כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
היי. אני רוצה לקנות מחשב (יד שניה) ויש לי מפרטים עם כרטיסי מסך הבאים: כרטיס מסך ATI 5650 עם מעבד Q6600 ב1200 שקל. ויש את אותו המפרט עם GF 9600 GT. ב1600 שקל. מה עדיף? כדאי בכלל לקחת אחד מאלה ביד שניה? אין לי כרגע כסף למחשב חדש.
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
חברה מה קורה? בksp יש שני כרטיסי מסך של נוידיה 7600GT אחד של ASUS והשני של EVGA , ואני רוצה לקנות אחד מהם אז איזה עדיף http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=256-P2-N550-AX&pwindow=specs&family=22 או http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=271&model=1078&modelmenu=1 אז איזה כרטיס מסך עדיף? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
זה PCI-E אם אני לא טועה הלוח אם הוא MSI G31M3-F תודה =]
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
שלום כולם, יש לי בעיה, אין לי כרגע הרבה כסף לקנות מחשב ואני זקוק לכרטיס מסך שיתמוך PS2.0 ושירוץ על AGPX4 עד 600 שקל או פחות. ב KSP יש את זה: ?Radeon 9600XT TV, DVI 256MB (BULK)? דגם RADEON 9600 XT בקר גרפיקה RADEON 9600 XT זיכרון 128MB of DDR SDRAM חריץ AGP 8X/4X/2X מחיר: 630 מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים, ניתן לראות את המפרט בצד והתקנתי את הגרסה האחרונה של הדרייבר - 8.10. התקנתי עליו Medal Of Honor - Airborne וכבר בהתחלת המשחק המסך נכבה וצריך לכבות את המחשב בשביל להמשיך. חשבתי אולי זו בעייה חד פעמית במשחק הנ"ל, התקנתי את Crysis Warhead כדי לבחון את הכרטיס באמת, ושוב כבר בהתחלת המשחק המסך נכבה. קראתי קצת באינטרנט וראיתי שיש הרבה מקרים של אנשים שיש להם מצב דומה לשלי אשמח אם מישהו יוכל לעזור, תודה.
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אוקיי... מכיוון שאני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ומן הסתם במחיר זול בכמה שיותר... רציתי להראות לכם השוואת מחירים קטנה... המחיר הזול ביותר של כרטיס Leadek בארץ הוא כ980 שח! לעומאת זות המחיר של כרטיס זהה לפי הלינק הבא.... הוא 135 דולר שהם 150X4.666=629.91 אנא עיזרו לי בכמה דברים... האם זה נכון?! אם כן, האם זה כדאי ? והאם למישהו ניסיון עם האתר? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר חודשים של בדיקות וציפיה הגיע הכרטיס היום לביתי (הזמנתי אותו מהחנות שלהדובים לפני חודש!!!). הכרטיס מצויין השגתי תוצאה של 10000 ב3DMARK2001 אם המפרט שלי. שאלתי הראשונה היא האם זה טוב ?. שאלתי השניה היא בנוגע להגדרות האם ךהתקין את ה3.2 של ATI (מותקן עכשיו 3.1 של ATI) האם להתכין את התוכנות של HERC. אילו הגדרות לעשות בCONTROL PANEL של ATI כדי שיעבוד טוב יותר. כלומר מהיא הבחירה באופטימיזציה הטובה ביותר. תודה מראש. ;D
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, בזמן הקרוב אני קונה INTEL C2D E6600 & וזיכרונות 2GB 800MHZ, ולדעתי לא שווה לקנות עכשיו כרטיס מסך ביגלל שאני יקנה כרטיס מסך DX10 ואין משחקים כך שלא ניתן לדעת מה 8800 או X2900 יהיו שוים. ואני חושב שאולי הסתפק לכמה חודשים בכרטיס און בורד, INTEL GMA 950, ואני רוצה לדעת אם הוא יריץ לפחות איזה CSS על 1024*768 ובלי AA וHDR? והוא בערך בעוצמה של GF 5200 ? או שווה להשקיע באיזה כרטיס זמני ב600 שקל? תודה מראש, אנטון.
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי... ברשותי לוח אם ULTRA DURABLE 3 ep45 - ud3l האם צריך להחליף את לוח האם הקיים שברשותי אם ברצוני לרכוש את הכרטיס מסך GTS 660 TI???? או להחליף מעבד... 840 intel core 2 duo cpu E 3.GHZ שברשותי... בבקשה צריך עזרה דחוףףף!!!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ניסיתי להעביר סרט לטלויזיה בעזרת יציאת ה-tv-out, הבעיה היא שכל התמונה מלאה בהפרעות, מן "גלים" כאלו בתמונה. בלתי אפשרי לצפות ככה. בעבר הייתי מקבל תמונה עם פחות הפרעות, אין לי מושג למה זה נהיה ככה פתאום. ניסיתי לשחק בתדר דרך ההגדרות של הדרייבר. ניסיתי להתקין גירסה אחרת של דרייבר. אך כל אלו לא פתרו את הבעיה... help! תודה.
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=338150.msg3019811#msg3019811 יש ביסוס למה שהוא אומר פה? קניתי HD4850 TOXIC ולוח P45 תומך CF,ובקרוב אני מתכנן להוסיף עוד אחד. האם באמת יהיה בעיה להוסיף עוד כרטיס עם קירור כזה? וכרטיס עם קירור רגיל? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום. מהכתוב בפורום נראה שמומלץ להתקין על כרטיס מסך מערכת קרור בנוסף ו/או במקום המקורית. מאחר וכל המערכות הנ"ל כוללות מאווררים משלהם, מה הטעם בכרטיס פסיבי? הסבר כולל יתקבל בברכה (כולל את חסרונות הפסיבי). ולמקרה הפרטי שלי: אני מתעניין ב- Asus GeForce 7600GS Silent/HTD 256MB, PCI-E Passive 1. האם להחליף את גוף הקרור המקורי (נניח בזלמן 900)? 2. האם ספק של 400W מספיק לשתי האופציות הנ"ל? בתודה וברכה.
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
המפרט שלי נמצא בפרופיל . כרגע יש לי כבר שנתיים X800XL -- הכרטיס סוס אבל לא מריץ משחקים שדורשים SM3 כדאי לשדרג? למה ? תקציב 2000
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מערך SLI במחשב שלי,השאלה אם זה משתלם,כמה ביצועים זה יכול להוסיף וכמה זה יעלה. המפרט שלי: AMD Dual Core 3800X2 64Bit Socket 939 Asus A8N SLI Premiuim Corsair Value Select CL 2.5 512X2=1GB Leadtek Geforce PX6800GS 256MB PCI-E READY FOR SLI WD 250GB SATA2 16MB CHACE LG 52*32*52 Philips DVD-RW 16X Thermaltek Soprano With Window Enermax 535Watt Ready For SLI ATX2.0 Thermaltek Smart Fan 120mm *2 Thermaltek Smart Fan 92mm Zalman 7700CU-B יש לי 6800GS כמו שאתם רואים. שווה לי אולי להחליף אותו ל7600GT ותנו לי רעיונות מה כדאי לעשות או לשדרג אם אני רוצה לעבור את 3DMARK 2005 בציון של 7500 לפחות. ואם אני רוצה ב3DMARK לעלות את הציון ל3700 לפחות,יענו שלא יקרטע.…
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
בלי התיחסות למחירים של כל אחד. מי יותר טוב? גם בגרסאת הDDR3 וגם בDDR4 (וכמה הדידיאר4 עדיף על הדידיאר3 ואם זה שווה תיחס מחירים בינהם. שניהם בגרסאות ה256 מגה
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מה נשמע חברים? אני חדשדש. אני מעוניין לקנות מקרן, בסדר גודל של 8000 שקל עד 9000 שקל, משהו בגודל סדר הנ"ל. עכשיו אין לי ממש ידע במקרנים, רציתי לדעת מה טוב יותר, מה פחות טוב? כל כמה זמן הנורות מחזיקות, כמה אינץ זה אומר אם יש לי מקרן(בהשוואה לטלווזיה, אני מתכוון כמה אינץ). אני לא קונה טלווזיה 40+(מקרן אחורי), כי אני יודע שאתה לא יכול לראות מהצדדים טוב, אז רק בא בחשבון המקרן. אני אשמח לקבל כל מידע!! מה היתרונות והחסרונות ומה יותר שווה, והכל. תודה לעוזרים. נ.ב כתבתי גם בפורום "חומרה אחרת" כי אני לא יודע למה זה שיך הנושא הזה. מקווה שתעזרו לי. :-*
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אם אפשר לעשות את זה ?
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש אשר יהוה תחליף ראוי ל460GTX 1G ושיראה ביצועים משמעותיים שירגישו את ההבדל.. במחיר של עד 2000
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מתעניין בתחום כרטיסי המסך לכן חשוב לי להבין מושגים בגרפיקה ותצוגה. לכן חיפשת קצת פה ושם ומצאתי מידע על המושג רזולוציה. אני יודע שלכם המקצוענים והמבינים זה נראה כמו בדיחה לא מצחיקה אבל לי זה חשוב כי אני מעדיף לדעת את כל ההסבר הארוך הזה מאשר איזה משפט או שניים, ולכן כתבתי את כל ההסבר הזה ולא הסתפקתי במידע שיש באתר. בקצור אני צריך שתאשרו לי אם באמת זה נכון או שיש כמה דברים שלא נכונים אז כל ביקורת תתקבל בשמחה . בקיצור תקרא (לאט) ותגיבו בנוסף יש לי כמה שאלות שלא מצאתי עליהם תשובה אז אשמח אם אחר כך תענו לי (ובבקשה מי שלא יודע/בטוח שלא יגיב כדי שאני לא אתבלבל ) המושג רזולוציה מתייחס לכמות המידע הויזואלי הכוללת שמוצגת על המסך.בגרפיקה ממוחשבת יחידת המידע הגרפית ה…
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני מתלבט בין VX2235WM וViewsonicו לבין 20WGX2 וNEC-Mitsubishiו הוויסוניק יותר גדול ,אבל אומרים ש נק איכותי יותר ... חוץ מזה , יש המלצות אחרות ? אני צריך מסך שידע להפעיל גם משחקים ,גם סרטים וגם טקסט ברמה טובה מאוד,עדיף שיהיה מסך רחב ,אבל אפשר גם רגיל . הגודל פחות חשוב לי מהאיכות. המקסימום שאני מוכן לשלם זה 4000 , אבל מעדיף קרוב יותר ל 3000 .תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הראשון עולה 650 והשני 790 אמרו לי של-64 יש ביצועים יותר גבוהים אז לקחתי אותו והוא גם עולה פחות.., טעיתי או עשיתי בסדר ?
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
זה : Nvidia GeForce NX8800GT OC 512 מה אתם אומרים עליו הוא עולה 1000 ומשהו שקל אם אני לא טועה למשחקים בנונים-כבדיםם
-
- 6 תגובות
- 539 צפיות
-