני כבר מת לראות על הטלויזיה סרטים כל מני וכאלה דברים מהמחשב כי חבל על כל הדסקים וdvd וגם זה לא אותה איכות אני לא יודע מאיפה לקנות אני משתגע כבר חודש וה יותר אפילו אני הולך סביב סביב

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  22. Started by ezman,

שלום לכולם הציעו לי באותו מחיר את הכרטיסים הבאים של אסוס באותו מחיר: 8600GT 512 MB 8600GTS 256MB מי עדיף? והשאלה השניה - היא שהם לא באים עם מאורר אלא SILENT PIPE עד כמה זה חיסרון למחשב סטנדרטי ללא עזרי קירור מיוחדים ספק כוח של טרמל- 470W מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  23. Started by xgamer,

שלום לכולם חיברתי את המחשב שלי אל הTV ואני רואה את המסך של המחשב בטלויזיקה הבעיה שלי שאני שם סרט אני לא רואה אותו במסך של ה TV אך במסך של המחשב אני רואה מה יכולה להיות הבעיה? ומהם ההגדרות המומלצות לכוון את הגדרות המסך כדי שיראו הכי טוב שניתן... נ.ב יש לי כרטיס 9700NP

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  24. Started by אליאור27,

שלום! אני הזמנתי מ-TMS מחשב חדש עם CF של 6870 ובעיה שהתעוררה לי היא שאחרי כמה זמן שמתי לב שה-CF לא עובד בכלל! ה-CCC וה-GPU-Z לא מזהים אותו בכלל אפילו שהכל בסדר עם המחשב ,הכרטיסים מותקנים בסדר גמור והגשר עובד ושני הכרטיסים עובדים. התקשרתי ל-TMS והטכנאי אמר לי להחליף את המקום של הכרטיסים אבל זה לא עוזר וזה עדיין לא מזהה אשמח לעזרה,תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  25. מה בעיקרון ההבדלים בחברות בין ה XFX לבין ה gigabyte... האם יש הבדלים ? ומה יותר טוב.. צריך תשובה דחוף כי קניתי כבר מחשב ואני רוצה לדעת עם להחליף את ה XFX בג'יגהבייט

• 6 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.